PDA

Pokaż pełną wersje : ?Co to znaczy?

Krzychu_tibijczyk
23-06-2005, 13:38
no więc tak gram sobie normalnie w tibie o tu nagle na czerwono wyskakuje mi takie cosik:
13:40 GM Judigator on Amera: Never visit any site than www.tibia.com, especially if it is advertised in Chats, personal messages or letters inyour Depot. You will quite probably get hacked. There is NO free account, and we are NOT testing any account sharing features.
a chwile po tym takie cos:
13:42 GM Judigator on Amera: sorry I have to correct me: there are free accounts of course, but No free PREMIUM Accounts :)
co to ma być?? :confused:
mugł by mi któś to przetłumaczyc bo u mnie z angielskim nie najlepiej X(

Rozpruwacz II
23-06-2005, 13:42
Chodzi o to, żeby nie wchodzić na strony gdzie oferują darmowego PACCA, bo prawdopodobnie zostaniesz shakowany. To była tylko rada od GM'a.

Raynold
23-06-2005, 13:43
To ma być jedno z kolejnych ostrzeżeń GMów, którzy zwracają uwagę na to, że jeśli będziesz podawał numer konta i hasło na stronie innej niż www.tibia.com, to możesz zostać schackowany. Ostrzegają również przed odwiedzaniem różnych stron, gdy do depo dostaniesz jakieś listy o jakimś testowaniu konta, darmowymi itemami albo darmowym paccem itp. Poza tym CIPSoft team nie rozdaje darmowych pacców.

Skenone
23-06-2005, 13:44
13:44 GM Judigator on Amera: sorry I have to correct me: there are free accounts of course, but No free PREMIUM Accounts :)

Przed chwilą sie poprawil:) Fajny bład zrobił.

To jest wiadomość od gma, który ostrzega aby nie wchodzic na inne strony poza tibia.com i aby nie nabierac sie na darmowe pacce.

Krzychu_tibijczyk
23-06-2005, 13:46
THX za pomoc:)

Radix
23-06-2005, 20:12
"Nigdy nie odwiedzac stron poza www.tibia.com zwlaszcza tych umieszczanych na czatach oraz tych umieszczonych w prywatnych listach w depo. Zostaniesz najprawdopodobniej zhackowany ;p. Nie ma zadnych darmowych kont ..dalej nie kapuje.."

"Przepraszam musze sie poprawic: sa oczywiscie darmowe konta ale nie ma darmowych PREMIOWANYCH KONT"

Cos w tym stylu. Na ile moglem na tyle pomoglem.