Pokaż pełną wersje : Kim będziecie?
Witam :).
Bardzo interesuje mnie wasz przyszły zawód. Ja idę na medycynę :). Jestem ciekaw, jakie wy będziecie uprawiać zawody.
Pozdrawiam
Hawk
Ja szczerze jeszcze o tym nie mysle, ale jakby co to preferuje coś a la'informatyk. Moze jakas firma komputerowa.
No Badzo gratulację;). Ja jak będę dorosły to wyjeżdżam z tego kraju, ponieważ nic tu nie zarobisz. Jadę do USA albo do Niemczech.
Ja chcialbym uprawiac pilke nozna zawodowo ;p
Heh, w tym roku wybieram się do LO z klasą o profilu językowym, więc będę rozwijał się raczej w tym kierunku. A kim zostane w przyszłości jeszcze nie wiem ;) .
@Paulo
Też nie głupi zawód:). Chociaż trzeba na to poświęcić dużo wysiłku;).
Ja bym chciał zostać informatykiem, konkretnie programistą. Raczej za granicą niż w Polsce, ale kto wie jak będzie się dziać w naszym kraju za jakiś czas ;).
Sokochłap
19-06-2005, 17:49
informatyk ale bardziej skłaniam się do roli dziennikarza <evul>
Ja chcialbym byc monterem wind albo rzeznikiem:P
Jak dostane sie do tego liceum, do ktorego chce, to pozniej pojde na Akademie Wojskowa lub jakies studia stomatologiczne.
A ja tam ide na mafioze ;p
Shanhaevel
19-06-2005, 18:28
Witam :).
Bardzo interesuje mnie wasz przyszły zawód. Ja idę na medycynę :). Jestem ciekaw, jakie wy będziecie uprawiać zawody.
Pozdrawiam
Hawk
Hyhy, najpierw proponuję przeżyć jeszcze parę latek. Na 70% jeszcze zmienisz zdanie.
Top:
Nie wiem... Może politechnika? Informatyk, robotyk itd. Lubię matmę, więc jeszcze pożyję i się zastanowię. :P
Zdaje się, że kiedyś już taki temat był, ale co tam... Ja bym chciał być kucharzem albo dziennikarzem, ale nie w polsce... ; D
@Shanhaevel
Może i masz rację, ale naprawdę chciałbym iść tam gdzie wspomniałem:). No cóż zostaje jeszcze informatyka, ale trzeba mieć głowę do matmy a jak wiemy 67% młodzieży ma ogromne trudności z matematyką..
Ginekologiem w krainie wiecznych dup, i jeszce chcialbym byc niesmiertelny :D
A tak na serio to politykiem, lekarzem, policjantem, celnikiem, bez watpienia "najbogatsze" zawody :D
@Repos
Oj tak;) każdy by chciał zarabiać tygodniowo 5000 zł tak jak politycy :)
Hallabard
19-06-2005, 19:19
Ja chciałem iść na pilota... Technikum Lotnicze, potem Wyższa Szkoła Lotnicza... Może... może... może nie bo mam okularki ;p operacja plx
Może kucharz ? Troche interesuje się informatyką ale ten zawód nie ciągnie mnie... Sam jeszcze nie wiem kim chciałbym być
Mc macio
19-06-2005, 20:45
:baby: a ja chce byc ksiedzem jak moj tatuś :baby:
spider-bialystok
19-06-2005, 20:56
Hmm.. Marzy mi sie zawod kaskadera... Ale to kim bede okaze sie za pare lat.
Don Corleone
19-06-2005, 21:01
Ja jestem dobry z histori :p Więc chyba będę prawnikiem ;)
puszkarz/zamiatacz ulic
Może za kilka lat spotkacie mnie pod kościołem?
nazwę sie wtedy młodszy pomocnik w zbiorze dla biednych :P
a na serio ładnie spiewam wiec może będe straszył dzieci?
a na serio coś koło prezydent lub senator (bez wysokich ambicji)
Survivor
19-06-2005, 21:26
Po c***a taki temat?!?!
No dobra: LEKARZ!
Kaskader, kucharz, operator kamer w telewizji, informatyk(programista może). Ile zarabia ksiądz?
Wkurzony
19-06-2005, 21:31
Ja chcę zostać LENIEM a w wolnych chwilach GM :D -lol
a tak na serio to lekarzem konkretnie stomatologiem w Anglii
a moim skrytym marzeniem jest zostanie redaktorem w CD Action! (chyba nie musze przedstawiać tego czasopisma :P)
Ehhh... Wiele osob piszacych posty w tym temacie mowi, ze chca byc kims ale nie w Polsce. W pewnym sensie to boli, gdyz chca porzucic ojczyzne. Heh, przyszlosc narodu...
