PDA

Pokaż pełną wersje : Czego lub kogo najbardziej nienawidzisz w Tibii??

Marixon
21-06-2005, 19:45
No cóż... To już dzisiaj i w ogóle moja trzecia sonda B) . Tylko nie mówcie, że się wygłupiam :D . Nie znalazłem podobnego tematu, więc założę własny..

Gdyby jednak taki temat już był to przepraszam i proszę o usunięcie mojego.

Chyba każdy gracz uważa, że największym chamstwem w Tibii jest hacking. Jeśli nie, niech wyrazi swoją opinię w temacie i nie głosuje w tej ankiecie. Tak więc mamy następujące możliwości:

Gracze zabójcy - Uważasz, że to co robią jest złe, bo dla zabawy / zysku psują innym ludziom zabawę?

Power abuserzy - Nie znosisz gdyby ktoś mówi do Ciebie np. "Give me 10k or 4 bp of UH or die!!"??

Złodzieje - Czy nie denerwuje Cię to, że gdy wracasz z workiem pełnym lootu, podbiega jakiś noobek i Ci go tak po prostu kradnie??

Cheaterzy - Czyż to nie jest totalne chamstwo, że Ty i Twoi koledzy grają uczciwie i męczą się ze światłem, podnoszeniem spearów, robieniem runów, czy łowieniem, a inni wyręczają się programikami??

Inne problemy - Twoim zdaniem żadna z w / w opcji nie jest najpoważniejszym problemem?? Wyraź to w tym temacie!!

EDIT: Zorientowałem się, że podobny temat jednak już był, ale ja uważam, że ten może zostać, ponieważ nie wiem, czy opcje były takie same, a poza tym to już było dosyć dawno. Naprawdę przypomniało mi się to dopiero po napisaniu tego tematu.

EDIT 2: Chciałbym jeszcze tylko zaznaczyć, że sonda jest jeszcze sprzed update'u, więc nie ma w niej umieszczonych problemów z soul points, znikającymi spearami, itp. nowymi problemami. Proszę wypowiadać się tylko odnośnie problemów sprzed update'u.

Wyjadius
21-06-2005, 19:57
Szkoda, że nie ma odpowiedzi "wszystko powyższe".
Edit: Złodzieje zyskali mój głos, chyba najgorsi z nich wszystkich.

Wypas
21-06-2005, 20:01

Szkoda że w totku niemożna obstawić 49 numerków. ;)

Magic Harmonian
21-06-2005, 20:02
Zagłosowałem na inne, bo lagi są czasami nie do wytrzymania.... X( X( X(

mati sorcek
21-06-2005, 20:02
mnie wkurzaja cheaterzy poniewaz:np palek se treni z jakims zaufanym kumplem to on mowi (cheater) popilnuj mnie ide np. na miasto *przyklad" i se wlacza programik zeby mu podnosilo speary i vitowalo ponizej np 100 hp

Zioom
21-06-2005, 20:04
powiem krótko : najbardziej nienawidze jak zabije kogoś lub coś , wypada z tego extra loot i nagle ktoś to wziął a nie ja a na około 5~ osób stojących nad tym ciałem i niewiadomo kogo huntować a wszyscy nagle uciekaja w inny kierunek a ty niezdążasz ich wziąć nawet na VIP list. To dobija :( :( :(

Ognisty Drutek
21-06-2005, 20:18
Ja nienawidze pkerów. Zawsze jak wychodziłem na main na serwie PvP to mnie zawsze zabijali. To mnie najbardziej denerwuje.

Marixon
21-06-2005, 20:29

Dzięki, że zwróciłeś mi na to uwagę. Jednak i tak uważam, że ewentualna opcja "Wszystko powyższe" nie byłaby dobrym rozwiązaniem. No bo ja wymieniłem kilka największych problemów i prosiłem o wymienienie tego jedynego - największego.

Wkurzony
21-06-2005, 20:31
Zdecydowanie złodzieje! I to jeszcze na non-pvp to po prostu normalka! Co zrobisz takiemu jak ukradnie ci loot? Możesz go w 4 litery pocałować! Ale najbardziej wkurza mnie hacking chociaż 99% zhakowanych ludzi powinna winić siebie.

Pacek
21-06-2005, 20:49
krasnolódków, ufolódków, różożowych słoni, białych myszek i ludzi którzy zakładają takie tematy
a tak serialnie to w tibi najbardziej nie/lubie tibi
ps. jak sie pisze nie lubie?? razem czy oddzielnie

Yoh Asakura
21-06-2005, 21:34
Ja najbardziej nie lubie (Pacek patrz jak ja napisałem :P ) cheaterów i złodzieji.
Robie z kolegą zdjęcie z loota z Necro huntu a tu przychodzi...43 Master i ukradł BoH'y...załamka na maxa...

qwertyuiop
21-06-2005, 21:54
kogo lub czego??
NAjbardziej: EMCIA PALADYN (Danubia)

i w/w podchodzi i mowi o jakiejs gildi no to ja ok... zalogowałam sie na stronie i już straciłam konto :/ to mnie bardzo wkurza

Gesundheith
21-06-2005, 22:09
Nie lubię jak Cip-Soft się masturbuje zamiast siedzieć na dupie i pilnować tibię (GM)

a na prawdę to tylko cheaterów -_-

Ziel
21-06-2005, 22:26
Njabardziej nienawidze power abuserów, zwłaszcza tych na isarze
(bapupa, zosed (Armor now !!),sazeza itp.)
I jak tu grać na takim świecie.............. :(

Pozdro.

adam knight
21-06-2005, 22:34
ja nie anwidze pierwszych 4 punktow ale zaznaczylem pk trza bylo jescze dodac lulerow przez takich zginolem od gs :(

Robefun
21-06-2005, 22:38
Mój głos zdobyli PK. Idziesz sobie, zrobiłeś level, masz loota dobrego w BP, skille lepsze, a tu jakiś 60 level, który padł na Dragonach i musi się wyżyć i cie zabija. NIENAWIDZE TEGO!!!

Xopunuk
21-06-2005, 22:46
Nienawidze brazylijczyków bo to takie cioty ze glowa boli! NA Xanterze wszyscy polacy maja hunta bo kilku z naszych zarznelo Knight Dedlego najlepszy sword faighting na servie a te pały sie umuwiły ze beda wszystkich polaków za to huntowac.. ja mam 20 lv i mna se raczej glowe nie zawracaja ale moi koledzy an wyższych levelach juz dedly przez nich albo sa przesladowani.......

$corcerer
22-06-2005, 00:19
Niedojżałych psychicznie idiotów.

