Pokaż pełną wersje : Czemu nie masz PACC-a??
Proszę by w tej sondzie głosowali tylko ludzie, którzy nie mają PACC-a.
Chcę się w ten sposób dowiedzieć, dlaczego niektórzy ludzie go nie kupują.
Nie chcę - Uważam go za zbędny gadget, który i tak niewiele daje.
Nie jestem dorosły i rodzice nie chcą mi go kupić - Chcę go mieć, ale rodzice nie pozwalają mi na kupno.
Nie mam pieniędzy - Nie jestem w stanie go kupić, uważam, że jest za drogi.
Inne powody - Mam inne powody dla których nie kupuję PACC-a.
Temat zainspirowany własnym problemem. ;(
Knight Simon Dark lord
21-06-2005, 17:02
po co to jest ktoś powie że kasy nie ma albo co i go wyśmieją ale jak ma być niech będzie niech moderator zadecyduje
PalAnonim
21-06-2005, 17:04
Pacc, moglbym miec juz kilkukrotnie, ale jak na razie nie odczuwam potrzeby posiadania go. Moze po wakacjach, ake tylko moze.
Yanardana
21-06-2005, 17:06
po co to jest ktoś powie że kasy nie ma albo co i go wyśmieją ale jak ma być niech będzie niech moderator zadecyduje
Ja powiem że kasy nie mam, a jak mnie ktoś wyśmieje z TEGO powodu, to tylko o nim źle świadczy
Co prawda pacca mam, ale gdy go nie mialem to tylko dlatego, bo twierdzilem, ze postać jest za slaba, a przeciez jak go kupie to chce szybko lv bić a nie skile tluć. Więc zrobilem skile ~85.85 lv 59-60 i go kupilem. Mozna powiedzieć, ze wtedy szlo mi jak z płatka :).
Ja nie kupuje Pacc'a bo... nie gram jakos "zaawansowanie" w Tibie... Od czasu do czasu wlacze, ale jakos specjalnie mnie do tej gry nie ciagnie =] Kiedys - owszem, naewet kase trzymalem, zeby podszkolic postac, ale teraz Tibie uwazam za denna gierke.
Czarniawy
21-06-2005, 17:15
ja nie mam pacc dlatego ze nie odczuwam potrzeby posiadania co prawda milej byloby miec pelny dostep do wszystkich terenow ale na ta chwile wolę częściej wyjśc gdzieś z kobietą albo kupić jej coś za tą kasę i wtedy jej jest dużo milej:) albo z kumplami na "soczek" (czytają nieletni:)). Chociaz nie jest powiedziane ze ktoregos pieknego dnia jesli bede mial jakas extra kaske i wiecej czasu na gre to sobie nie kupie:)
pozdro....
Van_Waterflew
21-06-2005, 17:27
nie kupuje pacca bo po
1st rodzice nie pozwalajo
a po 2nd mam zaslabo postac :D
kocur_bury
21-06-2005, 17:39
moje najlepsze chary to knajci ;)
knajt pacca potrzebuje tylko dla exori, nowych terenów i promocji...
a bez tego jakoś da się grać... (przynajmniej narazie, ale i tak nie kupie pacca, za mało zarabiam :p , wole przestać grać)
a ja mam slaba postac i w cholere lagi...a kupuje bo chce domek u outft :P
z kasa tez teraz ciezko...ale czekam na pacc...no i wiadomo...promocja... :) no i haste i inne :P
Maximus89
21-06-2005, 17:41
ja nie mam pacca bo szkoda mi kasy :) .Za tą kase ktorą mozna przeznaczyc na pacc mozna kupic wiele pozyteczniejszych rzeczy. ;)
Ja ściałbym mieć pacca, ale bende go kupowal po letnim update:D
1. Rzadko gram w tibie. Więc po co mi PACC na 3 miechy skoro zagram raz na tydzień...
2. Według mnie PACC to strata pieniędzy.
Yoh Asakura
21-06-2005, 17:49
A ja mam pacca,lecz teraz uważam,że to była strata pieniędzy.Zamiast kupić sobie buty Nike'i to wolałem pacca i teraz chodze w starych i wytartych butach :/
Pacc to strata kasy...chyba,że jesteś po Wigilii ;)
$corcerer
21-06-2005, 18:06
Mam lepsze rzeczy do kupienia za ~90 zł niż taki szajs.
