Pokaż pełną wersje : Życzenia
Chcesz komuś złożyć życzenia? Nie zakładaj już nowych, oddzielnych tematów tylko po prostu napisz tutaj komu i co życzysz. Na pewno lepsze byłoby po prostu wysłanie PW do danej osoby, ale z racji tego, że i tak pewnie byście dalej zakładali tematy, to zamiast tego lepiej napisz posta w tym temacie.
o.0 hoomik rls
Skladam zyczenia, na Dzien Ojca mojemu Ojcu. ;p
Shanhaevel
23-06-2005, 16:29
Składam życzenia mojemu młodszemu bratu, który kończy 4 lata i tacie. XD
~Shinjix
najlepszego homie
Wszystkiego najlepszego z okazji zakonczenia roku szkolnego !
Uu, nie zuważylem. Helixaw (http://forum.tibia.pl/member.php?u=5763) pełnoletni.
Zdrowia, szczęścia, pomarańczy niech Ci jakaś_laska nago tańczy! B)
Taa...
Wszystkiego najlepszego 4 my tatuś & wszystkiego najlepszego 4 all, "to już jest koniec..":P (albo raczej początek xD)
Wszystkiego najlepszego dla mojego taty na dzień ojca...:D
ciemne dropsy
23-06-2005, 19:34
Wszystkiego najlepszego dla mojego kolegi ktory ma dzisiaj imieniny ^^
Pozdro Albin :P
Thimburd
23-06-2005, 20:11
Wszystkiego najlepszego dla mojego starego. :)
No ale Wam też składam życzenia... po co? A bo tak :P
Shanhaevel
23-06-2005, 22:27
A pożyczycie mi cukru?
I wazeliny trochę, bo muszę się komuś podlizać? :D (joke)
@down
OK.
|..........................|
|...C..U..K..I..E..R....|
|________________|
Na najbliższą pięciolatkę starczy.
@up
Ty słodziutki, mądrutki, piękniutko rysujący Shanie. Promyku słońca w pochmurny dzień. Ciepła kurteczko zimą. Szósteczko z plusem na klasówce z fizy.
Masz walzeline, teraz dawaj cukier :P
@down
A ja dalej cukru nie mam ;<
@Shan
Życzę ci udanej pracy nad grafikami!
@Majin Vegeta
Tobie też
@tata
Tobie to z okazji dnia ojca wszystkiego naj naj
@mama
Tobie z okazji urodzin wszystkiego naj naj
@Olka
Bo cię lubię ;)
To chyba wszystko ;)
To teraz sie zacznie nabijanie postow.
@Tata:
Wszystkiego najlepszego!
@Tibia.pl:
Wszystkiego najlepszego, za to że jesteście The Best (tak, dużymi literami, specjalnie ;])
@Wszyscy obchodzący dziś urodziny:
Wszystkiego najlepszego!
Evul Tibian
24-06-2005, 08:28
Zycze sobie aby moj wychowawca w wakacje smiertelnie zachorował... EVUL!
Zycze sobie wszytkiego najlepszego z okazji Imienin (Piotra, Pawła) oraz dla wszytkich Piotrow i Pawłow. ME snoob plx? :D
Galarion
29-06-2005, 11:40
Zycze sobie wszytkiego najlepszego z okazji Imienin (Piotra, Pawła) oraz dla wszytkich Piotrow i Pawłow. ME snoob plx? :D
Woot, dzieki ze mi przypomniales, bo ja tez mam dzisiaj imieniny :D. Tak bym zapomnial. Wiec wsiego naj dla wszystkich(a co, hurtowo pojade :P).
Palladni
04-07-2005, 12:48
Topic musi sie rozwijać, ja już złożyłem życzenia dla n3m3s!s , a wy? :P
To ja tutaj składam życzenia dla n3m3s!s z okazji 20 urodzin ;). Przy okazji składam życzenia też wszystkim, którzy mają dzisiaj urodziny.
Gonzo von Krenzel
04-07-2005, 20:11
Serdeczne życzenia dla Kubusiaaa!!! :* :* :*
Rurewonu
05-07-2005, 09:11
Ravenowi Cieniowi Gomeza życze śmierci..:P
No to ja tez sie przylacze :)
Wszystkim qmplom zycze wszystkiego dobrego tylko po to aby nabic sobie posta :P <evul> nabijacz postUF.
Vanhelsen
05-07-2005, 17:50
@Raul: Ale teraz nie będzie tej magii... nie będzie tego elementu zaskoczenia, gdy nic niespodziwając się wchodzisz w OWION i tu nagle wyskakuje ci temat "Wszystkiego najlepszego [xxx]"! No chyba, że się takiego tematu spodziewałeś :P
Jeszcze wyjdzie na to, że zepsułeś magię urodzinowych życzeń na forum ;)
EDIT: Teraz za to masz mase spammpostów zawierających życzenia do papy, mamy, ojca chrzestnego, qmpli, itp...
@Raul: Ale teraz nie będzie tej magii... nie będzie tego elementu zaskoczenia, gdy nic niespodziwając się wchodzisz w OWION i tu nagle wyskakuje ci temat "Wszystkiego najlepszego [xxx]"! No chyba, że się takiego tematu spodziewałeś :P
Jeszcze wyjdzie na to, że zepsułeś magię urodzinowych życzeń na forum ;)
EDIT: Teraz za to masz mase spammpostów zawierających życzenia do papy, mamy, ojca chrzestnego, qmpli, itp...
