Pokaż pełną wersje : Mam taki sprzet....
Chojraczek
19-03-2004, 11:22
Mam 11 lvl i mam taki stuff:
1. Stell helmet
2. Plate Armor
3. Plate Legs
4. Boot
5. Luk i kusza
6. Dwarven shield
A moje pytanie brzmmi tak:
Czy ten stuff jest dobry jak na lvl i dlaczego valkiria atakuje mnie po 20 - 30 ?? a mojego kumpla knighta nie (ma 10 lvl i slabszy sprzet niz ja... )
Oryginalnie dodany przez Chojraczek
Mam 11 lvl i mam taki stuff:
1. Stell helmet
2. Plate Armor
3. Plate Legs
4. Boot
5. Luk i kusza
6. Dwarven shield
A moje pytanie brzmmi tak:
Czy ten stuff jest dobry jak na lvl i dlaczego valkiria atakuje mnie po 20 - 30 ?? a mojego kumpla knighta nie (ma 10 lvl i slabszy sprzet niz ja... )
Bo Twoj kumpel ma zalozona tarcze a ty nie, ewentualnie ma lepszy shielding?
Jak na taki lvl to sprzęt masz wystarczający. Twój kolega skoro jest knightem, posiada z pewnością tarczę i dzięki temu posiada lepszy shielding (obronę). Aby mu dorównać polecam Ci chodzenie ze spierami (najlepiej 5) i tarczą (np. Beholder shield), następnie udajesz się na rotowisko nieopodal Venore (najlepiej weź ze sobą spory zapas torchów, line i łopate i broń Boże nie brać jedzenia). Schodzisz i trenujesz na rotach do skilli 60/50. Trenowanie paladynem shieldinga jest bardzo opłacalne, jednak bardzo nudne. Ale uwież mi, kiedyś Ci się to bardzo opłaci. Polecam abyś przeczytał również turtorial umieszczony na stronie głównej.
Chyba zapomniałeś tarczy, a po za tym maszz kipski shilding(mój kumpel ma 50 i valkiria wogole go nie trafiła:D)
Chojraczek
19-03-2004, 17:16
No a który lvl ma twoj kolega?? Ja mam teraz 10 bo mnei pk zarabal 2 razy... rozkmincie ze chce zebym mu pomugl ide a on mnei blokuje i cycke mnei zabija... zlurowal go na mury w thasi...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.