Pokaż pełną wersje : D-Lair w moim wykonaniu!
Matekneo
23-06-2005, 11:12
drag's Drag's Drag's Tedunio nei chcial anm anwet jednego "pojedynczego" DL dac wiec pszlsimy sobie gdzieindziej no i mialbyc jedne DL ale sie zapedzilsimy i... sami zobaczcie :)
PS. prosze sie nie smiac z mojego eq ani skilli
LINK: http://rapidshare.de/files/2562936/BlockDL.rec.html
Zamkniety w domku
23-06-2005, 11:30
Heh obejrzalem film i przyznam ze duzo razy mieliscie fuksa :P Na tym spawnie sie luruje dle a nie wpada w 2 na raz i bloczy, no chyba ze jestes super hlvl i ci zwisa czy jeden dl czy 2 :) Tak czy siak gratz blokowania 2 dli :]
Matekneo
23-06-2005, 20:45
Heh obejrzalem film i przyznam ze duzo razy mieliscie fuksa :P Na tym spawnie sie luruje dle a nie wpada w 2 na raz i bloczy, no chyba ze jestes super hlvl i ci zwisa czy jeden dl czy 2 :) Tak czy siak gratz blokowania 2 dli :]
Heh ja niewiedzialem ze tam sa 2 naraz, nikt mnie nigdy o tym nie poinformowal :P Fuksa? LOL, zaden fuks poprostu ejstesmy dobrzy :P PS.A co ja nei jestes super h-lvl? :P THX za peirwszy komentarz ;]
Ten pal to jakis kur** poje****...... Ty mu kazesz sie odsunac a on sie pcha pod DLa :D A jak te Dle laliscie to stal daleko od niego ale na przeciwko pyska i zamiast sie exura vicić ( B) ) to nawala w dla.... Ja bym tak nie rzykowal na twoim miejscu z tymi dlami.
Nabij wyzszy lvl i wtedy blokuj :P:P
Może i jesteście ,,dobrzy", ale czasem przydaje się zwolnić trochę i pisać... poprawniej. :D Wiem, wiem... Czepiam się... Ale mam na to uczulenie >.<.
Player Killer
25-06-2005, 21:23
HEHE Bardzo dramatyczny filmik, szczególnie jak ci te 2 uhy zostały. Ja bym wzioł na tą akcję conajmniej 3 bp uh, Gratz dla ciebie za odwagę :D
File not found. :confused: ;<?
tibiaplayer
19-07-2007, 23:26
ten cymbal (sernic) odswieza stare tematy... patrz na date posta, potem komentuj
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.