Pokaż pełną wersje : Wakacje
Dan the Automator
24-06-2005, 06:45
Jak zwykle królowało rozbicie. Maturzyści cieszyli sie wakacjami już od 2 miesięcy, ja wróciłem własnie z oblewania, i moge nosić dumny tytuł absolwenta, jednak większość z was kończy rok dopiero dziś. Prawdopodobnie kiedy zobaczycie ten news, już od przynajmniej godziny będziecie w posiadaniu pięknych (lub troche mniej) świadectw... Coś się kończy, coś się zaczyna - Mamy Wakacje! Ulubiony czas każdego ucznia właśnie nastał :) Z tego powodu zespół Tibia.pl pragnie życzyć wam szczęśliwych, niezapomnianych oraz bezpiecznych wakacji. Niech ten czas służy wam należycie, bo widmo kolejnej klasy wisi w powietrzu ;).
A wszystkim studentom, którzy jeszcze męczą się z wrednymi profesorami na sesjach, życzymy powodzenia i zaliczenia wszystkich egzaminow :)
Tego wszystkiego, i jeszcze więcej życzy wam:
Tibia.pl!
daroslaw
24-06-2005, 06:55
Ja kiedy zobaczyłem tego newsa to jeszcze nie byłem w posiadaniu świadectwa ale nawzajem ;]
down: To znaczy że nie jestem typowym uczniem? ;p
edit: dobra wychodze zaraz bo jeszcze kwiatka musze kupic a tak na marginesie to dzisiaj była nocka i nic nie spałem oczy mi sie same zamykają tylko odbiore świdectwo i ide spac
edit2: No już świadectwo odebrane ;]
Dan the Automator
24-06-2005, 06:57
Ja kiedy zobaczyłem tego newsa to jeszcze nie byłem w posiadaniu świadectwa ale nawzajem ;]
Zakładam, że raczej typowy uczeń pójdzie, przeczeka całą szopkę, weźmie papierek - i dopiero włączy kompa ;-)
Hozterox
24-06-2005, 06:59
Zakładam, że raczej typowy uczeń pójdzie, przeczeka całą szopkę, weźmie papierek - i dopiero włączy kompa ;-)
prosze.... nie dobijej mnie.... o 12:00 wyjezdzam a musze wbic dzis 20 lvl :P
JA śqiadectwo odbiore dopiero o 11:30 .I zapewne jak bedziemy wychodzili ze szkoly to starsze klasy zaczna nas rzucać jajkami :D
Hammpion
24-06-2005, 07:01
Wielkie THX dla tibia.pl team...
byloby fajnie jakby cipsofty zrobily nam prezent w postaci 4 nowych swiatow ;]
Master_Gepoxo
24-06-2005, 07:02
Yeaaaa. Jeszcze nie mam swiadectwa ale o 9 ide po nie;] Zycze all za***istych wakacji no i udanych huntow oczywiscie;]
No ja dopiero o 10 idę po raz ostatni do mojego gimnazjum... Smutne...
Ja życze wam tego samego, a świadectwo będę miał dopiero o 12:00(o 9:00 msza,od 10:00 gadki dyrektorów potem świadectwa)pi piękne 2 miesiące, w tym 2 tygodnie nad morzem! I to wczoraj pacca przyslali więc będzie jeszcze piękniej!
ja tam swiadectwo mam od jakiegos miesiaca, niepamietam dokladnie ale i tak ide do szkoly po nagrody za dzien sportu szkolnego(misztrzowie szkoły w kosza :P)
no nareszcie!
hmm..... ja ide po swiadectwo o 9.00(hmm... mam nadzieje ze dadza swiadectwa i mozemy isc...)
Ikai Anch
24-06-2005, 07:20
A ja świadectwo dostaje o 10:00, ale wcześniej niż wy bo ja na wschodzie polski.
A pozatym koniec roku...
Nad jezioro, skrzynka piwa i trzeba do oblać z kolegami !!!
Hegemmon
24-06-2005, 07:23
hehe wakacje tak.. hmm... fajnie... no.. na prawedę... serio ;)
Rower trzeba kupic i w tibii wpisać status Retired.
Rafciu Mistrz
24-06-2005, 07:28
hehe... Ja za 15 minut wychodze po świadectwo B)
vonbayba
24-06-2005, 07:30
hehe dzieki za zyczenia i ja chce wszystkim zyczyc zeby w te wakacje odeszli od kompa i zobaczyli jak pieknie jest na dworze!!! Lepiej nie spedzac 2 miesiecy pzed tibia! Pozdro!
Margarius
24-06-2005, 07:31
Wielkie dzienki Dobo. Tobie życzy też udanych wakacji . :cup:
Polewkin
24-06-2005, 07:37
Ja mam na 9:30, ale ciezko mi sie wstawalo gralem do 4 aby zrobic ten 21mlvl :P Fajnieeee wakacje w koncu ludzie dajcie spokoj z tibia na basen, do lasek a nie tibia !! :P
Lord Nick
24-06-2005, 07:38
Ja od wczoraj świadectwo mam :D życze wam najlepszych jakie mogą być huntów żebyście tyle nie dedali i czego se w tibii chcecie xD (w RL świecie tesz)
Fajnie, że tibia.pl nie zapomnina o swoich wiernych fanach i zawsze gdy jest święto (tak, koniec roku to święto ;)) składa nam życzenia itp. Miejmy nadzieje, że te wakacje bedą niezapomniane! I nie spędzmy ich tylko przed monitorem i tibią... Jest tyle innych super zajęć :D .... Miłych waksów for all ;)!!!
