PDA

Pokaż pełną wersje : Rasizm na Hibernie :/

Gregov
17-03-2004, 17:20
Witam!
Na hibernie ostatnio zauważyłem, że pewna gildia, w której członkowie mają nazwy De'Moon. Zabili one moją koleżanke i innych polakow też próbowali. W dodtaku krzyczą "hate poland". Uważajcie na nich, można isch spotkac kolo Ab. Jak chcecie to chcetnie mozecie ich spkowac :)

Bilbo12
17-03-2004, 17:32
też ich widzalem ale mnie nie zabili bo mam angielskie imię więc myśleli że jestem anglikiem i mnie zostawili faktycznie mają red skull

WizzArD
17-03-2004, 17:52
ehh ten rasizm, ale jakos ja mam polskiego nicka i mnie nie zabili a mieszkam w ab

Watto
17-03-2004, 18:05
oni sa chyba spoko.

Widzialem ich na test serwerze, calkiem normalnie gadali

Zabilem 2 z nich 8)

behi
17-03-2004, 18:18
To niech to zalatwi painfull hands... Trzeba ich po prostu zarabac za cos takiego...

p.l
17-03-2004, 20:28
rasizm ... iiijasne ... może od razu antysemityzm? Poczytaj słownik zanim użyjesz takich skomplikowanych wyrazów

Podpalacz
18-03-2004, 11:06
;]]]] ja tez mam polski nick i mnie nie tkneli;]]] i maja szczescie bo by musieli zmienic swiat:PP

Pozdro

Jedi
18-03-2004, 16:15
Oryginalnie dodany przez p.l
rasizm ... iiijasne ... może od razu antysemityzm? Poczytaj słownik zanim użyjesz takich skomplikowanych wyrazów

Niechęć do innych narodów to rasizm paie mądralo. A w słowniku jest napisana tylko poprawna pisownia wyrazu. Zapewno chodziło ci o encyklopedie...

A co do tych niby antypolaków to jak oni wiedzą, że jesteś Polakiem? A że nas nie lubią to pewnie zasługa jakiegoś rodaka. Ja osobiście nie lubie gildi co jej członkowie mają końcówkę Ozz. Przeklęte wenezuelczyki. Skąd oni tam internet wogóle mają

Polinik
18-03-2004, 16:45
Oryginalnie dodany przez Jedi
[QUOTE]Oryginalnie dodany przez p.l
Niechęć do innych narodów to rasizm paie mądralo. A w słowniku jest napisana tylko poprawna pisownia wyrazu. Zapewno chodziło ci o encyklopedie...

Mylisz sie. I to podwojnie. Slowniki tez podaja definicje wyrazow. Np ten Slownik wyrazow obcych wydawnictwa PWN:
http://swo.pwn.pl/haslo.php?id=23161
Widzisz tam gdzies jakas wzianke o innych narodach? Narod to nie to samo co rasa.

Jedi
18-03-2004, 16:48
Miałem na myśli słownik ortograficzny, bo ten jest standardowy.
A co do rasy - Niemcy mieli być rasą panów, a całe zło obarczali za rase żydowską. Czyli tamten klan to rasiści

Dioskas
18-03-2004, 18:15
Oryginalnie dodany przez Jedi
Miałem na myśli słownik ortograficzny, bo ten jest standardowy.
A co do rasy - Niemcy mieli być rasą panów, a całe zło obarczali za rase żydowską. Czyli tamten klan to rasiści

yy racje ma Polin... Rasizm to np. stosunek Niemców do Żydów ( 2 wojna swiatowa i czasy koło tego). Ale nie stosunek do Polaków(jako naród). Trza uzyć chyba innego słowa.
A tak wogóle to troche odbiegamy od tematu chyba czas zamknąc.

Gangrel
18-03-2004, 18:27
wkońcu sie ludzie wkurza i ich wytluka