Pokaż pełną wersje : Gdzie wyjeżdżacie??
Mam pytanie, gdzie macie zamiar wyjechać na wakacje, a może zostaniecie w domu i będziecie biekać z kumplami na podwórku, lub grać na kompie przez cały czas(czego nie radze robić)
Ja osobićcie jade do Hiszpani.
A wy gdzie jedziecie!?!
Do Węgorzewa na Union of Rock ;]
@down
To był żart - ja mieszkam na Chrobrego ;P
ooo... a wiec jednak ktos sie wybiera do mojej miesciny;)
nigdzie...albo do Widziszewa do Kuzynka i Babci ;) .
Nigdzie, siedze w Domu. Jeśli ktoś się wybiera do Płocka to niech napisze pod numer 4684801 :].
Wiślaczek
20-06-2005, 16:04
Lipiec:
10 lipiec - 24 lipiec - wypoczynek u rodziny w Niemczech
Sierpien:
1-15 sierpien-wypoczynek w Grecji
18-25 sierpien - Chorwacja
Do babci, mieszka na sasiedniej ulicy :p
Na początku lipca być może pod namioty do Zakopanego, podkoniec sierpnia na Mazury :)
Jade na kolonie do Łeby :P
Hallabard
20-06-2005, 16:31
Ja wyjeżdżam do Kochanówka (kto z okolic Łodzi wie co to jest) do zakładu dla chorych psychicznie, mam już miejscówke... Ach... te pokoje bez klamek... Ach... te extra wdzianka co się znazywają kaftany bezpieczeństwa...
Na serio
Może w okolicach lipca do Szwecji do wujka na tydzień, może zalicze w lipcu Airpower 05 w Zeltweg w Austrii, jak się uda to Airshow w Radomiu koniecznie. I to chyba wszystko. Może wyjade do babci (mieszkanie obok)
@edit
o shit Airpower jest na przyszly tydzień w zakończenie roku szkolnego... ku*** !! :/
To może MAKS w Rosji ?? Ale były hardkor jakbym pojechał xD
Wierny gracz
20-06-2005, 16:49
Ja wyjeżdżam nad jezioro do Gościmia :D Jeżdże tam co roku odkąd mam 2 lata :P
z Kolegami & Koleżankami na camping do jakiegos tam asku.. z 8km od naszego maista;]
Potem do USA.. ale będzie jazda:D
Braveheart
20-06-2005, 18:27
Mi dziadek(pozdro :) ) funduje wycieczkę do Turcjii :D Lecę już za 2 dni B)
20 lipca jade do londynu, a pożniej pod namiot nad morze bądź jezioro (jeszcze sam nie wiem)
PalAnonim
20-06-2005, 19:09
W sierpniu na miesiac do lasu gdzies, a w lipcu nie wiem, pewnie dzialka :(
Gdzieś się poszlajam ze znajomymi... Zrobimy sobie wypad w okoliczne góry, lasy i wioski na ~tydzień. Nocować pewnie będziemy na krzywy ryj, chyba że któryś weźmie namiot (w co wątpie, znając nasze lenistwo :P). W międzyczasie potrenujemy trochę szermierki i dopakujemy trochę punktów w kondycję xD. A potem jakoś wrócimy... najpewniej autostopem czy pksem... jak bedziemy mieli szczęście, to trafimy spowrotem do Yelonki o własnych siłach, ale znając nas, to pewnie zabłądzimy xD
Później może zwiedzimy sobie pół Polski jeżdżąc od znajomych do znajomych poprzez Wrocek, Poznań, Bydgoszcz, Toruń i kilka innych mniejszych miejscowości na drugim końcu kraju :P W międzyczasie zahaczymy o Reanimkę (http://www.reanimation.pl) , a jak starczy kasy to może nawet wrócimy do domku xD
A na koniec jakiś odgórnie organizowany obóz i wyjazd z rodzicami nad morze. I pomyśleć, że miałem się uczyć do olimpiady fizycznej xD
Fejkowiec
20-06-2005, 19:30
Pod koniec lipca wyjezdżam na dwa tygodnie do ośrodka wypoczynkowego w Gościmiu nad jezioro B)
Zostaje w domu :/ na całe wakacje moze do kuzyna pojade ...