befavaza
21-06-2005, 18:14
Nie mam pacca i nie bede mial bo zalmi kasy :p (moze jak bede milionerem to se kupie :] )
Nie mam na to kasy, a jak nawet bym miał to i tak na takie badziewie nie dam...
Pacc jest zbęnym dodatkiem do gry...
Nie gram już w Tibię...
Za mało bonusów jak na conajmiej 20$
befavaza
21-06-2005, 18:15
sry 2 te same posty
modki skasujcie
Mam lepsze rzeczy do kupienia za ~90 zł niż taki szajs.
Święte słowa...
Słuchajcie jego, bo to prorok... (Dobra, bez przesady :P)
Może nie powinienem wybierać, żeby lista głosujących była jawna, ponieważ faktycznie punkt "Nie mam pieniędzy" to punkt, który trochę onieśmiela... Ale chciałem zobaczyć czy będą głosować jakieś PACC-e... A ci, co się będą śmiać ze szczerych ludzi dają świadectwo o sobie...
spider-bialystok
21-06-2005, 18:19
Pomimo, ze uwazam tibie za fajna gre to nie wydalbym na nia ani grosza. Mimo to przez 9 miesiecy gralem z paccem na koncie bo zalatwilem sobie pacca 2 razy za gp na julerze ^^.
Mam kase ale rodzice nie pozwalają mi go kupić... :(
W zasadzie to tak, jak u mnie... ;(
Mam 13 lat i mam pacca, i bede mial kiedy chce, bo mieszkam w kraju gdzie 90 zl to nie problem dla 8 letniego dziecka... Lecz jak na razie nie mam pacca, skonczyl mi sie, i kupuje gdy wlacza test serwer bo teraz w wakacje to normalnie prawie nie gram, a gdy test serwer wlacza to wiem ze moga lada chwila zrobic update i musze sie szybko na tibie zalogowac zeby zobaczyc wszystko...
Kopiraum
21-06-2005, 20:01
Nie mam pacca bo wole wydać te pieniądze na cos innego, a nie na gre w którą i tak moge grać za darmo. Pozatym tibia zaczyna mnie już nudzić.
Mr Zagadka
21-06-2005, 20:14
Wkurza mnie odpowiedź:
"Nie kupuje bo nie czuje takiej potrzeby..."
Wystarczy powiedzieć:
Jeszcze na głowe nie upadłem, żeby kuywać sobie PACC na 3 miechy za prawie 100 zeta!!
Mimo to planuje kupić sobie PACC za oszczędzone pieniądze, ale dopiero jak nabije level i skille...
Scooby-Doo
21-06-2005, 21:10
Ja na razie uwazam ze mam za slaba postac i wogole zaczynaja sie wakacje i malo bede w tibie gral. Ale po wakacjach i gdy bede mial 33 lvl i 40 mlvl (chodzi oczywiscie o UE) kupie PAcca :)
Don Corleone
21-06-2005, 21:49
Wiem że to sonda dla FACC'ów ale mam nieodpartą chęć wypowiedzenia śię tutaj :p Kupiłem PACC'a dla dziesięciu powodów:
1. Dla nowych outfitów.
2. Aby muc założyć sobie postać na świecie odizolowanym od n00bkow i innego śmiecia ( Premia )
3. Nowe tereny.
4. Nowe czary.
5. Ładny tytuł np. Elite Knight.