Zegenis
22-06-2005, 07:55
Nie lubie Leppera... nie wiem czemu... poprostu go nie lubie ;S

Temat: Glupi.

Magus
22-06-2005, 08:17
Inne problemy (napisz jakie w tym temacie)Nienawidze polakow. Mozna ich podpiac pod wszystkie wymienione punkty plus kilka dodatkowych.
Naturalnie sa wyjatki - ale ich tak malo...

Elmer
22-06-2005, 08:31
Oczywiście, że cheaterów... Pk, Pa i inne są częścią gry a cheaterstwo to najprościej mówiąć oszustwo i lamerstwo..

Marixon
22-06-2005, 10:56
krasnolódków, ufolódków, różożowych słoni, białych myszek i ludzi którzy zakładają takie tematy

Po pierwsze: Ortografia!! Nie masz się przed kim popisywać??!!

Po drugie: Po co się tu wypowiadasz skoro Ci się ten temat nie podoba??!! Uważam, że ta sonda była potrzebna i jeżeli mnie nie lubisz za ten temat, no to nie musisz!!

Orange klon
22-06-2005, 15:20
A ja miałem 4 dedy na mainie i 8lvl'u przez nijakiego Long-Johna i Coufleoufa.Zabijać Pk'erów.Ja to na tibii robię.

Sagat the guardian of peace X(

Freaqs
22-06-2005, 15:24
A ja poprostu nie lubie tego godzinnego treningu , ludzie bez przesady na tych skillach 90/90 trzeba na skill kilkanascie dni siedziec ....
A jak masz skille 75/75 na 100 lvl to ludzie dziwnie na ciebie patrza >.<
Eternal Ovlivion na filmiku mowil ile mu idzie 1% skilla i to mnie zatkalo bo az .... 3 godziny 14 minut :evul: porombany koles :p
Miesiac na jeden skill siedziec bym musial o.O

Hawk
22-06-2005, 20:32
Nie lubię Polaków... są to nooby, które niszczą Tibię :/.

gryzzly
22-06-2005, 22:25
mnie najbardziej wkurzają ludzie którzy oferują sprzedarz bright swordów na serwerach non-pvp.Owi gracze są podli do tego stopnia że oferują taniego bs i handlują poczym dają kilka razy cansel trade i wciskają nam carlin sworda.Trzeba być kompletym idiotą żeby dać się na takie coś złapać i kupić najdroższego w swoim życiu carlin sworda.Najczęściej to są knighci więc zamieszkują oni tereny Thais i Venore co prowadzi do tego że jesteśmy narażeni na atak giant spidera co bardzo utrudnia życie ale jesteśmy skłonni zaryzykować dla bs co sie okazuje pewnie ryzykowaliśmy na darmo ponieważ taki oto człowieczek chcial sie po prostu zabawić niestety naszym kosztem i nic mu nie można zrobić.Dlatego wybrałem odpowiedź inne bo chyba najbardziej z powyższych pasowala

Marixon
26-06-2005, 12:34
kogo lub czego??
NAjbardziej: EMCIA PALADYN (Danubia)

i w/w podchodzi i mowi o jakiejs gildi no to ja ok... zalogowałam sie na stronie i już straciłam konto :/ to mnie bardzo wkurza

Proszę nie tak konkretnie...

Pacek, czy ty masz dyslekcję?? Jeśli tak to przepraszam za tamtego posta...

ja nie anwidze pierwszych 4 punktow ale zaznaczylem pk trza bylo jescze dodac lulerow przez takich zginolem od gs

Faktycznie, rulerzy... spore chamstwo, ale to nie zabójcy, ani złodzieje...

Mój głos zdobyli PK. Idziesz sobie, zrobiłeś level, masz loota dobrego w BP, skille lepsze, a tu jakiś 60 level, który padł na Dragonach i musi się wyżyć i cie zabija. NIENAWIDZE TEGO!!!

PK to chamy i tyle... Ale ja zawsze UH-ów kilka noszę i moim 23-levelowym palem nigdy nie zginąłem!!

Nienawidze brazylijczyków bo to takie cioty ze glowa boli! NA Xanterze wszyscy polacy maja hunta bo kilku z naszych zarznelo Knight Dedlego najlepszy sword faighting na servie a te pały sie umuwiły ze beda wszystkich polaków za to huntowac.. ja mam 20 lv i mna se raczej glowe nie zawracaja ale moi koledzy an wyższych levelach juz dedly przez nich albo sa przesladowani.......

Jak żeście go zabili tylko za to, że ma najlepszy sword fighting no to zabójcom się należy dead, ale innym nie. A w sondzie nie chodziło o wypisywanie jakich nie lubimy nacji, tylko ludzi...

Niedojżałych psychicznie idiotów.

Ja teeeeeeż... ale to się pisze przez "rz" :p .

Nie lubie Leppera... nie wiem czemu... poprostu go nie lubie ;S

Temat: Glupi.

Jeśli ten temat jest głupi, to ten post już po prostu przechodzi ludzkie pojęcie!!

Nienawidze polakow. Mozna ich podpiac pod wszystkie wymienione punkty plus kilka dodatkowych.
Naturalnie sa wyjatki - ale ich tak malo...

Mi nie chodziło, żeby wypisywać jakich narodów nie lubimy, ale ten post jest naprawdę genialny, bo to niestety prawda... :(

Oczywiście, że cheaterów... Pk, Pa i inne są częścią gry a cheaterstwo to najprościej mówiąć oszustwo i lamerstwo..

Ale złodziej, czy PK narobią większych problemów... Przynajmniej moim zdaniem.
A ja poprostu nie lubie tego godzinnego treningu , ludzie bez przesady na tych skillach 90/90 trzeba na skill kilkanascie dni siedziec ....
A jak masz skille 75/75 na 100 lvl to ludzie dziwnie na ciebie patrza >.<
Eternal Ovlivion na filmiku mowil ile mu idzie 1% skilla i to mnie zatkalo bo az .... 3 godziny 14 minut porombany koles
Miesiac na jeden skill siedziec bym musial o.O
Też nie lubię skillowania, ale to nie jest aż taki wielki problem... ;)

Mahau
26-06-2005, 16:36
Nienawidze PA... Gralem na Morganie i złapalem hunta od Avisu :([wtajemniczeni wiedza ze chodzi o takich frajerów (Nizahe Inferno, D Pettersen), którzy mysla ze sa mocni bo zabija 35+ we 3]

Vex
26-06-2005, 17:57
Dalem glosa na cheater'ow bo na prawde takich ludzi nie znosze. Jak sa tacy inteligetni to niech sami wlasnymi silami bez "wspomagaczy" sprawia ze ich char bedzie niepowtarzalny. Oprocz tego nie znosze thief'ow <Grrrrrrrrrr> Ubijac takich :evul: no chyba ze ktos w PCK pracuje i chce miec dobry uczynek 8o

Vitihud
26-06-2005, 18:30
Ja całej gry nie lubie :p

Dionix
26-06-2005, 18:41
jak w temacie... przejdź np na celescie z dwarven bridge do ven i nie zalicz 1-5 deadów od gsa to ci coś dam -.-' conajmniej 3 razy dziennie masz murowane że zobaczysz gsa amazon camp już lepiej bo tam raz na tydzień jest murowany gs
do thais raz na tydzień dwa tuż po desert quescie\vocation quescie poszedlem kupic fsa i co? gs X(

Caer
26-06-2005, 18:47
Ludzi, którym szkoda czasu, aby spojrzeć do słownika.

