Pokaż pełną wersje : Co to za dziwni NPC?
No co to jest?I to wszystko w Venore.http://republika.pl/hellviz/images/NPC1.jpg
npc poprostu w tym miejscu tak wygladaja zawsze tak bylo i bedzie (chyba:P)
Ci NPC zajmują się magią:
Frans-runy
Digger-fluidy
Smiley-czary dla druida
Ten ostatni, którego zapomniałem imienia-czary dla sorców
Aldruhn of Aldora
21-06-2005, 17:59
No sensacja normalnie -.-
Master Mind
21-06-2005, 18:17
Lol ,zawsze w veno mieszkałem i mieszkam ,ci NPC od magii sie nie zmieniają i co w nich dziwnego?
Todevorr
21-06-2005, 18:35
Pasjanujące wiesz :p
Filipyo'vel sisig
21-06-2005, 19:13
OMG!!!!! niemozliwe!!!! :O:O:O:O 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
Sie mapes
24-06-2005, 06:55
oj jemu chodi czemu ci NPC wygladaja jak necro, czaszka, DS i costam jescze ;P , ale dobra odpowiem Ci: Dawno Dawno Temu bylo sobie 4 kupcow, a ze im sie nudilo bo interesy nie szly poszli sobie na ghostland, wtem ujrzeli automat na ktorym widnial napis: "5gp a i ty moesz wygladac jak nieumarly" no wiec wrucili do niego po 5gp i wygladaja jak wygladaja ;D
Btw. w ankrahmun seluja mumie i ghule ;D
Cip'om chodziło o to żeby ci NPC wyglądali jak magowie albo cos w tym stylu i żeby oni tą magie tez sprzedawali :)
Sir Emilio
24-06-2005, 09:03
oj jemu chodi czemu ci NPC wygladaja jak necro, czaszka, DS i costam jescze ;P , ale dobra odpowiem Ci: Dawno Dawno Temu bylo sobie 4 kupcow, a ze im sie nudilo bo interesy nie szly poszli sobie na ghostland, wtem ujrzeli automat na ktorym widnial napis: "5gp a i ty moesz wygladac jak nieumarly" no wiec wrucili do niego po 5gp i wygladaja jak wygladaja ;D
Btw. w ankrahmun seluja mumie i ghule ;D
nie wszyscy!
jest paru npc (np. od parceli) ktorzty wyglodaja jak pacc'e
O borze będziecie się sprzeczac...
CIPowie tak chcieli i tak bedzie jak im sie zachce to sobie nawet zrobia npc w kształcie *****a ... -.-
Sie mapes
24-06-2005, 15:47
nie wszyscy!
jest paru npc (np. od parceli) ktorzty wyglodaja jak pacc'e
hej nie mowilem ze wszyscy, ale niektorzy ;D mimo wszytko gratz za czujnosc
Naprawde Sa tacy To nie fake ?? Wow Nie wiedzialem -.- wezcie sie ****a uspokujcie robicie posta z byle powodu to sie zaczyna robic meczoace -.- wyluzujcie plx ;p
Name:Cryn Tidain
Sex:male
Profession:Knight
Level: 28
Skillz: 82/82 i rosna ;p
M Level:5 (10 % i 6 ;pp )
World: Pythera
Pozdro dla mojego Tatusia Etelka Gleus-a ;D
Haha, po prostu niektóre potwory się nawrócily i stwierdzily, ze większą korzyść przyniesie im handel z ludźmi niż ich zabijanie. Ale wymysliłem, co?
Najciekawszy jest ten wampir, jeśli założy się garlic necklace, to cie nie obsłuży
mówiąc, że sie zle czuje (czosnek na niego dziala ;) )
tnt master
24-06-2005, 16:35
moim zdaniem lepiej jest ze tak wygladaj bo jest ciekawiej. :p
O borze będziecie się sprzeczac...
CIPowie tak chcieli i tak bedzie jak im sie zachce to sobie nawet zrobia npc w kształcie *****a ... -.-
Chłopie... po pierwsze:
Boże z dużej litery...
Po drugie:
Boże bo Bóg
Wracając do tematu
CIPowie chyba chcieli nadać temu miastu charakter dziwaczny..
Miasto znajduje się na bagnach i rezydują w nim właśnie tacy dziwni NPC jak np. Czaszki...
Takie jest moje zdanie...
Sorry za odświeżanie tematu, ale mnie zdenerwowała postawa niektórych forumowiczów tutaj. Gość się tylko spytał, co to za NPC, bo np. niedawno zaczął grać i ich nie widział, a wy na niego najeżdżacie. Tak jakby na ulicy spytać "Przepraszam, która godzina?" "Sp*******j, nOObie, nie wiesz że jest 14:38, to ciota jesteś!"
up
ja jak pierwszy raz zobaczyłem tych NPC to niezakładałem bezsensownych tematów -.-'
Mathiuss
24-08-2005, 22:48
Normalni npc, tacy jak inni ze zmienionym wyglądem :d
Cipom poprostu się nudziło a ten sklep miał przypominać
sklep dla nekromantów i jak widzisz, w jako taki sposób
im się to udało... hehe :D
Pawel samo zlo
24-08-2005, 23:18
Poprost ci Npc wygladaja inczaczj i tyle Cpipy chcialy nadac in inny "magiczny" wyglad
Neth Reth
Fortera
"W zyciu piekne sa tylko chwile--Dla takich chwil warto zyc"(TORCIDA GÓRNIK)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.