zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Hack ?Raczej nie...

Yoh Asakura
20-06-2005, 00:49
Chciałbym prosić Was,drodzy Forumowicze o wyjaśnienie jednego zagadnienia,a mianowicie:
Wczoraj (tzn Niedziela a pisze ten post po 0:50 czyli Poniedziałek) o 23:08 skończyl mi się ban.Ok,zalogowałem się,wszystko w porządku.Wchodze sobie na Rookstayera,ide expić a tu nagle kick.Sprawdzam ping - 16-20,zero lagów.Czyżby mass kick ? Raczej nie.Wchodze jeszcze raz (mam pacca) i pisze,że już jestem zalogowany na innej postaci.Sprawdzam czy nie mam keyloggera (start-uruchom-msconfig) i nic nie ma.Trudno,wbijam się i wszedłem.Wszystko jest...po kilku chwilach znowu.W końcu na Helpe spytałem o jakiś program do scanu i zeskanowałem kompa.Nic nie wykrył,zero keyloggerów,trojanów itp.
Problem tkwi w tym,iż nikomu,powtarzam nikomu ! Nie dawałem haseł do swojej postaci,nie miałem/nie mam keyloggerów a jednak ktoś się wbijał na moją postać.
Prosiłbym o ewentualne wytłumaczenie dlaczego tak się dzieje,czy to może hack ?I co w takim przypadku zrobić.
Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Baradax
20-06-2005, 09:21
Gdyby to byl hack to twoja postac by juz raczej byla zebrakiem (:D).
Ale czasami sie po prostu kicki robia bez powodu :P

Sija joho
20-06-2005, 09:33
MOże komp co se rozwala poprostu albo cos z netem nie tak tez tak kiedys myslalem ale to tylko net byl :) wiec sie nie martw bo juz zeczy bys nie mial jak by cie chakneli :cup:

jak cos jestem na gg nie widoczny :)

Gangrel
20-06-2005, 11:43
Uzyles Ad-Aware? Nie wiem co zostalo ci polecone, ale jesli nie to warto sprobowac. Moze to rowniez byc blad. Moj kuzyn jakis czas temu mial taki problem. Po wylogowaniu jego postac zostawala chwile online.

Yoh Asakura
20-06-2005, 13:32
@Up:
Używałem wszystkiego,Pandy,AD-Ware,Nortona itp i nic nie wykryło.

Mój komp się nie wali,jest w porządku,a internet sprawdzałem.Ping wynosił 16-20.
Teraz to już sam nie wiem,tych kicków już nie ma...