Margarius
20-06-2005, 19:54
A ja jade nad nasze polskie morze, może kogoś spotkam z was ;)
re: UP
Też się nad Polskie morze wybieram :D.
A dokładniej.
7 Lipca - impreza alkoholowa u mnie w domu (Rodziców nie będzie niestety...)
Początek Sierpnia - Bałtyk
Środek Sierpnia - Wesele na Śląsku
A ogólnie to Tibia, Tibia, czasem na cmentarz się skoczy zachód słońca obejrzeć, Tibia, Tibia, nad jęzioro się pojedzie ze znajomymi, Tibia, Tibia i do Empiku po jakąś książke aby w czasie treningu było co czytać jak na forum skończą się ciekawe wątki.
Bright Graphic
21-06-2005, 15:53
Do ***a wacława.
Do dziewczyny do gdańska potem z nią na woodstock potem znów do niej... Ooo to będą piękne wakacje... :D
Jadę do Myśliborza. Czy to była wyczerpująca wypowiedź?
daroslaw
21-06-2005, 16:29
Jadę do Myśliborza. Czy to była wyczerpująca wypowiedź?
Też tam byłem ;].
Ja jade nad morze do Pogorzelicy ;] Może to ten sam Myślibórz?
edit: specjalnie dla sebcia który uświadomił mi że jest więcej Myśliborzy(xD) zmieniam treść posta xD
edit2: Znowu specjalnie dla sebcia (z malej) zmieniam treść posta grrrrr kiedy on da mi spokój...
Ja na przełomie Lipca i Sierpnia Jade na Wakacje nad morze dokladnie Sztutowa :} moze ktos z tego forum również jedzie tam w tym czasie mozemy sie zgadać i potkac muj nr gg 2809856
Ahhh a mi bardzo dobrze będzie ! :D
Całe wakacje w domu !
NARESZCIE !! !!
-Mama zawsze bez pytania obozy wykupwywała a w tym roku błagałem aby nie kupywała :)
ja chyba nigdzie bede gral w tibie no moze do jeleniej gory do babci
Knight Simon Dark lord
21-06-2005, 17:05
ja nigdzie nie jade ale nie oznacza że będe przy komputerze nie zapisałem się na wakacyjny intensywny kurs angielskiego w szkole języków u mnie w mieście i będe przez lipiec i kawałek sierpnia się dokształcał
@darosław
3 lata temu byłem w pogorzelicy fajnie było i polecam :)
Ahhh a mi bardzo dobrze będzie ! :D
Całe wakacje w domu !
NARESZCIE !! !!
I co, pewno przed kompem je spędzisz? Współczuję...
Ja na początku lipca jadę na dwa tygodnie na działkę, po jakiejś przerwie może w Tatry na tydzień, potem jakoś w sierpniu nad morze do Dębek na dwa lub trzy tygodnie.
30 czerwiec - 14 lipiec - Grecja
1-10 sierpien - Oboz w Myczkowcach
kani_mani
21-06-2005, 18:13
Ja w przyszłym tygodniu wyruszam na prawie miesiąc do Anglii B).
Ja będę jeździł do ziomków do grupy (miejscowość 10 km od Grudziądza) i siedział w domu... (tzn, grał w kosza albo z ziomami z Grupy szlajał się po Grudziądzu ; D) Pojade też chyba z nimi pod namioty na pare dni nad Stelchno.. Fajne jeziorko w Jeżewie!
