zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Mumie

PvP
18-03-2004, 20:45
Słyszałem że pod bagnami sie respawnują. Byłem w tej skale z beholderem. Zeszłem nizej, drugi a nizej same rooty jak dojść do mummi ?( (ile ich jest i ajkie wymaganie dla knighta na nie?)

Jedi
18-03-2004, 21:11
Trzeba mieć kilof i odkopać niewidzialną dziure

Mistrz Czarnego Miecza
18-03-2004, 21:20
Heh...max resp. to 4-5

Widziałem knightów i 2 sorcków na 10-12 lvl którzy zeszli i niewrócili :D
(byłem wtedy na behach....behy strzegą wejścia do tej twierdzy :P )

WizzArD
18-03-2004, 21:27
hehe to ja kiedys se huntuje na tych bh i widze ze idze ekipa 2x 30+ knigt, 26 knight i 23 master sorc i odkopujom dziure, wbiegaja tam i za chwile patrze ze cos ich dlugo nie ma, zchodze i patrze wszyscy dead a mumie na green, wiec gfb poszly w ruch i zabilem, posprawdzalem looty i nareszcie znalazlem cos dla swojego knight: f axe :D z poczotku czekalem tylko jak koles do mnie zagada zebym oddal mu f axe, ale jakos nie gadal to teraz oj knight se z f axe na 10 levelu chodzi :D

Mistrz Czarnego Miecza
18-03-2004, 21:35
Kurde napisałem osobny post...heh ...miałem z edytować
.

żeby samemu iśc na mumie ....to lepiej druid/sorc lub pallek ...wystarczy FB i strzelać do mumi...ale wziąść kolege który cie ropnie na wszelki wypadek :P . Lvl knightem to z 40 na solo :P.

Re UP:
ALE OFF TOPIC !!!!!!!!

Aversin
18-03-2004, 21:39
Tylko za pierwszym razem może być ciężko jak trafisz na 3 beholdery a potem w dziurze na 5 mumii .. ja tak miałem jak się wybrałem solo :] .. ze 2 UHy poszły bo 5 naraz ciężko blokować ^^ no i jeszcze dupki nic nie dały .. tylko jakiś syfiasty magic light wand :D . No ale potem można spokojnie czekać i pojedyńczo behy i mumie męczyć zanim się więcej zresuje, tylko w sumie nie wiem czy się opłaca ;)

Villen
18-03-2004, 22:36
Żeby iśc na mumie trzeba mieć około skili 60/60 sprzęt jakiś dobry i UH(przy full respie lepiej mieć gfb),trzeba uważać bo te szmaty paraliżują i nie można atakować z bliska ale uh i po kłopocie.

djr
19-03-2004, 13:30
ryckiem wystarczy zejsc na full atk z dobrym dwureczniakiem i exori. UHy nie beda wtedy potrzebne.

magiem/sorcem gfb, nie zaszkodzi tez magic shield dla pewnosci

tomakin
19-03-2004, 14:25
idzie sie do hellgate, przechodzi.... nie pamietam jak to sie nazywa, bodajze piramida na draconii ale nie jestem pewien. Tam sie spawnuja setkami. bierze sie z 10 plecakow GFB i liczy te tysiace expa co wpadaja za kazdym ladunkiem.......

PvP
19-03-2004, 21:04
A jak dojść do tych 3 bh bo ja tylko 2 pojedyncze spawny w tym podziemiu znalazłem:( (jeden na górze) A co myślicie o tym żeby pod siebi strzelić z fire bomba?? Zapaliłbym sie ale one by nie podchodziły a potem GFB, HMM ?(

lord_yankess
19-03-2004, 21:08
nie radzil bym chodzic na mumie maja sredni loot ale sa b.dobre samemu to na 100% polegniesz

Bofedojo
20-03-2004, 14:52
Oryginalnie dodany przez PvP
A jak dojść do tych 3 bh bo ja tylko 2 pojedyncze spawny w tym podziemiu znalazłem:( (jeden na górze) A co myślicie o tym żeby pod siebi strzelić z fire bomba?? Zapaliłbym sie ale one by nie podchodziły a potem GFB, HMM ?(

Po update by podchodzily :] .

Jesli juz mowa o mumiach to gdzie i czy bym mial szanse (raczej tak) chodzic na mumie. Jestem 27 lvl pallem skille 67/50. Ale tak zeby UHy nie schodzily :] .

djr
24-03-2004, 12:49
Oryginalnie dodany przez tomakin
idzie sie do hellgate, przechodzi.... nie pamietam jak to sie nazywa, bodajze piramida na draconii ale nie jestem pewien. Tam sie spawnuja setkami. bierze sie z 10 plecakow GFB i liczy te tysiace expa co wpadaja za kazdym ladunkiem.......

prosze wiecej szczegolow, nie bylem tam a od dawna mysle o jakims miejscu dzie duuuzo mumii.

dzieki

Raimel
28-03-2004, 21:27
Mi się wydaje że to quest bo tam byłem i jest nagroda, więc chyba nie można o tym pisać??