6. Letnie upade :)
7. Można być bossem gildi, a nie jakimś tam popychadłem
8. Można mieć swoje piękne cztery kąty :p
9. Zyskowne monsterki: hero, necromacer, demon:evul:
10. Nie muszę chodzić na piechotę tylko pływam stateczkiem.
Ja za te 90 zeta wolę iść sobie gdzieś na imprezkę, dobrze się bawić. Bo dla mnie pacc to szajs, gram dla zabawy, nie dla tego że chce być lepszy itp. Wydałem 40 zeta na Counter-strika, ale to była kasa zarobiona, z którą wtedy nie miałem co robić. Kiedyś sobie chciałem kupić pacca, ale pomyślałem, że nie warto. Teraz nawet nie miałbym za co kupić ;)
Nie mam kasy, a jak bym nawet miał to bym wydał dla mej miłości :>
Wiem że to sonda dla FACC'ów ale mam nieodpartą chęć wypowiedzenia śię tutaj :p Kupiłem PACC'a dla dziesięciu powodów:
1. Dla nowych outfitów.
2. Aby muc założyć sobie postać na świecie odizolowanym od n00bkow i innego śmiecia ( Premia )
3. Nowe tereny.
4. Nowe czary.
5. Ładny tytuł np. Elite Knight.
6. Letnie upade :)
7. Można być bossem gildi, a nie jakimś tam popychadłem
8. Można mieć swoje piękne cztery kąty :p
9. Zyskowne monsterki: hero, necromacer, demon:evul:
10. Nie muszę chodzić na piechotę tylko pływam stateczkiem.
Spoko, że się tutaj wypowiadasz B) , ale mam ci coś do powiedzenia odnośnie tego, co tutaj napisałeś:
#2 - Patrz cytat wyżej: Czyż to nie jest obrażanie posiadaczy Free Account?? X( Nie tylko oni ( w tym ja ) są nOObkami i śmieciami...
#7 - Patrz cytat wyżej: Wysokopoziomowcy z FACC mają w gildiach często lepszą reputacją niż np. Vice Leaderzy. I to w zasadzie oni są tam Vice'ami, tyle, że nieformalnymi...
Shein Silvershadow
22-06-2005, 10:52
Ja nie kupuję pacca - bo nie chcę wydawać takiej ilości pieniędzy, dla kilku marnych pikselów...
1. Tibia mi sie troche znudzila
2. Zal mi kasy - placic 90zl za 3 miechy, kiedy moge dodac 30 i mam Guild wars, ktory jest wg mnie o wiele lepszy niz tibia, a abonamentu placic nie musze...
TheNatoorat
22-06-2005, 15:31
PACC?!
Po co mi to?
Mam płacić, by dostać dwie nowe wysepki i kilka strojów?
Dziękuję, zamierzam wydać te pieniądze na coś lepszego.
Nie kupuje, bo nie zdąrzyłem zwiedzić jeszcze całej Tibii dla FACC i nie widze potrzeby nowych outfitów, większego depozytu, posiadania domku czy dostępnu na inne wyspy. Poprostu starcza mi to, co dostaje za darmo.
1. Za słaba postać (aktualnie nie mam postaci :D)
2. Ostatnie nie gram w tibie przez lagi (ale już niebawem ide robić woje do adminów ]:->)
3. Gram najtem któremu na początku i tak nie ejst potrzebny PACC (stały trening ;))
Don Corleone
27-06-2005, 10:58
Spoko, że się tutaj wypowiadasz B) , ale mam ci coś do powiedzenia odnośnie tego, co tutaj napisałeś:
#2 - Patrz cytat wyżej: Czyż to nie jest obrażanie posiadaczy Free Account?? X( Nie tylko oni ( w tym ja ) są nOObkami i śmieciami...
#7 - Patrz cytat wyżej: Wysokopoziomowcy z FACC mają w gildiach często lepszą reputacją niż np. Vice Leaderzy. I to w zasadzie oni są tam Vice'ami, tyle, że nieformalnymi...
