Pokaż pełną wersje : NOWE ITEMKI
Chodziłem sobie po tibi i zobaczyłem:
http://img25.photobucket.com/albums/v74/Gorcik/hat.jpg
13:56 You see a post horn.
13:56 You see a post officers hat (Arm:1).
Mystic^Bit
19-03-2004, 14:10
Ciekawe ja jeszcze takich nie widziałem super nowe przedmioty :P
A powiedz na jakim świecie i w którym miejscu jest domek.. Jeśli masz jeszcze jakieś inne screeny nowych przedmiotów to pokarz. Najbardziej interesuje mnie to czy może po update są jakieś nowe cluby ;)
som nowe cluby .... a mianowicie Golden Mace ..... mozna go dsotac w jakims tam quescie i podobno wypada z jinna :D
Oryginalnie dodany przez raven
som nowe cluby .... a mianowicie Golden Mace ..... mozna go dsotac w jakims tam quescie i podobno wypada z jinna :D
gadasz glupoty, djinna nie ma w grze
p.s nwoe przedmioty ktore pokazales sa zwiazane z nowym questem;)
Oryginalnie dodany przez gimli syn gloina
Oryginalnie dodany przez raven
gadasz glupoty, djinna nie ma w grze
p.s nwoe przedmioty ktore pokazales sa zwiazane z nowym questem;)
eeee. Czy ja sie przeslyszałem czy powiedzialeś ze djinna niema w grze ? ?(
Re up:... a ty myślisz, że jest? Zobacz na tibia.com spis potowrów... owszem był - na test serverze... jest to nawet udokumentowane na screenach... ale aktualnie DJINA nie ma
Djina nie ma.
Golden mace jest juz od Major Update ale jeszcze nikt nie znalazl
Oryginalnie dodany przez Xodapi
A powiedz na jakim świecie i w którym miejscu jest domek.. Jeśli masz jeszcze jakieś inne screeny nowych przedmiotów to pokarz. Najbardziej interesuje mnie to czy może po update są jakieś nowe cluby ;)
DANUBIA
Są nowe axy np.ten co mam pod nickiem ma atk50/def30
tylko nie wiem czy jest jedno czy dwu ręczny.Może ktoś wie?
co do tej czapki jest ona w domu na Liberze w Ab'Dendriel w góre od depo. Jest to domek Pato Vadalesa jeśli go znacie :D
Oryginalnie dodany przez karat
jednoreczna.
Napewno 1 ręczna bo miałem już to cacko w łapie :)
Jeśli chodzi o ta nową trombke i czapke listonosz to na securz w vebnore sa onw prawie w karzdej chatce :P
pihorinio
19-03-2004, 20:16
Yo Yo Yo ja wiem gdzie mozna spodkac te nowe itemki (te 2 co sa na zdieciu) w niekturych domkach w ab'dendriel mają jak jest depo to naprzeciwko depo jest dopek i tam jest ta taka czapka 1arm (ETERNIA)
Te 2 itemy są z questa, który polega na robieniu różnych misji. Po 4 misjach dostajemy czapkę, po bodajże 10 dostajemy trąbkę. Innymi nagrodami są tańsze listy, parcele i podróże. Więcej nie powiem - nie to forum.
Paladinka
19-03-2004, 20:22
cool:)
Pan Zeneq
19-03-2004, 21:24
o dzienki stary czyli na to wyglada ze musze zrobic je wszystkie!!!!!!!mam nadzieje ze niasa trudne jesli chodzi o tak smiesznie ukryte skrzeynki za jakimis drzwiami to niewydaj mie sie trudne!!!!!!trzeba zrobic bl mnie wqrwiaja te podroze gdzie na kazdej 10gp wiecej albo parcel 5 gp drozszy :P
Tez widzialem te rzeczy na danubi, leza kolo DP w jednym z domkow ale nie trzymalem tego. :(
Bofedojo
20-03-2004, 13:42
Oryginalnie dodany przez karat
:/ To axe juz bylo przed update... i jest jednoreczne... Nie bedzie to quest spoiling jesli powiem (byly juz ss) ze to axe jest do zdobycia z death rooma...
Te nowe itemki to w kazdym domku leza :]
musze sie pochwalic ze zrobilem tego questa ,tansze pozdorze,trabka,kapelusz,tansze parcele to nie wszystko,mozna po zrobieniu go wysylac parcele z kopaln do miast ,bardzo to przydatne[najbardziej na non PvP]
Hmmm.. Wlasnie na Amerze, jest to praktycznie w kazdym domku... na trabce mozna grac???? :D
Na każdym instrumencie można grać. A ten axe to juz był dawno przed nowym update tak jak ktoś powiedział. Nawet w jednym z działów jej screen z tym przedmiotem
Vos_Secura
20-03-2004, 21:08
fajnie wygladaje te itemki, wie moze ktos jak je zdobyc (ja tylko wiem ze ta czapke mozna miec za 20 kosci i cos tam jeszce ale gdzie to zanisc to h** wie..... Ale swoja droga ta trobka wyglada ja k***s majacy platfusa.... :PP
Super Elite Knight Funekib
28-03-2004, 10:34
Yeah.Niezłe itemki ale na Securze to już norma :P a Quest tylko dla Prem
Eustachy
28-03-2004, 11:07
Oryginalnie dodany przez Kosior
Jeśli chodzi o ta nową trombke i czapke listonosz to na securz w vebnore sa onw prawie w karzdej chatce :P
prawda, na securze praktycznie w każdym domku to jest :D
czapke widzialem w domku na senji (valoria)
konradek
28-03-2004, 17:11
jest na to quest ale tylko dla paca na trobke listonosza i czapke.....
sorry że tak późno odpowidam ale nie mogłem wejść na forum . cool nawet ten equ. a ta czapka spox.
:P
Trąbki nie widzialem ale czapęcje mam u siebie w dp :P
Nightcrawler
31-03-2004, 10:41
Wedlug mnie te rzeczy na screenie sa spoko. Ale o malo co nie zesralem sie , jak zobaczylem jak rodzinka Del' Toro wykonywala questa "Anihilator" o stonecutter axe, demon armor lun magic long sworda !! <-- www.tibia.de/forum<--- dalej sami poszukajcie -.^
omg cos mi siem zdaje ze to nie az taki nofy itemek :baby: ja tam go widze w co drugim domq i mnie nie zadziwja OMG-=-=-=-=-=-==-=-TIBIA TO BIG JUNGLE ;( ;( ;( ;( niestety i wiecej pk!!!!!!!!! X( X( i hate it bo tylko tam mozna ich nazwc X( X( palic PK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.