Pokaż pełną wersje : Hardcore na starym POH ??
Znalazlem i Umieszczam starą fotke ze starej tibi (normalne gsy ;p) Dokladnie podczas huntu przybieglo se 6, ale bylo swietnie :)
Ocencie sami, jadnak podczas przeglodania zdjec to niejest to samo jak w trakcie gry :) Serce wali, reka drży, niepwnosc sytuacji :)
http://img.photobucket.com/albums/v629/Mindslayer/burdel.jpg
adam knight
19-06-2005, 22:00
to zdięcie jest śmieszne i nie w tym temacie co potrzeba jak te gs wyglądały lol
przed update gsy nie były niczym strasznym
Lamdar II
19-06-2005, 23:42
Pozwole sobie zacytować "Niezły Hardkor". Osobiście wolę starsze GSy, bo te nowe jak pokemony wyglądają >.> .
Wszystko dawniej było lepsze...
Wiesz niby niczym strasznym ale w blokowaniu nie różnią się stare i nowe.. walą tak samo.
@UP : A grałeś ty przd update pall'em - nie wydaje mi się...
A tak przy okazji - pamięta ktoś ile średnio przed update k-set kosztował ?
@UP : A grałeś ty przd update pall'em - nie wydaje mi się...
A tak przy okazji - pamięta ktoś ile średnio przed update k-set kosztował ?
Akurat grałem i moim zdaniem w blokowaniu ich nie ma żadnej różnicy. Oczywiście były o wiele wolniejsze to był duży + dla palka, ale dla knighta nie widze różnicy.
@up
w blokowaniu nie ma zadnej roznicy lecz gdy knight wybieral sie na hunta to byl na rowni z palkiem bo kazdy knight idac na gs nawalal z dystansu (hmm zazwyczaj, czasami jeszcze bursty ale to na wyzszym lvlu). hunt na gs w zwarciu jest po prostu nieoplacalny dla samego knighta bo duzo uh schodzi.
Grevamba
20-06-2005, 11:12
Osobiście wolę starsze GSy, bo te nowe jak pokemony wyglądają >.> .
Lepiej tego powiedzieć nie mogłem, kolorowy pokemon...SYF!!!
Stare gs'y...te oczy w których płoneła furia :D to było coś!
a ja sie ciesze ze GSy maja haste bo przynajmniej teraz nie ma na poh wycieczek 20+ ktorzy leja GSy.
Co do wygladu to tez mi sie bardziej podoba. Wczsniej wygladal jak wielka krewetka z wielkimi konczynami po bokach a tera przypomina pajaka:D
Aldruhn of Aldora
20-06-2005, 16:25
a ja sie ciesze ze GSy maja haste bo przynajmniej teraz nie ma na poh wycieczek 20+ ktorzy leja GSy.
Nadal przylaza :p tylko teraz juz przynajmniej nie leja nic tylko gina i loota zostawiaja >evul<
wyrabane screeny, naprawde wilkie grtaz, to jest odwaga zeby tak walczyc
chcialbym przypomnic ze gsy nie majo hastle od ostatniego update, tylko jeszcze wczesniej bylo wprowadzone (tak mi sie wydaje)
Przypomne wam ze Haste u Gsa byl wprowadzony pol roku przed zmiana jego wygladu :P ( stary out -fit byl lepszy :P )
Najwieksza zwala Swiatecznego Updata to DSM !! teraz wyglada jak pak znoszacy jajko.....
Zgadzam sie z poprzednikiem ;]
A co do SS To masakra :D Gratz wielkie, ja bym szybciej kloca w majty strzelil niz nacisna atk na GS'a :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.