Pokaż pełną wersje : Do Ab'Dendriel
qwertyuiop
18-06-2005, 14:11
jestem w Thais, jak mam sie dostać do Ab ?? mam 8 lvl ;) piechota chyba odpada...
Knight Simon Dark lord
18-06-2005, 14:36
to nie ma innego sposobu tylk ostatek ale chyba nie masz pacca
wejdż na tibia.pl sprawdź mape świata i zobaczysz jak iść do ab
qwertyuiop
18-06-2005, 15:08
no faktycznie pacca nie mam :( czyli do Ab'Dendriel dostane sie tylko piechotą ?? pisałam już że mam tylko 8 lvl... czy zdołam dojść aż do Ab ??
a jaki eq powinnam teraz mieć ?
no faktycznie pacca nie mam :( czyli do Ab'Dendriel dostane sie tylko piechotą ?? pisałam już że mam tylko 8 lvl... czy zdołam dojść aż do Ab ??
a jaki eq powinnam teraz mieć ?
Nie ma czegoś takiego, że na 8 lvl nie dojdziesz do jakiegoś miasta...
W Tibii nie ma "energii" która ci pozwala wyjść z świątyni i wejść do depo.
Eq na 8 lvl? Brass Legs, Scale Armor, Soldier/Dark helmet, Dwarfen shield, Speary/Longsword/Barbanian Axe/Clerical Mace
qwertyuiop
18-06-2005, 15:44
no to chyba pójde... i zapomniałam dodać że jestem paladynem. mam: plate legs, mace :(, plate armor, dark helmet, leather boots, plate shield.
i chodziło mi o to czy nie dedne podczas drogi do Ab.
jak nie bedzie nic zlurowane(czyt. gs,cyc, itp..) to powinnas dojsc.
btw. nos speary a nie mace:P
Yoh Asakura
18-06-2005, 20:11
Eq na 8 lvl? Brass Legs, Scale Armor, Soldier/Dark helmet, Dwarfen shield, Speary/Longsword/Barbanian Axe/Clerical Mace
Ja moim Paladynem na 8 lvl miałem C-seta -.- .
Spoko dojdziesz z Ab do Thais,możesz powiedzieć na jakim grasz serverze,jak na Securze to Ci pomoge dojść.
Spoko dojdziesz z Ab do Thais,możesz powiedzieć na jakim grasz serverze,jak na Securze to Ci pomoge dojść.
Weż nie dobijaj człowieku :baby:
ta spoko-.- tylko po co to piszesz? ona sie pyta czy ona ma dobry a ty jej mowisz ze miales c-seta( i tak pewnie z poprzedniej postaci, albo jakos tak, bo jakbsy zaczynal tak jak ona to bys go nei zdobyl-.-)
Te no jesteś boski... Ale niech zgadne, inny char/world trade/miły kolega? Bo wątpie żebyś sam zdobył na 8 lvlu :s No chociaż właściwie nie wykluczone xD
Eq już Ci ktoś wyżej napisał, a co do tego czy dojdziesz to tak, jeżeli nie:
spotkasz nic zlurowanego
spotkasz pk
zabłądzisz
Raczej dasz sobie rade :s
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.