Chopkers
26-06-2005, 19:46
Ja całej gry nie lubie :p
i masz racje... to goopia gra powodujaca rozwodnienie mózgu --.--

co do tematu to nie nawidze tekstow typu
"fri itanz plx"
"no keal me"
"be my friund"
"mass click"
"keal him"

nie lubie noobow mowiacych te teksty
nienawidze lurerow, power abuserow, thiefow, pekerow oraz kretynow.

oraz nie lubie braku reakcjii ze strony GMa

Master Knight de'Vere
26-06-2005, 19:54
Ja nienawidze jak biegają za mna 8 lvl'e i mówia show your arm plx plx plx i tak cały czas ide po carlin koleś mi mówi come, ja za nim ide staje sobie w miejsu on sie odsuwa i mowi show your armor plx plx... to mnie juz dobija poprostu... Szkoda że gram na servie non-pvp bo bym takiemu typkowi przy***ał

Sir-Szaki-Szakal
30-06-2005, 15:39
Według mnie najbardziej nie nawidze PK-erów, dlatego ze ciagle mnie lub kogos zabijaja i oni sa DID

STOP PK-EROM

Stefan12341
30-06-2005, 16:56
Ach nie cierpie tych ***anych zlodzieji, ale takze i zabojcow. Taki 50 lev wyzywa sie na 8 lev i potem ma podniete -.-'

Sir-Szaki-Szakal
30-06-2005, 18:15
Czy w tej grze musi być tak dużo nOObków i złodzieii i dlatego uważan że CipSoft powinien namierzac tych którzy kradna czyjes konta i je hakuja. :2handed:

Marixon
30-06-2005, 18:33
Czy w tej grze musi być tak dużo nOObków i złodzieii i dlatego uważan że CipSoft powinien namierzac tych którzy kradna czyjes konta i je hakuja. :2handed:

1.Zamiast Nienawidzem pisze się Nie nawidzę (oddzielnie!!).
2.Zamiast złodzeii pisze się złodzieji.
3.Zamiast uważan pisze się uważam.

Sir-Szaki-Szakal
30-06-2005, 18:37
1.Zamiast Nie(spacja)nawidzem pisze się Nie nawidzę.
2.Zamiast złodzeii pisze się złodzieji.
3.Zamiast uważan pisze się uważam.

Dzieki Rycerzu Marixonie za poprawki literówek i ortografii. Jestes SPOXEN Pamiętaj o moich postach prosze komentuj Ty i Wy wszyscy.... THX :D

Marixon
01-07-2005, 08:44
Dzieki Rycerzu Marixonie za poprawki literówek i ortografii. Jestes SPOXEN Pamiętaj o moich postach prosze komentuj Ty i Wy wszyscy.... THX :D

A czym ja sobie tak zasłużyłem :) ?? To tylko drobne literówki, ale dzięki za słowa pochwały :D. Spoko, postram się komentować Twoje tematy B) ... Nie martw się :cup: !!

Oerta
01-07-2005, 08:52
Ja zaglosowalem na inne bo cholernie wciąga:P
Ale na serio to zaglosowalem na gracze zabujcy bo jak na przyklad expowalem na foldzie to knight 46 lwl mnie zaatakowal a moim nowym charem na 15 lwl(To już jest stary char:P)zabralem mu polowe życia,no ale cuż,silniejsi wygrywają;(

Arco
01-07-2005, 08:59
Jak już całej gry nie lubie ; ]

ale tak to nie lubie pk i NOObków

Death Claw
01-07-2005, 11:36
Ja wybralem ''zabujcow'' bo co masz zrobic jak masz zalozmy 20lvl a podejdzie ci taki 80lvl i cie zabije za nic ?? :(

Marixon
01-07-2005, 11:44
Ja wybralem ''zabujcow'' bo co masz zrobic jak masz zalozmy 20lvl a podejdzie ci taki 80lvl i cie zabije za nic ?? :(

"Zabójców"!!

A tak poza tym no to masz rację... :p

Sir Emilio
01-07-2005, 12:08
noobow ktorzy nie znaja chociaz podstaw angielskiego...
prubuje cos kupic pytam ile chce a on mi odpowiada ze sprzedaje item -.-
moj glos na "inne"

Xan Arcanist
01-07-2005, 12:18
Mnie najbardziej wkurzają PKerzy. Starasz się mieć dobre skille, trenisz przez cały dzień a przychodzi taki pałek na 50 levelu i puszcza ci kombo z boltów i runek i zanim się zdążysz uhnąć widzisz cudowny napis "You are ded", brak armora na którego zbierałeś forse przez kilka dni i spadek skili. X( X( X( Nienawidze pk X( X( X(

Maiky
01-07-2005, 15:02
Zagłosowałem na PK ponieważ przez to nie gram na serverze pvp:) no a na wszystkich servach wkurzają chaterzy :) no ale gdyby nei bylo Uh makerów którzy siedzą cały dzień i noc to pomyślcie ile byście stali na Trade i pisali "buy bp uh " no i teżpomyślcie jakie by były ceny BP :) w każdej grze są np. kody a w TIBI są różnego rodzaju boty . Nie popieram tego no ale nic na to się nei poradzi

chcialełem jeszcze napisać że nigdy nei spotkałem się z PA

Czarniawy
01-07-2005, 15:02
szkoda że nie zrobiles ankiety "jakiej narodowosci najbardziej nie lubisz w tibii" bez wachalbym sie nad Polakami i Brazolami, zaznaczyłem Power Abuser to jednoznaczne co polak na wyższym lvlu ale nie za wysokim tak od 25-40. Oni sa najgorsi może w tym wyprzedzamy nawet brazoli.....

