zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Hakowanie

Bullet
19-06-2005, 11:58
Chcialem sie apytac czy za pomocom programu znając tylko nick da sie wkrasc na konto.
Wlasnie podalem nick mialem wejdc do gildii i pisalo ze zle haslo a potem ze mam wejdc za 30 min i nic dalej zle haslo.
Proszę o odpowiedz.

Z góry dzięki :crusader:

kari
19-06-2005, 12:05
Jak nie podales zadnego z hasel to nic ci nie zrobili . Mozliwe ze jest zapisywanie serva.

Cziki
19-06-2005, 12:11
teraz ci to wszystko wytlumacze...
to byla strona hakierska;wpisales passy;autor dostal na maila;nie dzialaja ci pasy bo ci zmienili...
proste?:P

Noro
19-06-2005, 12:21
teraz ci to wszystko wytlumacze...
to byla strona hakierska;wpisales passy;autor dostal na maila;nie dzialaja ci pasy bo ci zmienili...
proste?:P
Racja nic dodać nic ując :D .

Muczaszak
19-06-2005, 12:25
Chcialem sie apytac czy za pomocom programu znając tylko nick da sie wkrasc na konto.
Wlasnie podalem nick mialem wejdc do gildii i pisalo ze zle haslo a potem ze mam wejdc za 30 min i nic dalej zle haslo.
Proszę o odpowiedz.

Z góry dzięki :crusader:

Nikt Cie ine zhakował, po prostu podałeś złe hasło (możliwe że pisałeś je dużymi literami), a gdy kilka razy poda sie złe hasło to wyskakuje ci komunikat "IP adress blocked for 30 minutes"

Noro
19-06-2005, 12:28
Nikt Cie ine zhakował, po prostu podałeś złe hasło (możliwe że pisałeś je dużymi literami), a gdy kilka razy poda sie złe hasło to wyskakuje ci komunikat "IP adress blocked for 30 minutes"

Ehh. to też jest możliwe nie pomyślałem o tym :p :D :D

Bullet
19-06-2005, 14:24
To jest dziwne pisze powoli i nie da sie.
Bez caps loka
Nic nie rozumiem
Kazal mi sie wylogowac i zalogowac.
to zrobilem i problem.
ok jak sie nic zrobic nie da to trudno :(

Bullet
19-06-2005, 14:26
Wydaje mi sie że Cziki ma racje

morwi
19-06-2005, 15:03
@bullet
jak cziki ma miec racje-.- autor nie podawal nikomu numerow ani na zadne strony nie wchodzil-.-