Ja co prawda po papierek ide dopiero za 2godziny i 40minut ale i tak sie ciesze.Ale co najważniejszePOSTANOWIŁEM NIE SPĘDZAĆ TYCH WAKACJI Z TIBIĄ TAK JAK MOI STARSI KOLEDZY!i wam tez radze
Stasioman
24-06-2005, 07:47
@topic
To "bezpiecznych" znaczy "z dala od pk?" :D
No ja wlasnie wychodze do szkoly po swiadectwo (2 kl liceum)
Ja też wszystkim życzę zarąbistych wakacji
Stasioman
24-06-2005, 07:53
Ja też wszystkim życzę zarąbistych wakacji
dobrze że nie zrąbanych ;) tak więc WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO WSZYSTKIM Z OKAZYI WAKACJI!!!
Dragon Astah
24-06-2005, 07:56
Dzieki, narescie wakacje :) Wiecej czasu na tibie :p Swiadectwo bede mial o 10.30, WSZYSTKIEGO NJALEPSZEGO Z OKAZJI WAKACJI [narescie]
@edit:
@topic
To "bezpiecznych" znaczy "z dala od pk?" :D
Zalezy jak na to spojzec :p
Ja ide na 10:30 więc mam troche czasu, aby posiedzieć przed kompem :)
Dzieki i życze tego samego ! ...
i oczywiście udanych wakacji wszystkim ludzikom uzależnionym od TIBI :)
....żeby przynajmniej wyszli na podwórko....(wiem to po sobie xD)
...to ostatni dzień w gimnazjum, przenosze sie do liceum :D
...trzeba w ostatni dzień jakiś melanżyk skręcić.
jest dopiero 8:05 wiec swiadectwa jeszcze nie mam:P zreszta i tak go nie dostane bo mam poprawke z matmy w sierpniu:D
Azazel Mortis
24-06-2005, 08:00
A ja świadectwo dostaje o 10:00, ale wcześniej niż wy bo ja na wschodzie polski.
A pozatym koniec roku...
Nad jezioro, skrzynka piwa i trzeba do oblać z kolegami !!!
Tiaaa, po świadectwo na 9:00 i na browar, tylko jest taki sztryps, że ja książki szkolnej nie oddalem i nie wiem czy mi dadzą na zakończenie budy, świadectwo :P
Dobo oblewal wczesniej ode mnie :<
Ale za to ja pilem z innej okazji, ha! :}
Rabanbar
24-06-2005, 08:02
Typowy uczeń. Ale ktos kto gra nałogowo w tibie do komputera siada przed szkoła, po szkole, i w trakcie szkoły (informatyka) wiec argument nie do konca adekwatny :)
Za zyczenia serdecznie dziekuje, dolaczam sie i wzajemnie.
-=DanieL=-
24-06-2005, 08:02
Haha widze , że tibia.pl nigdy nieśpi bo już tyle postów nabite :D. JA niedługo wychodze po świadectwo (te bżydkie :P) niechciało mi sie uczyć w tym roku ;d.
Ja mam jeszcze chwilkę czasu, ale też życzę wszystkim wesołych i bezpiecznych wakacji. :)
PS:
A ja jutro mam imprezke :)
A ja teraz będę chodził do gimnazjum, do szkoły mam na 9:30 =d
Wszystkim życzę udanych i wesołych wakacji.!
Dzienki ale rozdanie swiadectw bede mial dopiero o 9.30 W zwiazku z tym powinniscie zafundowac wszystkim po paccu :D oczywiscie zartuje do uslyszenia :cup:
Polny Lowca
24-06-2005, 08:16
Ja mam na 10:00 do szkoły, o 8:30-40 wychodze bo niechce się spóźnić xD <lol>
Black Warior
24-06-2005, 08:17
Z góry dzięki , wzajemnie życze wspaniałych WAKACJI :D :D
Ja za pół godziny lece po świadectwo :( nie jest dobre, ani złe (średnia 4.6). Pozdrowienia dla Tibia.pl
Przed szkołą oczywiście na fajka trzeba isc =d, za 3 min wychodze.
A co do średniej to chyba 2,57 czy coś takiego, z ledwością zdaje =(
Jejciu a jaktak kocham szkołę!!! Mam średnią 6.1 i się nie mogę nowego roku szkolnego doczekać! Znów te wspaniałe klasówki, kartkówki i co naważniejsze konkursy międzynarodowe. JEstem od 2 lat najlepszą uczennicą w szkole i mam nadzieję, że będzie tak również w klasie 3 gimnazjum.
Nawzajem. Ja osobiscie nie spedze calych wakacji przed kompem, ale duza czesc ;)
Ale niekoniecznie w Tibii.. Raczej w... no tak, nie mam w co grac. Ew. BF2 demo.