Jakis Druid z Astery
01-07-2005, 20:22
czyli pewnien nieprzewidywalny najbardziej denerwujacy problem w calej Tibi...:(

Arzo
02-07-2005, 10:19
Mnie najbardziej wkurzają PA i PK a na forum, które jest związane z Tibią ludzie, którzy zakładają głupie tematy.

PS. Ten temat akurat jest spoko :D

Knight Simon Dark lord
02-07-2005, 11:29
ja narzekam na noobow i lurerów i lootthiefuw czyli tych co lootbagi kroja jaka maja satysfkajce dzieci które nie umieją grać chcą coś ukraść i potem powiedzieć znajomym że oni sami zdobyli na 8 lvl crown armor na hero (przylad taki) jedyne czego nie nawidze to nooby
NOOBY NA MADAGASKAR

Marixon
03-07-2005, 22:43
Mnie najbardziej wkurzają PA i PK a na forum, które jest związane z Tibią ludzie, którzy zakładają głupie tematy.

PS. Ten temat akurat jest spoko :D

Miło mi :D .

A co do PA to ja nie głosowałem na nich, bo jakoś ich na własnej skórze na szczęście nie odczułem ;) . Co do PK to najlepiej się na 4 mlvl UH-ami zabezbieczyć i jest O.K. B) . A wcześniej mozna nosić mf'y, IH-y... Więc też na nich nie glosowałem.

Gufat III
03-07-2005, 22:45
Obecnie power abuserzy... A tak to nie cierpie "polaczkuf" (specjalnie napisałem z błędem) Nie znają polskiego, angielski cierpi... Nooby ogólnie rzecz ujmując.

Marixon
03-07-2005, 22:47
ja narzekam na noobow i lurerów i lootthiefuw czyli tych co lootbagi kroja jaka maja satysfkajce dzieci które nie umieją grać chcą coś ukraść i potem powiedzieć znajomym że oni sami zdobyli na 8 lvl crown armor na hero (przylad taki) jedyne czego nie nawidze to nooby
NOOBY NA MADAGASKAR

Lootthief to po prostu taki thief, którego miałem na myśli, czyli złodziej. To tak gdybyśmy sie nie domówili z kimś ewentualnie.

Taki siaki mag
03-07-2005, 23:14
Ja cheaterów. Dzisiaj byłem na forum ze strony www.tibia.org.pl. Czytam sobie i co widze. Że 99 % bywalców na tym forum korzysta z MC albo z TBI no i oczywiście efekty tego że tam temat otworzyłęm. Napisałem po prostu że to oszustwo i że tibia. pl to uczciwa fanowska strona Tibi a oni na to :
- że jesteśmy debilami, kturzy całymi godzinami robią runki i łowią ryby
- że im super bota zazdrościmy
- że tibia.pl jest lalusiem i pupilkiem Tibia.Com
- od razu dostałem bana
- i teraz najzabawniejsze,że tibia.pl przysyła tam szpiegów, żeby najnowsze tematy i newsy sciągali od nich.

Dlatego nienawidze cheaterów!!!

Marixon
03-07-2005, 23:41
Ja cheaterów. Dzisiaj byłem na forum ze strony www.tibia.org.pl. Czytam sobie i co widze. Że 99 % bywalców na tym forum korzysta z MC albo z TBI no i oczywiście efekty tego że tam temat otworzyłęm. Napisałem po prostu że to oszustwo i że tibia. pl to uczciwa fanowska strona Tibi a oni na to :
- że jesteśmy debilami, kturzy całymi godzinami robią runki i łowią ryby
- że im super bota zazdrościmy
- że tibia.pl jest lalusiem i pupilkiem Tibia.Com
- od razu dostałem bana
- i teraz najzabawniejsze,że tibia.pl przysyła tam szpiegów, żeby najnowsze tematy i newsy sciągali od nich.

Dlatego nienawidze cheaterów!!!

Heh... Ja sie na innych stronach tibijskich nie rejestrowałem nigdy... ale czytałem trochę i tam ciągle pisze np. "Jak stworzyć własnego OTS-a?", "Jak się korzysta z TBI?", itp. A co do punktu 3) no to Tibia.pl jest uczciwą, porządną stroną i dlatego CipSoft ją szanuje.

Marixon
06-07-2005, 16:16
Obecnie power abuserzy... A tak to nie cierpie "polaczkuf" (specjalnie napisałem z błędem) Nie znają polskiego, angielski cierpi... Nooby ogólnie rzecz ujmując.

A u mnie:

Obecnie złodzieje... A tak to cierpię "Brazyluf" (specjalnie napisałem z błędem) Nie znają polskiego (logiczne chyba :p ), brazylijskiego pewnie też, angielski cierpi... Nooby ogólnie rzecz ujmując.

Shadow warrior
06-07-2005, 20:33
Ja nienawidzę hackerów, ty się tak długo męczysz żeby mieć dobrą postać, a oni ci ją kradną.

Marixon
07-07-2005, 12:47
(...) Chyba każdy gracz uważa, że największym chamstwem w Tibii jest hacking. Jeśli nie, niech wyrazi swoją opinię w temacie (...)

Mówiłem, żeby nie pisać, że hackowanie!! Ale jak już zagłosowałeś na "inne" no to chociaż napisz w poście co oprócz hackingu.

wazz
09-07-2005, 17:17
rycerz marixon, wyluzuj troche, komentujesz kazdy post... i poprawiasz kazdy blad =/ niektorzy nie uzywaja polskich znakow a ty juz musiales sie pochwalic ze wyczailes... ja tam zlodzieji nie lubie, bo jestem po 2 banach za pk, hunted za pa i uzywam mc, tbi i robie drutami nocki afk -.- a wkurzylo mnie jak mi gosciu ukradl 800 hamow ktore nioslem moim druidom...

Matek
09-07-2005, 17:40
Nie lubie graczy ktorzy placza: aaaa... noob mi shachowal konto.

NIe lubie graczy, ktorzy traktuja Tibie jak swietosc...

Lubie zabawe... i tylko tak traktuje Tibie.

Delmicjusz :P
10-07-2005, 16:41
A ja nie lubie PA i na to zagłosowałem :P
Noi jeszcze nie lubie idiotów którzy zabijają raty, bugi itp do treningu lub Cie wyzywają, zabierają Ci loot z ciała/exp z potworów, a potem skarżą się na forum (takim jak to), trade/game channel'ach, ze ich "pier*** pk zaje*** i wogóle głupi jest wyżywa się" itp. nie mówie że nie ma ludzi wyżywających się na "biednych" low lvl'ach... ale jak zabił Cie 50~ lvl to musiałeś dać mu niezły powód bo bez tego nie traciłby na Ciebie unjusta...
No to koniec bo sie rozpisałem a i tak pewnie wiele "zabitych przez pk" mnie "pojedzie" ale co tam...

