Pokaż pełną wersje : Grafa
Melnorica
19-03-2004, 14:22
Mam mały problem. Wczoraj ściągnełam najnowszą wersje tibii (komp miał formata); p Po wejściu była taka dziwna grafa, plansza gry jest mała, a chat na dole 'duży'. Próbowałam zmieniać rozdzielczość ale to nic nie dawało. I co teraz?< : P Plz pomózcie
P.S. Srry jeśli pomyliłam działy :P
Weź opcje, grafike, zaawansowane opcje i ustaw 1 i 3 pozycje. Weź ok i zmniejsz myszką okno z czatem
Wedlug mnie wystarczy tylko zmniejszyc to myszka...
Oryginalnie dodany przez behi
Wedlug mnie wystarczy tylko zmniejszyc to myszka...
Ale wpierw ta opcja musi być włączona mądralo. (Na niektórych kompach jest od razu włączona, a na niekórych nie - zazwyczaj tych słabszych)
Melnorica
19-03-2004, 15:32
No i znów problem, pierwsza opcja 'Show Light Effects' jest zablokowana i nie da się jej włączyć. Jest jakiś sposób żeby to zmienić?
hm z tym light efect jeśli masz prtoblem z kropkami na ekranie to na full screen kumpel mi mówił, że nie ma tego pokazanego na obrazie..ale jeśli masz full screen. Bo on też ma tą opcjęzablokowaną i na początku nażekał na kropki..ale mu pomogłem ;P
Melnorica
20-03-2004, 18:48
Tak...właśnie chodzi o te 'kropki', jest jakiś sposób żeby je usunać? Przed formatem było wszystko dobrze, a teraz kit ;/
Mistrz Czarnego Miecza
20-03-2004, 19:10
To jest spodowane tym że twoja karta graficzna została źle zainstalowana (nieobsługuje światła), chyba najlepiej jest jąprzeinstalować ...
je 1x też miałem problem z kropkami na ekranie to wyinstalowalem tibie i jeszcze raz zainstalowałem i nic to wziąłem taki mały niebieski przycisk na kompie przycisnąłem a pod nim napis restart :D uruchomiłem tibie po ponownym uruchomieniu kompa i wszystko było ok :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.