Royal de'Van
24-06-2005, 08:31
ja ukonczylem edukacje w tym roku jakos miesiac temu :D
Hehe to znaczy ze nie jestem porzadny uczen :P ... Sluchaj zakonczenie mam o 11 : 30 to co ja mam robic od 7 czy od 8 ... tak to bym spal ale wczoraj nic ciekawego sie nie dzialo , nie doszly nowe swiaty co to mi tam :P
Ja jeszcze nie mam ;) Będę w jego posiadaniu o 12:30 :D:D eeetam 4 światy....w Niemczech wakacje sie później zaczynają....mogliby zmniejszyć cenę za Pacc :D
ja tu zostaje
24-06-2005, 08:38
A ja,jako że jestem absolwentem gimnazjum,miałem zakonczenie wczoraj :P hehe
także zycze wszystkim udanych wakacji(udanych nie znaczy spędzonych przed tibią-nie marnujcie wolnego czasu na tę głupią grę) Pozdrawiam
Druid pekeza
24-06-2005, 08:39
Wakacje ^^ świadectwo dostane po 12 ale juz sa a co najważniejsze zdałem :) życze wszystkim miłych wakacji... nie spędzonych bezmyślnie przed komputerem ;) ja tam bede miał co porabiać we wakacje ^.- mam nadzieje ze wasze beda również udane
Lord Dreathan
24-06-2005, 08:45
Thx za wakacyjne życzenia i nawzajem !!;)
Dzieki ; D Yuppi! Juz wakacje, hahaha = D.. O m g.. Troche sie jednak boje nastepnej klasy.. Ide po wakacjach do trzeciej gimn.. Bede musial pisac te testy gimnazjalne, sporo sie uczyc, itp.. Bo niby od wyników tego testu w wiekszosci zalezy moja przyszlosc v.V
No ale jednak teraz sa wakacje i powinienem odgonic od siebie te mysli = )
No wreszcie wakacje niebedzie szkoły tylko trzeba odebrac dzisiaj papierek i koniec.Życze wszystkim udanych wakacji aby wypoczeli a nie spedzali wolny czas przed kompem i tibią bo to szkoda czasu.
Palladni
24-06-2005, 08:54
Ja wpadłem na kompa dopytać się na którą godzine mamy zakonczenie... Ostatni dzień w tym zafajdanym gimnazjum... Teraz może być już tylko gorzej... :evul:
Życze udanych wakacji!!
A ja RZycze wszystkim modkom RZeby niektUŻy uRZytkownicy wreszcie chwycili za słowniki i nauczyli się korzystać z opcji "SZUKAJ". Ja wakacji przed kompem nie spędze, może uda mi się czasem zasiąść żeby zobaczyć co tam się dzieje w mojej grupie. A w tibie już dawno niegram. Popełniłem błąd że zrobiłem chara na non-pvp (a reszta zrookowana albo na bardzo małym levlu):(.
Ja już jestem absolwentem swojego gimnazjum od wczoraj, tj. 23.06.2005 :D Mam wakacje dłuższe o jeden dzień od innych :) Super wakacji wszystkim życzę !!!
Dan the Automator
24-06-2005, 09:00
Dzieki ; D Yuppi! Juz wakacje, hahaha = D.. O m g.. Troche sie jednak boje nastepnej klasy.. Ide po wakacjach do trzeciej gimn.. Bede musial pisac te testy gimnazjalne, sporo sie uczyc, itp..
ROTFL, nie licz na to ;-) Gadanie, nie odczujesz zmiany.
Huraaaaaaaaa
ją też wczoraj ukończyłem III klasę gimnazjum i jestem wolny
dodatkowo przekazałem sztandar szkoły z którym chodziłem 2 lata na każdą szopke jakiemuś totalnemu lamerowi. ludzieeeeeeeeee wstyd mi jak go zobaczyłem...
ale co tam teraz wakacje i może więcej tibia?
Życze innym tego samego co inni i jeszcze więcej z okazji Wakacji!!!
No No te wakacje to bedzie bomba... Moja gildia ma zamiar zorganizowac impre i z polski ludzie sie zjeżdajo :D I robie maly wypad ;)
Życzę calemu zespolowi Tibia.pl żeby mial super wakacje, ciekawe news'y ;)
no i oczywiście ulepszał stronkę :p
andrzej1270
24-06-2005, 09:25
Kolejny mily gest ze strony Tibia.pl.
Dzieki
Evul Tibian
24-06-2005, 09:29
Mam swiadectwo!!!! Srednia 4.1 :D
btw. dolaczam sie do zyczen i nawzajem
No wkoncu zbawienie! :) Ja ide dopiero na 10:45 :) Teraz 2 klasa gim. ehhh
Dzieki! Chociaż ja świadectwo dostałem wczoraj, jako wyróżnienie że kończe podstawówkę :evul: :cup: :evul:
Dziękuje za życzenia.
Składam się do życzeń Moderatorów tibia.pl i do ich użytkowników...