Przynajmniej widzimy jaka ilość ludzi naprawdę się tym interesuje kiedy kto ma urodziny, a nie, że znajdzie temat i sobie nabije posta. Zapewniam, że do tej pory jest tu mniej nabitych postów niż by było gdyby ten temat nie istniał i co chwila kilku stronicowe nowe tematy by powstawały.
Black Warior
05-07-2005, 21:52
Składam życzenia mojemu chomikowi ktury kończy 1 rok od kupienia go w sklepie zoologicznym :) A tak szczerze to składam życzenia mojemu bratu ktury w listopadzie kończy 6 lat (życzena skladam mu dzisiaj bo mam dobry humor :)
Skladam zycenia mojej babci :D z okazji 59 urodzin wysztkiego najlepszego :D
Descartes
13-07-2005, 08:52
Składam życzenia jednemu z naszych liderów MTA, czyli Linkowi, z okazji ukończenia 17 roku życia. Z tej okazji chcę Ci podarować ten oto przewspaniały tort własnej roboty. :P (trochę nieudolny dithering, ale co mi tam :P)
http://img306.imageshack.us/img306/4066/pixelarttorcik7wz.png (http://www.imageshack.us)
Wszystkiego najlepszego,She....
Heliwurab
16-07-2005, 02:21
Składam sobie życzenia, z okazji zdania do Gim. Wiecie, jak było trudno?! 0.o ;(
TehRegent
19-07-2005, 20:42
Pozdro dla calego forum.tibia.pl z Karwii :)
Konstantynopol
29-07-2005, 17:08
skladam zyczenia samemu sobie zebym nie palil juz szlógów tylko wreszcze gral na serio w tibie ;]
hoomik z okazji 17-stych urodzin:
Takie to szczere, proste życzenia
Ci ofiaruję w dniu Twego urodzenia:
Wiele uśmiechów, a mało żałości,
Długich lat życia w szczęśliwości,
Dobrego zdrowia i pomyślności,
Jak najmniej smutków, dużo radości,
Dużo przygód, morza wrażeń,
Moc słodyczy, nic goryczy
Tego Tobie Kamos życzy!
co będe dużo mówił hoomikowi i tak to się nie spodoba
Wszyskiego Najlepszego
Ivellios Galanodel
02-08-2005, 08:21
Usłyszałem od Ciebie wczoraj, że masz dziś urodziny, dlatego Ci składam naj serdeczniejsze życzenie urodzinowe. ;)
Wszystkiego Najlepszego dla hoomika!
TheNatoorat
02-08-2005, 10:45
Wszystkiego najlepszejszego z okazji urodzin składamy naszemu forumowemu Hitmanowi, hoomikowi. 8o
Syskiego najlepszego także reszcie dzisiejszych jubilatów.
Wszystkiego najlepszego, duzo szczescia, zdrowia, kasy, kobitek:P i wszystkiego co najlepsze zycze dla pana hoomika :P
Najlepszego wszystkiego sobie życze bo jestem taki wspaniały piękny i silny. Ach, idę w miejsce odosobnienia pomacać sobie te wielkie, twarde mieśnie (zwieracze xD).
Ktoś tam urodziny miał? Jakaś świnka morska? Albo jakiś inny spiżołak? To najlepszego i wallflipa 4 stepa na 90 stopni życze.
Shanhaevel
02-08-2005, 11:31
Hapi berfzdej dla mojego taty i dla hooma. Niech wam się wiedzie! ;)
Wszystkiego najlepszego HUM!
heh, no coz moge powiedziec... dzieki ;)
only one goddamn year...
ciemne dropsy
05-08-2005, 11:34
Wszystkiego najlepszego dla Droma na studiach na akademii ekonomicznej :] Dobrych wynikow i duzo zabawy w akademiku 8o
A czemu ja nie dostałem życzeń z serwisu forum.tibia.pl. Jestem zarejestrowany też na forum.tibia.org.pl(lepsze) i dostałem od nich życzenia:P
Może też to byście zrobili. tzn że jak ktos ma urodziny to żeby wysyłało życzenia!!
Shardzik
07-08-2005, 15:37
JA tam wszystkim życze najlepszego, i trochę rozumu nóbkom ;)
Ludzie! Noobz killer, master of deleting topics in OWiON... master of private groups... jednym slowem gangster z The Crims oraz nasz forumowy admin, jednogarbny wielbłąd!! Obchodzi dzis 19 urodziny, respekt dla ziomka ;)
A tak przy okazji, to swietna Paladinka, autor cudownych filmikow/ss'ów rowniez obchodzi dzis swoje swieto, wszystkiego naj...!
Wszystiego najlepszego dla Droma.~~
Wszyskiego Najlepszego Drom , oczywiście mniej PW , zdrówka , kasy, piwa, pracy, piwa , szczęścia , piwa (ups)....znaczy Wszystkiego dobrego
Arthus Drag'Tail
09-08-2005, 10:36
Wszystkiego najlepszego dla szanownego Dr. Omadera.. Ja sie wcale nie podlizuje ^^
no to ja tez zloze zyczenia dla naszego supah admina ! Sto lat i fajnej laski oraz dzuo kaski :) Drom!
