Pokaż pełną wersje : Moja historia fake'owa pt. "Przygody Cyca"
No to tak...
Zrobie tutaj takie "Fake Story"
Już mam pierwszą część i kończę drugą. Jak ją skończe to wkleje do tego posta.
Oto część pierwsza pt. "Pożegnanie"
Patrząc na komentarze postanowiłem przerobić tą część. Zaraz dodak kolejne obrazki. Jak narazie ten pierwszy, druga część już prawie gotowa :cup: :cup:
Aha, i jeszcze jak co, to rodzina Cyca jest biedna... Jego tata Ferduś upił się i wpadł pod samochód, matka pielengiarką, siostra robi kariere w USA...
Cycu postanowił zarobić kasę dla swojej rodziny
http://i7.photobucket.com/albums/y287/Hiey/1.png
http://i7.photobucket.com/albums/y287/Hiey/2.png
http://i7.photobucket.com/albums/y287/Hiey/3.png
http://i7.photobucket.com/albums/y287/Hiey/4.png
Komentujcie!
Angel of Death
18-06-2005, 15:04
Uhmm narazie troche lipne :> ale myślę że się rozkreci i bedzie fajne : P
ehhhzm lipa, fajne ma ten cycu przygody...... pogawędka z mamuśką(tylko pozazdrościć xD)
No jak narazie to był taki wstęp, ale pracuje nad drugą częścią która już będzie cieeeekaawaaa:D
Narazie poniżej średniej i się nie wysliliłeś. Robota na 2-5 minut. Rób dalej to zobaczymy co z tego będzie...
@up
KEYLOGGER!!!
POD ŻADNYM POZOREM NIE WCHODZIĆ!!!
SZYBKO MODEK...
To ten nooberk od "wowowowowow eq Bubble!!!!!11"
Evul Tibian
18-06-2005, 19:01
czyzby ta rodzina spotkala sie z komornikiem ze ma pusta chate? :D
Grzesiex
18-06-2005, 19:58
@up Evul
lolololol
Shardzik
18-06-2005, 20:19
Fabuła - 0.1/10
Wykonanie - 3/10
Otoczenie 1/10 Co bida i nie ma domu, to sie na chodniku mieszka? Strach pomyśleć co to jest 'obiad'. Ściślej mówiąc przydałby się domek etc.
Licze że się rozkręci, bo tragedia.
Mnie jak narazie sie podoba , spoxik cycu i jego mamusia ;]
Mironios
18-06-2005, 20:40
Jakiś ... nieudany fake;). Postaraj się>
Raziel-Master
18-06-2005, 21:36
2 czesc czyzby rozmowa z tata ?? :] 3 czesc z dziadkiem :D 4 czesc z babcia 8o a co dalej mozna sie domyslic :evul:
Ale takto to jest spox zobaczy sie jak bedzie 2 czesc tylko zeby sie niesprawdzily moje oczekiwania X(
Zanim coś opublikujesz to dokończ :P a tak to mi sie nie podoba... bo nie mam dalszej częsci ;)
Drago|Graphic
19-06-2005, 11:31
No narazie lipnowato tak ;/
Wojownik Calmery
19-06-2005, 11:46
mnie tam sie podoba
:) :evul: :evul:
Mnie jak narazie sie podoba , spoxik cycu i jego mamusia ;]
co ci sie w tym podoba? pusta chata i krzywopowklejane postacie?...
Hiey, jak dobrze rozkręcisz tego fake, to będzie wyrąbisty. Czy większość odjazdowych filmów nie zaczyna się nudnie??? Mam nadzieję że tak samo będzie z tym fake!
Powodzonka Hiey! :)
Stalowka rulesssss
Maciosek
19-06-2005, 16:09
co ci sie w tym podoba? pusta chata i krzywopowklejane postacie?...
Krzywo ? Ty jesteś krzywy ułomie jeden, postacie są równo powklejane co do pixela.
@TOPIC
Narazie nudne, ale zrób jakąś akcje to będzie spox.
To może być wstęp do całkiem fajnego fake jest jednkak rzecz, która mi się tu nie podoba to to, że jest barzdo mało urozmaicona scereria.Jeżeli to miał być jakiś dom mieszkaly lub coś w tym stylu to bardzo Ci się nie udało ;) .Postaraj się nad scenerią i będzie początek good. :D
Ocena: 5/10 (ocena tymczasowa)
Kurczaczek
19-06-2005, 17:33
@up Evul
lolololol
Nie cierpię takich jak ty....