Kim ja bym chcial byc? Psychologiem moze. Moze aktorem, bylbym swietny w roli idioty ;].
Ale jesteście zdeterminowani, ja za nic w świecie nie chciał być lekarzem(to jak robrajeanie bomb). Informatyk ale długa droga przede mną :P (Może trafię do Columbia Internet ;])
Shanhaevel
19-06-2005, 21:56
@Repos
Oj tak;) każdy by chciał zarabiać tygodniowo 5000 zł tak jak politycy :)
I pomyśleć, że do tego wystarczy odpowiednio głośno krzyczeć "Oszuści, Żydzi, Masoni!". XD
@Shanhaevel
Heh dobre Shanhaevel :)
@Shanhaevel:
Tak to było w czasach komuny. Tylko jeszcze byli cykliści. Teraz to sie krzyczy naprzemian "Kaczyński to złodziej" albo "Lepper to zwolennik Hitlera" ;]
dij_buhh
19-06-2005, 22:14
obla-przelatywaczem...
Baron Kaldrick
19-06-2005, 22:19
Zadziwiające jest to, że nikt nie planuje założenia własnej firmy. A w cholerę osób zamierza pracować dla państwa...
Poeta, pisarz, w wolnych chwilach. A jako głowna robota - bądź to programowanie, bądź dziennikarstwo... Szkoda, że jeśli nie zwiększy się ilość pracy w Polsce, emigracja będzie jedynym wyjściem. Bo żeby pracować w ojczyźnie legalnie, trzeba będzie mieć szersze plecy niż Pudzianowski.
@Baron
Na wlasna firme trzeba miec najpierw kapital :)
@topic
Z zawodu geodeta, z wyksztalcenia murarz/tynkarz/akrobata. W wolnych chwilach spadochroniarz-filozof ;)
a tak na powaznie to mam juz 2 zawody, obecnie zarabiam na informatyce a jak sie nic nie zmieni to bede archeologiem.
Jezeli przyjma mnie do tego LO co skladalem papiery to moze......Siatkarz..... tak tak wlasnie siatkarz ;p WArnuki nawet mam umiejetnosci tez niczego sobie ;p (chwalipieta plx)
Wiślaczek
19-06-2005, 22:41
Ja mam 3 warianty:
-informatyk
-ekonomista
-archeolog
meska dziwka dla gejow ;)
nie wiem... sie zobaczy:P chcialem byc informatykiem ale mi przeszlo i obecnie jestem w okresie niezdecydowania w jakiej dziedzinie dalej sie ksztalcic i kim byc w przyszlosci ;)
Do politiki łatwo jest się dostać, nawet matury nie potrzeba xD .
Co do topicu, Informatyk (Technik Informatyk - ten co składa kompy itp.) Lub Grafik Komputerowy (ale tu już wyższe progi ;( ).
ja nie wiem kim bede po pzremysleniu ;p
widze, ze tylko przede mna rysuje sie swietlana przyszlosc jako zapijaczone zero... nie obrazilbym sie tez na etat dziennikarza. Tematyka - sport.
Ja będę mieć firmę komputerową składającą częśći do kompów(u?) jest to mój 2 wariant :).
Będę z zawodu prezesem ;)
W sferze marzeń raczej trudnych (niemożliwych plx0r?) do zrealizowania to chciałbym zająć się muzyką (gram na bassie).
Jeżeli mówić o marzeniach realnych to nauczyciel - wiem że to niewdzięczna
i nieopłacalna praca ale podoba mi się to. No i trzeba się liczyc z 'wypadkami losowymi' więc jeszcze się za bardzo na nic nie nastawiam.
Knight Simon Dark lord
20-06-2005, 08:29
ja po gimnazjum (już za rok :D) ide do liceum o profilu infomatycznym a potem do szkoły policealnej na technika-informatyka i chyba wiadomo co będe robił podszkole się ze 2 lata w zawodzie i uciekam z kraju np do niemczech,usa,anglii czyli tam gdzie jest największy przemysł informatyczny i można dobrze zarobić:)
Inżynierem... haha xD
Automatykiem, informatykiem...
Nauczycielem(?)... :P
Gonzo von Krenzel
20-06-2005, 14:52
Administrator serwerowni. Albo jakiś webmaster, etc.