Wszytskiego najlepszego zycze rowniez innym solenizantom! :D
TehRegent
09-08-2005, 16:15
Drom!
Zdrowie twoje w gardło moje! 8o
Descartes
09-08-2005, 16:23
wszystkiego najlepszego dr omaderze! [pisanie bez klawiarury to katorga ;] ale czego sie nie robi dla takich ludzi]
Wszystkiego Najlepszego Drom!
Jak i paladinka!
Wieszok:
jejje, gratz, urodzinki masz. :P
Zdrowia, szczescia, pomyslnosci.. tralalaa.. naj! :)
TehRegent
11-08-2005, 16:39
Wieszok & Jackiew
Zdrowie wasze w gardla nasze :D
Arthus Drag'Tail
13-08-2005, 09:12
Tak jak wyzej.. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO BOSAL!
Tez sie dolaczam, sto latek. ;)
Wszystkiego najlepszego bosal...
Kiedy powrocisz ;(
Yoh Asakura
13-08-2005, 13:57
Wszystkie naj,naj i jeszcze raz naj Bosal ;)
Wszystkeigo naj~bosal! pamietaj o tostach xD 100lat! ! !
Yoh Asakura
19-08-2005, 13:50
Wszystkiego najlepszego Sozemego :P (rym ? ;) )
Wszystkiego najlepszego Kidler :P ( i pamiętaj,ja mam urodziny za 9 dni,10 godzin,20 min i 43 sekundy :P )
Wszystkiego najlepszego!!
Chessterr
30-08-2005, 17:23
Składam życzenia urodzinowe mojemu tatcie który urodził się 31 sierpnia (tego dnia co ja !!! Tylko ze innego roku...) Zdrowia,szczęścia o słodyczy Paweł życzy :D
@up
Juz nie masz czego wymyslec, zeby ci ludzie zyczenia zlozyli?
Składam sobie najlepsze życzenia z okazji urodzin :D (szkoda, że licznik postów wyłączony :P)
Shanhaevel
31-08-2005, 16:34
A ja składam sobie życzenia z okazji roku pobytu na tym forum (tak! To już rok!). ^^ (właściwie to już było dwudziestego ósmego, ale co tam) ;)
Skladam sobie i wszystkim 1-szo licealistom zeby poradzili sobie w nowych szkolach i znalezli sobie mase kumpli (nie-tibijskich)
Wszystkiego najlepszego dla Sknerusia! Trwaj dalej w duchu z grafikami! ;)
Wszystkiego najlepszego, ciekawych grafik i wiele sukcesów w życiu prywatnym oraz pracy związanej z tym co kochasz dla jednego z najlepszych i najwybitniejzsych grafików na forum - limenu
Wszystkiego najlepszego dla genialnego czlowieka ktory wprowadzil w zycie najlepsza strone polska o tibii - MaTkUsA
No, MatKus 25 wybija, wszystkiego naj, naj, naj...
Belvedor
02-09-2005, 17:58
Wszystkiego naj Matkus. 25 lat na karku, nonono :) ( zaraz 30 ^^ )
Chyba sie rozklejam~~
dap-galothij
02-09-2005, 18:20
Matkus ma urodziny?!?!?!?!
Wszystkiego mu życzę:)
Gonzo von Krenzel
02-09-2005, 18:20
Wszystkiego najlepszego dla genialnego czlowieka ktory wprowadzil w zycie najlepsza strone polska o tibii - MaTkUsA
MatKus nie wprowadził w życie tej strony... ;)
A ja życzę Mateuszowi dużo, dużo zdrowia, szczęścia i powodzenia u mę... ee ?! kobiet. I w ogóle - wszystkiego, co zapragniesz ;).
http://arbiter.pl/files/g/1_4807_60431.jpg
Cholera! Stary koń już z Ciebie! :D
Aaa, i miłej na***undy ;).
Zdrowie Twoje w gardło moje :D
Wszystkiego Najlepszego MatKus
Chcialbym życzyć wszystkim którzy mają dzisiaj urodziny (02.09.05 wlacznie ze mna xD)
sceptile
02-09-2005, 22:41
Wszystkiego najleszego, mnóstwo kasy (w tibii i w realu :D ), bp of MPA, golden helmeta i bootsów, dsl, blessed shielda i Great axe lub Magic Long Sworda, a także małej ilośći głupich forumowiczów! :cup:
MatKus ma dzisiaj urodzinki ;) . Wszystkiego naj dla naszego Administratora!!
Aaa, to MatKus ma urodzinki?
No to wszystkiego najlepszego życzę. Mniej dzieci na forum, mniej roboty, więcej czasu. To by wystarczyło. =*
MatKus - zdrowie twoje w gardlo moje....
<siorb>
Zdrowko ^_^
Knight Simon Dark lord
20-09-2005, 14:13
wszystkiego najlepszego wszystkim co w tym dniu obchodzą urodziny (łącznie ze mną) :P
Dr.Unknown
22-09-2005, 15:56
Czy mnie wzrok nie myli, Zagłada ma urodziny? Jak tak to "czego_byś_sobie_życzył" życze tobie i innym solenizantom.
No to wszystkiego najlepszeg, oblewaj w domu, potem stawiaj nam :D
Nono zagłada.