Dużo postów i niezapomnianych chwil w te wakacje (Levelki :D )
Życzy Metranik 8o
Dzieki dla Tibia.pl team :* i życze wam również szczęśliwych wakacji. Ciekawy jestem jakie średnie mają nasi kochani moderatorzy oraz uzytkownicy forum :}. Ja moge sie Pochwalić moją drobną ~4.2 :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
Matekneo
24-06-2005, 10:03
Thx za życzenia, równiez wam wszystkim życze abyście mieli przyjemne, bezpieczne wakacje, zeby modkowie odpoczeli od patrzenia i usuwania topicow i zeby ludzie nauczyli sie szukac i zebyscie milo spedzili te wakacje jak prawdziwe wakacje a nie tyjac przed tibia, ja tam wole jeziorka, morze, gory no i ozcywiscie wyjazdy do rodzinki :P
PS. Mialem zakonczenie wczoraj jako absolwent haha :D
PPS. Miałem średnią 4,4 xD
PPPS. Naprawde odpocznijcie od komputera xD
Grzesiex
24-06-2005, 10:08
thx za zyczonka, ja swiadectwo mam od czwartku. 21:37 You see a Świadectwo. It weight a 2,3oz. It's a przepustka do wolności. ;)
shymchuck
24-06-2005, 10:10
No ja sie pochwale że też już jestem absolwentem (gimnazjum) :]. Ale wczorajszy dzień nie był wcale taki wesoły bo mój kumpel zginął w wypadku samochodowym i troche mnie to zdołowało. Ale z czasem wakacje będą lepsze - mam nadzieje :)
Inhabitant of Saphira
24-06-2005, 10:15
Wlasnie wrócilem z rozdania swiadectw - jestem juz absolwentem gimnazjum
teraz jeszcze musze zlozyc papiery do LO
BTW: za chwile jade na poczte wyslac przelewem kaske na PACC przez Tibie.pl oczywiscie :)
EDIT : Kaske wyslalem (170zl :) ) i papiery zlozylem , teraz tylko grac i grac ....... :)
Ja rowniez zycze wszystkim udanych wakacji - dla mnie na szczescie juz bez grania w Tibie ... ;p
Mixyrdon
24-06-2005, 10:20
ehh wakacje a jak co roku sobie nie pogam z powodu wyjazdu :( :( :(
miravell
24-06-2005, 10:24
super wakacje brat jedzie za granice przejmuje jego pokoik i komp jest juz moj ! 8o ale martwi mnie jedno X( IP BLOCKED X( aaaaaaaaaaaa zabije sie :evul:
Dzieki wszystkim i zycze tez wszystkim milych wakacji i oby cipsoft z okazji wakacji zrobil nowe servy :)
Kumkfatka
24-06-2005, 10:44
Buu.. z jednej strony ql ze sa wakacje a z drugiej.. nie spotkam sie z qmplami (i kolezankami [czego mi bardziej zal ;)]) swiadectwa odebralem o 9.30 i nawet wychowawczyni sie nie bardzo rozgadala :P
Tanx 4 tibia.pl (zbieram kase na PACC :P)
24-06-2005, 10:50
wkońcu zaczeły się wakacje wesołych bezpiecznych i słonecznych wakacji 8o
Ja byłem już a teraz bede grał bo robie nowego chara - na Aldorze :evul: Mój wkacyjny char ! Ale mama mnie gania juz do roboty jakiejś X( :D
PS. Jak tam wasze świadectwa...paski były ??
Ehh, przed chwilą zlozylem podanie do gimazjum, ide na profil mat-fiz-inf. I się bardzo ciesze, ze sie rozstane z tą klasą debili, chociaż z drugiej strony smutno ~troszke.
Paseczki są, a jak B) 5.01, a jak tam wasze średnie? Ja też przyłączam siędo życzeń czyli:
BEZPIECZNYCH I MIŁYCH WAKACJI!!!!
Tibiańczyk
24-06-2005, 10:58
Jest pasek jest 4,82 ^^, życze wszystkim miłych bezpiecznych wakacji :D
Cahir Mawr Dryffryn
24-06-2005, 10:58
Paski będą wszędzie, jak nie na świadectwie to na d**** :evul: . Ja mam średnią 4.31 ale jestem w 1 klasie LO więc troche trudniej ;)
Jest pasek jest 4,82 ^^, życze wszystkim miłych bezpiecznych wakacji :D
Też mam taką średnią ^^ ale paska nie mam, bo dobre zachowanie xD
spider-bialystok
24-06-2005, 11:05
Ehh, przed chwilą zlozylem podanie do gimazjum, ide na profil mat-fiz-inf.
Profilowana klasa w gimnazjum? 0.o
Zycze wszystkim udanych, wesolych i bezpiecznych wakacji bo te 2 miesiace skoncza sie tak szybko jak sie zaczely :|.
Nie wiem po co podajecie tu wasze wyniki w nauce, jesli jest do tego juz temat w OWiONie.
4,78 - nie chciało mi się ...ale pasek jest :P Ile mieliście z tstu z pedałówy ?? ja 39 :] a teraz był łatwiejszy jak se zrobiłem 40 miałem ! :baby:
Korwa ale fajnie nareście wiecej czasy na gra w tibie i wreście nie trzeba sie uczyć ((( i tak sie nigdy nie uczyłem)).
:kon:
Skills: 63/61 ;(
Dr.Deve~
24-06-2005, 11:13
No, no :) Zycze wszystkim milych wakacji ;] kazdemu sie przydadza ;p
Krakowiaczek jeden
24-06-2005, 11:18
nawzajem :D czas odpalic cpu i MUZE O ULUBIONEJ DLA MNIE GLOSNOSCI ^^(czyli prawie max :P) choc cpu jusz od 6 rano byl wlaczany ^^ bora sie zabrac za robienie stronki inernetowej na 6 z infy w 3 gim :P ( ale raczej uzyje starego projektu ktory uaktualnie lub jak dostane weny zrobie nowy a o czym ??? O tibi lub warcrafcie/starcrafcie :) ) odrazu zapytam Czy do Matkusa ma pm czy moge wykozystac hp potorkow i spele postaci i takie tam (nic z tworow prywatnych jak poradniki i opowiadania) prosze o odpowiec tu lub na pm
edit: strona nie zostanie umieszczona w interneice (zostanie tylko na plytce i na moim kompie)
ja do piatej klasy moze podacie swoje oceny?
Berbon91
24-06-2005, 11:23
Dzięki za życzenia i miałęś racje wziełem papierek i właczyłem kompa:D
Jakie macie średnie bo ja 2.7:D
Ja właśnie wróciłem z rozdania świadectw no ale niestety paska nie ma.
Średnia 4,8 a zachowanie nieodpowiednie. (dobrze, że nie naganne :p)
Me evul plx :evul:
@down:
Dzięki, błądzik już poprawiony ^^
Gromnjir
24-06-2005, 11:36
']Ja właśnie wróciłem z rozdania świadectw no ale niestety paska nie ma.