Rafciu Mistrz
10-07-2005, 17:25
Power Abuserzy >.<

Rycek Piotrek
10-07-2005, 20:52
JA dałem PK... bo to i złodzieje i pk'owcy... NIe dość ze Cię zabiją to jeszcze zabiorą to co z Ciebie wypadło... Poprostu debilizm... X(

Marixon
10-07-2005, 21:17
rycerz marixon, wyluzuj troche, komentujesz kazdy post

No i co z tego?? Dzielę się z ludźmi tylko moją opinią... Może kogoś akurat zainteresuje, to co mam do powiedzenia...

poprawiasz kazdy blad =/ niektorzy nie uzywaja polskich znakow a ty juz musiales sie pochwalic ze wyczailes...

Błędy poprawiam, bo to lepiej dla ortografii - mojej i innych ludzi, ale jak ktoś nie pisze polskich znaków to tego nie poprawiam. Chodzi mi o to, że jak ktoś pisze np. zabujców zamiast zabójców to jest to już (bardzo) poważny błąd ortograficzny.

ja tam zlodzieji nie lubie, bo jestem po 2 banach za pk, hunted za pa i uzywam mc, tbi i robie drutami nocki afk -.- a wkurzylo mnie jak mi gosciu ukradl 800 hamow ktore nioslem moim druidom...

To ty niezły agent agent jesteś 8o !!

Deythwen
10-07-2005, 21:58
Z wymienionych najbardziej power abusserzy, ale nie wiem czemu nie dopisałeś żebraków (fri itans plxz) i tych co zabijają ci potwora (nie wiem jaka jest profesjonalna nazwa)

Oris Heftenberg
10-07-2005, 22:51
zlodzieje i hackezy to jest najgorsze

Marixon
11-07-2005, 10:54
Z wymienionych najbardziej power abusserzy, ale nie wiem czemu nie dopisałeś żebraków (fri itans plxz) i tych co zabijają ci potwora (nie wiem jaka jest profesjonalna nazwa)

Żebracy?? A no nie wpadło mi to do głowy... Byłem świadom tego, że czegoś mogę zapomnieć (dlatego zrobiłem opcję "Inne"), po za tym tu chodzi o najważniejszy problem, a moim zdaniem żebracy nie są aż tacy źli... Naprawdę oni Cię aż tak irytują??

Ci co zabijają potwory i ci co kradną to są po prostu złodzieje, a profesjonalne nazwy to odpowiednio: exp-thiefy (chyba :p ) i loot-thiefy (też chyba :p )...

Thimburd
11-07-2005, 12:08
Zdecydowanie Cheaterzy. Ja odwalam charówke, a tu jakiś noobek używa programików i opalając się treni/robi runka/łowi i takie tam. Ehhh...

A tych od "fri itanz plxxx!!!111oneone" to ja nazywam: "Fri Itansi"

Czester
11-07-2005, 12:17
Chererzy
kiedy mialem palka siedzile dlugo skilujac muj trening partner wydawal sie byc spoko do momentu asz uslyszlem popilnuj mnie ide do sklepu byl w sklpie a program podnosil spery zaniego ja musualem siedziec i wkulko podnosic
albo ustawia sobie program i trenuje mlv cala noc robiac runy ehh

Rabanbar
11-07-2005, 13:05
Nooby

(10 znakow)

Kurczaczek
11-07-2005, 13:18
Ja, niestety, wybrałem opcję "coś innego", ponieważ wszystkich nienawidzę! Nie wiem kogo najbardziej.... Cheaterów, czy może złodzieji? Ja nie wiem. Więc wybrałem ostatnią funkcję, ponieważ wszystkich nienawidzę.

Kurt
11-07-2005, 14:42
Z całego serca nienawidze Power abuserów... -.^
Noi oczywiście wszelkich thiefów i oszustów.

Zarpup
11-07-2005, 15:17
Nie trawie ludzi z Del'Toro. Pamiętam jak grałem na Samerze i zastanawiałem się dlaczego Tao'Fao odszedł z Triad(to była przecież taka potężna gildia). Dopiero później doszło do mnie to że ludki z Triad dowiedzieli się, że Tao'Fao jest Polakiem(Tao'Fao miał największy lvl), a teraz przenieśli się na Empere X( i znowu się zaczęło. Nie wiem czy sobie tam długo pogram :baby: jak narazie nie pisze po polsku na default ;)

Marixon
11-07-2005, 21:53
Nooby

A czy thief, PK, PA, cheater i innej maści oszust to nie noobek??

Baron
11-07-2005, 22:45
nie kazdy PK czy PA jest noobem. Sa to ludzie którzy lubia innym rujnowac gre albo maja zly dzien :p

osobiscie nienawidze noob-ów (czyli wiekszosci polaków ;( )

Marixon
11-07-2005, 23:49
nie kazdy PK czy PA jest noobem. Sa to ludzie którzy lubia innym rujnowac gre albo maja zly dzien :p (...)

No i właśnie mi chodzi o to, że ci, co lubią ludziom grę rujnować to są nOObki. Jak widziałem dzisiaj definicję nOOba to tego tam nie było, ale sądzę, że być powinno... A co do złych dni, to niech się inaczej wyładują... np. na własnym kompie :p ... nOOb niekoniecznie musi mieć mały level, chociaż przeważnie tak jest... Sami wiecie jak to z nimi bywa ;( ...

Walekifa
12-07-2005, 01:08
Cheaterzy - Czyż to nie jest totalne chamstwo, że Ty i Twoi koledzy grają uczciwie i męczą się ze światłem, podnoszeniem spearów, robieniem runów, czy łowieniem, a inni wyręczają się programikami??

a skąd wiesz że Programiki cheaterskie podnoszą speary? :king: Ja kiedyś używałem Black ise i wiem że tak sie da, A skąd ty wiesz? :P Czyżby załozyciel tego tematu pisał sam o sobie? ;p

Alvarovip Master
12-07-2005, 07:25
A mnie najbardziej wkurzaja złodzieje
Chociaz pkowcy tez...ktos mowił ze duze lvle nie pekuja bez powodu
to chyba ten koles nie był na irdi tam sa takie poj**y ze nie moge pekuja bez powdu :/
No i jeszcze lurerzy...

Gryzul
12-07-2005, 07:49
Z tych powyzszych Power abuserzy a z tych ktorych nie ma to kicki w czasie kidy expie na orc land...

Delmicjusz :P
12-07-2005, 07:55
A mnie najbardziej wkurzaja złodzieje
Chociaz pkowcy tez...ktos mowił ze duze lvle nie pekuja bez powodu
to chyba ten koles nie był na irdi tam sa takie poj**y ze nie moge pekuja bez powdu :/
No i jeszcze lurerzy...

