zaloguj się

Pokaż pełną wersje : To już mnie wqrwia!

gorgi
23-06-2005, 21:08
Jedna rzecz mnie wqrwia, każda gra umieszczona tutaj zostaje zasypana nickami gorgi, a przecierz on jest mój, dziś chciałem se w jedną zagrac a ostatni gorgi to gorgi9 no weź się tu nie wkurz -.-
Mozecie mojego nicku nie urzywać?
Są chyba jakieś prawa autorskie, wiem, że mie podziwiacie, że jestem boski itp. no ale ten nick jest mój i widocznie jesteście z***y, jeśli nie potraficie nic wymyslec -.-

Sanderos
23-06-2005, 21:12
Jedna rzecz mnie wqrwia, każda gra umieszczona tutaj zostaje zasypana nickami gorgi, a przecierz on jest mój, dziś chciałem se w jedną zagrac a ostatni gorgi to gorgi9 no weź się tu nie wkurz -.-
Są chyba jakieś prawa autorskie, wiem, że mie podziwiacie, że jestem boski itp. no ale ten nick jest mój i widocznie jesteście z***y, jeśli nie potraficie nic wymyslec -.-
Teras mje rosśmjeszyleź. Myslirz rze ty pierszy urzyles tego niku?
@up
Mam nadzieje, ze bledy ortograficzne sa zamierzone?
@down
Bystrzak...

Krzesław
23-06-2005, 21:27
Podaj przykład "nadużycia", bo sobie nie przypominam.
@up: Mam nadzieję, że błędy ortograficzne są zamierzone.

morwi
23-06-2005, 21:30
oj przykro nam-.-

Querte
23-06-2005, 21:59
Weźmy przykład imienia: Michał. We wszystkich grach MMORPG czy jakie tam jest nick: Michal12,Michale,michal131 itp. To co ma zrobić wyjść jeden MICHAŁ z lvl 211111 i powiedzieć:

NAMELOOK NIOBY, BO TO JEST TYLKO MÓJ NICK I MOJE IMIE BAUAHAH!

-.-‘’

Repos
23-06-2005, 22:05
|Mnie tez to wkurza, jak chce se dac nik a nie moge bo juz zajety. Dlatego mam Repos, jeszcze sie nie spotkalem, zeby ktos takiego uzywal, przynajmniej w grach, w ktore ja gram.

Evul Tibian
23-06-2005, 22:17
To nie jest powod zseby zakladac nowy temat, a pozatym nie masz zadnych praw autorskich. I nie zycze sobie zebys mnie obrazal [bo mowisz do wszystkich]. I tym tematem zapisales sie na mojej Blackliscie.

<edit>
@Sand~
Nie, z Miasta MIstrzów :D

Sanderos
23-06-2005, 22:20
To nie jest powod zseby zakladac nowy temat, a pozatym nie masz zadnych praw autorskich. I nie zycze sobie zebys mnie obrazal [bo mowisz do wszystkich]. I tym tematem zapisales sie na mojej Blackliscie.
Zgadzam sie.
BTW. Ty tez z Grudziadza ? ;)

TheNatoorat
23-06-2005, 22:20
@Repos: Podobnie jest z TheNatoorat - co za głąb wziąłby na swój przydomek tak durny nick?

@topic: Taak? To może Bosal powinien zgłosić sprawę w sądzie dotyczącą złamania praw autorskich jego nicka przez warsztat niedaleko mojego bloku?
Niee, powinien stopić wszystkie bosaki!
Ochłoń lub wybierz sobie oryginalniejszy nick.

Raul
23-06-2005, 22:23
Nick Raul też jest wszędzie zajęty i co, mam się powiesić z tego powodu? Temat bez sensu, zamykam.