Pokaż pełną wersje : Oliwa !! Gdzie to ?!
Mam takie pytanko :)
Gdzie moge zdobyc vial of Oil ?? No wiecie do lampy :(
15:23 You see a used lamp.It weighs 30.0 oz.
Ostatnio gram bez cheatow i chyba nie bede uzywac wiec jak ktos chce zlikwidowac cheaterstwo w tibi to niech mi powie plz :)
w kazdym sklepie z ekwipunkiem
btw. lepsze sa magic light wandy(mlw)....
Tak jak powiedział kolega wyżej MLW są o wiele lepsze. Niestety są dosyć trudno dostępne. Oliwe (oil) możesz kupić w sklepie z ekwipunkiem (tam gdzie backpacki). Najskuteczniejsze ze wszystkiego jednak zawsze bylo, jest i bedzie Utevo Lux :D
Qrde bylem na edron i kupa ..
You read: My offers:torch, bag, backpack, bucket, watch, rope, scythe, pick, shovel, fishing rod, crowbar, lamp, candlestick, basket, trap
nie sprzedaja oil
pytalem sie:
Vial of Oil
oil
potion of oli
i nic ...
Tak jak powiedział kolega wyżej MLW są o wiele lepsze. Niestety są dosyć trudno dostępne. Oliwe (oil) możesz kupić w sklepie z ekwipunkiem (tam gdzie backpacki). Najskuteczniejsze ze wszystkiego jednak zawsze bylo, jest i bedzie Utevo Lux :D
no nie wiem czy takie najskuteczniejsze:> oczywiscie dla pallow tak, ale dla knajtow,drutow,sorcow lepiej mane na co innego przeznaczyc. no chyba ze na sorcu nie masz juz cap, ale po jakims czasie i tak ci sie zwolni i mozesz se wziasc nawet zwyklego torcza:>
EDIT:
@up
no wiesz ja w thais kiedys kupilem, ale mozna nawet za darmo na outclaw camp se zabrac:P
dobra dobra juz wiem gdzie kupic :P
16:04 Shiantis: Do you wanna buy oil for 20 gold?
Venore
w kazdym razie jak moge zdobyc za free na outlaw campie ?? plz plz plz tell me :) Moze na ziemi jest rozlana i tylko do buteleczki przelac ?? nei wiem nie bywam na outlaw campie za czesto
3dsmaxman
21-06-2005, 19:03
z tego co dobrze pamieam, to w grocie troli na wschod od thais idzesz do glonej jaskini, a potem do kuchni gdzie jest lada i studnia
tam w jakiejs komodzie, wiaderku czy gdzie jest oil (dawno nie bylem wiec nie pamietam)
dobra dobra juz wiem gdzie kupic :P
16:04 Shiantis: Do you wanna buy oil for 20 gold?
Venore
w kazdym razie jak moge zdobyc za free na outlaw campie ?? plz plz plz tell me :) Moze na ziemi jest rozlana i tylko do buteleczki przelac ?? nei wiem nie bywam na outlaw campie za czesto
z ziemi nie mozesz wlac do zbiorniczka zadnej substancji... :/
Rozpruwacz II
21-06-2005, 20:09
Koło Venore nad jaskinią rotów mieszka NPC-czarownica Wyda. U niej można znaleźć butelke, oliwe w kociołku i latarnie
hmm... jest taka dziura trza ja odkopac jest schowana pod drzewem, ale nie wiem czy mozna powiedziec bo obok tego znajduje sie klucz do pewnego questu xd
Koło Venore nad jaskinią rotów mieszka NPC-czarownica Wyda. U niej można znaleźć butelke, oliwe w kociołku i latarnie
Podpowiem, że jest to w drodze na b herb quest :S
The_FaLLen
22-06-2005, 09:05
Jak kupujesz na edron to najlepiej kupowac całą lampę za jakies 8 gp a nie marnowac kasę na oil. Jak masz paca to poprostu wyskocz na tomby i zabije pare mumii z co 2 wypada wand albo kup bp wandow stoi jakies 2k~
Knight Simon Dark lord
22-06-2005, 16:21
ja bp wandów kupiłem u siebie za 1.5k jak miałem około 30 lvl i do dzisiaj zostało mi ich około 6 pełnych za ten dar chciałe pdoziękować dwimenorowi :)
aha co do światła lepiej jak już czarami to gran luxem świeci mocno i średnio czasu co w zupełności starcza przynajmniej mi
Evul Tibian
22-06-2005, 18:18
Qrde bylem na edron i kupa ..
You read: My offers:torch, bag, backpack, bucket, watch, rope, scythe, pick, shovel, fishing rod, crowbar, lamp, candlestick, basket, trap
nie sprzedaja oil
pytalem sie:
Vial of Oil
oil
potion of oli
i nic ...
W Ab' kupisz napewno.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.