NIE ! NIE ! NIE ! I jeszcze raz NIE ! Nie chodziło mi o to że wszyscy krótrzy nie mają PACCa to n00bki. Znam dużo osób bez PACCa którzy nie są n00bami. Ale przyznaj że większość ludzi bez PACC to nooby :(
NIE ! NIE ! NIE ! I jeszcze raz NIE ! Nie chodziło mi o to że wszyscy krótrzy nie mają PACCa to n00bki. Znam dużo osób bez PACCa którzy nie są n00bami. Ale przyznaj że większość ludzi bez PACC to nooby :(
Przyznam Ci to... ;( Ale, żeby FACC-ów bronić powiem, że sporo PACC-ów też jest idiotami.
Przykład?
No chociażby koleś o imieniu "Daj mi cos".
Ale taki ktoś, to jeszcze nie noob w porównaniu do gościa, którego znam z rl... :D Otóż pewien hacker, który chciał jego postać (którą tamten kupił na Allegro :confused: ) zaoferował mu "współpracę", a raczej powiedział, że mu wyśle program hackerski... Ten typek biegał po dworze i się ze mnie śmiał i mówił, że za kilka godzin mam hacka (a mi się coś z kompem skopało, że passa zmienić nie mogłem). Cały czas mówił, że mnie hacknie. Raz było tak:
Już byłeś prawie shackowany, pozostało 4%, ale mi brat na klawiaturę skoczył :(
Jego kumpel mówił, że on 33-mu masterowi pocztę hacknął i sobie na nim gra... Heh, i jakby tego jeszcze było mało to twierdził (ten noob, nie kolega), że Goethiego Mac'Mannusa shackuje (najwyższy level na Solerze).
Efekt końcowy:
1.Chyba nikogo nie shackował, no bo nie shackował mnie, a ja byłem niemal bezbronny bez zmiany passa. Nie dostałem żadnego keyloggera przez gg, pocztę, itp. On myślał, że ludzi się hackuje tak po prostu; z niczego.
2.Stracił 90 zł - program nie działał, ale posiadał keyloggera, a ów noob cieszył się tylko kilka godzinek swoim pierwszym w życiu PACC-em (którego zresztą i tak kupił potajemnie :p ).
Jednym słowem: NOOB!!
Możecie się śmiać (jak chcecie of course!!) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
EDIT:Ale się rozpisałem... :p Tylko nie mówcie, że ten post powinien się znajdować w temacie "Chcesz się z noobów powyśmiewać?"
Pozdro!
Diamentowe Ostrze
30-06-2005, 13:17
Przyznam Ci to... ;( Ale, żeby FACC-ów bronić powiem, że sporo PACC-ów też jest idiotami.
Przykład?
Ale taki ktoś, to jeszcze nie noob w porównaniu do gościa, którego znam z rl... :D Otóż pewien hacker, który chciał jego postać (którą tamten kupił na Allegro :confused: ) zaoferował mu "współpracę", a raczej powiedział, że mu wyśle program hackerski... Ten typek biegał po dworze i się ze mnie śmiał i mówił, że za kilka godzin mam hacka (a mi się coś z kompem skopało, że passa zmienić nie mogłem). Cały czas mówił, że mnie hacknie. Raz było tak:
Jego kumpel mówił, że on 33-mu masterowi pocztę hacknął i sobie na nim gra... Heh, i jakby tego jeszcze było mało to twierdził (ten noob, nie kolega), że Goethiego Mac'Mannusa shackuje (najwyższy level na Solerze).
Efekt końcowy:
1.Chyba nikogo nie shackował, no bo nie shackował mnie, a ja byłem niemal bezbronny bez zmiany passa. Nie dostałem żadnego keyloggera przez gg, pocztę, itp. On myślał, że ludzi się hackuje tak po prostu; z niczego.
2.Stracił 90 zł - program nie działał, ale posiadał keyloggera, a ów noob cieszył się tylko kilka godzinek swoim pierwszym w życiu PACC-em (którego zresztą i tak kupił potajemnie :p ).
Jednym słowem: NOOB!!
Możecie się śmiać!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
EDIT:Ale się rozpisałem... :p Tylko nie mówcie, że ten post powinien się znajdować w temacie "Chcesz się z noobów powyśmiewać?"
