Pokaż pełną wersje : Hot keys
Co to sa "hot keys"? Slyszalem, ze mozna pod nie podstawic slowa zaklecia, ale jak to sie robi?
Sprawdź w Options... Obojętnie czy przed grą czy już po wbiciu się na serwer. Tam masz Hotkeys i ustawiasz sobie co ma być pod F1, co pod F2 itp.
bez hot keysow bardzo ciezko sie gra szczegolnie magiem i druidem. nie musisz pisac zaklecia, tylko wszsytko robisz szybciutko wiec zapisz sobie cos w hot keysach jak najszybcie.
Dzięki :). Bo gram już w tibie prawie 2 lata (w tym kilka razy magiem [aktualnie magiem]) i nic o hot keysach nie wiedzialem. Jeszcze raz dzięki. :D
2 lata i nie wiedziałeś o hot keysach?? :D
chyba coś bujash..........................
Bardzo sie przydają jak masz już hp na czerwonym, a nie masz czasu za wpsacie np exura vita. Tak wystarczy np F3 i enter. Kiedyś miałem w hot keysach HELP PK :P
Oryginalnie dodany przez Cypher
2 lata i nie wiedziałeś o hot keysach?? :D
chyba coś bujash..........................
Serio! Nic, a nic. Chyba wiedzialem już o wszystkim, ale o hot keysach dzisiaj dopiero na forum przeczytalem i postanowilem temat zalożyc.
PS: Noobem chyba nie jestem :D.
Człowie uczy się przez całe życie,ja kiedyś w hot keysach jak grałem na początku to miałem słowa runek żeby nie zapomnieć,teraz gdy je pamiętam mam tam exure vite itd...
Nie każdy wszystko wiedział od razu. Gdybym od razu wiedział o UH....
Acid Drink
20-03-2004, 14:49
to jest fakt ze w naj mniej oczekiwanej chwili dowiadujesz sie najciekawszych zeczy
ja mialem kiedys tak (wstyd sie przyznac) ze jak zabilem szcura to niepotrafilem wziasc kasy ktura mial przysobie :)
Re up
To wcale nie jest wstyd Wiekszoszcz graczy neie wiedziala(JA Niewiedzialem ze sie shodzi do kanalizajci i nie wiem skod wszyscy wiedzieli poczontkujący do dzisiaj to dla mnei zagadka )
dla mnie też sie wstyd przyznac ale kiedys jak se grałem nie istniejącym już Huxurawą jak wszedłem do kanałow w rooku to nie moglem wyjsc i siedzialem tam przez 2 dni a dlaczego ,bo nie wiedziałem jak sie z drabiny korzysta :P
Ja na poczatku na rooku wpadlem do dziury gdzie siedzialo nas tam juz z 7 osob. respil sie tam bug i chcialem zdechnac bo niebylo wyjscia :/ wkoncu wszedl polak i pomugl mi. Oczywicie tam trzeba bylo uzyc liny :D
brrrrrrrr. na te wspomnienie źle mi siem robi po raz kolejny wstyd sie przyznac ale jak wyszedłem z rooka nabiłem 9 lvl i....zacząłem żebrać -.- i walsnie w hotkeysach mialem taki tekst wpisany "Can you give me something?"a później dodawałem "plz" somebody "kill me after minute i have nothing plz" ale to mi nawet wyszło bo zdobyłem w ten sposób 3 scale armory, 2 łuki ,100 arrows , 2 burst arrows ,Dragon neackle(czy jakos tak chroni przed ogniem taki zielony), troche gp dostałem 8) i wiele wiele więcej...
ale wiesz chyba że to nie uczciwe?
ale to była prawda bo mnie ktoś wtedy peknoł i nic niemiałem prosiłem tylko o jakiegoś armora a tu az takie żeczy mi dali 8)
P.S.
Jesli to troche offtopic to sry
Hot Keye RATUJA LUDZIĄ TYŁEK nie wyobrażam sobie gry bez nich! Szczególnie czary leczące (exura vita). Wyobraźcie sobie, jakis potwór (może PK) bije Cię mocno i szybko masz już czerwone zycie a ty teraz trzeba wpisać "exura vita" trzęsą ci się rece, jestes w szoku! A tak naciskasz sobie F1 i szybciutko Enter i jesteś zdrowy :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.