Średnia 4,8 a zachowanie niepoprawne (dobrze, że nie naganne :p)
Me evul plx :evul:
moze nieodpowiednie? :-P
ja juz jestem po. teraz tylko ide to oblac z kumplmi =)
smutne moja klasa była raczej zgrana(choć nie zawsze)ale z najlepszymi kumplami i tak utrzymam kontakt.powodzenia na wakacjach i w nowych szkołach,nie siedźcie całymi dniami przed kompem bo kiedyś pożałujecie ;]
Ja tam nawet troche sie ciesze że skończyłem z podstawówką, ale najbardziej (nie)będę płakać za koleżanką która mieszka dwie klatki obok mnie i za kolegą który mieszka w bloku na przeciwko. Z resztą wszyscy mieszkamy na jednym osidlu :]. Poszedłem po papierek wychowawczyni coś gadała i proszę :D Zdałem do I GM :D
Średnia 4,5 bo mi sie uczyć ni chciało a i zachowanie miałem poprawne w tym roku :] Nie wiem czemu... :]
Życze wszystkim sukcesów przez wakację nie tylko w Tibii ale też w Rl. Nowych miłości nad morzem (:)), PACCa za odbre świadectwa :]. U mnie jest tak że dzisiaj sprzedałem książkę za 20zł i od dziadka dostałem 10zł od starych pewnie dostane jeszcze coś ze swoich wezem i lece na poczte :D
Gesundheith
24-06-2005, 11:58
Ta tego samego wam życzę :P idę pod wiadukt żeby mnie pociąg przejechał :P WAKACJE r0x.
Zycze wam za***i*stych wakcji. Duzo fajnych lasek ( do pomacanie :D ) wyjazdow . Srednia : 3,9 (omg :]) zachowanie : poprawne ( myslalem ze naganne xD ) :)
Pozdro dla tych co beda oblewali ;]
Black Dr@gon
24-06-2005, 12:11
teraz jedyne czego pragne to miec pacca od tibii.pl i zeby byl update :D
Dzięki i nawzajem :) U mnie zakończenie rozpoczęło się o 8.00. Najpierw była msza, a później po raz ostatni poszliśmy do sowjej klasy po świadectwa ;) Oficjalnie jestem absolwentem Szkoły Podstawowej im. Jana Pawła II : :]
szkola szkola i po szkole ;]
mam nadzieje ze wbije ten 100 lev przez wakacje hyhyhyhy.....
Właśnie odebrałem świadectwo. Tylko cztery 2 :)
No jo już mom moje swiadectwo i opuszczom podstawówke:D Teraz bendzie długa gra w tibie przez wakacje:) Życze wszystkim dobrych wakacji także świetnemu zespołowi Tibi.pl B)
Widac Dobo, ze z polaka nie przyniosles dobrej oceny.
Przed "i" nie stawia sie przecinka ;) Jedynie wtedy, jezeli "i" wystepuje drugi raz, to wtedy tak ;)
Polewkin
24-06-2005, 12:38
Zycze wszystkim milych i bezpiecznych wakacji!!!
Srednia 4.4 teraz nadchodzi nieszczesna III klasa trzeba sie uczyc !! :p
Palladni
24-06-2005, 12:38
ROTFL, nie licz na to ;-) Gadanie, nie odczujesz zmiany.
Tu sie zgodzen, niewiem jak uwas ale dlamnie to 2 klasa gimnazjum była najtrudniejsza (ze wskazaniem na chemie :P). W 3 klasie to właściwie tlyko powtórki z poprzednich klas...
Widac Dobo, ze z polaka nie przyniosles dobrej oceny.
Przed "i" nie stawia sie przecinka ;) Jedynie wtedy, jezeli "i" wystepuje drugi raz, to wtedy tak ;)
Niemądruj sie :) Mamy wakacje, niemów jak polonista jakiś, daj odetchnąć :P
Rasialdo
24-06-2005, 12:49
ta fajnie :P ja tam miałem średnią 3.1 xD i tez zycze wszystkim super extra fajnych wakacji :)
Palladni
24-06-2005, 12:52
Dajcie spokój z tym chwaleniem się...
Chcesz się pochwalić średnią na koniec roku? Kliknij... (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=37725)
Chcesz się pochwalić Wynikami testu gimnazjalnego? Kliknij... (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=38375)
A ja tym świadectwo odebrałem wczoraj o 17 :p I stałem sie absolwentem szkoły podstawowej..... :(
eDit:Dołączam się do zyczeń :)
Wiecie dla mnie ten czas nie ma sensu keidy rozstałem sie z mą miłością zycia a jestem dopiero w 3 klasie gim(ide do liceum). Kurcze życie straciło sens dla mnie i nie wiem czy kiedykolwiek ten sens powróci. Wiecie jak to jest gdy spotyka sie te dziewczyne, wpaniałą i nie jest to jakas barbi czy pink tylko zwykła miło osóbka.