Pozdro!
ha ha ha...
Sir-Szaki-Szakal
30-06-2005, 15:40
jestem smutny poniewaz nie mam kasy na ukochanego PACCA
Stefan12341
30-06-2005, 16:54
JA bym chcial mniec pacca bardzo, ale mama mi zabrania :D Dla niej to bzdet wydawac 90 zl na taka gre... moze i ma racje? xP ale pacca i tak bym chcial
Przemo(C)
30-06-2005, 18:32
Ja tak naprawde mało mam czasu na tę gre :( A przecież trzeba miec czas i pieniądze na granie z PACCem te przysłowie doskonale ddo tego pasuje : "PACC to pieniądz" ;) I nie chce tracić 90 złotych na "Darmową grę internetową" - jak mawia mój kumpel :D Choć mnie na to stać B)
Dyfyndyndyfywar
30-06-2005, 22:32
Tibia to dla mnie zabawa ... nie widze sensu wydawania pieniedzy przez nia ... dla mnie to nonsens ;/
Inny powod.
Mialem kilka paccow.
Sprzedalem postac.
W innej sie skonczyl.
Teraz nie mam postaci.
Inny powod.
Mialem kilka paccow.
Sprzedalem postac.
W innej sie skonczyl.
Teraz nie mam postaci.
Przynajmniej jak chciałeś mieć to miałeś, a ja chcę, a nie mogę... ;(
Gromnjir
01-07-2005, 10:36
pieniądze bym znalazł, ale uważam, że mam inne, ważniejsze wydatki, zwłaszcza w wakacje :>
90 zł za kilka nowych czarów i expowisk??
Jeszcze nie oszalałem (aż tak) na punkcie tibii żeby za nią płacić B)
90 zł za kilka nowych czarów i expowisk??
Jeszcze nie oszalałem (aż tak) na punkcie tibii żeby za nią płacić B)
Ty może jeszcze nie, ale niektórzy już tak :evul: .
Sir Emilio
01-07-2005, 12:11
a ja nie mam pacca poniewaz...
mi sie skonczyl, mialem go pol roku i wkoncu ten czas przeminal...
Tibia nie jest na tyle dobra gra zeby za nia placic. B) Jak ktos wyzej napisal ""90 zł za kilka nowych czarów i expowisk??
Jeszcze nie oszalałem (aż tak) na punkcie tibii żeby za nią płacić " :evul: calkowicie sie z tym zgadzam :evul: Za 90 zl mam 2-4 dni browarowania na J.Białym i na to mi nie szkoda kasy :evul:
06-07-2005, 20:41
Ja mam kase, ale rodzice mi go kupić nie pozwalają ;( ;( ;( ;(
Ja mam kase, ale rodzice mi go kupić nie pozwalają ;( ;( ;( ;(
Ja niedługo tą kasę uzbieram i wtedy sobie chyba kupię.
JA mam pacc'a, ale kiedy go nie miałem przeszkodą było to, że rodzice nie chcieli kupić mi pacc'a, ale w końcu ich na dzień dziecka namówiłem. B)
sknerus22
07-07-2005, 16:51
A ja nie mam pacca, bo stwierdzilem ze to wyzucanie pieniedzy w bloto, za te 90 zl mozna kupic cos innego, przydatniejszego.
Ja mam pacc, kończy mi się 1 września ;) i rodzice nie mają pojęcia, że go kupiłem :p .
Data nie jest raczej miła :p ... Nie dość, że się rok szkolny zacznie to jeszcze Ci się skończy PACC :confused: .
Do rzeczy: Powiedz rodzicom (jak chcesz), żeby Ci konto spersonalizowali, bo PACC-a za kasę tibijską kupiłeś niby i Ci pomoże przy odzyskiwaniu konta przy ewentualnym hacku :p .
Pozdro 4u & all :p !!
Ehh niektórzy młodsi ( Mówie tu do tych 11 i 12 latków ):
Teraz to wy kasę macie, i pacca byście chcieli bo na co innego możecie wydać?
