Pokaż pełną wersje : Czy sam lvl wystarcza ??
Jest taka sytuacja, jest Knight 15lvl skill 50/50 i knight 23lvl 50/50 skill to czy ten drugi będzie mial wieksze szanse wygrania tylko dlatego ze ma wyższy lvl, czyli lvl nie ma nic tutaj do gadania ??
P.S Knighty nie maja run, a HP sie nie liczy :P
Tak, wygra knight nr 2! przynajmniej takie ejst moje zdanmie, lvl tez sie liczy... np ja se kalkulatorami sie bawilem to mi wyszlo ze z tym samym mlvl sorc na 20 i na 50 ebdą zadawac różne obrazenia (na 20 lvl mniejsze)
Gohan Demon
22-06-2005, 18:48
Ten z wyzszym lvlem ma wieksze szanse,im wiekszy lvl,tym wiecej hp i many. ;)
skille maja najwazniejsze znaczenie, a lvl male, ale co prawda roznica jest...
Tak, wygra knight nr 2! przynajmniej takie ejst moje zdanmie, lvl tez sie liczy... np ja se kalkulatorami sie bawilem to mi wyszlo ze z tym samym mlvl sorc na 20 i na 50 ebdą zadawac różne obrazenia (na 20 lvl mniejsze)
LOL, to normalne jesli chodzi o magie, ze wyzszy lvl o 20 m lvlu zada wieksze obrazenia, co do tematu to powstawalo wiele takich tematow i ludzie roznie mowili, ja mysle ze jak ma sie takie same skile, a hp nie bierzemy pod uwage to nie bedzie roznicy
evilKRIK
22-06-2005, 19:30
U sorca to chyba lvl daje +3 mlvl +2 jeśli dobrze pamietam:]
LOL, to normalne jesli chodzi o magie, ze wyzszy lvl o 20 m lvlu zada wieksze obrazenia, co do tematu to powstawalo wiele takich tematow i ludzie roznie mowili, ja mysle ze jak ma sie takie same skile, a hp nie bierzemy pod uwage to nie bedzie roznicy
LOL. Jemu nie chodziło o to, że sorc który ma 50 mlvl będzie zadawał większe obrażenia niż sorc z 20 mlvl, tylko o to, że sorc 20 lvl z przypuśćmy 45 mlvl będzie zadawał mniejsze obażenia, niż sorc z 50 lvl a tym samym mlvl.
Angel of Death
22-06-2005, 20:05
P.S Knighty nie maja run, a HP sie nie liczy :P
No to lol -.- Mają takie same szanse.
Im wyższy level, tym większe obrażenia są zadawane, czyli wygra knight numer dwa.
']LOL. Jemu nie chodziło o to, że sorc który ma 50 mlvl będzie zadawał większe obrażenia niż sorc z 20 mlvl, tylko o to, że sorc 20 lvl z przypuśćmy 45 mlvl będzie zadawał mniejsze obażenia, niż sorc z 50 lvl a tym samym mlvl.
Co ty nie powiesz, taki ciemny nie jestem -.-
Knight nr. 2 wygra, bo będzie miał więcej hp :p i będzie więcej dodawał sobie UHem :p .
Knight nr. 2 wygra, bo będzie miał więcej hp :p i będzie więcej dodawał sobie UHem :p .
Nie będzie sobie więcej dodawał uhem bo jego moc magiczna wynosi 2x23+3x4=46+12=58. dopiero przy przekroczeniu 100 % moc uhania się zwiększa.
@topic
Wygra knight 2 TYLKO dlatego że ma więcej hp/many. Obydwoje będą walić tyle samo z run. Obydwoje będą uderzać tyle samo z melle, jak mają takie jame eq i broń. (lv nic nie daje, tylko skille)
Czy wiekszosc z was naprawde czytac nie potrafi ? Przeciez wyraznie napisal "Knighty nie maja run, a HP sie nie liczy". Mnie sie zawsze wydawalo ze wiekszy lvl jakos wplywa na zadawane obrazenia. Mozna to sprawdzic z tym nie ma problemow. Jesli ktos zrobi owe doswiadczenie niech napisze. Prosil bym rowniez nie wypowiadac sie jesli sie dokladnie posta nie przeczytalo. Powstaja wtedy glupie pozory i niepewnosc. Zwlaszcza mnie dobil post z tym UH`em. Ehh Boze widzisz a nie grzmisz.
