zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Oliwa !! Gdzie to ?!

Vorment
21-06-2005, 15:17
Mam takie pytanko :)

Gdzie moge zdobyc vial of Oil ?? No wiecie do lampy :(

15:23 You see a used lamp.It weighs 30.0 oz.

Ostatnio gram bez cheatow i chyba nie bede uzywac wiec jak ktos chce zlikwidowac cheaterstwo w tibi to niech mi powie plz :)

morwi
21-06-2005, 15:19
w kazdym sklepie z ekwipunkiem

btw. lepsze sa magic light wandy(mlw)....

Rejdi
21-06-2005, 15:50
Tak jak powiedział kolega wyżej MLW są o wiele lepsze. Niestety są dosyć trudno dostępne. Oliwe (oil) możesz kupić w sklepie z ekwipunkiem (tam gdzie backpacki). Najskuteczniejsze ze wszystkiego jednak zawsze bylo, jest i bedzie Utevo Lux :D

Vorment
21-06-2005, 15:51
Qrde bylem na edron i kupa ..

You read: My offers:torch, bag, backpack, bucket, watch, rope, scythe, pick, shovel, fishing rod, crowbar, lamp, candlestick, basket, trap

nie sprzedaja oil

pytalem sie:

Vial of Oil
oil
potion of oli

i nic ...

morwi
21-06-2005, 15:52
Tak jak powiedział kolega wyżej MLW są o wiele lepsze. Niestety są dosyć trudno dostępne. Oliwe (oil) możesz kupić w sklepie z ekwipunkiem (tam gdzie backpacki). Najskuteczniejsze ze wszystkiego jednak zawsze bylo, jest i bedzie Utevo Lux :D

no nie wiem czy takie najskuteczniejsze:> oczywiscie dla pallow tak, ale dla knajtow,drutow,sorcow lepiej mane na co innego przeznaczyc. no chyba ze na sorcu nie masz juz cap, ale po jakims czasie i tak ci sie zwolni i mozesz se wziasc nawet zwyklego torcza:>

EDIT:
@up
no wiesz ja w thais kiedys kupilem, ale mozna nawet za darmo na outclaw camp se zabrac:P

Vorment
21-06-2005, 15:59
dobra dobra juz wiem gdzie kupic :P
16:04 Shiantis: Do you wanna buy oil for 20 gold?
Venore

w kazdym razie jak moge zdobyc za free na outlaw campie ?? plz plz plz tell me :) Moze na ziemi jest rozlana i tylko do buteleczki przelac ?? nei wiem nie bywam na outlaw campie za czesto

3dsmaxman
21-06-2005, 19:03
z tego co dobrze pamieam, to w grocie troli na wschod od thais idzesz do glonej jaskini, a potem do kuchni gdzie jest lada i studnia
tam w jakiejs komodzie, wiaderku czy gdzie jest oil (dawno nie bylem wiec nie pamietam)

Pramus
21-06-2005, 19:37
dobra dobra juz wiem gdzie kupic :P
16:04 Shiantis: Do you wanna buy oil for 20 gold?
Venore

w kazdym razie jak moge zdobyc za free na outlaw campie ?? plz plz plz tell me :) Moze na ziemi jest rozlana i tylko do buteleczki przelac ?? nei wiem nie bywam na outlaw campie za czesto

z ziemi nie mozesz wlac do zbiorniczka zadnej substancji... :/

Rozpruwacz II
21-06-2005, 20:09
Koło Venore nad jaskinią rotów mieszka NPC-czarownica Wyda. U niej można znaleźć butelke, oliwe w kociołku i latarnie

morwi
22-06-2005, 06:40
hmm... jest taka dziura trza ja odkopac jest schowana pod drzewem, ale nie wiem czy mozna powiedziec bo obok tego znajduje sie klucz do pewnego questu xd

Elmer
22-06-2005, 08:57
Koło Venore nad jaskinią rotów mieszka NPC-czarownica Wyda. U niej można znaleźć butelke, oliwe w kociołku i latarnie
Podpowiem, że jest to w drodze na b herb quest :S

The_FaLLen
22-06-2005, 09:05
Jak kupujesz na edron to najlepiej kupowac całą lampę za jakies 8 gp a nie marnowac kasę na oil. Jak masz paca to poprostu wyskocz na tomby i zabije pare mumii z co 2 wypada wand albo kup bp wandow stoi jakies 2k~

Knight Simon Dark lord
22-06-2005, 16:21
ja bp wandów kupiłem u siebie za 1.5k jak miałem około 30 lvl i do dzisiaj zostało mi ich około 6 pełnych za ten dar chciałe pdoziękować dwimenorowi :)
aha co do światła lepiej jak już czarami to gran luxem świeci mocno i średnio czasu co w zupełności starcza przynajmniej mi

Evul Tibian
22-06-2005, 18:18
Qrde bylem na edron i kupa ..

You read: My offers:torch, bag, backpack, bucket, watch, rope, scythe, pick, shovel, fishing rod, crowbar, lamp, candlestick, basket, trap

nie sprzedaja oil

pytalem sie:

Vial of Oil
oil
potion of oli

i nic ...
W Ab' kupisz napewno.