Ja w waszym wieku też kasę miałem, ale teraz jakoś nie mam nic ;)
Zobaczycie, dorosniecie troszkę i wam się nawet pacca odechce ;)
brak kasy w tibi :P miałem paca i było fajnie to da sie grac bez platneog konta
eh ja wydalem 100zl na pacc i zaluje tego lepiej kupic pacc za gp w tibi oglnie wydawanie kasy na rl na tibie jest zle bo mozna nezle sie zabawic za te pieniadze ;p
Ehh niektórzy młodsi ( Mówie tu do tych 11 i 12 latków ):
Teraz to wy kasę macie, i pacca byście chcieli bo na co innego możecie wydać?
Ja w waszym wieku też kasę miałem, ale teraz jakoś nie mam nic ;)
Zobaczycie, dorosniecie troszkę i wam się nawet pacca odechce ;)
Aleś ty dorosły 8o ... Nie mówię, że mi się nie odechce kupić PACC-a. Ale na chwilę obecną chcę go mieć :p .
Aleś ty dorosły 8o ... Nie mówię, że mi się nie odechce kupić PACC-a. Ale na chwilę obecną chcę go mieć :p .
Ja w twoim wieczku też chciałem ;)
Potem sobie jakoś odpuściłem...
I teraz już mi się nie chce :) ( A zresztą i tak niemiałbym za co :P)
Ja w twoim wieczku też chciałem ;)
Potem sobie jakoś odpuściłem...
I teraz już mi się nie chce :) ( A zresztą i tak niemiałbym za co :P)
Gadasz jakbyś miał ze 60 lat 8o . 11 - 12 lat to może i jest "wieczek" dla kogoś, ale nie dla gościa starszego o 2 - 3 lata. Ja mam starszych kumpli od Ciebie i są spoko; jakby nas taka wiekowa przepaść dzieliła to byśmy się nie dogadywali w wielu kwestiach, a się dogadujemy.
Ale odszedłeś "nieco" od tematu i sobie posta nabiłeś... Jak jeszcze coś osobistego do mnie, to tym razem przez PW bym wolał :p ... O.K. B) ??
ziomalek16
08-07-2005, 12:33
:) Kasę na Pacc'a mam , ale mam niski lvl i skille srednie więc wole zrobic z 30-40 lvl skille ponad 70-80 , żeby pożniej wykorzystać Pacc'a maksymalnie. :)
:) Kasę na Pacc'a mam , ale mam niski lvl i skille srednie więc wole zrobic z 30-40 lvl skille ponad 70-80 , żeby pożniej wykorzystać Pacc'a maksymalnie. :)
Dobrze pomyślane :) . Ja może też tak zrobię, ale to nie wiem kiedy, bo zostałem dzisiaj shackowany :( . Ja i mój kolega z osiedla :confused: .
Napisałem wieczku, bo ja też mam jeszcze ten "wieczek" ;)
I znowu dodam do tematu:
Tibia nie jest taka ważna, żeby płacić 90 zł...
Wielu ludzi nie ma nawet takiej sumy na rozrywkę...
Napisałem wieczku, bo ja też mam jeszcze ten "wieczek" ;)
I znowu dodam do tematu:
Tibia nie jest taka ważna, żeby płacić 90 zł...
Wielu ludzi nie ma nawet takiej sumy na rozrywkę...
W takim razie w porządku ;) . A co do tematu to bardzo słuszna uwaga z Twojej strony :( ...
Już nie odpisuj na ten temat. No chyba, że odnośnie PACC-a.
Oris Heftenberg
10-07-2005, 23:01
Ja chce miec pacca i raczej bede go mial, ale kiedys to ja bede wolal se pujsc z kumpelami i kumplami na browara :D :p
.:Marta:.
