zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Hunter

Jagoodek
22-06-2005, 13:17
Siemka, znalazlem w Tibii fajny zameczek, orkowie zjednoczeni z minosami (wszelkiej masci orkowie i minosy, procz berserkerow i ledderow). Jest tam kilku Elfow na jednej wiezy i n jednej wiezy jest hunter(chyab na orkow zapolowac przylazl :P) NO i wlasnie-chcialbym go zhuntowac-prosze co mi jest potrzebne napisac:D tzn. ile jakich runek itd. jaki mniej wiecej stuff powinienem miec-moja postac: Knight 15lvl skille 42/41. Plx help :D

Rybzor
22-06-2005, 13:24
Hunter potrafi mocno bic nawet wysoko lvlowe postacie, na tym zamku jest zerk, tylko go nie spotkales, na huntera powinienes miec conajmniej p set i skile najlepiej 50/50, a pewnie i tak cie poturbuje, jak bedziesz go lac to najlepiej na full atk zeby szybko ubic, ja tak robilem, ogolnie kilka razy go tam zabilem jak mialem maly lvl bo to bylo nieoplacalne ;]

Darki Jovski
22-06-2005, 13:36
marne szanse , jesli nie masz 4 mlvl to najlepiej zabrac ih a jesli masz 4 to uh bo nawet jesli zabijesz huneta zostanie ci yellow lub red hp , wracasz a tutaj ropniety czy lurniety zerk no i zgred :evul:

phoneix
22-06-2005, 13:39
WG MNIE ( podkreslam ) masz marne szanse ;]

Jagoodek
22-06-2005, 13:45
Dziex chlopaki za pomoc-z waszych opinii wynika, ze powinienem sie wstrzymac z huntowanie m huntera :D (LoL-ale wyszlo huntowanie huntera:P)
I tak tez zrobie poczekam:D