Pokaż pełną wersje : Gotowa Tibia spr.
Kryształek
20-06-2005, 20:20
Czy ktoś mogł mi dać link do jakiejś strony, w której jest już gotowa grafika w tibi.spr :D( chodzi oto zebym sam se niemusial robic ). chce sobie odpicowac tibie Bardzo prosze ! Ja leniuszek jestem xD
byl temat z takimi grafikami
btw.po co 2 tematy?-.-
Kryształek
20-06-2005, 20:26
A mógłbyś podać link do tego tematu bo juz szukam go dlugo...
Dzieki
nie szukales-.- czy ty jestes taki leniwy czy glupi?
Kryształek
20-06-2005, 20:30
ehh.. widze ze na tym forum zamiast pomagac to ludzie wyzywaja. Eh niby takie pożądne forum, a tu prosze --.-- zmywam sie stąd. A topic mozecie usunąć i tak będą gadać bzdury zamiast podac link i tyle... NARA, aha Dzieki za pomoc ;)
Nie dam ci linku!Szukaj a znajdziesz!
(Podpowiem ci że jest to w dziale "Wasze poradniki")
OMG jednym słowem noob
Założył taki sam temat w dziale "inne" i ktoś mu powiedział, żeby szukał w dziale grafiki.
A ten noobek założył tutaj drugi temat...
ehh.. widze ze na tym forum zamiast pomagac to ludzie wyzywaja. Eh niby takie pożądne forum, a tu prosze --.-- zmywam sie stąd. A topic mozecie usunąć i tak będą gadać bzdury zamiast podac link i tyle... NARA, aha Dzieki za pomoc ;)
nie bedziemy za toba plakac-.- bys wpisal 3 slowa do wyszukiwarki i po chwili bys mial conajmniej 2 tematy z grafikami do tibii-.-
sknerus22
20-06-2005, 21:09
Proponuje poszukac i zmaknac temat :). Dziekuje modkom jesli to zrobia.
Cloud streef
21-06-2005, 12:59
Na tej samej stronie jest temat "Wygląd pacc" czy jakos tak.Dałem tam link do tibia.spr.Nawet niewiesz jak się w****iłem teraz ...już 5 raz udzielam ludzią tego linku!
temat do zamknięcia
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.