Pokaż pełną wersje : Co jest?
Dopiero co był wprowadzany uptade!Teraz znowu wyłaczają servery!Co sie z nimi dziej?Bezprzerwy wyłaczają servy jak jestem na expowisku.I to druidem.
Sir sharkpl
19-03-2004, 16:29
lol o co chodzi nie bylo mowy o nowym update moze cos sie stalo :/
nawigator
19-03-2004, 16:30
heh znowu tematy w tym stylu "co sie dzieje" itp powini banowac za takie tematy !!! wchodziles nba stronke tibia.com ? napewno nie wiec.... powiem ci ze stronka nie wchodzi wiec cos robia i tego nie wie nikt co robia ........ Ludzie oduczcie sie pisania takich tematów bo powstaje ich co chwila taka ilosc ze czasem nie da rady policzyc
Ale bydło ... expuje sobie na rotach a tu nagle postać zamarła... kika nie dostałem no to czekam wkońcu się wkurzyłem wchodze na tibia.com a tam wszystkie serwy off ... daje odśwież i mi już strona nie wchodzi... a kumpel był na dragon lordach... Czy ktoś się orientuje czy stoje tam w tej jaskini i mnie biją roty czy mnie wykopało ?
Ekhm...Tibia.com działa.Hej mam pytanko bo pisze ze jest off ale na statusie mojej postaci jest napisane ze jest online.Wykickowało mnie czy nie???
Grrrr. A ja niechcąco przed tym offem dh chciałem pokazać kumplowi i freeez, może uda mi się go odzyskać.
maszlesz
19-03-2004, 16:39
O co chodzi wchodzę na stronkę www.tibia.com a tu jakaś inna stronka w języku niemieckim. Coś gdzieś mnie przekierowuje. Ale jaja.
A poza tym coś się dzieje chyba złego bo na tibie się zalogować też się nie da !! Pokazuje mi listę postaci, connecting to the game world a potem timeout - pierwszy raz coś takiego widzę.
To jest tak, ze po mniej wiecej 1,5 godziny sie zalogowalam. Pytałam ludzi czy ich też wywalilo - mówia że nie. A ja się przez 1,5 godziny nie mogłam zalogować. Nie miałam tez ekranu, ze: "too many players online". Po prostu "connection timeout". Żeby było ciekawiej w końcu udało mi się zalogować, pograłam jakieś 0,5 godz. i znów kick. a po kicku "connection timeout". Może właśnie ktoś próbuje mnie "hackować". I znów nie moge się zalogować i znów zamiast www.tibia.com mam www.animaxx.de .
Znów sie zalogowałam i znów po paru minutach mnie wywalilo. I znow "connection timeout" i znow zamiast www.tibia.com mam www.animexx.de
A jak gram to mam stronkę www.tibia.com normalnie.
Kolejny dzien. Bylam na DS'ach i znow mnie wykopalo. Tez nic sie nie dzieje stoje pare minut i widze jak moja postac se stoi i juz, nawet nie kick tylko jeden wielki lag na pare minut. Ciekawe czy jeszcze zyje czy juz nie. W tych warunkach nie da sie grac. 4 razy w ciagu doby to juz za duzo.
Re up
Navigator pytasz czy Bastien wchodzil na stronke tibi. Jak tam wejsc skoro sie nie laduje po kicku. A przed kickiem nie bylo zadnych informacji o mozliwosci pojawienia sie takich problemow. Wiem bo sprawdzalam.
Teraz jest fajnie: udalo mi sie wejsc na tibia.com i serwer jest off a ja jestem online. To mi sie podoba :)
Hmm cos podobnego bylo jak jeden koles wlamal sie na servy tibi i namiesal tam... moze znowu cos sie dzieje.. skoro przekierowuje z Tibi.com
Mi nie dziala ani tibia ani tibia.com
Ehh.... dostałem się na tibie... a dokładniej to mi tylko migneła i padła a teraz mam kominikat "Internal error, closing conection" :( X(
Edit: Tadam i weszło nie straciłem hp więc to chyba był kik prawie normalny...
Edit2:16:47 Server is going down in 5 minutes.Please log out. X( se pograłem...
Hegemmon
19-03-2004, 16:52
hmm być może poprawiają mapkę? może chodzi o ten sławny Bug ze śnieżkami za który niedawno sporo osób bana dostało (nie mylcie banowania za tibiabota i za tego buga, to dwie różne sprawy)...
co jest naprawdę czas pokaże :P
Właśnie udało mi się zalogować na Calmerę, ale ......
16:49 Server is going down in 5 minutes.Please log out.
więc wygląda, że mają to pod kontrolą.
Hegem ...Właśnie dziwiłem się czemu wszyscy w domkah mają tyle sniezek?Co to bylo?Jakis bug?
Hej jusz właczyli jeden serv!Zaraz poleci reszta!Przynajmniej tak było wczoraj.Najpierw premia i cos tam jeszcze potem all!Teraz jest Trimera .Więc jusz tylko hwilka ...mam nadzieje
Ciekawe, że działą tylko Trimera i jest tam 20 userów, czyżby to byli nasi hakerzy?
Niech już to naprawią bo się boje o mojego dh co niechcąco rzuciłem na ziemie:/
A grasz jeszcze??? Bo na Amerę za Huuuuuuuuuuulajnogę się nie mogę lognąć !!! ;( ;( ;(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.