PDA

Pokaż pełną wersje : Pomcy plz

Fordzik
22-06-2005, 18:16
Prubuje wejsc na muj account wszytsko jest ok pojawia mi sie postac klikam ok i Pisze mi Your Ip Banished. Co mam teraz zrobić? Prosze o pomoc plz

gorgi
22-06-2005, 18:30
masz bana na ip.
Jeśli jesteś w siebie ktoś graw tibie i dostał bana na tibie, co sie łączy z toba i ip ban przykro mi :(

Khazar
22-06-2005, 18:34
masz bana na ip.
Jeśli jesteś w siebie ktoś graw tibie i dostał bana na tibie, co sie łączy z toba i ip ban przykro mi :(

czytalem to co napisales ze 3 razy i za c**a nie moge zrozumiec :P

chyba chodzilo Ci o to ze jezeli ten koles jest w sieci z kims i dzieli z nim IP i ta osoba dostala bana na Tibie, to ten koles rownierz. << tak najperwdopodobniej sie stalo :D

Hieyan
Prubuje wejsc na muj account wszytsko jest ok pojawia mi sie postac klikam ok i Pisze mi Your Ip Banished. Co mam teraz zrobić? Prosze o pomoc plz

Założyć drugie konto, to sprzedać lub zmienić IP

Heliwurab
Nauczcie się pisać. Btw. tak jak kolega u góry [gorgi] wyjaśnił (choć prawie nic nie zrozumiałem :P )

Khazar
22-06-2005, 18:36
Założyć drugie konto, to sprzedać lub zmienić IP

1. acc sharing/trading - nielegalne
2. zalozenie drugiego konta - nic nie da
3. zmiana IP - obowiazkowo, jezeli jeszcze chcesz w Tibie pograc.

Konto moze zostac to samo, ale bez zmiany IP sie nie obedzie.

Aslav89
22-06-2005, 18:39
A może poprstu łamałeś zasady jedna za drugą a teraz udajesz niewiniątko... X( Myślę, żę tu jest "pies pogrzebany" :P

Forest14
22-06-2005, 18:44
mój kolega miał tak samo już 2 razy i mu po dniu przeszło
ale on raczej nie zlamał regulaminu tibi

Rybzor
22-06-2005, 19:06
ZNOWU TO:/
JEsli ci pisze ze twoje ip jest na 30 min zbanowane to pewnie masz stale IP i ktos z twojej sieci wpisal kilka razy nieprawidlowe haslo, jesli jest zbanowane na np tydzien to zlamales zasady tibia rules, za duzo zabijales i takie tam, na tibia com zawsze jest przyczyna bana, nie dostaje sie za darmo, mysle ze masz bana na IP bo ktos z sieci wpisal kilka razy nieprawidlowe pasy

evilKRIK
22-06-2005, 19:26
Mineło po tak tygodniu, albo jaja były jak miałem przez miesiac bana na IP na 30minut srednio od 14:00 do 22:00 :]
Kolega miał od kwiatnia Bana na 5minut i mu kilka dni zniknoł:D
Możesz mójść jak masz sieć osiedlową żeby ci dali zewnętrzne IP, bo ten ban możenie być z twojej winy.