Lvl sie liczy. Wyobrazcie sobie np. EO ktory ma (zalozmy) 10 fist'a, i knighta na 8 lvlu ktory tez ma 10 fist'a. Czy beda bic tyle samo w trole?
Dobra....może macie racje, lv nie daje nic do ataku ale w takim razie ta gra nie ma sensu -.-. Czyż nie?
Czyli chcesz powiedzieć, że knight ze skillami 60/60 będzie bił tyle samo z np. fsa w człowieka co 10 lv, skille 60/60 z fsa, też w człowieka?! Głupstwo. Lv DAJE premie do hitów na bank, może nie taką jak skille ale na bank daje. Wiem bo mam knighta na 42 lv i wielkokrotnie miałem duele z różnymi osobami które miały podobny eq i skille a miały wiekszy lv i dostawałem... To by nie miało wtedy sensu. Kowalski na 60 lv ze skilami x/y dostawałby wpieprz z Nowakiem który ma 30lv i skile x/y? Ale to moje zdanie i chodz wątpie, moge się mylić...
@topic
Wygra knight z większym lv...
powiedzialbym Ci ze pierdo.lisz ale Ci nie powiem.... a dobra, powiem Ci: PIERDO.LISZ!!!
do kazdego einsteina Tibijskiego: LVL NIE MA ZNACZENIA JEZELI BIERZEMY POD UWAGE MAKSYMALNE ZADAWANE OBRAZENIA !!!! LVL ZWIEKSZA TYLKO SZANSE TRAFIENIA POTWORKA(CZLOWIEKA)/ OBRONY PRZEZ JEGO ATAKIEM. Gremlin mowil ze sparwdzil to doswiadczalnie.
widzimy wiec ze knight z wyzszym lvlem wygra poniewaz bedzie czesciej blokowal ciosy knighta "mniejszego" i czsciej go bedzie trafial.
tnt master
24-06-2005, 16:45
mysle ze ten z wiekszym lvl po piersze bedzie mial wiencej zycia,a po drugie(tego nie jestem pewien)mysle ze obrazenia zaleza terz od lvl
LVL ZWIEKSZA TYLKO SZANSE TRAFIENIA POTWORKA(CZLOWIEKA)/ OBRONY PRZEZ JEGO ATAKIEM
potwierdzam.
I jeszcze pytanie : czy wzrost levelu przeklada sie na wzrost srednich obrazen ?
Van Gul'dan Moose
24-06-2005, 17:09
O ile dobrze mi wiadomo to lvl nie podnosi obrazen tylko pancerz!
Im wyższy level, tym większe obrażenia są zadawane, czyli wygra knight numer dwa.
prosta i ladna odpowiedz.czego tu wiecej?temat do zamkniecia
Rabanbar
26-06-2005, 21:13
Warto dodac ze jezeli bez Uhania to wygra nawet o takiej samej sile walki knight nr. 2 bo ma wiecej zycia
hmm.. nikt jeszcze nie napisał że trzeba zwró(u)cic uwagę na to jakie eq będą mieli i jaką broń... B)
kszychu13
26-06-2005, 21:28
Ten z wyzszym lvlem ma wieksze szanse,im wiekszy lvl,tym wiecej hp i many. ;)
nie umiesz czytac autor mowil hp i mana sie nie liczy.
topic
mysle ze lv tu nie powienien nic robic no ale coz moge tylko przypuszczac
Ile jeszcze trzeba pisac ze zycie sie nie liczy. Ciezko wam to zrozumiec czy co? Ekwipunek jest taki sam. Temat juz dobry do zamkniecia nic ciekawego (nowego) juz nie wnosi tylko posty typu "nr 2 wygra bo ma wiecej hp". Z reszta jeden z uzytkownikow juz odpowiedzial na pytanie i nie ma co sie rozwodzic.
Sozemego
27-06-2005, 00:29
Skoro sie hp nie liczy, to zaden nie wygra XDDDDDDD
prosta i ladna odpowiedz.czego tu wiecej?temat do zamkniecia
dlaczego Ty do jasnej cholery nie czytasz tego co ludzie pisza?!?!?! ja sie ****a produkowalem, pisalem z caps lockiem zeby trafilo do wszystkich a tu mi taki noob (uzywam tego slowa w pelni swiadomie) *******i o dupie marynie. dzieci wracajcie do szkoly. tam na polskim za jakies 5 lat (czyli w 1 gimnazjum) zaczna wam mowic cos o czytaniu ze zrozumieniem....
