Pokaż pełną wersje : Rasizm na Hibernie :/
Witam!
Na hibernie ostatnio zauważyłem, że pewna gildia, w której członkowie mają nazwy De'Moon. Zabili one moją koleżanke i innych polakow też próbowali. W dodtaku krzyczą "hate poland". Uważajcie na nich, można isch spotkac kolo Ab. Jak chcecie to chcetnie mozecie ich spkowac :)
też ich widzalem ale mnie nie zabili bo mam angielskie imię więc myśleli że jestem anglikiem i mnie zostawili faktycznie mają red skull
ehh ten rasizm, ale jakos ja mam polskiego nicka i mnie nie zabili a mieszkam w ab
oni sa chyba spoko.
Widzialem ich na test serwerze, calkiem normalnie gadali
Zabilem 2 z nich 8)
To niech to zalatwi painfull hands... Trzeba ich po prostu zarabac za cos takiego...
rasizm ... iiijasne ... może od razu antysemityzm? Poczytaj słownik zanim użyjesz takich skomplikowanych wyrazów
Podpalacz
18-03-2004, 11:06
;]]]] ja tez mam polski nick i mnie nie tkneli;]]] i maja szczescie bo by musieli zmienic swiat:PP
Pozdro
Oryginalnie dodany przez p.l
rasizm ... iiijasne ... może od razu antysemityzm? Poczytaj słownik zanim użyjesz takich skomplikowanych wyrazów
Niechęć do innych narodów to rasizm paie mądralo. A w słowniku jest napisana tylko poprawna pisownia wyrazu. Zapewno chodziło ci o encyklopedie...
A co do tych niby antypolaków to jak oni wiedzą, że jesteś Polakiem? A że nas nie lubią to pewnie zasługa jakiegoś rodaka. Ja osobiście nie lubie gildi co jej członkowie mają końcówkę Ozz. Przeklęte wenezuelczyki. Skąd oni tam internet wogóle mają
Oryginalnie dodany przez Jedi
[QUOTE]Oryginalnie dodany przez p.l
Niechęć do innych narodów to rasizm paie mądralo. A w słowniku jest napisana tylko poprawna pisownia wyrazu. Zapewno chodziło ci o encyklopedie...
Mylisz sie. I to podwojnie. Slowniki tez podaja definicje wyrazow. Np ten Slownik wyrazow obcych wydawnictwa PWN:
http://swo.pwn.pl/haslo.php?id=23161
Widzisz tam gdzies jakas wzianke o innych narodach? Narod to nie to samo co rasa.
Miałem na myśli słownik ortograficzny, bo ten jest standardowy.
A co do rasy - Niemcy mieli być rasą panów, a całe zło obarczali za rase żydowską. Czyli tamten klan to rasiści
Oryginalnie dodany przez Jedi
Miałem na myśli słownik ortograficzny, bo ten jest standardowy.
A co do rasy - Niemcy mieli być rasą panów, a całe zło obarczali za rase żydowską. Czyli tamten klan to rasiści
yy racje ma Polin... Rasizm to np. stosunek Niemców do Żydów ( 2 wojna swiatowa i czasy koło tego). Ale nie stosunek do Polaków(jako naród). Trza uzyć chyba innego słowa.
A tak wogóle to troche odbiegamy od tematu chyba czas zamknąc.
wkońcu sie ludzie wkurza i ich wytluka
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.