Pokaż pełną wersje : Ankrahmun door's
Te dzwi chyba tutaj nie pasują??
http://img295.echo.cx/img295/3460/dzwi9eg.jpg
Czy to jakiś błąd mapera czy celowe zamieżenie?
w ktorych drzwiach jest cos nei tak?
Sorcerer The Pucek
23-06-2005, 12:23
wtf? jakie drzwi? chyba schody a czemu niby maja nie pasowac??
To ma niepasować .Wy tego nie widzicie ??
http://img299.echo.cx/img299/8315/dzwi22qv.jpg
Sorcerer The Pucek
23-06-2005, 12:32
taaaaaaak...
No rzeczywiscie jest inaczej :)
Ale jak normalne sa takie jak pokazales na 2 ssie(czyli wszystkie inne są takie?) Jezeli wszystkie inne sa takie jak na 2 ssie to chyba koles sie pomylił, a jezeli jest pol tych pol tych to to bylo celowe zamierzenie :P
Tychanowicz
23-06-2005, 12:34
A Ty w domu masz wszystkie takie same drzwi ? Po prostu urozmaicenie miasta.
Do tego miejsca mnozna dotrzec w następujący sposub
http://img259.echo.cx/img259/3102/lols5ws.jpg
Sorcerer The Pucek
23-06-2005, 12:42
chodzi ci o to ze jest taki jakby "pasek" nad drzwiami?? no to racja jakeis urozmaicenie, albo ktos zapomnial dorobic akurat w tym miejscu, raczej ciezko jets zpamietac to czy akurat tu sie dalo obramowke...
to nie jest bug ani urozmaicenie(to ze typ ma obciete sdo polowy drzwi)...ON TAM MA STOLIK KOLO DRZWI!!!ten stolik zaslania dolna polowe drzwi...przyjzyjcie sie... :cup:
Jojo Ninja
23-06-2005, 13:14
Bo niektóre ściany są niepełne i poprostu dają takie drzwi z drewnem po lewej lub prawej stronie i to nie istnieje tylko na Ankrahmun jakbyś robił mapy do OTsa to byś widział ...
to nie jest bug ani urozmaicenie(to ze typ ma obciete sdo polowy drzwi)...ON TAM MA STOLIK KOLO DRZWI!!!ten stolik zaslania dolna polowe drzwi...przyjzyjcie sie... :cup:
Nie oto chodzi -.- Chodzi mu oto nad dzrwiami.
Bo niektóre ściany są niepełne i poprostu dają takie drzwi z drewnem po lewej lub prawej stronie i to nie istnieje tylko na Ankrahmun jakbyś robił mapy do OTsa to byś widział ...
lol. Zebys wiedzial ze robie duzo map do open tibia .Więc tu nie wytykaj
lol nie chodzi o stoil, sam bys sie dobrze przyjzal i zauwazyl roznice pomiedzy 1 a 2 ssem ...
Ja ostatnio jak sie najarałem to chowałem sie pod łóżko, udawałem małpę i wydawało mi sie, ze mnie myśliwi sciagają.
lol a co to moa wspolnego z tematem ?
Pomyśl xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
btw. Jest taka opcja jak edycja posta ;)
Alcor Sake
23-06-2005, 14:07
ja tam nic nie doszczegłem.
Mały off topic
13:49 You were downgraded from Level 44 to Level 42. ;(
na szczęscie 1% do 43 :p
Jojo Ninja
23-06-2005, 17:05
lol. Zebys wiedzial ze robie duzo map do open tibia .Więc tu nie wytykaj
Właśnie widze, skoro uważasz to za szczególny przypadek a w Tibii wystepuje to jako normalka ...
na poczatek trzeba glosno i otwarcie powiedziec
"Dzwi"
owszem tez tak mozna
pisze sie poprawnie drzwi
to wszystko co chcialem wniesc
Prosty(le)
24-06-2005, 03:31
e nie oto chodzi przeczytaj ponownie temat i napisz :)
To naprawdę troche dziwne. Przecież gdyby CipSoft to zrobił umyślnie to by nie robili tylko 1 miejsca a połowe :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.