PDA

Pokaż pełną wersje : Powrót:)

Rah
20-06-2005, 17:41
NO więc tak...powróciłem do gry po ok. roku i teraz mam problem...po odzyskaniu hasła i numeru mojego konta pojawia sie pytanie...jaka postacia grac??Mam 21 sorca na Solerze i 23 Knight na Valori...wie ktoś z obecnie grających jaki swiat z tych dwóch jest bardziej przyjazny i jest więcej polakow?:)
Z tego co pamietam na sorcu mialem p seta,crown helmet i cos tam jescze:)
Pozdrawiam wszystkich i tak pewnie nikt mnie nie pamieta:)

Gunir
20-06-2005, 17:43
Chcialbym cos sprostowac, jak swiat moze byc przyjazny jak jest na nim wiecej Polakow...? :>

Pasorzytek
20-06-2005, 18:28
chyba sorcek bo tnajtrudniejszy okres ma juz za soba

vaviec
20-06-2005, 18:32
Na WARlori jest pełno power abusingu...idź lepiej na solere;/

Noro
20-06-2005, 19:36
Jak dla mnie graj magiem :p.Na solerze lepiej będzie Ci się nim grało mówie Ci :D .Sam wiem 8o

pawepek
21-06-2005, 13:01
Ja proponuje maga... Knight może bedzie dobry, ale jeżeli zrobiłeś juz tego sorca to "wykorzystaj go", ja bym grał sorcem na Twoim miejscu

Rahim
21-06-2005, 14:25
Na WARlori jest pełno power abusingu...

Niezgadzam się, poza tym Valoria to ubogi świat, rzeczy są bardzo tanie
(bohy 40k)

vaviec
21-06-2005, 14:35
up@
hehe to albo masz 10 lvl albo jesteś w heretics lub w PoD.Bohy za 40k?Już dawno bym je miał;/.
Podam kilka przykładów:
-Jesteś w jakiejś jaskini ,przychodzi menda z heretics i wychodzisz albo hunted~.
-Krzykniesz buy boh 40k-odrazu ktoś z heretics hunted.(przez panującom tam price list)
-Np bikahuza lub też fikahuza albo ktoś inny pekuje w thais.draśniesz go , a juz przylatuje np taki hikahuza i płacisz albo hunt;/

pawepek
21-06-2005, 14:41
Pozwole sobie napisać w tym temacie, bo nei chce zakładać nowego... Mam sorca 17 lvl, starsznie mi sie wydaje nudny... moge też zostac pallem (stary char, 10 lvl bo troche "specjanych deadów") Kim być, sorc mi sie juz... no tego... zaraz bede rzygał runami, hmm, GFB, FF BŁEEEEE plz help, co mam wybrac, jaką postacią grac (jak ebde gral pallem to sorcka mam odrazu jako SDmakera...) PLZ, HELP!

Rahim
21-06-2005, 15:37
Krzykniesz buy boh 40k-odrazu ktoś z heretics hunted.(przez panującom tam price list)

Gram na valori od 2 lat, dopiero teraz dowiedziałem się, że jest jakiś price list >.<

-Jesteś w jakiejś jaskini ,przychodzi menda z heretics i wychodzisz albo hunted~.

Powiedz mi jaka to jaskinia, a będe omijał ją z daleka

Marixon
21-06-2005, 15:48
NO więc tak...powróciłem do gry po ok. roku i teraz mam problem...po odzyskaniu hasła i numeru mojego konta pojawia sie pytanie...jaka postacia grac??Mam 21 sorca na Solerze i 23 Knight na Valori...wie ktoś z obecnie grających jaki swiat z tych dwóch jest bardziej przyjazny i jest więcej polakow?:)
Z tego co pamietam na sorcu mialem p seta,crown helmet i cos tam jescze:)
Pozdrawiam wszystkich i tak pewnie nikt mnie nie pamieta:)

Ja gram na Solerze niemal od zawsze i ja po prostu kocham ten świat :) !! Osobiście polecam Solerę. Jest tu pełno Polaków, trochę Br, ale ostatnio już na szczęście mniej... Szweda nie widziałem już ponad pół roku!! :)

Rah
21-06-2005, 22:45
Po chwili zastanowienia wybralem Solere:)
Mój nick Sagra Vays
21lvl mag
Jak cos to sie zglaszac na prv:)

Rahim...fajny nick..:P