Ja do babci do Krynicy Morskiej ?(gdańska 100 jakby ktoś mnie szukał... jak coś to mam na imie Krzysiek)
będe całymi dniami błąkał sie z kuzynami po mieście/lesie
ps. jak ktoś tam jedzie z forum to możemy się zgrać
EDIT:
a w sierpniu jade do Szałkowa, pod Iławę :D:D:D tam jest super
Berburio
21-06-2005, 21:44
25 lipca: Pod Warszawe na około tydzień.(Do koleżanki mamy @__@)
Początek sierpnia: Do wawy,do cioci
A czas w którym nie będę jeździł to tylko noga na dworze i komp ^^
Ja jade na obóz siatkarski do Lubrza (30.07.-11.08.). Już się nie moge doczekać;)
Uncle Warrior
22-06-2005, 13:26
Jade na Mazury na ślub mojego kuzyna :D
Władysławowo 2 tygodnie, i Bydgoszcz - babcia 1,5 miesiąca ;p
hmmm..może z bratem na Chorwację, później do Freiburga po auta .. jakby ktoś nie wiedział Freiburg to Niemcy.
Ja na poczatku lipca do Francji a potem w sierpniu nad nasze kochane Morze Bałtyckie - do Krynicy Morskiej.
Robercik knight'cik
23-06-2005, 10:38
Ja w lipcu chyba do Gdańska(do ciotki :) )i moze w sierpniu do Krakowa(drugiej ciotki :] ).
Ivellios Galanodel
23-06-2005, 18:05
Może wyjadę z Shanem do kuzynki do Londynu, ale to nie jest pewne. Najprawdobodbnie pojedziemy w góry jak zwykle...
No ja mam plany bardzo napięte :) Byłam już w Gorzowie Wlkp. i Poznaniu. W niedzielę wyjeżdżam na konie <ichaa> lol :P, później do Wawy, w sierpniu so skocze do babuuuni, a na koniec Paryżżżż mam nadzieję ze wypali :):) jejeje. No i jeszcze obóz integracyjny z LO ... ech... To chyba będzie najgorsza część moich wakacji.. pozdro :*
Nosfer Revelmaar
30-06-2005, 13:33
Najpierw do Świnoujścia na 2 tygodnie, potem na oboz do Błot Karwieńskich 8o na 9 dni. Nudzić się raczej nie będe więc jest spoko :D
Ja bym sie nie zastanawial gdzie tylko jak? xD To jest pytanie :P
Gdzie to mozna wymieniac duzo, na przyklad:
1. Dzialeczka u qmpla
2. Dzialeczka u 2giego qmpla
3. Dzialeczka u 3ciego qmpla
4. Zgadnijcie :P
5. Dzialeczka u kolezanki :P
6. Jakies przymiastowe jeziorko (namiot i torba pelna browarów)
7. Moze gdzies ze starymi (pod warunkiem ze ja nic nie musze wtapiac z wlasnych zielonych)
8. Dzialeczka u .... babci (owoce dobra rzecz :P)
9. Pozycja obowiązkowa w tym roku - POLSKIE GÓRY w dzien, a w nocy KRUPÓWKI :)
Cloud streef
01-07-2005, 19:00
Dania na 2 tygodnie w przyszły cwartek:P (dzisaj 1 lipiec jak cos :D)
Czasami w bieszczady (mam blisko 100 km)
Do mielca (ciotka)
Do dynowa(wujek)
Nad soline (nom jak uprosze brata)
Na czyste (nie jestem przekonany bo tam Bronek Gronkowiec jest)
No do babci
do przemysla do wujka
i jeszcze nasz miejski basen (NIE MA WIEKSZEGO RARYTASU DLA MIESZKANCOW PRZEWORSKA)
Sama nuda
-=Melon=-
02-07-2005, 11:56
Ogolnie to siedze w domu. W sierpniu moze na jakis oboz wedkarski :p
Ja siedze w domu. Chyba że w połowie Lipca Pojade do Nowej Soli (do Babci) :P
Nigdzie, siedze w Domu. Jeśli ktoś się wybiera do Płocka to niech napisze pod numer 4684801 :].
Od 14 lat siedze w plocku :P
Ognisty Drutek
02-07-2005, 13:28
24 czerwca-14 lipca dom(przed kompem B) )
15 lipca-22 lipca (Obóz w Chłapowie)
24lipca 13 sierpnia (Holandia :] z rodzicami ;( )
16 sierpnia- 28 sierpnia (Obóz Tennisowy w Porębie Wielkiej)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.