Mam do wyboru :
- Historyk
- Archeolog
- W Sądzie na maszynie (nie wiem jak to się nazywa)
- KAsjer w banku
- Informatyk
- Prezes własnej firmy informatycznej w Warszewie ew. Kraków, Londyn.
Wybrałem : Prezes własnej firmy informatycznej itd. itd.
Wlochacz
20-06-2005, 15:33
Wszyscy lub prawie wszyscy chca pracować z granicą. Ludzie co wy tam widzicie! Ja nic do Polski nie mam jak by byly dobre zarobki to bym zostal. Moja siostra pracowała w Anglii całe wakacje i jak mysli o tamtejszym jedzeniu to jej sie rzygać chce i mowi , ze gdyby miała tam jeszcze raz pojechać to musiała by być ogrooomna różnica zarobków.
@topic
Chciałbym zostać piłkarzem choc wiem ze to mało realne... Bardziej realn y dla mnie jest coś zwiazane z matmą czy informatyką .
PalAnonim
20-06-2005, 15:33
Zadziwiające jest to, że nikt nie planuje założenia własnej firmy.
Założe własną kancelarie prawnicza ;) badz jakies cos z ekonomia zwiazane :D
Alfonz :P
A tak naprwde to się jeszcze nie zastanawiałem:P
Alfonz :P
A tak naprwde to się jeszcze nie zastanawiałem:P
Najlepiej wyjdzie ci złodziejstwo, nawet duż o juz ukradłes (prace, forum itp)
Nuda przedwakacyjna?
Informatyk/Programista. :P
Albo następcą wielebnego pracza mózgu ojca Rydzyka 666! Muhahahhaha!111oneone <odmóżdżenie mode on>
Wierny gracz
20-06-2005, 16:36
Ja w przyszłośći chciałbym zawodowo jeździć na deskorolce :P Oczywiście nie w Polsce. Wyjechałbym gdzieś za granicę, może do USA bo tam jazda na desce to zawód, na którym można połączyć przyjemność z zarabianiem.
ciemne dropsy
20-06-2005, 18:53
Przedewszystkim chcialbym znac bardzo dobrze jezyk angielski :)
A pozniej nie wiem, ale z taka srednia jak mam to chyba mi zostaje zostac stolarzem :P
Fejkowiec
20-06-2005, 19:27
Aktor, operator kamery, bądź nauczyciel.
Shanhaevel
20-06-2005, 19:39
Jezu, teraz jak patrzę na forum to mamy tematy rodem z ankiety... -.- (Kim będziecie?, Dokąd wyjeżdżacie?) :D
Dopisze cos od siebie, ja bede uczeszczal na studia informatyczno-matematyczne;), mysle ze bede prowadzil firme internetowa, wiecie- zakladanie neta ;), najpierw jakos zdobede kase na rozkrecenie interesu, wg mnie to jest dobry zarobek, duzo ludzi teraz zakalda neta i kupuje kompy:)
operator termo-hydro-napawarki spalinowej
szoopa chyba evul pk na infernie xD to ja Menne =D
@ topic
kierowca tira muaha =)
Ja albo informatyk albo bende grać w kosza :P
Braveheart
21-06-2005, 11:40
Fryzjer-stylista damski albo architekt ^^
---Czarny---
21-06-2005, 12:05
hmmm....liceum ogolnoksztalcace...potem politechnika bialostocka...na automatyke i robotyke pod aspektem elektronicznym...wyjazd do japonii (oczywiscie z stypendium)...no i tam bede robociki robil...:)
btw...kazdy mowi, ze bedzie informatykiem...ale tu jest taki haczyk, ze jest to oblegany kierunek i watpie aby egzamin na studia/politechnike byl latwy...
A ja od.. ehm, dziś (egzamin - na moje oko zdany) jestem...
Kucharzem xD
Ha !
A ja będe kucharzem lub fotografem ;D
Ale i tak myśle , że nic ze mnie nie wyrośnie...
Jak narazie pozytywka :p
Ps@
polibuda suX ! :P
Brat jest na elektronice i telekomunikacji :)
Moim marzeniem od zawsze było zostać farmaceutą :confused: .
Moim marzeniem od zawsze było zostać farmaceutą :confused: .
n/c
Miejsce zamieszkania - apteka
główne porzywienie - tabletki i syrop
usposobienie - stary nudziaż ;D
wygląd - a po środku ja ... cały w bieli ....
n/c FARMACEUCI ROX !: p
@up
Popraw mnie jesli się myle, ale farmaceuta zajmuję się również robieniem leków... więc nie koniecznie musi siedzieć w aptece. Ja też moge powiedzieć że ty bedziesz marudą który będzie jeździł po szkołach i robił zdjęcia bachorom.
