Pokaż pełną wersje : Dziecko + pralka = ...
http://info.onet.pl/1118217,12,item.html
Co o tym sadzicie? (o.0)
Pewnie brat ją tam wsadził.
Evul Tibian
22-06-2005, 17:44
= czyste dziecko [lol]
-.-''
Wprawdzie 5 lat, bylo mozliwe takie zachowanie. Dziecko miało frajde...
...do czasu.
z deka sadystyczne ...
...
...
...
ciekawe, pewnie brat jej tak zrobił...
Grali w chowanego i dziecko schowało się w pralce, poczym ta nagle 'sama' się włączyła i kaplica...
1. W polsce nie byłoby to możliwe.
2. Debilizm.
3. Fajnego miała brata :confused:
No to się wykąpała. Biedna, ale z tego raczej nie żartować :D. To w prost tragiczne, no cóż, ale takie rzeczy się zdarzają. A ten jej braciszek...
A ja sie pytam gdzie wtedy byli rodzice :)
może za dużo reklam proszków do prania i wybielaczy : ) ?
tak serio.. To ciekawe pewnie brat ją tam zamknoł myślał że jej sie nic nie stanie a tu trachh :(.
Też mi się tak wydaję, że to brat ją tam wepchnął (namówił zeby weszła) ona mała - łatwowierna i zrobiłą co braciszek kazał... On też głupek myślał, że nic jej nie będzie a tu co? A tu psikus! Suprise! Przykre...
heh... zwrócił ktoś uwagę na to, iż tylko ludzkie dzieci pozbawione są jakiejkolwiek umiejętności związanej z abstrakcyjnym myśleniem?
Moze to wplyw reklamy ubran marki "jakiejstam" - reklamowanej haslem 'costam - nie bedziesz chcial zdjac', gdzie kolezka w publicznej pralni caly sie pierze w pralce.
mmmmm.... jeśli to zrobił jej brat, to zaniedługo pewno będą mówić o samobójstwie 14 latka ;p
Lord Fakolpet
22-06-2005, 19:09
Komputer i gry komputerowe mogą uzależnić i doprowadzić do tragedii – to fakt, który potwierdzają wydarzenia sprzed kilku dni. Niestety, smutne wydarzenia.
Małżeństwo wychowujące czteromiesięczne dziecko udało się do kafejki internetowej, aby zanurzyć się w ich ulubiony świat gry World of Warcraft. Wyjście z domu przewidziane było na najwyżej godzinę, jednak ja to zwykle bywa – rodzice zatracili poczucie czasu i wrócili do domu dopiero po kilku godzinach. Okazuje się niestety, że dziewczynka pozostawiona bez opieki po przewróceniu się na brzuszek udusiła się z powodu braku dojścia powietrza...
Najsmutniejszy jest w tym wszystkim fakt, że jak wykazało śledztwo, małżeństwo regularnie oddawało się zabawie w Wow. Oczywiście to nic złego, jednak śmierci własnego dziecka można było uniknąć pozostawiając dziewczynkę pod opieką teściowej, która jak się okazuje, mieszkała zaledwie piętro wyżej. Sprawa dalej toczyć będzie się w sądzie.
Źródło: gry.wp.pl
to jest jescze bardzije zalosne...
Shanhaevel
22-06-2005, 19:37
Komputer i gry komputerowe mogą uzależnić i doprowadzić do tragedii – to fakt, który potwierdzają wydarzenia sprzed kilku dni. Niestety, smutne wydarzenia.
Małżeństwo wychowujące czteromiesięczne dziecko udało się do kafejki internetowej, aby zanurzyć się w ich ulubiony świat gry World of Warcraft. Wyjście z domu przewidziane było na najwyżej godzinę, jednak ja to zwykle bywa – rodzice zatracili poczucie czasu i wrócili do domu dopiero po kilku godzinach. Okazuje się niestety, że dziewczynka pozostawiona bez opieki po przewróceniu się na brzuszek udusiła się z powodu braku dojścia powietrza...
Najsmutniejszy jest w tym wszystkim fakt, że jak wykazało śledztwo, małżeństwo regularnie oddawało się zabawie w Wow. Oczywiście to nic złego, jednak śmierci własnego dziecka można było uniknąć pozostawiając dziewczynkę pod opieką teściowej, która jak się okazuje, mieszkała zaledwie piętro wyżej. Sprawa dalej toczyć będzie się w sądzie.
Źródło: gry.wp.pl
to jest jescze bardzije zalosne...
Tutaj się przewróciłem. Jak śmierć dziecka może być żałosna?!
@Magus
Albo naoglądała się "Jasia Fasoli"? A może "Stuarta Malutkiego"?
Silvianas
22-06-2005, 20:22
Mi sie wydaje ze te dziecko ogladale Jasia fasole (respect) jak w pralni wypral sie w ubraniu razem z misiem :):):):)
R.I.P
Sie mapes
23-06-2005, 21:25
z jednej strony czysta smierc, ale czy mozna nazwac Zginela smiercia tragiczna?! predzej nadaje sie do nagrody darwina
i kaplica...
;) Nasze ulubione hasło ;)
Co do tematu:
Mi się wydaję, że sama tam weszła, wkońcu małe dzieci robią dużo nie przemyślanych spraw.
A pozatym czy ta matka nie mogła odłączyć pralki od prądu?
Jesus, ja na miejscu brata bym odrazu popełnił samobójstwo. To strashne! 8o
Amen.
Descartes
24-06-2005, 09:00
Ja tam jakoś nie wierzę, żeby jej brachol włączył pralkę (przynajmniej nie umyślnie). Małe dziecko żyje chwilą i nie potrafi przewidzieć co się może stać, gdy np. będzie się bawić zapalnikiem. Ale 14 lat chyba wystarcza, aby zamodzielnie myśleć i przewidywać skutki swojego postępowania?
To było chore, to wina brata, bo gdyby on jej nawet nie namówił to przynajmniej by ją z tamtąd wyciągnoł, a pralka raczej wątpie że się sama włączyła, a dziewczynka głupia i by nie włączyła SAMA!~!!~!
Tylka stać i płakać nad tym co się w dzisiajszych czasach wyrabia:(:(:(
Uncle Warrior
24-06-2005, 10:50
A włączę sobie pralke ona na pewno się tam nie schowała... pstryk!
-AAAAAAA!!!
Ups, no dobra to mnie tu nie było :>
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.