zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Tutaj umieszczajcie budynki do fake'ów

Vitihud
22-06-2005, 19:49
Mam wielki problem ze zrobieniem jakiegokolwiek budynku do moich fake'ów. Czy moglibyście tutaj umieszczać swoje budynki...potem niektórzy będą je dodawać do swoich fake'ów. Umieszczajcie tu domy, wille, zamki, chatki itd.

Radek 666
23-06-2005, 11:16
A po co? I tak większość osób korzysta z gotowych. W Tibii (Przez ile i to się pisze, przez 1 czy 2? :P) jest ich dużo... A jak chcą już sobie zrobić to mogą otworzyć "Map Editor" do OTS i tam stworzyć dom-marzenie. Każdy fake ma inne wymagania, np. dom musi być odpowiedniej wielkości, musi mieć odpowiednie ściany, w środku odpowiednią podłoge i odpowiednie przedmioty. Więc nie da się stworzyć domu uniwersanlego, trzeba by było tworzyć tysiące domów, co nie jest prosta rzeczą. Co najwyżej domy na zamówienie, czyli podajesz dokładne rozmiary, kolor ścian i podłóg, czy ma być to piętro, parter, czy może piwnica, kolor podłogi, ilośc pokojów, dodatkowe itemki. Wtedy można pogadać :).

Pramus
23-06-2005, 12:37
Dla mnie ten pomysl nie ma sensu. Dajcie domek plx plx !!!!111 oneoneonerazrazraz

Crowal
23-06-2005, 17:14
Jest jedno przysłowie które sam wymyśliłem.: Chcesz dom, to sam se go wybuduj :P