PDA

Pokaż pełną wersje : neostrada

Pudaba
18-06-2005, 18:18
Przeszukalem forum, znalazlem duzo tematów na temat neostrady lecz nikt tam nie odpowiedzial na pytanie:co zrobic aby neostrada sie nie rozlaczala? (rozlacza sie gdy wchodze na tibie , keylogery i inne smieci odpadaja poniewarz komputer jest po formacie i zainstalowana jest tylko tibia i neostrada)
ktos (w poprzednich postach) zasugerowal zeby zmienic ustawienia transferu przy których neostrada sie rozlacza, lecz nie dodal jak to zrobic
dodam ze jest tak od miesiaca a mile panie z pomocy technicznej caly czas wciskaja ze z ich strony wszystko jest w porzadku :/

bylbym dozgonnie wdzieczny gdyby ktos byl w stanie mi pomuc

P.S mam neostrade 128

Kolidos
18-06-2005, 18:40
Też miałem taki problem (aktualnie nie mam już neostrady :D )
Moja mam przeszła się do prezesa oddiału TP S.A i postraszyła gada gazetą następnego dnia wszysko chulało, aż miało B)
Ja bym tak zrobił!

Chopkers
18-06-2005, 19:00
ja mam neostrade juz ponad roczek i jakos mi nie szwankowala.
zdarzylo sie 2-3 razy ze net nie dzialal przez kilka godzin, ale potem jakims cudem jakas kolesina dzwonila i przepraszala za brak dostepu do sieci spowodowany czymstam.

ty powinienes obczaic czy masz wszystkie sterowniki od neostrady i nie tylko, porzadnie poinstalowane, potem sprawdzic czy czasami gdzies w jakims gniazdku kabelek nie za dobrze laczy (milimetrowy ruch moze spowodowac odciecie internetu) a dopiero na koncu robic najazd na chate szefowi oddzialu TPsa (czy komus tam)