Wszystkiego najlepsiejszego ^^
Niech śmoc będzie z tobą
aha i jeszcze wszystkiego najlepszego dla N3m1ego z okazji zdania egzaminów
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia chlopaka!
Wszystkiego dobrego dla besna.
Fotogeniczny
16-10-2005, 21:27
Życze sobie nadrobienia 15 k straty zaistniałej w skutek nagłego wtargnięcia do mojej egzystencji na forterze przez jednego,pk hellmoxa.
Wszystkego najlepszego!
Wszystkiego najlepszego Estrie! Aby buziak piekny zostal, dobre oceny sie sypaly i <tu miejsce na co sobie chcesz>
Niech Ci słonko ciepło gra,
niech Twój uśmiech długo trwa,
nie trać swej wesołej minki,
dziś są Twoje urodzinki!
Dla Estrie od ... B)
Wszystkiego najlepszego Oxyś...!!!~
Ta... wszystkiego naj. Oxys to niezle ziolko.
Chickenpox
28-10-2005, 18:20
A ja skladam zyczenia z 19. okazji urodzin mojemu starszemu Bratowi-Katowi :) .
Arthus Drag'Tail
29-10-2005, 07:44
Wszystkiego najlepszego By$iu!! Wielu sukcesow, zdrowia oraz spelnienia wszystkich marzen.. ;)
Oxyś :* :>
Mhmm.... mów mi tak jeszcze ;)
Major Doomus
31-10-2005, 18:38
A ja chcę złożyć życzenia mojemu chło... eee przyjacielowi Flip-owi z żadnej okazji :P, Loynisowi, Kosai'emu i wszsytkim z tego forum, szczęścia na nowej drodze życia :D
Paladyn-Tony
05-11-2005, 21:32
Chce pozdrowić moich kumpli: Władce silvera i Iron druid of silvera wiem że tego nie przeczyta ale niech będzie xD :D
Chce złożyć życzenia mojej babci.
Yarpen Zigrin
05-11-2005, 21:51
Życzę powodzenia aktorom grającym w HP powodzenia i miłych wrażen na premierze a w szczególności Emmie Watson. Gdyby nie to, że mój samolot został odwołany był bym tam z nimi...
Życzę powodzenia aktorom grającym w HP powodzenia i miłych wrażen na premierze a w szczególności Emmie Watson. Gdyby nie to, że mój samolot został odwołany był bym tam z nimi...
że what? bylabys na planie? czy na premierze?
zyczenia dla wszystkich!:D
Wszystkiego najlepszego itp. dla Avagera!
Hmm... chłopie starzejesz się.
Raul:
Gratulacje z zostania ojcem bliźniaków: Hectora i Mateo.
Dr.Unknown
18-11-2005, 19:26
Życze sobie ciężkiej nerwicy i 10 kropek w demencji.
Wszystkiego najlepszego "drunk" :)
Wszystkiego najlepszego Dwarf :D (lolec)
Woof.. Woof!!
~BUMP~ xD
Pozdrowienia dla Dechsty od Dechsty z okazji wczorajszych uroszin ;)
ostry236
04-12-2005, 11:39
Hegemmon, Kuraj - wszystkiego naj!
Bubble_dudi
05-12-2005, 19:30
To teraz ja....Życze wszystkim 200 lvli :p Dużo prezentów ;) no i żebyście sie stali takimi luzakami jak ja :D
Wszystkim, którzy mają dziś urodziny ( w tym mnie :P) życzę wszystkiego naj, dużo szczęścia i pomyślności. Jeżeli ktoś gra w tibię życzę mu wysokiego lvl i wielu high kolegów :)
Najszczersze życzenia dla wszystkich modków i użytkowników forum tibia.pl (tak bez okzji) :p :p :p
Duch Guardi
18-12-2005, 00:15
Wesołego kurczaczka i mokrego dyngusa
życzy Mateusz babci
a tak serio: Wesołych Świąt Bożego Narodzenia , dużo prezentów lub kasy ,udanego sylwestra i szczęśliwego nowego roku :)
WESOŁYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!:)
http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka2000.swf
Scorcererowi w dniu imienin, i sobie przy okazji.
ja tu juz pewnie w tym roku nie zalookam, wiec calej forumowej rzeszy zycze jak najlepszego wejscia w nowy rok i fenomenalnej zabawy sylwestrowej.
Arthus Drag'Tail
31-12-2005, 14:28
Scienciliwego nowego roka tu ev' ry bady!!!!!1111oneonerazrazjeden!
Gufat III
31-12-2005, 14:31
Szczęśliwego Nowego Roku!
Pozdro^600
http://i22.photobucket.com/albums/b347/hoomik/birthday.jpg
ostry236
31-12-2005, 23:26
Hapi niu jer.
Rabanbar
31-12-2005, 23:34
Szczesliwego nowego roku!
]v[ichal
20-01-2006, 11:41
Zgadnijcie kto ma dziś urodziny? :D:D
16 lat minęęło... :-)))
daroslaw
20-01-2006, 12:10
Wszystkiego najlepszego dla Sebcia i ]v[ichala!
Wszystkim kobitkom na forum wszyckiego dobrego z okazji dnia walenia... dnia Walentego mialo byc!
Chlopom tez.
Czarna_Mamba
20-03-2006, 14:05
Dawno tu wpisów nie było...