Yanardana
24-06-2005, 14:07
Nice wakacji wszystkim forumowiczom, i współczucie tym którzy kończyli 3 klase gimnazjum(między innymi ja). Oby rekrutacja do liceum przebiegała sprawniej niż u mnie(5 godzin stania w kolejce żeby złorzyć świadectwo i jeszcze się nie doczekałem...).
la la la wakacje.... znów będą LIBACJE! :P
wakacje to czas kiedy sie powinno mniej grać w tibie a wiecej czasu spędzać ze znajomymi! ;-) Życzę wszystkim forumowiczom udanych wakacji :D
NARESZCIe Wakacje Zycze powodzenia w Tibia B)
Dziekujemy i nawazajem ;)
szopenfeldziarz
24-06-2005, 14:16
Ehh.... ja od wczoraj absolwent gimnazjum... wczoraj była impreza a dzisiaj wielkie poprawiny... :D Tylko, żebyśmy się nad jeziorem nie potopili :P
Yo wszystkim życze extra wakacji,ja mam średnią 3.8 i świadectwo odebrałem dzisiaj o 11.00 Kurde 3 klasa gimnazjum się zblirza....... Przynajmniej troche se poexpie w ostatnim miesiącu wakacji :crusader: :]
Moje świdectwo było O.K. Zdobyłem średnią ocen 4.16, a właśnie skończyłem 2 gimnazjum, więc sądzę że nie jest najgorzej. :P
Teraz tylko dotrwać do nowych servów i mam nadzieję, że cipy nie będą kazali dłuugo czekać
Coś koło 10 miałem świadectwo ze średnią ~4.6 ^^ (w tym 2 z niemieckiego -.-). Życze udanych wakazji wszystkim, którzy to czytają. A teraz lece grać...
Świadectwo i wyniki testu już zaniesione do liceum. Czyli można powiedzieć, że już w pełni się zaczęły wakacje! :)
wielkie dzieki modki i wszyscy użytkownicy forum tibia.pl! i nawzajem :D
EDIT:
nie pogram we wakacje w Tibie bo wyjezdzam na dzialke na straszne zadupie a niedociera do starych ze wole grac w tibie... zazdroszcze tym co we wakacje beda po 10 godzin dziennie grac w tibie.....;(
Lukas_Devlin
24-06-2005, 15:03
juz swiadectwo odebrane i papiery zlozone :cup:
tydzien spokoju :cup:
Heh ale sie rozpisali wszyszyscy a ja powiem
Dziekuje i
WZAJEMNIE WSZYSKIM RZYCZE
Ja mialem sredno 3.64 ;)
Ludzie dyrektor u mnie w szkole 1,5 h nawijał chocaz nikt go nie słuchał X( Dopiero teraz udalo mi sie do kompa dojsc.
67 dni z Tibią
A ja tym świadectwo odebrałem wczoraj o 17 :p I stałem sie absolwentem szkoły podstawowej..... :(
eDit:Dołączam się do zyczeń :)
Z przedszkola wylazles wczoraj?!!!!!!
Ja dostałem swiadectwo (4.42, do tego książka za osiągnięcia sportowe), już o 10.00 byłem wolny... a teraz ide PIC !! ITAK CALE WAKACJE !! yeee
B)
co tu duzo pisać?
niezapomnianych wakacji wszystkim życze
(szkoda, że one takie krótkie)
Crazy Iwan
24-06-2005, 16:11
Ehhhh, a ja jeszcze 2 tygodnie sesji :(
Tychanowicz
24-06-2005, 16:50
Dzięki :) Tobie też tego życzę.
vonbayba
24-06-2005, 16:52
jest dopiero 8:05 wiec swiadectwa jeszcze nie mam:P zreszta i tak go nie dostane bo mam poprawke z matmy w sierpniu:D
To sie trzeba bylo uczyc :PPP hehe ja sobie olewalem i musialem fizyke poprawic :P nauczylem sie i luuzzzzzzzz!!! a teraz wakacje z tibia i dziewczyna :DDD
*Nitro* PL
24-06-2005, 17:02
Hehhe ja właśnie wstałem po oblewaniu roku i dopiero zalokałem na stronke
Pozdro dla wszystkich i życze miłych oraz udanych wakacij
B)
Rok szkolny szybko zleciał a może i wolno nareszcie mozna odpoczywać piersze wakacje z tibiom lae i tak mam przewidziane dużo wyjazdów
życze udanych wakacji
Dzieki za zyczenia i zycze tego samego wszystkim tibijczykom !!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:<zaciesza mache>
Mam nadzieje ze NIE bedziecie grali nalogowo bo wakacje nastaly . WYJDZCIE NA DWOR , to moja rada !! Ja tam narazie , tak mowie to NARAZIE ! ~~RETIRED~~ NARAZIE ~~ ~~ ~~ ~~ :P Narazka do zobaczenia w tibii
See you in tibia.
OnlyM(PL)
24-06-2005, 18:05
No wakacje miodeczek! Ale i tak nie spedze go na graniu w tibie czy compa...
wole spedziec wiecej czasu z ziomkami :) btw za 2 miechy i szkola ;p zaraz zygne ;/
Master Mind
24-06-2005, 18:06
Odebrałem już świadectwo i następna klasa to już liceum ,a w liceum jedzie sie na 2-jach i 3-jach. Teraz wakacje!!!!! :D
Lord Slash
24-06-2005, 18:18
U mnie też nie było najgorzej. Średnia 4.86 + 92 punkty z egzaminu gimnazjalnego :cup: ... czyli jest spoko bo przyjmą mnie tam gdzie chce :]
Życze miłych wakacji i nowych rarów w grze ;) .. spadam grać bo trzeba 80lvl przez wakacje nabic :] (mam 41).
Angel of Death
24-06-2005, 18:23
.. spadam grać bo trzeba 80lvl przez wakacje nabic :] (mam 41).
@ Taki maly offtopic: Nie masz szans zrobić -.^ chyba że +10 godzin na dzień byś grał ...
Hellraiser
24-06-2005, 18:24
Dzięki i nawzajem zaje******* WAKACJI ! Zycze wam , a Modki wy macie blizsze kontakty z CipSoftem Bedzie dzis prezent z Nowymi Serwerami ! Pliose Napiszcie ! ^^
:D MAM RED HP NA SWIADECTWIE!!!!!!!!!!
ZYCZE WSZYSTKIM TEGO SAMEGO I GOOD HUNTU!!!