@up
Popraw mnie jesli się myle, ale farmaceuta zajmuję się również robieniem leków... więc nie koniecznie musi siedzieć w aptece. Ja też moge powiedzieć że ty bedziesz marudą który będzie jeździł po szkołach i robił zdjęcia bachorom.
O nie, a ja myślałem, że farmaceuta kosi trawniki, to ja już nie chcę być farmaceutą ;). Chce być kosiarzem (umysłów?;p).
ja będe nie robem ew. informatykiem, moge być też zawodowym narkomanem albo alkoholikiem...zostaje tez bandyta mam wiele prop. pracy :P
Zadziwiające jest to, że nikt nie planuje założenia własnej firmy.
ja mam zamiar założyć własną meline... import spirytusu i papierosów do kraju... + zakwaterowanie dla żuli pełna opcja
a tak na serio to chcem być informatykiem bądź... rajdowcem :D takie dziecięce marzenia...
ps. teraz większość chce być informatykami, a jak nie było kompów to kierowcami ;) a jak wymyślą robo-dziwko-prywatnesekretrki? ;) alem ja gupi... aż do buluu
Widzę, że temat wam pomógł :) to bardzo dobrze ;). Życzę wam wszystkim aby wasze przyszłe zawody się spełniły.
Widzę, że temat wam pomógł :) to bardzo dobrze ;). Życzę wam wszystkim aby wasze przyszłe zawody się spełniły.
Tylko nie to... plx ;p.
Jest kilka wariantów. Pierwszy to zawodowy trafiacz szóstek w lotka. Drugi to Byle Jaki Zawód (oczywiście w granicach legalności i moralności) Bo I Tak W Szkocji Lepiej Płacą Niż W Polsce. A trzeci to redaction of CD-Action o ile będą więcej płacić niż teraz (tak żeby po paru mieśiącach na samochód z SALONU starczyło ;)).
$corcerer
22-06-2005, 13:19
Chciałbym być sobą, chciałbym być sobą jeszcze...
A z zawodu Administrator sieci (tylko czy prace znajde?)
Sie mapes
23-06-2005, 21:22
duzo ludzi pisalo ze chca wyjechac za granice ale neich nie zapominaja co powiedzial papiez Jan Pawel Wielki "...Wy jestescie sola tej ziemi..." chyba nie trzeba tlumaczyc o co w tym chodzi.
Moze trzeba sprobowac zmienic ten kraj aby nie trzeba bylo emigrowac za zachod ale zeby do nas emigrowali?
A co do tematu na 99,9% ksiedzem chyba ze spotkam kogos kto by mnie przekonal (ale niekomu sie to nie uda raczej ;D)
Ja chciałbym być mechanikiem samochodowym poprostu mnie to kręci, pozatym mam brata mechanika który mnie będzie uczył:P
Vamerian
24-06-2005, 11:45
A ja bym chciał być Śmieciarzem! ^^
Dr.Deve~
24-06-2005, 11:55
Zdecydowanie chce byc prezydentem Kambodzy ;)
Chopkers
24-06-2005, 12:19
ja tymczasowo mysle zeby pojsc do niemiec na informatyka, a potem sie znajdzie cos ciekawego ^^
(praca w ĆipSofcie xD)
ja skonczylem liceum informatyczno jezykowe,
teraz jestem ogrodnikiem, a w wolnych chwilach od pracy w ogrodzie jestem pracownikiem na plantacji pieczarek ( torf żondźi ),
zawsze chcialem robic w jakims komputerowym przemysle, ale chyba nie.....
teraz mi sie marzy stanowisko jakiegos lesnika w dzikiej puszczy..... (juz gdzies od 2 lat )
z moimi umiejetnosciami to mi wychowawczyni z LO chciala zalatwic prace w australii przy hodowli i strzyzeniu owiec..........
Evul Tibian
24-06-2005, 13:17
Prawo, prawdopodobnie w Toruniu
Pogromca Dragonów
02-07-2005, 20:57
To ja w przyszłości zatrudnie pewną ilość osób narazie jestem trohe za :baby: mały :baby: ale chce być reżyserem???