Więc jedziemy:
Życzę sobie 200 lvla, PACCa, solo Orshabaala, solo Demodrasa oraz zostania GMem. < zyczenia autorstwa Maliny, pozdrowienia > No i życzę sobie tego co ważne w życiu, więc:
-Zdrowia
-Szczęścia
-Pomyślności
-Prawdziwych przyjaciół
-Kochającej rodziny
Urrrrrodziny :)
A teraz tort, ziuuuuuuuuuu, no i zdmuchniete.
Miłego Dnia.
Mloda1348
20-03-2006, 18:36
@Czarna Mamba
Widze ze rzadko kto tu zaglada to chociaz ja zloze ci zyczonka.Wszystkiego najlepszego duzo szczescia, milosci, chlopców(wybieraj sobie ich jak rekawiczki ;]).NO i 200 lv i Pacca ale z Pacciem to chyba nie problem :P
Wam , moim rodzicom ;) I mojej dziewczynie :dance: B) wiecie :]
Sto lat, albo i więcej, Raynold! :>
Dzięki.
Jako jedyny złożyłeś mi życzenia ;) Z ludzi na forum, oczywiście. Nie liczę maila od tibia.pl (automatycznie wysłanego :P )
OnlyM(PL)
09-04-2006, 01:00
Phil Odaerin (25), uwe (22), zalfik (20), Najemnik (20), Tiatyr (20), fundak (18), Averixx (18), Magister_Gaclaw (17), Gumcio (16), OnlyM(PL) (16), Sebusix (16), Kotka of Elysia (16), ferara (16), Fingolfin Alcarin (15), baczek (15), Sołtys (15), Taziom (15), baczusek (15), Goboos Knight (14), Silkov (14), eldian (13), Akin (13), samar1993 (13), bobi master (13), Drake 99 (12), Edwin (12)
Wszystkiego Najlepszego z okazji moich i waszych urodzin :*
Dr.Unknown
23-04-2006, 21:25
@Estrie
A ja dołączam się do życzeń. Niech mu (Raul'owi) ziemia lekką będzie!
Walekifa
23-04-2006, 21:31
Chamy mnie wyprzedziły! A ja już 5 dni temu se planowałem !
100 lat i żebyś nam kolejny rok ładnie moderował forum. :)
Wald_Kerius
23-04-2006, 21:48
Jak wszyscy to wszyscy. Choć i tak pewnie nie będzie tego czytal8o Tak więc krótko i zwięźle :
:browar: Wszystkiego Najlepszego. :dance:
Jejku, pamiętaliście... Dzięki.
Jednak mam dla kogo żyć. 8o
Duch Guardi
01-05-2006, 01:01
pozdrawiam panią psycholog z tvn :D
pozdro dla spoko kumpli z guardii :
- Ikeaeki
- Grejt Pieczarka
- Ma'tys
oraz cała gildie Nessa Alcarin
Dr.Unknown
04-05-2006, 11:07
Hurra, hurra, dzisiaj matura! Marynara i fryzura - Matura!
Wszystkim maturzystom życze udanego oblewania matury - nie życze zdania, bo wiem, że zdacie! Ale na wszelki wypadek, pamiętaj:
Nie matura, a chęć szczera zrobi z Ciebie oficera....
@up
podpisuję się pod tymi słowami :)
ja poprawkę biję 10 maja ;)
Ja chcialbym zlozyc najlepsze zyczenia slonikowi! Gratulacje, to juz 12 roczek zycia.
<slonik-mode-on> Ia hcial bym sloszyc nailebrze rzyczenia slonikowi! Gratólacje, to jósz 12 roszek rzycia<off>
Dr.Unknown
10-05-2006, 18:40
A ja tylko powiem, że MayGyver kończy dzisiaj 25 lat. Niektórzy twierdzą, że tu już zaczyna się starość. Sam życzenia (poniekąd) już złożyłem, zapraszam innych do wyrażenia radości z urodzin najspokojniej usposobionego moderatora.
Hegemmon
10-05-2006, 18:46
najspokojniej? żartujesz? on nas tam na forum modów terroryzuje i pierze mózgi antychrześcijańskimi wypowiedziami.
On krzyczy nawet na MatKsua!
/me życzy mu szybkiego powrotu do normalności ;)
a tak na serio. HBTY
MayGyver
11-05-2006, 08:51
dzieki za zyczenia - takze te na pw
byly bardzo mile
jestem stary ...
Czarny Ziomek
13-05-2006, 21:27
Negocjator i Vinchezo Nightmare. Życze ci wszystkiego najgorzszego. Żeby ci którym eq ukradłeś cie zchakowali. Żebyś dostał do roka łomot. żeby cie mama pokochała.
Pozdowienia śle:
Ostatni spraweidliwy (nicku nie podam bo mnie zabije)
Cichy Ziomek
14-05-2006, 00:09
Nom ja życze tego samego co Czarny. :)
A ja zloze zyczenia $corowi z okazji jego 20 urodzin. No i jeszcze mojej mamie, tak przy okazji :p
Dr.Unknown
26-05-2006, 21:32
Mhm, have a good one, Scor.
zdzichxxx
14-06-2006, 17:44
Ja życze wszystki jak najszybszego wyjscia nowych swiatow bo juz mnie skreca :d
ja zycze wszystkiego najlepszego ... sobie :P
z okazji nadchodzacych (jeszcze 1h) urodzin ;]
Syśkiego najlepszego djkuter:D Masz jeszcze 56 minut urodziny:F
Aexalven
17-06-2006, 15:21
Fakolpet powrócił :D
Long live the Fakolpet!