Taa może i pk'ują bez powodu ale napewno nie "biednych" low lvl'i, bo bądzmy sczerzy... co mu z takiego wypadnie ? łopata, lina, 100 gp ?

Jak ktoś już wcześniej wspomniał... wkurzające sie robi że autor tego tematu poprawia każdy błąd, komentuje każdy post... około 1/3 odpowiedzi (postów) w tym temacie jest jego autorstwa a temat ma kilka stron...

deadlybeat
12-07-2005, 08:06
JA nie nawidze Br
BR= PA, Thiefs, sharring acc, I NIE UMIEJĄ ANGIELSKIEGO PODSTAWOWYCH SŁOW!

Marixon
12-07-2005, 08:45
a skąd wiesz że Programiki cheaterskie podnoszą speary? :king: Ja kiedyś używałem Black ise i wiem że tak sie da, A skąd ty wiesz? :P Czyżby załozyciel tego tematu pisał sam o sobie? ;p

Dobra, ludzie mnie już tu krytować zaczynają, że każdy post komentuję :confused: . Jak komuś to przeszkadza to sorry... Ale to jest akurat pytanie skierowane do mnie, więc odpowiem.

Skąd wiem?? Bo jak się nie ma co robić to się w Internecie siedzi. I się szuka różnych innych stronek fanowskich. Na większości z nich (nie pamiętam adresów; jedynie tylko www.tibia.xx.pl) są cheaty z dokładnymi instrukcjami obsługi. A-propo stronek to i tak Tibia.pl jest najlepsza :p :) !!

Walekifa
12-07-2005, 11:12
Dobra, ludzie mnie już tu krytować zaczynają, że każdy post komentuję :confused: . Jak komuś to przeszkadza to sorry... Ale to jest akurat pytanie skierowane do mnie, więc odpowiem.

Skąd wiem?? Bo jak się nie ma co robić to się w Internecie siedzi. I się szuka różnych innych stronek fanowskich. Na większości z nich (nie pamiętam adresów; jedynie tylko www.tibia.xx.pl) są cheaty z dokładnymi instrukcjami obsługi. A-propo stronek to i tak Tibia.pl jest najlepsza :p :) !!

Spoko,ja nie krytykuje :P,poprostu byłęm ciekawy :P Aha noto jedne z najwiekszych stron polskich o tibi (tibia.end.pl ,tibia.gery.pl ,tibia.xx.pl) Bo pewnie miedzy innymi o nie chodziło pokazuja nam i same zachęcaja do korzystania z cheatów :P No no ładine ;] ciekawe czy wie o tym cip soft :P

wazz
13-07-2005, 17:05
Zdecydowanie Cheaterzy. Ja odwalam charówke, a tu jakiś noobek używa programików i opalając się treni/robi runka/łowi i takie tam.

jezeli gra to dla ciebie charowka to w nia nie graj, wkoncu ma byc zabawa a nie praca...

No i właśnie mi chodzi o to, że ci, co lubią ludziom grę rujnować to są nOObki. Jak widziałem dzisiaj definicję nOOba to tego tam nie było, ale sądzę, że być powinno... A co do złych dni, to niech się inaczej wyładują... np. na własnym kompie ... nOOb niekoniecznie musi mieć mały level, chociaż przeważnie tak jest... Sami wiecie jak to z nimi bywa ...

sam sie wyzyj na wlasnym kompie... dla niektorych tibia to zwykla gra a nie drugie zycie i ma tez funkcje odstresowujaca...

AdamS_
13-07-2005, 17:18
Ja nienawdzę LAGÓW,szczególnie że jestem pallem.Ale lagi to mój problem.

Jakub Biały Mag
13-07-2005, 17:25
ja zaznaczyłem inne bo NIENAWIDZE lurerow bo juz chyba z 20 razy mialem deda od zlurowanego arkana, zerka, beholdera lub guarda!!!!

Marczio
13-07-2005, 17:39
No i właśnie mi chodzi o to, że ci, co lubią ludziom grę rujnować to są nOObki.

Chyba sie zagalapowales w wyciaganiu wnioskow. Wiesz ze Pkowanie jest calkiem niezla zabawa, zwlaszcza jesli sie potrafi to robic i nie bije sie druidow afkerow tylko wyzsze lvle od siebie. To co jak cie zacznie bic jakis koles to:
Amagat Plaja Killa, halp halp.... Sluchaj chyba za bardzo sie wczules w te gre, troche mlody to fakt ale jak mozna komus "rujnowac gre"? To ma byc zabawa, forma relaksu itd. A ty co po dedzie zamierzasz plakac 0o0o?

A co do złych dni, to niech się inaczej wyładują... np. na własnym kompie ... Ciekawe sposoby wyladowywania zlosci masz, ale skoro rodzicow stac zeby kupic synkowi nowy komputerek (bo i tak juz dawno powinni nie prawda?) to luz.

nOOb niekoniecznie musi mieć mały level, chociaż przeważnie tak jest... Sami wiecie jak to z nimi bywa ... No ciekawe ze przewaznie... Wiesz ilu H Lvlow dalej jest noobami (w oczach wielu)?? Zdziwilbys sie. Ale jak ty oceniasz ludzi po lvlu to twoj problem...
Ufff musze poprawic moj lvl bo wezmiesz mnie za nooba, juz lece na guardy fast fast bo nie zdaze :baby:
Prosze cie, jak masz zakladac sondy (chociaz po co komu ta to nie wiem) to nie komentuj wszystkiego bo to jest bez sensu, naucz sie wyciagac najwazniejsze rzeczy albo po prostu PODROSNIJ

Marixon
15-07-2005, 08:06
Chyba sie zagalapowales w wyciaganiu wnioskow. Wiesz ze Pkowanie jest calkiem niezla zabawa, zwlaszcza jesli sie potrafi to robic i nie bije sie druidow afkerow tylko wyzsze lvle od siebie. To co jak cie zacznie bic jakis koles to:
Amagat Plaja Killa, halp halp.... Sluchaj chyba za bardzo sie wczules w te gre, troche mlody to fakt ale jak mozna komus "rujnowac gre"? To ma byc zabawa, forma relaksu itd. A ty co po dedzie zamierzasz plakac 0o0o?

Ja nie padam :p ... Zawsze mam UH'y i ich używam w razie potrzeby. Nie pamiętam kiedy ostatniego deada zaliczyłem!! Wiem, że dosyć dawno... Ok. 10 miechow temu chyba.