10-07-2005, 23:56
Ja sobie kupilam pacca lecz po kryjomu przed rodzicami 8o kiedys sie ich pytalam czy moge kupic packa to powiedzieli mi ze nie mam na co piniedzy wyadawac wiec jakos udalo mi sie kupic pokryjomu :p
Cover Sorcerer
11-07-2005, 08:42
Nie kupuje pacca poniewaz czekam na nowy upade. :D
Ja sobie kupilam pacca lecz po kryjomu przed rodzicami 8o kiedys sie ich pytalam czy moge kupic packa to powiedzieli mi ze nie mam na co piniedzy wyadawac wiec jakos udalo mi sie kupic pokryjomu :p
Ja mam taki zamiar narazie...
Rodzice dziwnie sie denerwuja jak mowie o tibii wiec o paccu nawet nie wspominam :p ale sadze ze niedlugo sobie o kupie (czyt. rok, dwa :p)
ale wielkiej potrzeby pacca nie mam po prostu fajnie jest byc "napaccowanym xD)
Ador Simus
12-07-2005, 14:45
Ja sobie kupie pacca wtedy kiedy będzie można przez tibia.pl
Wiślaczek
12-07-2005, 14:46
A ja nie mam PACCA...
A dlaczego???
Bo nie gram w tibie :)
A dlaczego nie gram?
Bo tibia jest bee ;)
Killah od kacziego
12-07-2005, 18:15
Bo nowa komórka ;)
Sam pacca nie mam bo jest z deczka za drogi i starzy mi nie pozawlają. Ale uwarzam że pacca to lepiej po 30-35 lvl kupowac:P
Mi po prostu nie pozwolą starzy.Z urodzin bym miał kasę ale by się później pluli że wydałem tyl pieniędzy dla jakiejś głupiej gry(dal nich).Zycie jest porąbane :(
Nie mam pacc'a bo:
-Nie gram.
-I tak bym nie wydal na coś takiego kasy.
LarvaExotech
13-07-2005, 13:58
Ja gram w tibie, chciałbym mieć pacca, ale niestety nie mam pieniędzy. Może w przyszłym roku ;)
Kolejna sonda z serii "nie wiem do czego to prowadzi"... Powiedz mi po co ten temat. Czekaj zaraz ci powiem "nie mam pacc bo nie potrafie wyslac przelewu" albo "boje sie ze podczas przelewu kasa zniknie albo zostanie zalana" a moze "nie mam pacc bo potrzebuje na nowe skarpety" i co ci daja takie odpowiedzi. Szczerze? Ch*j cie obchodzi dlaczego ktos nie ma pacc -.-
Sam mam pacc bo sobie na niego SAM zarobilem
Beyond Tess
20-07-2005, 10:35
nie kupuje pacca bo po
1st rodzice nie pozwalajo
a po 2nd mam zaslabo postac :D
a po 3rd naucz sie pisac po polsku. BYKOM-STOP
Xan Arcanist
20-07-2005, 10:59
Na razie nie ma sensu kupować PACCa. Jak ja teraz głównie trenie to PACC nie jest mi w niczym potrzebny.
Polewkin
20-07-2005, 11:07
Heh a ja sie ciesze z mojego pacca i nie zaluje wydanych piniedzy bo rodzice mi zafundowali :P
"BuRsZtYn"
20-07-2005, 13:03
Przyznam Ci to... Ale, żeby FACC-ów bronić powiem, że sporo PACC-ów też jest idiotami.
Przykład?
No to naprawde świadczy, że nie jestes noobem skoro oceniasz ludzi i ich umięjętnosci po ich nicku _._
ja ,,MIALEM'' miec paccka ale koles mnie #$@#^%^ i nie mam ale pod koniec miesiaca ma mi oddac kase a jak nie to $@#$#% i bede mial kase :)
zastanawiam sie nad kupnem pacca ale chyba nie teraz bo mam slaba postac
No to naprawde świadczy, że nie jestes noobem skoro oceniasz ludzi i ich umięjętnosci po ich nicku _._
Ty to mówisz z ironią X( ?? Jeżeli tak to się zastanów co to za nOOb 8o . Nick idiotyczny, a zresztą jaki to ma związek z tematem??
