Pokaż pełną wersje : tibjo podomne gierki single player
Yo Yo YO zapewne takie temat już istnieje ale jestem leniwy i nie używam opcji szukaj . nie nabijam postów ale mam jedno pytanie.czy znacie jakies gry Sinlgle player o podobnej grafie i fabule jak tibia plz powiedzcie ... bardzo mi na tym zalezy . i chodzi mi o podobną DOSOWĄ grafe :P z góry thx :)
Troche podobna do Tibi jest Ultima ale aby wnia grac trzeba mieć orginalny CD z kodem chyba że masz kumpla który ma ta płytkę.
Ale Tibia i tak jest najlepsza!!!!!!!!!!!!!!!!!1
hmmm spoko grafa jest podobna i wogule ? terz stuff zbierasz itp ??? tez tam expisz runki . a gdzie taka płytke mozna zakupić?? ? i w jakiej jest cenie ( thx za odpowiedź ) też kocham tibie ale czasami lubie slingiely zagrac ah edytwoałem post <cfaniak> wpisalem w wyszukiwarce ultima i jest tylko ultima online a mi chodzi o SINGLE PLAYER ! może jest tam taka opcja plz help
Mistrz Czarnego Miecza
17-03-2004, 21:11
LOOOOOOL Ultima niejest na Singla !!!!!!! Wiem bo sam kupiłem:
1- Żeby robić runki oj.........nieda sie chyba ... tam są czary spontaniczne.
2- gierka kosztuje 125 zł.
3- musisz płaciś miesięcznie 6$ (nieopyla sie !!!!!)
4- skille rosną BBBBBBBBBAAAAAAARRRRRRRRDDDDDDDZZZZZZZZZZZOOOOOOOO OO długo
5- Nawet po stworzeniu konta na UA: official to i tak niemogłem grać przez 1 dzień bo konto sie robiło i tak straciłem 1 darmowy dzień (29 zostało).... poteeeeeeeeeem bardzo długa i nudna gra :/... no może nie nudna, ale ciekawsza owiele jest tibia choć ma o 100 skilli mniej niż tam (tam niejest 100 skilli lecz z 50 ale to szczegół).
Ogólny mój ranking dla UO - 1,2 !!!! (0,2 za grafike...ale tekstury wtedy niepasują :O ... to tak jakbyś dał Człowieka z detalami tak jak w RL do Tibi :P ) .
Przecierz sa darmowe servy do ultimy..na których sa podane linki skąd sciagnąc jak sie zalogować itd. więc ultima jest płatna i nie płatna zalezy od serwera itd. ale TIBIA RULEZ :]
lubimy odswierzac tamaty sprzed roku? Wiesz ze za to mozesz warna dostac?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.