PDA

Pokaż pełną wersje : Cyclopolis

brodacz
19-03-2004, 09:12
Chciałbym sie dowiedzieć gdzie jest cyclopolis i na jakim lvlu i mlvlu można sie tam wybrać sorcem.O i jeszcze jakie runki wziąść

Gewof
19-03-2004, 09:15
Cyclopolis znajduje sie na Edron(pacc) i raczej z tego co sie domyslam(a moze sie myle) nie mial bys tam z byt duzych szans. Znajduja sie tam cyce, fire elementary, dwarfy solidery i wiecej nie pamietam :P a co do runek to najlepsze by byly hmm, gfb; i jescze jakis knight do blokowania.

djr
19-03-2004, 13:21
na pierszych dwoch poziomach nie znajdziesz nic wiecej niz cycki, dwarf swoldiery, dwarf guards, troche orkow (zerki i leadery rowniez). nizej sa juz elementale wiec zalecam ostroznosc. na samym dole behemoty

nawigator
19-03-2004, 16:15
jak masz 27 lev to zrób monka albo 2 i z hmm bij

Oxygane
19-03-2004, 18:05
Jeżeli nie masz pacc to możesz isc do góry cyców koło thais, bierzesz pare plecakow hmmow i wymiatasz :)

Malakos
19-03-2004, 19:20
ja znam cycopolis od 1 poziomu do 4 jak wlasna kieszen jezli masz 27 lvl to najlepiej z summuj monka na 1 poziomie i lej cyce duzo osob tak robi :D no a jak wikszy lvl to lec na behemoty :D

Zamor1
23-03-2004, 19:29
Jezeli masz pacc to sobie tam pojdziesz bo to jest na Edron. A jak nie to idz na cyclops hills kolo thais idzesz w gorei wymiatasz.A co do cyclopolis to nie wiem jak tam jest ale iwem tylko ze na 4 poziomie sa behemoty zrob sobie 30lvl i summonuj 2 lub 1 monka gfb ci sie przyda a na 1 poziomie sa dwarf soldiery i cyce.Poznije nie wiem co jest znam tylko 1 i 4 poziom.Bo mi kumple mowili :D .Ale wybierz sie tam jak bedziesz mial pacca ;) tylko nie zapomnij monkow hmm gfb i jakiegos knighta do blokowania (mzoe byc 30-40lvl) :P .Jak jestes na swiecie secura polecam:
-Shhizmon
-Ewina
-Moniq
-Lord Yelonek
-Nekeratu

Hukeram
23-03-2004, 20:30
Eee, na pirwszym poziomie sa jeszcze elfy i wild warriory ;p

graten
23-03-2004, 21:26
Bez pacaa polecam góre cyckow kolo thias fajne miejsce:]

meack
24-03-2004, 17:32
A knightem mozna sie tam wybrac ???jakie skile i wogule :)

egg
24-03-2004, 17:38
Oryginalnie dodany przez Gewof
Cyclopolis znajduje sie na Edron(pacc) i raczej z tego co sie domyslam(a moze sie myle) nie mial bys tam z byt duzych szans. Znajduja sie tam cyce, fire elementary, dwarfy solidery i wiecej nie pamietam :P a co do runek to najlepsze by byly hmm, gfb; i jescze jakis knight do blokowania.

o jaaa... stary... ale sie usmiałem :D
AS Forum, widać duuużo gadasz tutaj zamiast sprawdzić jak sie tam expuje :D

Kajtek 30lvl, 70 skilla i jedzie...

jak masz maga, to monki (min. 27lvl), i jedziesz...

A po cholere Ci jakis bloker? gfb? omfg!
Na cyckowie jako jednym z niewielu miejsc mozna magiem bez run smigac. Kajtek tylko uhy traci...
Dla palka to juz wogole raj na ziemi...

btw. FE? wycieczke na behy robisz czy jaka cholera? po tamtych poziomach sie nie biega zeby expic

ahm, i jeszcze jedno... tam chyba gdzie jeszcze dragi są po drodze (of corz na behy)
kilka lvli nizej...

muahahaha...
rotfl...
bloker na cyclo (c) :D

ide powiedzieć kolegom :D