Pokaż pełną wersje : Cyclopy czu Dwarfy Guardy?
Tak jak w temacie. Na czym jest opłacalnie expić? Jeżeli mam 4bp uh ile godzin sobie poeźpie na guardach bo na cycach wiem ze dlugo. Aha, mam 44lvl, 5 mlvl, 74/73 w swordzie .. DSM, C LEGS, WH, DEMON SHIELD, BS, P AMMY, LEATHER BOOTS. I jeszcze jedno przy okazji :] Na kopalnie nosić aol czy p ammy? :)
kupiles ta postac ze zadajesz taki oczywiste pytanie?
Halianter
18-06-2005, 11:30
BR?...Bo z takimi
Troche małe skille jak na guardy, lepiej siedź na cyklopach. A co do AoL czy P-ammy. Zależy jaki świat i ceny przedmiotów. Ale jeśli DSM stoi 100k+ to lataj z AoLem.
To świat non-pvp :| A skille są bardzo dobre jak na non-pvp bo znam osoboe ktora na 60lvlu ma jakies 78/77 na tym samym swiecie, U mnei dsm stoi 170k ;]
lataj z aolem - nigdy nic nie wiadomo a wedlug mnie guardy to lepszy loot bo cyce zadko sypna cos ciekawego
Cool_zeo
18-06-2005, 11:38
Gurdy na 44 :p
ja na 17 je zabijam :p
ić lepiej na cyklopy :confused:
Jak dla mnie to powinieneś iść na cyklopy. ;)
Proponowal bym guardy, choc troche malo uh... aha i bierz lepiej aol'a na expowanie z guardami bo jesli zdecydujesz sie na cyce to masz pewnosc ze na 90% nie padniesz przy takim levelu skillach i eq. A tak przy oakzji to jak chcesz expuc na guradach to nos ze soba okolo 1 bp gfb na wszelki wypadek.. ;)
Jeśli masz PACC to Cyclopolis. Jeśli FACC to Guardy i Mintlawin, ponieważ szybszy exp niż na Cyclopach FACC, a i za UH'y się zwraca.
CIągle expie na cycach pod thais. RObie lvl na dzień grając naprawde mało. Po 4 godzinach mam juz prawie lvl i ponad 8k z loota. Za uhy mi sie zwraca zawsze wogle na taki 1 lvl nei idzie nawet 1bp uh :P CHciałem sie tylko was zapytać, jakie macie zdanie. Dzis kupiłem pacc i w cyclopolis bede robil 2 lvle zdiennie...
patrikozzz
18-06-2005, 11:58
Cyclopolis vs Kopalnia?
Kopalnie moim zdaniem od 50 lvl i 80/80 rox. Cyce do osiagniecia takiego stanu ;)
Cycki, cycki i jeszcze raz cycki :P
shymchuck
19-06-2005, 13:33
Weź sobie gsa i idz na cyce albo potrenuj skills do 80 i idź na guardy. Na cycach raczej wątpie żeby ci uhy schodziły, za to na guardach będom schodziły ale się zwrócą :D
Angel of Death
19-06-2005, 14:03
Cyce, chyba że masz pacc to scaraby scaraby i jeszcze raz scaraby !! Zużywa sie bardzo mało uh i sie zwraca bo dużo gp z nich leci ;]
Survivor
19-06-2005, 14:08
Zdecydowanie cyklopy.... Z twoimi skillami będzie Ci leciało dużooo UH na guardach...
- z gs na guardach bedzie zarabial 2 x tyle co pojdzie na uh
- bs na guardach oplacalnie od 80/80, eq w porzadku
- nie wierze ze w 4 godziny na cycach w sternum prawie robi level
- polecam mintwallin
pozdro
Masz Pacc czy nie? Jesli masz, to wio do Cyclopolis, a jesli nie to dobij do 80/80 i lec na kopalnie.
krzysiu13
19-06-2005, 20:45
jak na takim lvl to idz na cos lepszego. mozesz skoczyc do Mintwalin. tam sie szybko expi
Diamentowe Ostrze
30-06-2005, 13:32
guardy skille i eq masz wystarczajace zeby je bic bez problemow
Ja na twoim miejscu próbowal nlokowac dl albo cos.Radzie ci isc do kopalni na guardy jest tam wiekszy lot i szzybciej sie expi niz na cycach.
hmm..... to zależy od Ciebie....
jeżeli masz pacc no to cyclopolis, jeżeli nie to zależy czy wolisz stracić wszystkie uhy, za zebranego loota kupić taką samą liczbe uhów i tak w kółko(guardy), czy praktycznie nie marnować uhów i expić z zyskiem(cyce)
ja na twoim miejscu robiłbym tak:
narazie expisz na cycach, zbierasz kase na 20 bp uhów, jak już uzbierasz bierzesz 15 bp i na guardy na cały dzień, jak ci sie skończy te 15 bp uhów to sprzedajesz loota kupujesz za to uhy i przeznaczasz je na hunty a z tymi 5 bp które ci zostało lecisz znów na cyce i tak w kółko :)
Mimo-vader
30-06-2005, 17:32
Ciągle mówicie że jak ma pacc to na Cycopolis -.-. Czy chociaz połowa z was ma pacca ? Nawet jeśli to i tak pewnie nie byliście tam nawet. Nawet niewiecie ile tam osób expi ! Btw. na cycoplolis są dwarf guardy przecież.
Najlepiej dobij skille do 80 i pędź z bsem na kopalnie.
Ciągle mówicie że jak ma pacc to na Cycopolis -.-. Czy chociaz połowa z was ma pacca ? Nawet jeśli to i tak pewnie nie byliście tam nawet. Nawet niewiecie ile tam osób expi ! Btw. na cycoplolis są dwarf guardy przecież.
Najlepiej dobij skille do 80 i pędź z bsem na kopalnie.
tak i owszem, byłem tam i expie tam czasem(chociaż jestem magiem), wiem że tam są guardy i wcale nie napisałem że nie, są tam również arcanisty, zerki, scouty, soldierki itp.
wiem że jest tam dużo ludzi ale i tak exp jest dobry(a zresztą czy ty myślisz że tak łatwo znaleźć wolną kopalnie z guardami?)
Popatrz ile w kazo siedzi gosci (w kazo w kopalniach ) tam trafic na kilka guardow i spokojnie sobie poexpic nie jest latwo ale ja jako druid osobiscie chodz z hmm kolo skarbca imperatora i robie przy okazji bp Uh :] Lot z guardow jest tez lepszy i czesciej wypada cos dobrego niz z cyklopa
Proponowal bym guardy o wiele szybszy exp, jeśli zalezy ci na szybkim expie to mozesz zaryzykować i polatać troche z gsem :] jeśli zaś zalezy ci na uha(c?)h to radze isc z bronia jednoręczną i tarczą. Pewnie zapytasz która kopalnie wybrac.. hmm proponuje ostatnią kopalnie, tą z gsami i questem <przed ostatni poziom nie licząc gsów>.
Ps: poskiluj troche.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.