PDA

Pokaż pełną wersje : Zhakowali mi postac!

Wojo the Polish
18-03-2004, 14:28
Nie no tera to przesada... Moja pierwsza postac zhakowana (17lev.) no i druga(12lev.) teraz tez choc nie do konca, zabrali wszystkie rzeczy mam czerwona czache o 1500expa mniej i skille wszystkie o 3 w dul! To jest straszne wlasnie mialem sobie kupic knight armor o knight legsy mialem 18k i 3 backpacki hmmow i backpack uhow i backpack gfb!! Jestem wkurzony na maksa... zrobie sobie nowa postac ale szkoda tamtych... :(

Gonzo von Krenzel
18-03-2004, 14:31
... współczuje ...
P.S. Jakby wszyscy shakowani pisali o tym an forum to byłoby już sporo podwójnych ASów...
P.S. 2. Jak używałeś cheatów masz za swoje i dobrze Ci tak...

Wojo the Polish
18-03-2004, 14:47
Nie uzywalem nigdy cheatow i nie bede uzywac bo wiem ze z cheatami jest jeszcze wieksze prawdopodobienstwo ze mi zhakuja postac..., czy mozna temu jakos zaradzic?? Taka gra jest bezsensu nigdy nie dojde nawet do 20leva., kurde, tylko ja mam takiego pecha...

Cypher
18-03-2004, 14:52
1. Wcale nie musiał używać żadnych cheatów....................
Mi tesh shackowali postać mimo że nie używałem cheatów, nikomu nie podawałem nr konta i hasła itp.

2. Współczuje bo mi shackowali knighta na 14 lvl i pala na 10 lvl. Mała strata w porównaniu z twoją. :))

p.l
18-03-2004, 14:52
pociesze Cię ... mnie haknęli, zajebali 100 k ... więc nie masz się czym przejmować ... jeżeli nie chcesz dalej grać to polecam mir3 (http://mir3.isp.net.pl) :p

Majen
18-03-2004, 15:03
Mogłeś paść ofiarą jakiejś strony www, są takie strony na których są linki niby do tibia.com a to zamiast do tibia.com przenosi cię do podstrony tego serwisu, gdzie wszystko wygląda jak na tibi.com, ty się tam logujesz i tracisz kąto.

behi
18-03-2004, 15:08
Majen to nie tylko takie strony. Wielu graczy na rooku podaje jakies strony mowiac ze mozna wziac z tamtad free-stuffy i inne... Samo wejscie na stronke jakiegos hakera to samobojstwo... Dlatego nie korzystajcie z innych stron niz tibia.com i tibia.pl.
No i oczywiscie nie uzywajcie chetow...

Dr. Omader
18-03-2004, 15:53
Ile ludzi jeszcze zaloży takie teamty???

Każdy następny który mi coś takiego napisze dostaje UPOMNIENIE!

@Wojo the Polish: No mówi się trudno i żyje się dalej. A tak naprawde to wiele nie straciłeś... może dla ciebie to było dużo ale tak naprawde to mogło być gorzej.

Jeszcze raz apeluje o ostrożność z programami do cheetowania, o w ogóle jakiekolwiek programy z netu. Oraz prosze przeczytać sobie TEN (http://tibia.pl/tutorial.php?tut=202) tutorial. MatKus po to się męczył żeby go napisać żeby ludzie go czytali!