Pokaż pełną wersje : Smok
Pan Zeneq
19-03-2004, 14:38
mam takie pytanie!!koledzy spytali sie czy pojde z nimi na block na smoka moj staf to :
-k-set
-crusader helmet
-dragon necklace
-dragon shield
czy bedzie mnie mocno bil??
skille 50/46 moj lvl 22
plz prosze o szybka odpowiedz i szczera
p.s. idzie zemna pall 20 skille 55/40 (bije z boltow)
i druid ktory bedzei uhal (14 lvl mlvl 20)
czy damy sobie rade??
Ja byłem w zamku jak grałem jeszxze sorcem na 26lv i z kolegą knightem na 21lv. Miałem fire sworda, beh shield, p-set i nawet szalika nie miał i zabiliśmy dziada. No i nia miał wprawy bo musiałem 3 exur vity użyć bo latał ciągle kołomnie, a ja na niego z 3 uh. No i z sd waliłem. (ale to było przez up date)
Edit: A i miał cienkie skile koło 45 każdy a ja cienki magiczny (tylko 30) i waliłem z sd.
nawigator
19-03-2004, 16:12
nie dacie rady na 100% jak dobrze pójdzie wszyscy padniecie smok moze walnac combo które powali 22 knighta !!! o pallu nie mówie a druid to poprostu porazka (no chyba ze ma mana shield)
nie radze ........ najlepiej idzcie jak nabijesz 30 lev
Oryginalnie dodany przez Pan Zeneq
mam takie pytanie!!koledzy spytali sie czy pojde z nimi na block na smoka moj staf to :
-k-set
-crusader helmet
-dragon necklace
-dragon shield
czy bedzie mnie mocno bil??
skille 50/46 moj lvl 22
plz prosze o szybka odpowiedz i szczera
p.s. idzie zemna pall 20 skille 55/40 (bije z boltow)
i druid ktory bedzei uhal (14 lvl mlvl 20)
czy damy sobie rade??
nie macie szans jedno kombo i giniecie wszyscy trzej.
Mathayus
20-03-2004, 14:26
lvl i skille trcohe za niskie
daruj sobie za mlao zycia masz i za duzo uhow pojdzie
ja bylem z qmplem knightem 17 lvl skille 50/47 ja 27lvl druid mlvl 32 walilem z sd i bylo spox nikt nie zginal a kolega nawet nie mogl uhow uzywac
Oryginalnie dodany przez Wizard
ja bylem z qmplem knightem 17 lvl skille 50/47 ja 27lvl druid mlvl 32 walilem z sd i bylo spox nikt nie zginal a kolega nawet nie mogl uhow uzywac
Wreszcie jakaś prawidłowa odpowiedz. O czym wy wogóle gadacie? Przeciez zabiją smoka*
*mówie o tym w zamku elvebone
Więc z tego co tu jest napisane zdania są podzielone. Moim zdaniem możecie zabić smoka, ale smok może też zabić was. Oczywiście smok może zabić każdego ale jak smok będzie w krytycznej sytuacji (na czerwonym życiu) to bloker może niezdążyć się Uhnąć, nie mówiąc o reszcie. Wasza wyprawa jest zbyt ryzykowna. Lepiej ponabijajcie jeszcze pare leveli, i wtedy już będzie schodziło mniej UHów, a i wy będziecie bezpieczniejsi.
Ale macie wyprawe na Dragona, a ja ci mówie ze masz za malo HP by blokowac smoka.
Smok moze miec combo za 300+, w sumie malo osób widzialo szajbe smoka ja widzialem i knight na 35lv padl jak mucha.
Chcesz to prubuj ja ci mówie nie dasz rady, a co do takich normalnych obrazen to z pazurów wali do 100, a z ognia do 150 to jest norma czyli w jednym ataku smoka mozesz stracic ~250hp druid nie zdonzy cie uhnąć i wiesz co dalej ;]
Powtazalem sie troszke, sorki ;)
Mindileth
20-03-2004, 21:31
Tyle powiem ja:
Jak chcesz blokować smoka to zdało by się mieć przynajmniej 60 shieldinga i z 450 hp. Smok może walnąć combo za 300+ hp :) Pomysł, żeby druid UHał jest raczej dobry tylko w teorii, bo smoki mogą bić te comba, a nie tak po kolei jak np. GS.
Z niższym shieldingiem też można ale to nie jest opłacalne.
PS: Nigdy nie stój przed paszczą smoka! Wtedy zrywasz z Fire Wave!
Wg mnie wogole nie oplaca sie tam druid, najlepiej uhuj sie sam, wiesz dobrze w ktorym momencie, a uh od druida nie wiele wiecej ci da i jeszcze moze byc spozniony. Przy dobrej taktyce i dobrym twoim ustawieniu powinno wam wyjsc. Zycze powodzenia!
Oryginalnie dodany przez Ozzie
Wg mnie wogole nie oplaca sie tam druid, najlepiej lecz sie sam, dobrze w ktorym momencie, a uh od druida nie wiele wiecej ci da i jeszcze moze byc spozniony. Przy dobrej taktyce i dobrym twoim ustawieniu powinno wam wyjsc. Zycze powodzenia!
Pan Zeneq
20-03-2004, 22:32
jednak nieposzlismy (mielismy isc na tago kolo mostku dwarfow) poniewaz ja scykorzylem ze mnie zajebie :] a mielismy farta bo minute po tym jak zrezygnowalem byl mass kick wiec i tak bysmy zgineli!! :]
8)
Niech prubuje. Zawsze można uciec poza tym tibie powinien odkrywać samemu. Wtedy jest największa frajda.
Ta cenzura jest denerwująca
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.