Kolejna sonda z serii "nie wiem do czego to prowadzi"... Powiedz mi po co ten temat. Czekaj zaraz ci powiem "nie mam pacc bo nie potrafie wyslac przelewu" albo "boje sie ze podczas przelewu kasa zniknie albo zostanie zalana" a moze "nie mam pacc bo potrzebuje na nowe skarpety" i co ci daja takie odpowiedzi. Szczerze? Ch*j cie obchodzi dlaczego ktos nie ma pacc -.-
Sam mam pacc bo sobie na niego SAM zarobilem
Interesuje mnie to. Z tego tematu można wyciągnąć wiele wniosków na temat Tibii i nie tylko Tibii!! Jakich?? Zachowam to dla siebie... A Ty się przestań mądrzyć, bo jesteś najbardziej irytujacym urzytkownikiem na forum jakiego znam...
Sorry za off topa :ban: !!
Dla mnie chore jest tłumaczenie " nie mam pacca bo mam za słabą postać "
Kupywałem juz wiele paccow i za siano w RL i w tibii i nigdy nie czekałem na jakiś tam 40 lvl bo to nie ma sensu.
Niecałe 2 tygodnie temu kupiłem następnego pacca na 16 levelowego knighta ze skilami 60/60 w 7 dni nabiłem z 16lvl na 30lv.
Zaczynając grać jakąkolwiek postacią myśle odrazu nad kupnem pacca. Aktualnie wogle mi sie nie chce grać bez pacca i patrzeć na debili kłucących sie o scale armora i 60gp.
Pokaż mi expowisko dla FACC gdzie mozesz w 30 min zrobic 15k expa i 2k siana w złocie przy zużyciu 3 UHów knightem na 30 lvl ze skilami 62/62
kkrzysiek
21-07-2005, 08:25
Ja nie mam pacca bo poprostu nie mam kasy. No cóż jestem tylko przeciętnym nastolatkiem. Na dzień dzisiejszy mam troszke ważniejsze wydatki niż PACC, ale jak mi wpadnie jakaś extra kasa to bankowo kupuje PACCA bo to jest moje marzenie:) A co do rodziców to po pierwsze nawet nie wiedzą co to tibia a po drugie to mam fajnie, bo u mnie jest tak: Moja kasa jest moją kasą i moge z nią robić co zechce i nie obchodzi ich czy kupie za to telefon ciuchy czy pacca albo nic z nimi nie zrobie:)
Pacc'a miałem. Grało się wspaniale, pacc daje wielkie możliwości. Pacc się skończył. Następnego nie kupie, dlaczego? Wole kupić nową gitare bassową albo cokolwiek innego. Nie gram tyle by wydawać na tą gre pieniądze (dla mnie niemałe xd)
MATI9630
21-07-2005, 18:26
PACCa nie mam bo nie chce mi się wydawać 86 zł. na dostęp do paru potworów;P.
Ale... jak chcecie to możecie mi go kopsnąć;P, proszę bardzo xD.
-Maciek Mur-
21-07-2005, 21:19
niemam bo sie skonczyl i zara znow bedzie :>
Alcor Sake
21-07-2005, 22:52
Ja tam wale starą ide do caffe i prosze admina on mi kupuej kartą daje mu siano i pacc już mam i teraz
siedze i Myśle czemu nie pomyślicie;) Stary mnie wrecz zachęca żeby kupić B)
Snajper z Opola
22-07-2005, 12:40
Szkoda mi kasy na piksele PACC'a igdy nie mialem i nie chce miec (bo nie gram juz w tibie :cup:)
Tomek Rider
22-07-2005, 23:11
Hmmm dlaczego nie mam paca? Powodów jest kilka min.
1. Nie mam kasy
2.Nie chce kupować ponieważ Tibia dość czesto mnie denerwuje i mam chęć wyj**** ją w kosmos :p
3.Nie mam zamiaru wydawać kasy na gre(wole zbierać na coś innego) :]
4. też dlatego ze moge grać tylko po 5 godzin dziennie i to strata pieniedzy
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.