PDA

Pokaż pełną wersje : Statek

-miœ polarny-
19-03-2004, 08:55
Czy możecie mi powiedziec czy facc może pływać statkiem i czy o sie samemu plywa ??

Jeżeli taki temat już byl to sory ale jestem Poczontkujoncym :P

Zaglada
19-03-2004, 09:07
Gracze z free accound mogą popłynąć na śnieżne wyspy. Aby to zrobić podchodzisz do kapitana okrętu i mówisz:
- Hello
- [Nazwa wyspy na jaką chcesz się udać, np. Vega]
- Yes

I voila ~ jesteś na wyspie.

Edit:

Racja, pomyliłem wyrazy.

Gewof
19-03-2004, 09:12
Oryginalnie dodany przez Zaglada
Gracze z premium accound mogą popłynąć na śnieżne wyspy. Aby to zrobić podchodzisz do kapitana okrętu i mówisz:
- Hello
- [Nazwa wyspy na jaką chcesz się udać, np. Vega]
- Yes

I voila ~ jesteś na wyspie.

Ale mu chodzilo o graczy bez pacc :P Oczywisce ze z pacc mozna poplynac na lodowe wyspy ale bez pacc tez sie da 8)

Fanfi
19-03-2004, 14:00
Oryginalnie dodany przez -miś polarny-
Czy możecie mi powiedziec czy facc może pływać statkiem i czy o sie samemu plywa ??

Jeżeli taki temat już byl to sory ale jestem Poczontkujoncym :P

Staktkiem np na edron czy miedzy innymi miastami postac bez pacca sobie nie poplynie. Jedyna mozliwosc to ta ktora podali koledzy wyzej.

Jedi
19-03-2004, 14:55
A i jeszcze taka jedna porada. JAk chcecie się wydostać z wysp to mówici hi, tibia. I wiezie was za darmo

-misiek-
21-03-2004, 15:29
Mam pacc .ale czy moge sobie pływać po oceanie ,czy nie (bo hce sie dostać do :Gost Ship )

Mici
21-03-2004, 15:33
Statki są tylko dla pacc i działają jak teleport nie można sobie nimi "pływać po oceanie ":P

----
We suck more ! And that's guaranteed.

Selus
21-03-2004, 15:36
Statkami mozna tylko dla PACC bo Na folde się płynie Tratwą(Myśle ze CIPy specjalnie tak zrobili zeby Statkami bylo tylko dla PACC)

Wufei
21-03-2004, 16:44
Ludzie wy tylko o statkach a o latają \cych dywanach to sie zapomniało :D Wiem ze jest takie miejsce z latającym dywanem na mount sterrum (czy jakoś tak) ale CIP'y głupio zrobili bo żeby dojsc do tego dywanu cza sie troche nameczyc (ale zresztom mi to niepotrzebne bo nie mam pacca :P )

Bambuko
21-03-2004, 17:47
Pytanie było jedynie o środki komunikacji dla FACC, o dywanach też pamiętamy. A aby dostać się na Ghost Ship musisz mieć szczęście płynąc z Venore na Daramę. A że ten stateczek jest niebezpieczny, to właśnie z tego powodu dywan jest schowany - wszyscy by latali dywanem, gdyby był "na wierzchu".

Jagger
21-03-2004, 18:03
Akurat latajacy dywan znajduje sie na femur hill i latwo sie do niego dostac, a co do wypowiedzi Supermana to nie ma on racji, Ja na przyklad mieszkajac w Venore nie widze sensu isc do femur hills i brac latajacy dywan na darashie skoro szybciej moge dostac sie tam statkiem.

Pan Zeneq
21-03-2004, 18:35
supermanowi chodzilo na moje oko zeby ominac ten statek trzba isc na dywan ale ja i tak codziennie pare razy plywam z venore na darashie i jeszcze nigdy mi sie nietrafilo

Bambuko
21-03-2004, 19:45
Nie, nie chodziło mi żeby ominąć "ten statek" tylko Statek Duchów. A dywan jest w Hillsach właśnie dlatego, że jest bezpieczniejszy niż podróż statkiem, ale sam Jagger powiedziałeś, że nie chce ci się na niego chodzić za każdym razem. I oto mi chodziło - dywan jest alternatywą wtedy, kiedy nie musisz pływać kilka razy dziennie.