Gram na infernie - Kurowuropury :P
Tja, bezpieczne wakacje :evul:
A ja juz jestem na wakacjach i odpoczywam.Dziwczzynki jak foczki przechadzają sie bo plaży.Jestem królem parkietu:D.Życze miłych udanych wakacji.
Black Warior
24-06-2005, 19:59
A ja życzę bardzo bezpiecznych wakacji B) oraz: szybkiego expiena, mało lagów i zero dedów w tibi. :] Sobie życze nabić 35 level i nazbierać kase na BOH-y :cup:
Lukasz Bialy Mag
24-06-2005, 20:33
JA tez zycze wszystkim wszyjstkiego NAJ...
Tylko, ze ja JUTRO mam egzamin i nie mam sie z czego cieszyc :/
No i wreszcie wakacje. :D Czytając ten news aż mi się miło zrobił, że znowu "bez ograniczeń" będę mógł pogrywać w Tibie 8o .SZkoda tylko że musze już 3 dni po odebraniu świadectw jade na kolonie :p .Wiadomo że inaczej grałbym w Tibie.Ale i na Tibie przyjdzie czas ;) .
MIŁYCH WAKACJI :) .NO I OCZYWIŚCIE ZDOBYWANIA NOWYCH LVL!! B) .
Prosty(le)
24-06-2005, 21:39
A ja niedostalem swiadectwa :( poprawka zaduzo korde tibi
To jest chamstwo jak robia ci zakonczenie o takie 11-12. Masz mniej czasu :P. Dzisiaj np. nie moglem pojsc z qmplami do kafejki, bo pozniej mialem angielski... No dobra poszedlem, ale tylko na godzinqe :/
Ludwik XVI
24-06-2005, 22:16
Dzięki za życzenia na wakacje. Jak już wcześniej wspomniano CipSoft powinien dodać kilka nowych światów.
Przydałobyśie też 10,000 expa za świadectwa z paskiem ;) ,
a -10,000 za nie otrzymanie promocji do następnej klasy.
Może podwyższenie limitu graczy na wszystkich serverach było tym prezentem... - nie ważne podwyższony limit jest OK. B)
Wreszcie koniec tego gimnazjum... Tera czekanie na wyniki rekrutacji :evul: Mam nadzieje ze beda po mojej mysli :] A wszystkim Tibijczykom zycze milych 2 miesięcy wakacji przed Tibią :D
Palladni
24-06-2005, 22:28
Wreszcie koniec tego gimnazjum... Tera czekanie na wyniki rekrutacji :evul: Mam nadzieje ze beda po mojej mysli :] A wszystkim Tibijczykom zycze milych 2 miesięcy wakacji przed Tibią :D
Przed Tibią... Ja szczerze wole odpocząć od tego cholerstwa... I niepolecam NIKOMU spędzenia wakacji przed kompem... PLAŻA, DZIEWCZYNY, ALKOHOL (Nie każdy musi pić, ale jak ktoś lubi np. Ja :P) a komp to w wolnych chwilach B)
czy wy ludzie musicie wszystko sprowadzać do tibi, u mnie sie zapowiada fajny tydzień, są dni naszego miasta będzie co robić
... Jak ktos up mówił "Ja szczerze wole odpocząć od tego cholerstwa... I niepolecam NIKOMU spędzenia wakacji przed kompem... "
Zgadzam się :] wakacje nie są po to żeby wbić w (w twojim przypadku 12) lvl , a są po to by7 odpocząć od tego dziadostwa -.- ja już odpoczywam na wieki i nigdy nie powróce do ("pixeli?") tibi
za to pracuje nad fajnymirecenzjami do gier on-line ze screnami wiec cya :]
Jak zwykle królowało rozbicie. Maturzyści cieszyli sie wakacjami już od 2 miesięcy, ja wróciłem własnie z oblewania, i moge nosić dumny tytuł absolwenta, jednak większość z was kończy rok dopiero dziś. Prawdopodobnie kiedy zobaczycie ten news, już od przynajmniej godziny będziecie w posiadaniu pięknych (lub troche mniej) świadectw... Coś się kończy, coś się zaczyna - Mamy Wakacje! Ulubiony czas każdego ucznia właśnie nastał :) Z tego powodu zespół Tibia.pl pragnie życzyć wam szczęśliwych, niezapomnianych oraz bezpiecznych wakacji. Niech ten czas służy wam należycie, bo widmo kolejnej klasy wisi w powietrzu ;).
A wszystkim studentom, którzy jeszcze męczą się z wrednymi profesorami na sesjach, życzymy powodzenia i zaliczenia wszystkich egzaminow :)
Tego wszystkiego, i jeszcze więcej życzy wam:
Tibia.pl!
GRATULECJE ABSOLWĘCIE
yyy...myślalem ze tu są sami maniacy ;P tak jak moi kumple ktorzy nie spia zeby grac w tibie (idioci!!)...Ja sam duzo nie gram, przewaznie afkuje, a więc szczęśliwych wakacji w przyjaznym gronie :evul:
szopenfeldziarz
25-06-2005, 09:52
Z przedszkola wylazles wczoraj?!!!!!!
Absolwent to ten, który już ukończył naukę w jakiejś placówce edukacyjnej. -.-
Kapitan_Popo
25-06-2005, 10:29
a ja wam daje dobrą rade:
skończcie szybko z graniem w tibie....
tylko życie sobie psujesz kiedys bedziesz załował ze grałes w tą gre!!
;) pozdro
Sozemego
25-06-2005, 11:22
@ Taki maly offtopic: Nie masz szans zrobić -.^ chyba że +10 godzin na dzień byś grał ...