Bezczelnie nabiłeś post -.-
@ topic
Tak w ogóle, to tego wstępu nie oceniam. Dobre wykonanie, ale czekam, aby coś więcej ocenić ;)
No fejk jest zrobiony poprawnie ale coś malo akcji nie pozostaje mi nic innego jak czekać na następny przygody cyca ;)
Fake'i jest nawet fajne chociaż mugłbyś zrobić ciąg dalszy.
Mało akcji, ale nie zobaczyłem błędów. Twórz dalej.
Widze, że narzekacie na te fake'i więc troche przerobiłem te stare a jutro umieszcze nowy epizod:D
Maciosek
19-06-2005, 20:05
O wiele lepiej teraz wygląda z pełną chatką, ale jest jeden błąd, a mianowicie w ostatnim obrazku śmietnik nie stoi za schodami jak w innych i nie ma kwiatków tak jak na poprzednich.
@up
Tego mi nie wypominaj, bo każdy przedmiot inaczej stoi - nie chciało mi sie tego aż tak bardzo dopracowywać:P
more plx plx plx best fake
Troszeczke nad tym popravuj a bedzie ok
:)
Evul Tibian
20-06-2005, 20:54
rodzina Cyca jest biedna
(czy jak to szlo)
Nie taka znowu biedna jak maja PACC ;)
Narazie troche nudne. Wykonanie super ale musi się troche więcej dziać!
Ognisty Drutek
21-06-2005, 17:24
Narazie nie ma co oceniać ale mam nadzieje, że akcja się rozkręci.
Pracuj dalej
Nawet fajne fake ale jest kilka błędów np.ten tanak na hamie jest jakoś dziwnie ucienty i mama na 3 obrazku jakoś tak dziwnie jest umieszczona, przy dziwnych itemach całkowicie nie pasujących do pierwszych 2 fake. Pomyśl i napraw:D
Brat Lozija
22-06-2005, 16:18
Nawer nawet :/.Ale mam nadzieje ze ta druga częsć rozwieje te wątpliwości. ;)
Thimburd
22-06-2005, 16:39
Hmm... trudno ocenić fabułę... ale wykonanie: bardzo ładne. Czyste, przejrzyste, dokładne i ładnie się prezentujące. Powinno jednak w 1 części więcej się dziać, tak żeby ludzie z niecierpliwością czekali na częśc 2 :) Ot, taka mała rada. Ale i tak z niecierpliwością czekam na 2 część.
Nawet fajne fake ale jest kilka błędów np.ten tanak na hamie jest jakoś dziwnie ucienty i mama na 3 obrazku jakoś tak dziwnie jest umieszczona, przy dziwnych itemach całkowicie nie pasujących do pierwszych 2 fake. Pomyśl i napraw:D
Chodziło mi w tym oto, by ten tasak był wbity w to mięso, więc dlatego tak uciąłem.
Niebędę tego fake'a już uaktualniał, ponieważ miałem już gotowe 2 części następne do wklejenia, a siostra myślała, że to jakieś bajki i to usunęła -.- noob jeden.
Ale zachęcam do komentowania mojego nowego fake story!
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=40264
Gorgi zrobił temat pt' "Usuwanie" tam była podana nazwa programu który pomoże ci odzyskać fejki. Z nazwą na google.pl i pokaż nam co zrobiłeś.
To ten faik wogule sie zaczol czy jest taki kroki??????????????????????? :p
@up
Fejk? jaki fejk? tu przecież gołe laski były. Ja proponuje czytać cały temat zanim się cokolwiek napisze.
Polska 100
09-07-2005, 20:31
Takie sobie ale jak zrobisz druga czesc to mysle ze bendzie spoq
Nick: Lilade Loliu
Prof: Druid :mag:
Lvl: 11
Mlvl: 25+
Eee... Ten fake story nie będzie już kontynuowany... Może jeszcze kiedyś... Ale nie teraz. Z pewnego powodu nie mogę go dalej robić -,-
Szkoda a myslalem ze bedzie w nastepnym odcinku Menda lysa ... Pazdzioch...:D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.