Pokaż pełną wersje : Utkąłem, pomóżcie
Zamaskowany
18-06-2005, 18:35
Na pustyni(Teren FACC), wlazłem do dziurki ukrytej w ruinach. Jak stamtad wyjść? Mam dopiero 11 level, a tam jest pełno potworów. Proszę,pomożcie mi, bo nie chcę zliczyc następnego deda:(.
Zgin to pojawisz się w mieście i po problemie :p
Zamaskowany
18-06-2005, 18:41
Chyba mnie źle zrozumialeś. Nie chcę zaliczyć deda, bo mam przy sobie sporo lootu. Jakby co to wlazlem tam z ciekawości:P.
Ta dziura to wejście w podziemia, gdzie niedaleko jest desert quest. Też tam neistety wpadłem. Można wyjść jednynie teleportem. Mnie wyciagnał high-level xD. Może ktoś da ci mapkę, ale i tak uważam że nie masz szans, bo po drodze są slimy (no chyba że szybko zwiejesz).
Zabij się :P Odrazu całe hp bedziesz mial
Zamaskowany
18-06-2005, 19:07
A może ktoś poda mi mapke, na której będzie pokazane, jak dojśc do tego teleportu?:D
Dwimenor
18-06-2005, 19:22
A może ktoś poda mi mapke, na której będzie pokazane, jak dojśc do tego teleportu?:D
Czekaj, czekaj to się nie doczekasz. Mapki nie dostaniesz, bo byłby to quest spoilling.
Jedyne co możemy ci powiedzieć to to, żebyś szedł tak jak się idzie na desert quest.
@Down
Tia, raczej na solo nie wykona voc questa więc musi skorzystać z teleportu awaryjnego(o tym mowa cały czas). Jest on przed lv gate i trochę na prawo.
Jednak dojść blisko aby uznać, że mapka do niego prowadząca pomoże w wykonaniu questa(i to bardzo).
A poza tym z wielkiej litery piszemy tylko pierwszy wyraz w zdaniu, a nie wszystkie. Znaki interpunkcje i zasady składni zdań też ci są obce.
adam knight
18-06-2005, 19:30
Modernator Nie Czyta Ze Zrozumieniem On Prosi O Mapke Do Wyjscia Do Teleportu A On Ma 11 Lv To I Tak Nie Moze Isc An Deserta To Jaki Qs ? Ma Tu ByĆ ? Ty Co Nie Wiesz Jk Wyjsc Grasz Na Nebuli ? I Na Rl Masz Na ImiĘ Seba ??
Modernator Nie Czyta Ze Zrozumieniem On Prosi O Mapke Do Wyjscia Do Teleportu A On Ma 11 Lv To I Tak Nie Moze Isc An Deserta To Jaki Qs ? Ma Tu ByĆ ? Ty Co Nie Wiesz Jk Wyjsc Grasz Na Nebuli ? I Na Rl Masz Na ImiĘ Seba ??
Dla twojej ułomnej wiadomości to droga do teleporta konczy się drzwiami na quest i teleportem obok siebie. Dlatego to jest QS. Co z tego że ma 11lvl? Może kiedyś nabije 20?
Co do tej mapki to jedynie ktoś ci może na maila przesłać ale na mnie nie licz.
Nienawidze takiego stylu pisania...Qs to qs i nie da się zmienic zasad z powodu jedenej osoby,ale trzeba pamiętac że to tylko gra i nie należy się zbytnio nią przejmowac.Bo chodzi w niej o zabawę i tylko o to-nie chodzi o wyscig ale o rozrywkę...No i łatwy zarobek na pacc dla cipsoftu ale to inna bajka...
mogę cię wyciągnąć napsiz tylko jaki świat i kiedy będziesz on-line ?
Już kiedyś wrzucałem mapkę jak stamtąd wyjść, ale została skasowana ze względu na QS... tak więc tutaj ci raczej nie pomogą :( Sprubój krzyknąć (#y) lub napisać na GameChacie, może ktoś ci pomoże:)
Zamaskowany
18-06-2005, 22:14
Wybrałem chyba najłatwiejszy sposób wyjścia,;( czyli pozwolilem sie zabić.
ps. Gram na Elysii.
ps2. DzięQwa wszystkim za pomoc.:)
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.