Pokaż pełną wersje : Blokada wulgarnego nicka-Done
Ta sytuacja mnie wrecz smieszy! Wczoraj w Tibii spotkalem goscia o nicku "Lubie mlode dupy" wiec napisalem taki raport:
"Lubie mlode dupy's nick means 'I like young arses'" No i wchodze dzisiaj do Tibii, a tu...name lock. Z jednej strny cos smiesznego (i juz wiem jaki wyglada name lock), ale z drugiej strony ja chce swojego nicka. Co zrobic? Czy jest jakies wyjscie? :) :o :( X( 8o :confused: <wszystko w jednym
PS I przy okazji: niech cos zrobia z tym systemem raportow!!!!!!!
Yoh Asakura
20-06-2005, 14:19
To w końcu Ty czy on dostał namelocka ?
To imie było nielegalne,teraz musisz się zalogować na swoje konto na www.tibia.com i tam wymyśleć sobie inny nick...
A co masz do systemu reportów ?Mi tam pasują...
To w końcu Ty czy on dostał namelocka ?
To imie było nielegalne,teraz musisz się zalogować na swoje konto na www.tibia.com i tam wymyśleć sobie inny nick...
A co masz do systemu reportów ?Mi tam pasują...
Zablokowali moj nick!! A nick moj: Done.
Nic nie masz do raportow? By chyba uzywasz "wspomagaczy" to ci sie moze podobac.
Yoh Asakura
20-06-2005, 14:25
Zablokowali moj nick!! A nick moj: Done.
Nic nie masz do raportow? By chyba uzywasz "wspomagaczy" to ci sie moze podobac.
Nie,nie używam "wspomagaczy" a Twój nick TEŻ jest nielegalny.
Ang= Done=Zrobione czyli jest nieosobowy (czyt.Nielegalny -.-").
A co TY masz do systemu reportów ?Co w nich jest złego ?Masz jeszcze forum na którym możesz raporty składać.To chyba lepsze niż msg GM'a który i tak na to nie odpowie.
Nie,nie używam "wspomagaczy" a Twój nick TEŻ jest nielegalny.
Ang= Done=Zrobione czyli jest nieosobowy (czyt.Nielegalny -.-").
A co TY masz do systemu reportów ?Co w nich jest złego ?Masz jeszcze forum na którym możesz raporty składać.To chyba lepsze niż msg GM'a który i tak na to nie odpowie.
Faktycznie stwierdzili, ze moj nick jest nieosobowy. Hmm...dziwne, osobiscie nie uwazam aby taki nick byl czyms zlym. No, ale coz. :confused:
PS Teraz juz nie jestm nieskazitelny w Tibii :( zlamalem zasady :(
Yoh Asakura
20-06-2005, 14:34
Faktycznie stwierdzili, ze moj nick jest nieosobowy. Hmm...dziwne, osobiscie nie uwazam aby taki nick byl czyms zlym. No, ale coz. :confused:
PS Teraz juz nie jestm nieskazitelny w Tibii :( zlamalem zasady :(
I widzisz....po co się było kłócić ze starszą i bardziej doświadczoną osobą ?
Najpierw trzeba było przeczytać regulamin dotyczący imion -.-".
I widzisz....po co się było kłócić ze starszą i bardziej doświadczoną osobą ?
Najpierw trzeba było przeczytać regulamin dotyczący imion -.-".
Ja sie z toba nie klucilem.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.