Życzę tibi.pl powodzenia w znalezieniu go :D
Wszystkiego najlepszego dla Tibi.pl, oraz z okzaji dnia ojca pozdrawiam mojego starego z , którym prowadze nieustanne kłutnie o komputer ;p;pp;pp;
Wszystkiego najlepszego dla zalozyciela tematu, bez okazji.:cool:
Życze sobie^^ Dzis mam urodziny
wszystkiego naj to all solenizantom xD
Walekifa
02-08-2006, 01:31
O.o Hoomik oblewa osiemnastkę :D Wszystkiego naj.
Zalgadis
02-08-2006, 02:16
Spóźniłem sie o godzine i 42 minuti żeby złożyć sobie 14 urodzinki xD
yeyeye
2 sierpnia rox
Palladni
09-08-2006, 01:41
Wszystkiego najlepszego dla Droma :)
...i dla reszty solenizantów też ;)
F5y57k13g0 n3jl3p523g0 Dr0m. 5p3ln13n14 m4r23n
O Drom oblewa na wakacjach, z roku na rok o rok starszy :S
Syskiego naj ; p
Dr.Unknown
09-08-2006, 15:38
Dromowi życze więcej spotkań towarzyskich z Oxysiem.
@Down
Ale oni się kochają!
Dromowi życzmy wytrzymałości - trudno mieszkać z Oxym w jednym mieście.
Vanhelsen
11-08-2006, 12:11
A ja składam życzenia z okacji 17'stych urodzin samemu sobie!
Dzięki!
Nie ma za co :)
Oraz wszystkim innym którzy mieli już urodzinki, bądz spodziewają się tej dobrej nowiny lada moment, szczególnie jeśli chodzi o urodzinki nr: 18 ;):cup:
@Wieszok: Happy Birthday To You !! :>
Wybacz ,ze nie jestem Marylin Manson, nie golę nóg, mam zarost i jestem facetem, ale za to życze Ci usmiechu na twarzy i braku problemów, a lepiej: ich szybkiego rozwiązywania. O ! ;)
Shanhaevel
17-08-2006, 23:09
A ja też życzę sobie najlepszego, bo oto dwunastego dnia bieżącego miesiąca zbliżyłem się o rok do śmierci... Kurde, coś mi odwaliło, jak ja piszę, sam się połapać nie umiem... =P
OnlyM(PL)
24-08-2006, 14:42
Gz Kaczi -.-'
Gz Kaczi -.-'
A jednak ktoś pamięta... Dzięki :)
Panice, wsiego najlepszego.
wszystkiego najlepszego dla eeriona z okazjii 18-ki i dla mnei z okazjii dnia w którym eMule i bitTorrent ściągają jak szalone :)
Wald_Kerius
29-08-2006, 16:31
Fire Necromacer dziś ma urodziny. Wszystkiego najlepszego !!
Spóźnione, bardzo spóźnione życzenia dla MatKusa... ale szczere :) Niech nam żyje nasz koffany Admin 100 lat! :) Wszystkiego najlepszego
Dark Sven
17-09-2006, 15:38
Wszystkiego najlepszego dla mnie z okazji 13 ^^
Prezent mi uciekł, jestem chory, musze czytac krzyżakow- supciooo^^
Zillek Edonek
18-09-2006, 21:30
Wysztstkiego naj dla Kshaqa z okazji 14 urodzin i spóżnione życzenia dla Dark_Svena ;)
Oraz wszystkiego najlepszego dla naszego moderetora Zaglada !!!
- Prodigy -
22-09-2006, 10:22
Zaglada (17)
Zaglada, zaglada... i gdzie on tak zaglada ? Gdziekolwiek zaglada, robi to juz 17 rok ;)
Dr.Unknown
22-09-2006, 11:36
@Up
A ja składam mu najszczersze życzenia w imieniu wszystkich, którzy go nie lubią.
Zillek Edonek
23-09-2006, 08:45
Ok, teraz życzenia dla pana . który potrafi nieżle przygadać! Wszytskiego njalepszego dla pana MaveriCa z okazji jego 20 urodzin ! Oraz życzenia dal Noraha z okazji nie wiadomo których urodzin i...
Kwa! Kwa! ;)
Norah ma urodziny!! wszystkiego najlepszego!
Życzenia dla MaveriC'a, trochę spóźnione, ale zawsze są. Miałem dość zalatany dzień więc dopiero piszę posta :D
Prodigy ma urodziny. Cieszmy się i radujmy się :D Wszystkiego najlepszego ziomek :D
Zillek Edonek
15-10-2006, 11:15
Pell, wszystkiego najlepszego :D
- Prodigy -
15-10-2006, 13:16
Pfff... liczyłem na newsa na stronie głównej, a nie jakieś "wszystkiego najlepszego", ale lepsze to niż nic... uhUAHHauhhaUHUhauh dzięki, ludzie ! xD Btw, super mam urodziny... jestem w trakcie przeprowadzki i jednym fotelem w moim domu jest ten, na którym właśnie siedze xP Kartonowo tu jakoś...
