Pokaż pełną wersje : Lurowanie część... któraś tam
Kolejne lurowanie pająków połączone w mega combo [3-4 lurowania]. Oczywiście kiedy nie włączam Cama wypada dobry loot, a nie filmie żaden wypaść nie chce, ale nic tam.
http://rapidshare.de/files/2544673/croosalura.rec.html
Koment Plax !1!11!
Superowy filmik! Tylko, że następnym razem spróbuj lurnąć 2 gsy :>
ziomek_1
22-06-2005, 18:25
Filmik spox... Tylko dużo uhów poszło a loot słaby X( :evul:
Ale czego nie robi sie dla dobrej zabawy...
Snake truciciel: nalogowiec -.-
LOL! Tego jeszcze nie było aby 44 lvl lurował! Nie no fajny filmik :)
dobije te pare leveli i biore przyklad ;p (sorckiem troche trudniej bedzie ale daaamy radeee xD)
ogolnie filmik bardzo ladny tylko moim zdaniem popelniles pare zasadniczych bledow przy lurowaniu ;p
1.po co lurowac go pod dwarf bridge? =/ wtedy wszyscy go widza i malo kto zlezie.lepiej go lurnac tak ze 30-70 sqm od mostu
wtedy malo kto ucieknie :]
2.szkoda uh na uhanie gsa.jak juz widzisz ze taka ekipa i lataja SDki to bardziej oplaca sie skoczyc po nowego GSa nic bawic sie starym ;)
i all ;)o oglnie filmik bardo mi sie podobal i czekam na dalsze czesci :]
Widze ZE lurujesz dla Sportu zacznij lurowac po 3 bo rekordy juz są po 15 :D filmik mi sie podobał i mojemu qumplowi tez a jaki cały lot wziołes ???<cos Cenego> 8o
Son Gohan
30-07-2005, 16:36
Rzeczywiscie filmik spoko. Ale czlowieku. Ten gościu mial racje. Ty naprawdę jesteś nlogowcemn. Ale cóż. Takie życie :)
Hudyvolt
01-08-2005, 21:50
Prosze niech mi ktos powie co to jest lurowanie
Za***isty filmik tylko loot troche kiepski :]
This IP ............ is not allowed to use the free-service anymore today. We detected very extreme downloads. Don't worry! This has not to be your fault.
i tak jest od rana ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(;(;(;(;(:(:(;(
Fire Necromacer
01-08-2005, 22:29
Lurownie jest to specjalne zmuszenie stworka aby oddalił sie od respu i "zatarganie" go do innego punktu. Jak popełniłem jakiś bład to sorki ale może ktoś mnie poprawi, poprostu dałem uproszcząną wersję. :p
A i fajny filmik szkoda, że taki loot.
customer17
01-08-2005, 23:01
hehe dobre luruj puki sie da po upie juz tego nie bedzie ;)
osobiscie potepiam tego typu akcje :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.