Pokaż pełną wersje : Priestnes
Słyszałem że nie sa dla PACC. Ale jakoś hunta na nie nie widziałem :( Gdzie można je spotkać? I jakie wymagania (knajt)
lol nawet jesli jest dla facc to ciekawe po co isc na hunta na kaplanki?? loot zaden, tylko musisz hmmy marnowac, no chyba ze walisz z broni, ale wogole zobacz na tibia.pl co wypada z kaplanki a pozniej sie zastanow nad huntem ...
Wypada to: 0-2 Apples, 0-1 Dark Mushroom, 0-1 Wood Mushroom, Bag, Bowl, Dagger, Goat Grass, Sling Herbs, Talon, Crystal Ball, Crystal Necklace, Black Shield, Wooden Flute
Słabe ale przynajmniej mozna powiedzieć że sie pokonało priestnes a nie beholdera :)) Więc gdzie sa ?(
Oryginalnie dodany przez WizzArD
lol nawet jesli jest dla facc to ciekawe po co isc na hunta na kaplanki?? loot zaden, tylko musisz hmmy marnowac, no chyba ze walisz z broni, ale wogole zobacz na tibia.pl co wypada z kaplanki a pozniej sie zastanow nad huntem ...
Wiesz... jezeli ktos nastawia sie na expa to loot nie jest taki wazny. Np. ludzie plujacy na bk, domona, dl glownie licza na fajny loot a nie exp, no bp przeciez zabijaj je w kilka osob a to zbyt ekonomiczne nie jest.
Priestnes mozna spotkac np. po drodze do demona. Nie wiem gdzie dokladnie bo nie mam pacc :(
Priestes chyba jest tylko dla PAC.
Idzie sie do polnocniej czesci Edron i szuka zejscia w dol(nie mozesz sie pomylic jak tylko cie zaatakuje ~5 hunterow i kilka/kilkanascie wild wariorow to wlasnie znalazles to miejsce), nastepnie sie idzie tunelem wybijajac masy ww, demon skeletonow i takich tam podobnych, pozniej 3 smoki (na raz), pozniej 1 hero, idziesz dalej i schodzisz do pomieszczenia w ktorym jest po kilka priestes, monkow, ww i czegos tam jeszcze.
Jak chcesz wiecej to idziesz dalej kierujac sie do podwojnego spawnu hero gdzie bohaterow zabawia wedrowny magik (orc szaman) a o ich morale dwa laska zwana priestess :)
Ps.
Mam nadzieje ze cie zniechcecilem do samotnych polowan na priestess?
Ps2.
Pojedyncza priestess dla knighta na 40 lvl nie powinna stanowic specjalnego problemu (ataki ok 40, mana drain 100+).
Bezimienny
20-03-2004, 13:51
@Gremlin
Tak jak mowisz. Dodam tylko ze pojedyncza kaplanka jest w towarzystwie DSów jeszcze przez pierwszym (pojedynczym) respem Hero.
e to jak to jest demony są tylko dla pacców ?( (a i podobno behenoty też)
Sephiroth
21-03-2004, 19:47
Wufei
e to jak to jest demony są tylko dla pacców ?( (a i podobno behenoty też)
Owszem, jeśli dysponujesz tylko shareware gry (czytaj facc) to demony i behemoty są poza Twoim zasięgiem.
WizzArD
Jestem mlodym n00bem, przynajmniej coponiekturzy mnie tak nazywaja
Ciekawe czemu... może dlatego że chcesz kapłanki z HMM bić?
@Bezimienny: 99% że można znależć jakąś na Isle of Kings w podziemiach, są tam też inne do niedawna pacc only potwory np duchy i stalkery.
Edit: Gremlin starzejesz się :P przeoczyłeś ten fragment o biciu pristess HMMami :P
Edit2: re:down: Jeśli tak to bądź łaskaw mi jakiś opis drogi albo chociaż nazwę miejsca załatwić, mój kumpel się zawziął żeby nie kupować pacca a ma już ryckiem ponad 60 lvl i niezłe skille to by mi mógł poblokować :D
heh no dzieki ale mi kolega od którego sie dowiedzialem ze istnieje takie cudo jak tibia (ale to troche wałkarz z niego) mówił że behemoty są dla facców dostepne 8) a on jest doswiadczonym graczem przynajmniej nie jest noobem :]
Oryginalnie dodany przez Wufei
heh no dzieki ale mi kolega od którego sie dowiedzialem ze istnieje takie cudo jak tibia (ale to troche wałkarz z niego) mówił że behemoty są dla facców dostepne 8) a on jest doswiadczonym graczem przynajmniej nie jest noobem :]
Bzdura.Powiedz gdzie to by mialo byc ,a nei rozsiewasz plotki "kolega koledze powiedzial ,ze kolega widzial i wie":>
Termbest_pol
22-03-2004, 09:30
bezsensu idze sie na czarodziejki stracisz uh-y moze nawet zycie a malo exp 0 loot dobrego wogole do kitu :D
ha oka wiedzialem ze ten mój kolega to wałkarz 8) on mi kity wciskał że pallkiem na amerze przez niecałe pół godziny zdobył 20 dista a zaczynał od 10 i siedział tylko w carlin na treningu party mode :O
lol bo to prawda >.< mozna zdobyc 20 dista od 10 palkiem w krotkim czasie
tak od 10 lvl mozliwe tylko on jest swieżo przetrandportowany na maina :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.