Pokaż pełną wersje : Hakowanie
Chcialem sie apytac czy za pomocom programu znając tylko nick da sie wkrasc na konto.
Wlasnie podalem nick mialem wejdc do gildii i pisalo ze zle haslo a potem ze mam wejdc za 30 min i nic dalej zle haslo.
Proszę o odpowiedz.
Z góry dzięki :crusader:
Jak nie podales zadnego z hasel to nic ci nie zrobili . Mozliwe ze jest zapisywanie serva.
teraz ci to wszystko wytlumacze...
to byla strona hakierska;wpisales passy;autor dostal na maila;nie dzialaja ci pasy bo ci zmienili...
proste?:P
teraz ci to wszystko wytlumacze...
to byla strona hakierska;wpisales passy;autor dostal na maila;nie dzialaja ci pasy bo ci zmienili...
proste?:P
Racja nic dodać nic ując :D .
Muczaszak
19-06-2005, 12:25
Chcialem sie apytac czy za pomocom programu znając tylko nick da sie wkrasc na konto.
Wlasnie podalem nick mialem wejdc do gildii i pisalo ze zle haslo a potem ze mam wejdc za 30 min i nic dalej zle haslo.
Proszę o odpowiedz.
Z góry dzięki :crusader:
Nikt Cie ine zhakował, po prostu podałeś złe hasło (możliwe że pisałeś je dużymi literami), a gdy kilka razy poda sie złe hasło to wyskakuje ci komunikat "IP adress blocked for 30 minutes"
Nikt Cie ine zhakował, po prostu podałeś złe hasło (możliwe że pisałeś je dużymi literami), a gdy kilka razy poda sie złe hasło to wyskakuje ci komunikat "IP adress blocked for 30 minutes"
Ehh. to też jest możliwe nie pomyślałem o tym :p :D :D
To jest dziwne pisze powoli i nie da sie.
Bez caps loka
Nic nie rozumiem
Kazal mi sie wylogowac i zalogowac.
to zrobilem i problem.
ok jak sie nic zrobic nie da to trudno :(
Wydaje mi sie że Cziki ma racje
@bullet
jak cziki ma miec racje-.- autor nie podawal nikomu numerow ani na zadne strony nie wchodzil-.-
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.