Ciekawe sposoby wyladowywania zlosci masz, ale skoro rodzicow stac zeby kupic synkowi nowy komputerek (bo i tak juz dawno powinni nie prawda?) to luz.

No nie 8o !! Ja to potraktowałem w kategorii żartu, a tu zaraz komenty lecą: "Sam się wyładuj na własnym kompie!!"...

No ciekawe ze przewaznie... Wiesz ilu H Lvlow dalej jest noobami (w oczach wielu)?? Zdziwilbys sie. Ale jak ty oceniasz ludzi po lvlu to twoj problem...
Ufff musze poprawic moj lvl bo wezmiesz mnie za nooba, juz lece na guardy fast fast bo nie zdaze :baby:

Ja nie oceniam ludzi po levelu... Ale popatrz ilu ludzi w granicach levelowych 1 - 12 jest noobami... Większość!! A np. wśród leveli 50 i wyżej... mało

Prosze cie, jak masz zakladac sondy (chociaz po co komu ta to nie wiem) to nie komentuj wszystkiego bo to jest bez sensu, naucz sie wyciagac najwazniejsze rzeczy albo po prostu PODROSNIJ

Jak nie wiesz komu po co ta sonda, to po co postujesz 8o ??!! Już miałem nie komentować postów innych użytkowników, ale Ty mnie do tego zmuszasz!! A co do mojego wieku to się odczep człowieku!! Jak bym miał np. 25 lat to byś się czegoś innego czepiał X( !! Ty jesteś poza tym starszy zaledwie o 5 lat, więc dla starszego człowieka i tak jeszcze "szczyl"!!

P.S.

Gwiazdki już poprawiłem. Sorry, ale się uniosłem :evul: !!

Fejkowiec
15-07-2005, 11:49
Ja zaglosowalem na Power abuserów, bo to moj jedyny problem na serverach Pvp. Z pk se radze B) :evul:

Griin
15-07-2005, 11:58
ja nienawidze PK, a szczegolnie Urbexx'a (~121 lvl) :evul:

Aztek
15-07-2005, 15:02
Ja oddałem głos na cheaterzy bo to jest naprawdę denerwujące .
A najbardziej denerwuje mnie to że niektóre stronki rozprowadzają
takie nielegalne programy.
Tak naprawdę wkurza mnie wszystko!

Hadi
15-07-2005, 19:13
yyy...chyab najgorszym problem jest kolejka .
ja lubie PK PK PK PK !!!!aszczegulnie te na kturch można potrenować :] :p B) (red skulle) nic ci nie zrobią bo dostaną BANA :D:D

Marixon
16-07-2005, 09:52
(...) na kturch można potrenować :] :p B) (red skulle) nic ci nie zrobią bo dostaną BANA :D:D

Jak zaatakujesz kolesia z redem pierwszy to on ma prawo się bronić, tzn. zabić Cię bez ponoszenia konsekwencji "Unjustfied kill"...
Tak czytałem na tym forum B) .

Sorry za kolejnego posta, ale po prostu błąd poprawiałem...

P!3TR@$
16-07-2005, 10:25
Ja zagłosowałem na złodzieji ponieważ ludzie hakujący konta to też w jakimś sęsie złodzieje. Ale gdybym mógł zagłosowałbym także na cheaterów :evul:
Pozdro B)

Doktór Lewatywa
16-07-2005, 11:05
Ci złodzieje to głównie hackerzy mnie ostatnio ukradli skullstaffa, dragonshielda, Noble armor i 3k ;( . Oni mnie najbardziej denerwują w tibii. Ale poza nimi jest ok :). :cup:

krowa28
16-07-2005, 12:49
ja wybralem inne bo nienawidze wsystkich co jest w sondzie wymienione

Zamiela Jr.
16-07-2005, 14:29
:evul: PRECZ Z NOOBAMI!! :evul: .Wlasnie n00pki sa moim najwiekszym problemem a mianowicienajbardziej mnie wnerwia gdy:
1-Na rooku jakis noob podejdzie do mnie i ukradnie cos z potwora ktorego zabilem(straty:nawet 400 gp.2 silver amulety.duzo miesa i pozniejsze zdobycie eq)
2-Madrale ktore tluka moje trolle badz roty z ktorymi skilluje zabijaja je smiejac sie, wiedzac ze jak zaatakuje ich to bede mial skulla a oni pobiegna po innych i mnie zabija(straty:2 dedy;()
3-SZCZYT BYCIA NOOBEM!Podejdzie jakis idiota(czy niezamocne slowo?)i mowi "Frii itans plxplxplx!!!!!!!!!!!111!!"(to jeszcze zniose bo ignoruje sie idiote)ale mowienie "Frii itans or die" to juz d******m a jak niedam to atakuje mnie zabijam go a on wraca z kolegami(straty:narazie brak gdyz mam dosyc dobre PVP)
4-Ciagle gadki nopka ze mu cos ukradlem i mam oddac (straty:nerwy puszczaja)
5-stanie w jednym miejscu na respie i blok!(to akurat niemusi byc noob)(straty:mniej expa)

Ciocia PitBull
16-07-2005, 14:50
- noob
-szwedow
-brazukow i innych *****ow z tego kontynentu
-zlodzieji
-lurerow
-takich co przestrzegaja zasad tibi czyli nie uzywaj mc lub macro (a *** was to obchodzi czego ktos uzywa)

akon
17-07-2005, 18:30
złodzieje śmierdzą na odległość... X(

Mati The Druid
17-07-2005, 23:57
Najbardziej nie lubie noobuw ktorzy pk!!
PK'erzy I Hackerzy to frajerzy !!!

Kryształek
18-07-2005, 11:49
PK PK PK sa najbardziej wk*** na swiecie kiedys tak nie bylo (jak w PRL'u :P)
nikt sie nie zabijal a teraz nie mozesz isc na roty czy cos bo odrazu stres ze zaraz dead od innego czlowieka PRL żądzi!! :cup: :D

J. Hunter
18-07-2005, 18:29
Zaznaczyłem "inne", bo najbardziej mnie wnerwia mentalność ludzi. Stego się wzięło zabijanie ludzi, nadużycia, kradzieże, oszustwa i inny chłam. Komuna zaj*****!

Klimmek
18-07-2005, 19:29
Zaznaczyłbym wszystkie opcje ale sie nie da, więc wybrałem Inne...
Tak więc są to wszystkie które są w sondzie, a także Polacy poniżej 14 roku życia...

Gezund
18-07-2005, 20:28
PA chyba najgorsze.
Siedzi sobie taki pryszczaty malolat non stop przed kompem, a pozniej chwali sie ajki to on silny itp...

