zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wyżuca mnie z neta.

fexiv
24-06-2005, 11:32
Mam taki problem:
Włanczam tibie gram, gram, gram nagle lag a potem kick tylko ze nie jest to kick z gry, ponieważ wyzuca mnie także z neta, po odczekaniu 2-3 min wszytsko wraca do normy( na następne 40 minut ;)) Admin nie ma raczej nic tym wspulnego. ;( Prosze o pomoc.
-------------------------------------------------------------
Ps. Komentarze; "ale jestes koleś, nie umiesz tego naprawic" raczej mi nie pomogą.

Damlox
24-06-2005, 11:38
Hmm. Masz niestabilnego neta. Popytaj Admin czy mógłby coś zrobić.
Być może jest zbyt duże naciążenie na sieci (np kilkadziesiat osob w bloku ma internet z jednej szkrzynki korzystaja).

Dark Fighter bardzo prosze nie przeklinaj.

Kossak
24-06-2005, 12:41
Ja tesz kjedys tak mjałem ;( Stary postaraj sie o swoją gramatyke...
Jak masz dysleksje to użyj słownika...

Btw.. to wina niestabilnego neta jak kolega wyżej nadmienił. Pogadaj z lolkami, co ci łączą neta, może oni coś poradzą :)

morwi
24-06-2005, 12:48
Ja tesz kjedys tak mjałem ;( Stary postaraj sie o swoją gramatyke...
Jak masz dysleksje to użyj słownika...

Btw.. to wina niestabilnego neta jak kolega wyżej nadmienił. Pogadaj z lolkami, co ci łączą neta, może oni coś poradzą :)

on ma uzyc slownika?! O.o a ty to co-.-

daroslaw
24-06-2005, 12:56
Przeskanuj kompa ad awarem moze cos bedzie masz anty wirusa? jeśli nie polecam avast. Kiedys miałem to samo przeskanowalem kompa avastem i jak narazie nic takiego nie ma ;]

Rybzor
24-06-2005, 13:02
Moze masz cos z karta sieciowa, ja juz wymienialem z takiego powodu ;)

fexiv
25-06-2005, 15:27
Jesli wirus to musi być w sieci. Bo siąsiad tesz pogrywa w Tibie, i wywala do dokładnie w tym samym czasie co mnie....No nie wiem sprubuje coś z tym zrobić.
-------------------------------------------------
PS. Do ziomala który uwarza, że powinienem kupic słownik: chyba wszyscy sie w miare doczytali a to nie jest lekcja polskiego. Teksty typu: "kup sobie słownik" na TYM forum powtażają się do znudzenia, jak nie masz co napisac to nie pisz.

Royal Drizt
25-06-2005, 17:48
Zupełnie ten sam problem mam, tylko, że u mnie wszystko działa ok dopóki ktoś z mojej rodziny nie włączy komputera. Wtedy mam kick za kickiem a lagów zero. Jedyna odpowiedz starych to "Niechcesz nie używaj" -.-. I co ja mam zrobić?

Trojanilus
25-06-2005, 21:04
Ja też tak miałem i wiesz co zrobiłem?
Przeskanowałem kompa mks-vir (jak ktos nie zna strony to : http://www.mks-vir.com.pl ) wykryło mi duuuużo wirusów, usunąłem je i nie mam problemów :]

TiTuS
25-06-2005, 21:15
1. Użyj słownika
2. Przeskanuj antywirusem komputer. Możliwe, że jakiś wirus.
3. Jak po skanowaniu dalej będzie pojawiał się kłopot skontaktuj się z administratorem.