PDA

Pokaż pełną wersje : Grafa

Melnorica
19-03-2004, 14:22
Mam mały problem. Wczoraj ściągnełam najnowszą wersje tibii (komp miał formata); p Po wejściu była taka dziwna grafa, plansza gry jest mała, a chat na dole 'duży'. Próbowałam zmieniać rozdzielczość ale to nic nie dawało. I co teraz?< : P Plz pomózcie

P.S. Srry jeśli pomyliłam działy :P

Jedi
19-03-2004, 14:45
Weź opcje, grafike, zaawansowane opcje i ustaw 1 i 3 pozycje. Weź ok i zmniejsz myszką okno z czatem

behi
19-03-2004, 14:57
Wedlug mnie wystarczy tylko zmniejszyc to myszka...

Jedi
19-03-2004, 15:02
Oryginalnie dodany przez behi
Wedlug mnie wystarczy tylko zmniejszyc to myszka...

Ale wpierw ta opcja musi być włączona mądralo. (Na niektórych kompach jest od razu włączona, a na niekórych nie - zazwyczaj tych słabszych)

Melnorica
19-03-2004, 15:32
No i znów problem, pierwsza opcja 'Show Light Effects' jest zablokowana i nie da się jej włączyć. Jest jakiś sposób żeby to zmienić?

Beny
20-03-2004, 12:18
hm z tym light efect jeśli masz prtoblem z kropkami na ekranie to na full screen kumpel mi mówił, że nie ma tego pokazanego na obrazie..ale jeśli masz full screen. Bo on też ma tą opcjęzablokowaną i na początku nażekał na kropki..ale mu pomogłem ;P

Melnorica
20-03-2004, 18:48
Tak...właśnie chodzi o te 'kropki', jest jakiś sposób żeby je usunać? Przed formatem było wszystko dobrze, a teraz kit ;/

Mistrz Czarnego Miecza
20-03-2004, 19:10
To jest spodowane tym że twoja karta graficzna została źle zainstalowana (nieobsługuje światła), chyba najlepiej jest jąprzeinstalować ...

Wufei
21-03-2004, 18:41
je 1x też miałem problem z kropkami na ekranie to wyinstalowalem tibie i jeszcze raz zainstalowałem i nic to wziąłem taki mały niebieski przycisk na kompie przycisnąłem a pod nim napis restart :D uruchomiłem tibie po ponownym uruchomieniu kompa i wszystko było ok :P