Alessandro Del Piero
15-10-2006, 13:42
Sto lat, sto lat, niech Pell żyje, żyje nam ;)
Alessandro Del Piero
18-10-2006, 16:34
Sorka za double posta, ale chce złożyć życzenia dla założyciela najciekawszego tematu na podforum Tajemnice Rookgaardu. Wszystkiego najlepszego Panie Klocku!
Wszystkiego najlepszego, klocek ;)
Wszystkiego najlepszego Grue xD!
najlepsiejsiego, veruis i bambuko!
wszystkiego najlepszego, koper ;]
-_Husky_-
28-10-2006, 21:30
składam sobie życzenia żebym już nie grał nigdy w to gówno tibie :) (skończyłem z 4 dni temu :)) )
Hetakuri
28-10-2006, 21:39
Hail Oxy !
Serdeczne zyczonka dla Bysia, sukcesow w zyciu, duzo usmiechu i radosci oraz spelnienia najskrytszych marzen :)
Dziekuje Agniesiu :).
Oraz skladam najserdeczniejsza zyczenia wszystkim, ktorzy dzis tez obchodza urodziny, czy inne wazne swieto w ich zyciu :).
WoW Bysiu urodzinki ma... Nie no Wszystkiego najlepszego ziomek :D
- Prodigy -
02-11-2006, 18:56
Wszystkiego Naj~ dla Dark Alphadrona :)
wszystkiego najlepszego, Alph :) Dla Karlosa też, ale on mnie chyba nie lubi :(
Wald ma dziś 18-stke :D Wszystkiego najlepszego :D
Wszystkiego najlepszego z okazjii osiemnastej rocznicy urodzin, Wald!
Zillek Edonek
04-11-2006, 21:22
Wszystkiego naj Wald!
Wald_Kerius
06-11-2006, 21:28
Dzięki a przy okazji czuk85 (http://forum.tibia.pl/member.php?u=3332) dziś ma również swoje urodzinki. Wszystkiego najlepszego.
Czarna_Mamba
09-11-2006, 19:45
No więc, bla bla bla, wszystkim powyższym pomyślności i radości - sry, nie mam humoru.
A teraz, niestety - kondolencje.
Moniko, umarłaś szybko, za szybko. Śmierć nie wybiera, a ciebie spotkało to na korytarzu szkolnym. Zawsze z tobą - 6b, czyli o rok młodsi koledzy z bliźniaczej podstawówki.
Wszystkiego DRUNK :D A zastanawiałem się co to za opis na gg masz z tymi dniami, co odliczałeś... Właśnie myślałem, że urodzinki :D
Descartes
18-11-2006, 19:09
Wszystkiego najlepszego, Drunk.
Radek 666
18-11-2006, 19:43
Wsiego brego Dr.Unk :p.
kamosblue
18-11-2006, 22:18
Stary, dobry znajomy - Drunk. All the best.
Zillek Edonek
18-11-2006, 22:22
Wszystkiego naj DRUNK !
Składam życzenia mojemu tacie i mojej mamie z okazji rocznicy ślubu xD
Hrabia Citizen ma dzisiaj urodziny! Sto lat, szczęścia zdrowia itd : )
Hrabia_Citizen
14-12-2006, 17:26
Dziękuję MKM ;) Właśnie chciałem się z Wami podzielić tym, że mam urodziny w nadzieji, że po przypomnieniu ktoś mi złoży życzenia, a tu patrzę już mi ktoś złożył :D Jeszcze raz dziękuję ;) Nie obraziłbym się, gdyby ktoś jeszcze się dopisał ;)
PS. Wszystkiego Najlepszego dla tych, którzy dzisiaj obchodzą urodziny ;)
PS2. Jeszcze 2 lata do prawka :D
TehRegent
14-12-2006, 17:44
@up
Ja zamiast zadowolenia z urodzin mam dołka, że rok krócej będę żył :(
Hrabia_Citizen
14-12-2006, 17:58
Ja się cieszę, że w końcu będę mógł zapisać się do aeroklubu na szybowce bo mam 16 lat. No wreszcie, czekam na to od jakiś 7 lat :D
Happy Birthday dla Radek 666 !!!
Życzę wam wyjebania się na cyce :*
Walekifa
26-12-2006, 17:25
Najlepszego Celoz :S Akurat trafiłem.
Zillek Edonek
26-12-2006, 17:27
Wszytstkiego najlepszego, Celoz.
Wszystkiego naj Ryba! ze 100 latek albo i więcej:)
Wszystkiego naj Ryba! ze 100 latek albo i więcej:)
Dzieki Iron, tylko byś spróbował o mnie zapomnieć!! :-P
Wszystkiego najlepszego z okazjii urodzin dla oerty i kenixii
z wyjątkiem oerty bo ostatnio fake'ów nie daje ;'<
kamosblue
31-12-2006, 07:55
Szczęśliwego Nowego Roku.
Wszystkim Wesołego nowego roku i urodzin dla reszty w dniu dzisiejszym!
@Celoz:
oj mylisz się,projekt WWIII jest kontynuowany,powoli ale jest!!
