Pokaż pełną wersje : Dostawcy Internetu
Lucyfer Rip
20-06-2005, 14:13
Witam.
Od długiego czasu mam mojego dostawcy internetowego serdecznie dosyć.
Transfer popołudniowy wynosi 5 kb/s :(
Gdy gram w tibie to lagi grają głowną rolę.
Pisząc te trudności z mojim dostawcą, mam takie pytanie do was.
Czy znacie jakiś dobrych dostawców i w miare tanich na terenie Zabrza ?
I czy istnieje jakas lista wszystkich istniejacych dostawców intenretowych w danym rejonie itp.
Z góry THX !
http://img148.echo.cx/img148/294/weronkapytanie8dw.jpg (google.pl)
http://img148.echo.cx/img148/7029/askgoogle7wx.gif (google.pl)
KK, dam ci lekcje. Jak już wejdziesz na www.google.pl to nie wystarczy się na strone gapić (oglądać ją) jest tam takie pole do wypełnienia - wypełniasz je a potem wyszukujesz. Panie, to taka "ameryka" że nawet możesz wybrać w jakim języku mają być te strony.
Lucyfer Rip
20-06-2005, 16:45
Google oglądałem. Ale chciałbym wiedziec czy ktoś zna jakoms dobrą firmew mojej okolicy.
ta:
Burdel S.A. sp. Z.O.O.
a tak na serrio....
Sam se poszukaj -.- w TV od tego chuczy ! (lub huczy nie wiem jak to sie pisze...).
Witam.
Od długiego czasu mam mojego dostawcy internetowego serdecznie dosyć.
Transfer popołudniowy wynosi 5 kb/s :(
Gdy gram w tibie to lagi grają głowną rolę.
Mmmm... Bardzo ci zle? To mam propozycje. Wylacz sobie neta na tydzien. Zle ci? Niektorzy ludzie wogole internetu nie maja. To teraz - wyrzuc komp przez okno! Tysiace ludzi w Polsce o komputrze nawet nie marzy! Albo sproboj na tydzien przeprowadzic sie pod najblizszy most i zyc tylko z tego co sam zarobisz... A wielu ludzi tak zyje. I ty ****a masz czelnosc narzekac?
Przepraszam za offtop ale mam zly humor i nie moglam sie powstrzymac.
Wiesz ja to go akurta rozumiem. Płaci i wymaga, ale to złe miejsce na takie sprawy.
@down
To ja założe temat "Jakie spodnie mogę kupić w okolicach Węgorzewa" (adres i telfefon sklepu). -.-
Taki siaki mag
20-06-2005, 22:52
Wiesz ja to go akurta rozumiem. Płaci i wymaga, ale to złe miejsce na takie sprawy.
Czy ja wiem , w dział to on akurat trafił dobrze :p .
A co do tematu ja jestem zadowolony z mojego dostawcy internetowego , placić tak strasznie dużo nie płace, a jak mam lagi ( X( czasami) to wychodze i wchodze za jakąś godzinkę zawsze działa. Poza tym na pewno masz kumpli i z Tibi i z otoczenia, a więc ich sie mogłeś zapytać. No ALE skoro już sie chciałeś wygadać sie to prosze bardzo, :D w końcu do tego jest forum.
ta:
Burdel S.A. sp. Z.O.O.
a tak na serrio....
Sam se poszukaj -.- w TV od tego chuczy ! (lub huczy nie wiem jak to sie pisze...).
wyrazy glosnonasladowcze takie jak: huk, huczec- piszemy przez "H", to nie ucza juz tego w szkole? ;)
Neostrada: niema lagów, spoko sie gra.. do czasu ujrzenia napisu "urzytkownik został ogłączony od usługi" ...musisz czekać minute i dopiero sie połączyć (grrrrr)
Kiedyś w Komputer Świat była taka tabelka o dostawcach internetu w poszczególnych miastach. Może dalej jest ta tabelka na końcu gazety ? ;)
Naprawde poszukaj na google.pl
Neostrady z limitem transferu nawet nie kupuj bo to gówno a nie internet.
Chello prosze przywędruj do Białegostoku ! ;(
117 zeta za 2mb ! ;|
$corcerer
21-06-2005, 17:53
@up
Też jest limit.
Bright Graphic
21-06-2005, 17:55
Mały Pyrteq Kogoś tam s.a
Mały Pyrteq Kogoś tam s.a
Takich ludzi żeczywiści należy banować...
@topic:
Ja polecam Neostradę. Jeśli będzie Ci się rozłączała to zadzwoń na 0-800-102-102 i powiedz, że sama Ci się Neostrada rozłącza. Ja tak zrobiłem- poskutkowało. Już mi się nie rozłączała (czas przeszły ponieważ teraz mam LAN)
proponuję dialog:
płace (eee moja mama płaci) 100zł abonamentu, nie ma żadnych limitów 100mb/s (tak jest napisane...ale nie wiem jak to w praktyce sprawdzic więc się nie czepiajcie... )
Mmmm... Bardzo ci zle? To mam propozycje. Wylacz sobie neta na tydzien. Zle ci? Niektorzy ludzie wogole internetu nie maja. To teraz - wyrzuc komp przez okno! Tysiace ludzi w Polsce o komputrze nawet nie marzy! Albo sproboj na tydzien przeprowadzic sie pod najblizszy most i zyc tylko z tego co sam zarobisz... A wielu ludzi tak zyje. I ty ****a masz czelnosc narzekac?
Przepraszam za offtop ale mam zly humor i nie moglam sie powstrzymac.
a ja tobie zycze z calego serca zebys mial/miala takiego neta jak on albo ja. exp mozliwy na tibii od godziny2 w nocy do godziny 10-11 przed poludniem. zobaczymy co wtedy powiesz.
zeby nie bylo offtopic: www.chello.pl , www.tp.pl. pierwsze po kablowce, a drugie via nasza kochana telekompromitacja polska
$corcerer
22-06-2005, 00:36
exp mozliwy na tibii od godziny2 w nocy do godziny 10-11 przed poludniem. zobaczymy co wtedy powiesz.
Powiem żebyś przestał grać w tą głupią grę i zajął się czymś pożyteczniejszym.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.