dla wszystkich ciemnych tak samo jak Karoler:
LVL NIE ZWIEKSZA OBRAZEN!!! LVL ZWIEKSZA SZANSE TRAWIENIA!!! QWA ZROZUMCIE!!!!
dlaczego Ty do jasnej cholery nie czytasz tego co ludzie pisza?!?!?! ja sie ****a produkowalem, pisalem z caps lockiem zeby trafilo do wszystkich a tu mi taki noob (uzywam tego slowa w pelni swiadomie) *******i o dupie marynie. dzieci wracajcie do szkoly. tam na polskim za jakies 5 lat (czyli w 1 gimnazjum) zaczna wam mowic cos o czytaniu ze zrozumieniem....
dla wszystkich ciemnych tak samo jak Karoler:
LVL NIE ZWIEKSZA OBRAZEN!!! LVL ZWIEKSZA SZANSE TRAWIENIA!!! QWA ZROZUMCIE!!!!
SLUCHAJCE TEGO PANA!
L@p0juf0
27-06-2005, 13:24
Wygra wyższy level, ponieważ lvl też dodaje troche siły w walce.I level daje wyzsze hity.
Wygra wyższy level, ponieważ lvl też dodaje troche siły w walce.I level daje wyzsze hity.
****aaaaaaaaaaaaaaaa *******one tumany za***ane!!!!!!!!!!! ja *******e ludzie nie potraficie czytac?!?!?!?!?!?!!!?!?!?!?!?!?!?! do cholery jasnej. ciemniaki *******one...... zaraz rozwale sobie leb o szafe..... najwieksze nooby? = Polacy!!!!!!
pamietajcie dzieci - najpierw szkola, potem zabawa. nie s*******ajcie z lekcji polaka, tudziez nie marzcie o MPA, i czasem posluchajcie nauczyciela (patrz: moj post wyzej - CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM, patrz: moj pierwszy post w tym temacie - GREMLIN SPRAWDZIL DOSWIADCZALNIE).
LEVEL (poziom) POSTACI NIE MA WPLYWU NA WYSOKOSC ZADAWANYCH OBRAZEN!!!!!!
zaraz sie rzuce z balkonu jezeli ktos mi jeszcze raz napisze ze lvl daje obrazenia.... albo nie, pojade do niego i jego zrzuce
Khazar de'Shar tutaj nie ma co sie wnerwiac bo i tak beda pisac swoje. Przeczyta pierwszy post doda cos od siebie walnie glupote i finito.... Nie dojdzie do nich za chiny. Najlepiej zamknac temat i bedzie po klopocie i ludziom cisnienie skakac nie bedzie.
Blind Guardian
27-06-2005, 20:16
lvl dodaje tylko hp i mane a nie zwieksza jakies srednie czy maxymalne obrazenia -.-
wygra ten knight ktory bedzie mial wiekszego farta i bedzie zadawal wieksze hity, proste?
Diamentowe Ostrze
29-06-2005, 11:36
z tymi samymi skillami wygra 2gi bo ma wiecej hp, pierwszemu szybciej sie skonczy:p
Gniew Mroku
29-06-2005, 11:47
Ja się spytam: Macie dowody czy lev nie wpływa na obrażenia i że wpływa na szanse. Obie rzeczy posiadają element losowy, więc nie jesteście tego w stanie stwierdzić. Tylko CIPy znają wzory i tak już zostanie.
@ Gniew Mroku
Gremlin kiedys w jakism topicu sie wypowiadal ze sprawdzil to doswiadczalnie na swojej wlasnej postaci, i wyszlo mu to przy czym ja tak obstaje a kolejne nooby pisza "wygra drugi bo ma wiekszy lvl i wiecej hp" i nie czytajac dokladnie pytania zawartego w temacie (Diamentowe ostrze = kolejny noob).
z tymi samymi skillami wygra 2gi bo ma wiecej hp, pierwszemu szybciej sie skonczy:p
Ile razy było poatarzane HP SIĘ NIE LICZY ?!
Ja się spytam: Macie dowody czy lev nie wpływa na obrażenia i że wpływa na szanse. Obie rzeczy posiadają element losowy, więc nie jesteście tego w stanie stwierdzić. Tylko CIPy znają wzory i tak już zostanie.
;S
To strasznie Khazar sie męczy z postami a wy czytać nie umiecie. Powiedział, że było to sprawdzone doświadczeniem? Powiedzial i to kilka razy -.-"
IMO wszystkie posty do pierwszego (wyjaśniającego sprawe) postu Khazara do kasacji, a temat do zamknięcia.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.