Cala rodzinka lekarze, mama ma gabinet ginekologiczny to raczej lekarz ;p Moze cos z jezykiem zwiazane... (francuski, albo ang.) Nie wiem dokladnie. Moze bede ulice zamiatal? O.o
Ja chce grać w jakimś fajnym serialu komediowym ;)
Ja bym bardzo chciał zostać zawodowym, dobrym piłkarzem a jak by nie wyszło chociaz barzdo bym chciał aby wyszło to może jakimś komentatorem sportowym albo dziennikarzem sportowym jak np Roman Kołtoń (mój ulubiony ^^ )
Będe raczej ... nikim :P
Lub kucharzem/fotografem .
Ja tam będę chirurgiem. B) Będzie ciekawie.
Atak na wesoło to zastanawiałem się czy nie zostać ginegologiem. 8o :p
Yoh Asakura
07-07-2005, 12:34
Będe informatykiem,a ściślej zajme się tworzeniem gier.Teraz już ćwicze na RPG 2k3 albo XP.Czasami ściągne jakiś program do robienia gier FPP ale narazie mi to nie wychodzi.
Ja pójde na prawo :) Tylko zawód związany z prawem.
Hmm... Może prokuratorem albo notariuszem?
Może na medycyne??
Zastanowie sie...Troche boje sie zajęć na medycynie (praca w prosektorium bleee...jak zobacze zgniecionego ślimaka to już mi sie chce wymiotować)
Prawo, ew. Twórca gier :P.
Hmm dużo ludzi będzie mieć zawód związany z prawem :]
Paladyn-Tony
07-07-2005, 14:15
Ja postanowiłem, że będę sobą! :]
Architekt, nic innego nie wchodzi w rachube.
Będe raczej ... nikim
Nie watpie...
(...)to zastanawiałem się czy nie zostać ginegologiem.
Pierwszy raz slysze, gineGolog?
ja to bym chciał zostać bobem budowniczym, ptem listonoszem, małą mi ewentualnie papa smurfem [; a tak na serio to w gre wchodzą jedynie studia matematyczne ewentualnie informatyczne, myślałem też nad fizyką lecz uznałem to już za zbytni masochizm
Nightwalker
07-07-2005, 22:48
Jestem Nightwalker i jestem twoim panem. Podążaj za mną, a ciemność nastanie. Podążaj za mnąi rób co mówię. Zawładnę światem i ludzkość zgubię.
Będe politykiem - w skrócie.
I o dziwo mam zamiar być takim uczciwym, ale czy się uda?
Może bede premierem? ;]
Ja będe ulice zamiatał albo rowy kopał ;) (Tak mi rodzice mówią ;))
A sam chciałbym być... Mafiozą ;) ( Naprawdę, kiedyś jeszcze w podstawówce, pierwsze klasy, pani się pyta kim byśmy chceli być to ja powiedziałem że mafiozą
i mnie do pedagog wysłała ;))
A dlaczego chciałbym nim być?
Bo duuużo zarabia ;)
Podatków nie płaci ;)
I jeszcze parę argumentów ;)
Prawnik*/Grafik komputerowy.
*Tylko nie od kryminalnej:).
Będe politykiem - w skrócie.
I o dziwo mam zamiar być takim uczciwym, ale czy się uda?
Może bede premierem? ;]
Dupa. Uczciwych nie biorą.
A mi pani psycholog na podstawie układania klocków powiedziała że moge być informatykiem albo lekarzem!! CZyli zmieniam zdanie zostane lekarzem najlepiej dermatologiem!!
Menel :P
A na serio socjolog, politolog, diennikarz (idę w tym roku do klasy dziennikarskiej), może historyk...
Armmagedoniarz
08-07-2005, 11:00
no cóż. ja zamierzam iść do ZAKONU, albo do seminarium na księdza.(serio)
Studiuje informatyke wiec byc moze cos w tym kierunku...
Byc moze w tym roku przeniose sie na psychologie. jakby mi sie udalo napewno pracowalbym z czysm zwiazanym z uzaleznieniami u dzieci i mlodziezy.
no cóż. ja zamierzam iść do ZAKONU, albo do seminarium na księdza.(serio)
Spoko... poznasz smak kobiety i bedziesz sie trzymal od tego z dala:) Beda z ciebie ludzie;D
Lord kasztanowiec
08-07-2005, 11:21
architekt, architekt i jeszcze raz architekt
Ja od nowego roku...szkolnego :p ,bede ksztalcil sie na informatyka (jak duza czesc z was), potem, hmmmmm...........moze na studia albo cos...narazie sie tym niemartwie ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.