Nie ma szans ? Nie rozsmieszaj mnie :D
Ale nie o tym mowa przeciez
Tez zycze wszystkim milych wakacji i bezpiecznych i jak to powiedziala moja wychowawczyni "ograniczyc kontakty sexualne z nieznajomymi do minimum"
a ja wam daje dobrą rade:
skończcie szybko z graniem w tibie....
tylko życie sobie psujesz kiedys bedziesz załował ze grałes w tą gre!!
;) pozdro
Ja po roku skonczylem, i sie bardzo ciesze. I nawet mi sie teraz nudzi i chce do niej powrocic ale nie potrafie, bo mnie ona nudzi. :(
Jedni chcą skonczyc... drudzy zaczac...
Druid pekeza
25-06-2005, 12:20
off-topic
"ograniczyc kontakty sexualne z nieznajomymi do minimum"
^^ kocham takie teksty ten ma pierwsze miejsce w szkolnej gazetce we wrzesniu
a chociaż zyczyłem miłych wakacji juz to zapomniałem dodać jednej zeczy...
dziś koncze z tibia mam nadzieje ze 4ever :) pasy oddałem kumplowi.
a idealna motywacja było:
1)okradzenie mnie
2)wszyscy ze znajomych koncza
na tibie straciłem kilka miesiecy nie zycze tego nikomu.
W-E-S-O-Ł-Y-C-H W-A-K-A-C-J-I
moze to ktoś skomentowac? :) http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=39070
Fajnie by bylo jak by cipsoft dal kazdemu pacca na rok :D z okazji wakacji
Wesołych wakacji życzę :)
Udanych i wesołych wakacji życze wszystkim. B)
elver elver
25-06-2005, 13:41
(cut by dr. omader)
Autor tego posta jest kretynem i dostal bana za bycie idiota. Dziekuje za uwage.
bartollo
25-06-2005, 14:57
Własnie przeczytalem na glownej stronie ze ma byc konkurs w najblizszym czasie. Mam nadzieje ze nie bedzie to konkurs tak jak na tej po***a... xx.pl ze bedzie trza dawac screeny. Wedlug mnie powinien byc to konkurs na np. najladniejszy nrysowany komiks, lub na najladniejsze opowiadanie. Nie zrozumialnbym was (madrych moderatoro xD) jezeli zrobilibyscie konkurs - test i kto najszybciej(!) go wypelni. Wtedy nie dalibyscie szans innym ludziom. Mam nadzieje ze przemyslicie to co napisalem ;)
Cya all!
Mam już świadectwo i sie ciesze fajnie mieć wakacje :p te nocne sesje w tibie i wogole
:swe: :kon: :mag: http://tibia1233.blog.onet.pl/ :mag: :kon: :swe:
Hehe, tak się składa, że ja indeks zdałem do sekretariatu już tydzień temu, ale czytając tego posta przypomniałem sobie o tym jak to ja zdawałem mature. Patrząc na to z dzisiejszej perspektywy stwierdzam, że to były piękne czasy, choć minęło już parę ładnych latek .... ;)
Pozdrawiam wszystkich tibiańczyków, ale tylko tych "non pg' ;))))
nareszcie wakacje :p koniec szkoly 8o i mozna dluzej grac w Tibie :]
----------------------------------------------------------------------
profesja: Knight
lvl: 33
skils: 64/63( ciongle rosna)
magic lvl: 4 X(
świat: Galana
Początek wakacji to najlepszy czas dla każdego.
Nie zmarnujcie tej przerwy w szkole na granie na komputerze, wykorzystajcie ten czas.
Lonewolf-K0zl
26-06-2005, 10:47
Jak w temacie najpierw cieszyłem się jak dziecko :D ,ale moje losy mialu się jeszcze odmienic. Wakacje od szkoły, ale kiedy będą wakacje od młodszej siostry. Niestety... ona też ma wakacje!!! ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
__________________________________________________ ____________
Jeszcze jej sie za te wszystkie lata odwdzięczę!!!!!!!!!!!!!!!! :wiking: :wiking: :wiking: :wiking:
I'm going to fight back !!!!!!!!!!!! :wiking: :wiking: :wiking: :wiking: :wiking:
__________________________________________________ _____
Postac:Maciek Mecks
Świat:Harmonia
Profesja:drut :mag:
LvL:11(rosnie)
mLvL:11 (rosnie) (robie UH-y więc kto chce, to zamawiac [2,2k za kazdy bp{dla polakow 1,9k}])
skile:17 club f
13 sword f
10 dist f
10 axe f
23 shielding
39 fishing
w końcu :D:D:D:D:D::D:D:D:D::D:D:D::D:D: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
BIBAAAAAAAAAAAAAAAA
jedna prosba - nie pisz nic wiecej, bo sie osmieszasz. Ja nawet kiedy jestem pijany nie robie z siebie takiego kretyna jak ty teraz.
Ja nawet kiedy jestem pijany nie robie z siebie takiego kretyna jak ty teraz.
hoomik Ciebie tylko boli głowa :].
Wesołych Wakacji :]
Po pierwsze to maturzyści zaczynali wakacje 1,5 miesiąca przed nami, a niektórzy tylko miesiąc, wiem bo moja siorka jest tegoroczną maturzystką :P (to tak do tego co pisał moderator w temacie )
a co do pozostałej części to ja życzę wszystkim super wakacji spędzonych nie tylko przy kompie, ale również na wyjazdach, obozach, spacerach i oczywiście letnich romansach :P
Nie ma to jak letnia miłość:P
pozdrooo :*
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.