Maren
18-07-2005, 21:26
Zagłosowałem na "złodziejaszków" którzy doprowadzają mnie do szału! Ostatnio też cheaterzy ostro sie rozuchwalili - całe farmy powstają. O nOObach w stylu "fri itanz plx" nie ma nawet co wspominac...

Marczio
19-07-2005, 14:26
Rycerzyku nie bede cytowal bo mi sie nie chce -.- Nie wiem jak jest ale skoro nie zaliczyles deda od tak dawna to znaczy ze prawdopodobnie
- zadnych huntow z kumplami
- zadnego expa na bardziej niebezpiecznych potworkach
- zadnych lagow -.-
- duzo szczescia
- twoje umiejetnosci

Komentuje ten temat bo stwierdzilem ze wypowiem swoje wlasne zdanie na ten temat. Chcialbym cie tylko zobaczyc jak cie goni pk... Szkoda ze nie grasz na Selenie to bym cie przetestowal noobcharem

Alora
22-07-2005, 12:29
PK som mendami dziś mnie za***ali na statku w Venore.

milan233
22-07-2005, 19:35
Ja najberdziej w tibii nie lubie...br :D... Chociaz czasami zdarza sie jakas fajna brazylijka ;)

sphinx123
14-08-2005, 18:16
Innego problemu,zwanego Soul Points.A zaraz potem zabójców.Bo kiedy zabije mnie gracz to się wkurzam i tracę wolę życia w Tibii :P.Gdyby nie pk miałbym Randorusem spokojnie ponad 20 lvl :/

Vetepe
14-08-2005, 22:36
Ja najbardziej nienawidzę złodzieji. Myślałem że po update będzie lepiej tak jak zapowiadał Cip soft ale niestety zrezygnowano z tego pomysłu :(

Rilo
15-08-2005, 14:35
all punkty ;) i jeszcze jedno nie lubie nOOOOOOBOW

Vesper Drago
15-08-2005, 18:25
Nie biorę udziału w sondzie ponieważ nie ma tam trafnej odpiwedzi.. Żeby była Opcja WSZYSTKO CO POWYŻEJ to bym zaznaczył... :D

Marixon
17-08-2005, 11:04
Ja najbardziej nienawidzę złodzieji. Myślałem że po update będzie lepiej tak jak zapowiadał Cip soft ale niestety zrezygnowano z tego pomysłu :(

No ale co CipSoft może na nich poradzić :confused: ??

@sphinx123:

Też nienawidzę soul points, ale ta sonda jest jeszcze sprzed update'u.

Pozdro 4all!!

Sie mapes
17-08-2005, 11:09
Cheaterzy tez denerwuja ale czasem mozna ich ubic, lub im rzeszkadzac, a jak lodziej wie jak krasc to papa lootku

Marek Tibioman
17-08-2005, 12:44
Ja zaglosowalem na PA, bo w****ja mnie takie rzeczy, jakie oni robia np, plac albo zmieniaj serwer, albo jakis noob z niskim levelem co ma mocnych qmpli biega se z czacha i jak go ktos ubije to odrazu ta osoba zmienia swiat, bo tacy ludzie tylko psuja zabawe innym, i nie potrafia grac w tibie X(

Wufei
20-08-2005, 19:28
nienawidze cipów, nienawidze dzieciaków które się podniecają o tibii, nie nawidzę tego ,że tibia stała sie tak popularna (stare czasy = lepsze czasy), nienawidze "polaczków"

galatook cleyker
20-08-2005, 22:40
lagi to najgorsza rzecz w tibi grorszej juz nie moze byc ;(

J@N!S
21-08-2005, 00:04
Najgorsze w całej Tibii są KICKI !! Wtedy nic nie możesz zrobić :(

Logo
21-08-2005, 11:30
Pk to czesc gry, jezeli ich nie lubicie to non-pvp.
Ja osobiscie nienawidze Stalkerow :p

Karrith
21-08-2005, 11:51
najgorsze jest to ze trzeba spedzac duzo czasu przed ta gra jesli sie chce byc jedna z najlepszych osob na serwie, lub miec wysoki lvl. a pk/zlodzieje/nooby itp to czesc gry i bez tego tibia bylaby za latwa i mniej realistyczna

Marczio
21-08-2005, 12:08
Ja zaglosowalem na PA, bo w****ja mnie takie rzeczy, jakie oni robia np, plac albo zmieniaj serwer, albo jakis noob z niskim levelem co ma mocnych qmpli biega se z czacha i jak go ktos ubije to odrazu ta osoba zmienia swiat, bo tacy ludzie tylko psuja zabawe innym, i nie potrafia grac w tibie X(

Dlaczego twierdzisz ze nie potrafia grac w tibie o.0 moze umia grac w tibie ale sa po prostu poryci i czuja sie mocni

Liado
21-08-2005, 12:19
Ja w tibi najbardziej nie lubię NUDY i złodzieja zwanego tosterem.

Marczio
21-08-2005, 12:21
Ja w tibi najbardziej nie lubię NUDY i złodzieja zwanego tosterem.

Zapomnialem dodac ze nie lubie dzieciakow

Mailordzik
21-08-2005, 12:25
Złodzieje to najgorsza plaga ostanio okradl mnie kolega z gildi i juz nie gram w tibie ;/

Celmir
21-08-2005, 12:39
A ja po ""BARDZO ***OWYM UBDATE"" przestalem grac w tibie i wlasnie to mnie najbardziej w****ilo!!!No ale dzieki temu wrocilem do mojej kochanej gry jaka jest CS i AA(Americas Army)-polecam te 2 gry i dajcie spokuj z tibia :p

Darth Ryba
24-08-2005, 02:32
Ja najbardziej nie lubie hakerów

Thomas
24-08-2005, 03:03
ja nienawidze ***anych hakerow!!:/ (sorki za przeklenstwo ale tlyko ono obrazuje moj poziom wkurzenia...:/)

Aliva Marlono
24-08-2005, 03:52
Bez noobów i looterów pk i innych małych meneli co nie przekraczają 15 lvl tibia była by nudna i monotonna , załatwa a tego nikt chyba niechce ,tez mnie denerwują jak mi loota ***N_ą albo zaczną wyzywac więc ich jade równo :]

<<energia wree! muzyka w tlee! rozglądam się! lać mi się chceee...!>>

Malutki Palladino
24-08-2005, 11:40
Czego najbradziej nie lubie w tibi? :P

Ludzi ;-)

Piotrexermin
24-08-2005, 17:49
PK som mendami dziś mnie za***ali na statku w Venore.
HAHAHAHAHAHAHAHAHA :D :D :D :D Przecierz po updacie statki sa PZ (Protection Zone) :D :D :D :D