Pokaż pełną wersje : Wyżuca mnie z neta.
Mam taki problem:
Włanczam tibie gram, gram, gram nagle lag a potem kick tylko ze nie jest to kick z gry, ponieważ wyzuca mnie także z neta, po odczekaniu 2-3 min wszytsko wraca do normy( na następne 40 minut ;)) Admin nie ma raczej nic tym wspulnego. ;( Prosze o pomoc.
-------------------------------------------------------------
Ps. Komentarze; "ale jestes koleś, nie umiesz tego naprawic" raczej mi nie pomogą.
Hmm. Masz niestabilnego neta. Popytaj Admin czy mógłby coś zrobić.
Być może jest zbyt duże naciążenie na sieci (np kilkadziesiat osob w bloku ma internet z jednej szkrzynki korzystaja).
Dark Fighter bardzo prosze nie przeklinaj.
Ja tesz kjedys tak mjałem ;( Stary postaraj sie o swoją gramatyke...
Jak masz dysleksje to użyj słownika...
Btw.. to wina niestabilnego neta jak kolega wyżej nadmienił. Pogadaj z lolkami, co ci łączą neta, może oni coś poradzą :)
Ja tesz kjedys tak mjałem ;( Stary postaraj sie o swoją gramatyke...
Jak masz dysleksje to użyj słownika...
Btw.. to wina niestabilnego neta jak kolega wyżej nadmienił. Pogadaj z lolkami, co ci łączą neta, może oni coś poradzą :)
on ma uzyc slownika?! O.o a ty to co-.-
daroslaw
24-06-2005, 12:56
Przeskanuj kompa ad awarem moze cos bedzie masz anty wirusa? jeśli nie polecam avast. Kiedys miałem to samo przeskanowalem kompa avastem i jak narazie nic takiego nie ma ;]
Moze masz cos z karta sieciowa, ja juz wymienialem z takiego powodu ;)
Jesli wirus to musi być w sieci. Bo siąsiad tesz pogrywa w Tibie, i wywala do dokładnie w tym samym czasie co mnie....No nie wiem sprubuje coś z tym zrobić.
-------------------------------------------------
PS. Do ziomala który uwarza, że powinienem kupic słownik: chyba wszyscy sie w miare doczytali a to nie jest lekcja polskiego. Teksty typu: "kup sobie słownik" na TYM forum powtażają się do znudzenia, jak nie masz co napisac to nie pisz.
Royal Drizt
25-06-2005, 17:48
Zupełnie ten sam problem mam, tylko, że u mnie wszystko działa ok dopóki ktoś z mojej rodziny nie włączy komputera. Wtedy mam kick za kickiem a lagów zero. Jedyna odpowiedz starych to "Niechcesz nie używaj" -.-. I co ja mam zrobić?
Trojanilus
25-06-2005, 21:04
Ja też tak miałem i wiesz co zrobiłem?
Przeskanowałem kompa mks-vir (jak ktos nie zna strony to : http://www.mks-vir.com.pl ) wykryło mi duuuużo wirusów, usunąłem je i nie mam problemów :]
1. Użyj słownika
2. Przeskanuj antywirusem komputer. Możliwe, że jakiś wirus.
3. Jak po skanowaniu dalej będzie pojawiał się kłopot skontaktuj się z administratorem.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.