(nie)normalna
31-12-2006, 11:10
Oczywiście, życzę wszystkim tego, aby Nowy Rok był choć odrobinę lepszy od Starego Roku ;)
Korektor
31-12-2006, 11:13
@up,
Bardziej się rymuje,
A ja Wam życzę tego, by kolejny rok był lepszy od poprzedniego! :P
Nosferatu
31-12-2006, 17:24
mokrego dyngusa i wesolego jajka!!11
Życzę całej społeczności forum zdrowia/szczęścia/pieniędzy/chłopaka/dziewczyny/nowego Maybacha (niepotrzebne skreślić) w tym oto nadchodzącym roku 2007 (ew. 2013?).
Shanhaevel
31-12-2006, 20:29
Na Nowy Rok życzę Wam żeby chomik był szczęśliwy.
Badzta happy w nowy rok 389579867348957!!!!!!11123466609586!!
na serio: Życzę wszystkim żeby ten rok był yeszcze lepszy od poprzedniego!!!
Yo Yo Karpia czcijjjjj!!! \,,/_d(-.-)b_\,,/
Korektor
02-01-2007, 20:15
Fiszbin dzisiaj kończy 16 lat. Nie zaśpiewam bo nie umiem :P Ale życzenia złożyć mogę.
Przede wszystkim życzę Ci zdrowia, kasy dobrego wykształcenia itp. Po prostu podpiszę się pod prawdopodobnymi życzeniami Twoich rodziców, moi zawsze mi tego samego życzyli :P
Od siebie dodam to:
Życzę Ci też lepszego avka i sygnaturki, bo B 27 to nie najlepszy pomysł :P Chociaż wiem, że to dla jaj.
Korektor
08-01-2007, 21:54
No to znowu ja. Wszystkiego najlepszego dla użytkownika "Slawekmag".
PS. Życzenia dotyczą również reszty społeczności, która ma dzisiaj urodziny ;)
Zaśpiewałbym, ale nie umiem. :D
Czarna_Mamba
08-01-2007, 22:13
Slawekmag, wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia, miłości, ciepła rodzinnego oraz oczywiście wszelkich dóbr materialnych, życzy Mamba.
Spóźnione, ale najserdeczniejsze i najszczersze życzenia dla sławka :)
Go go 100 ^^'
Korektor
14-01-2007, 09:07
I znowu ja,
Wszyskiego najlepszego dla Racona. ;)
kamosblue
17-01-2007, 19:08
Siyśkiego najlepśego Vil.
Zupka_Chinska
17-01-2007, 21:24
Wszystkiego najlepszego Vil ;). Moderuj i udzielaj się dalej, tak jak teraz ^^.
Vil wszystkiego najlepszego i... sysunia :P
Pozdro
Dr.Unknown
18-01-2007, 13:40
Wszystkiego git, Vifon®.
- Prodigy -
18-01-2007, 14:13
Zupka~ i Nadrill - 100 lat żyjcie! :)
Czarna_Mamba
18-01-2007, 19:10
Nadrill, wszystkiego największego - największego portfela, szczęścia, zdrowia, ciepła rodzinnego oraz oczywiście, największej miłości, życzy Mamba. HE_HE
Wszystkiego najlepszego życzę także mojemu szwagrowi (100 lat, Maciek!), a resztę życzeń i prezenty przekażę mu osobiście ;)
Zupka Chińska, ach - moje ulubione danie ;) Wszystkiego najlepszego, curry, szczęścia, zdrowia i miłości.
Wszystkiego Najlepszego dla pozostałych solenizantów! Mamba.
]v[ichal
20-01-2007, 16:58
NIe bede mowil kto dzis konczy 17 lat ;-) Za rok bede dorosly hehe ;-)
- Prodigy -
20-01-2007, 17:13
Życzonka dla Orla, 100 lat życia i 2x takiego lvla ;D !
v[ichal;1210329']NIe bede mowil kto dzis konczy 17 lat ;-) Za rok bede dorosly hehe ;-)
Może to trochę tradycyjne, ale wszystkiego najlepszego.
Capality
26-01-2007, 00:51
Dokładnie za 3h i 50 min obchodzę 13 urodziny(wiem ze niby 13latki to debile ale czasem widze debili co mają po 19 lat)
Wszystkiego naj! kifa wale! znaczy ten... walekifa! : o
Walekifa
30-01-2007, 22:42
Za szybko : P
Edit: yup.Teraz jak najbardziej ; )
@ DOWN
ty :*
OnlyM(PL)
31-01-2007, 22:56
Wszystkiego naj dla Wale~~
Walekifa: dobij do kolejnego roku honorowo i z bananem na twarzy ;).
Ja składam zyczenia dla kazdego kto skonczył z Tibią, greeez all boys :***
Capality
02-02-2007, 15:43
Szkoda, że mi nikt nie złożył życzeń no ale trudno
- Prodigy -
11-02-2007, 13:01
Szto lat, szto lat dla Gallara, Raxeva i spidera-bialystok /o/
@Edit
Albo mi się zdaje, albo za 1 razem ten tekst poleciał na "report bad post" :| Jeśli tak, to proszę modów o wybaczenie idiocie, ale weszło mi to w nawyk od reportowania keyloggerów w dziale "Zdjęcia" oraz "Filmy". Co Ci 'hackerzy' robią z biednymi ludźmi... =/
@Down
Czemu?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.