Pokaż pełną wersje : hooooly shit!![Film Fake]
http://rapidshare.de/files/2445316/Secura_TH.rec.html
patrzcie i podziwiajcie!!
likn pochodzi w tibiabr.com
nie pytajcie sie o czym jest ten film tlyko zasysajcie...:]
Straznik Monopolowego
24-06-2005, 14:04
Cos mi sie wydaje ze to fake ale nie jestem pewien
Alcor Sake
24-06-2005, 14:06
To jest Fake prawdopodobnie :/ Ale nie jeste pewnien ktoś roił takie fillmiki własnie
Wielki MarIuSzzo
24-06-2005, 14:07
Oo ja tez chce!
Ciekawe skąd ma o.0 ( raczej nie fake )
Mental II
24-06-2005, 14:16
To nie fake kilka filmów już widziałem z th nawet jeden sam hostowałem na tibia.pl poprosu ma od goodów i tyle ;p
kani_mani
24-06-2005, 16:33
(o.O) Niezłe :)
mamy prawo myslec ze to fake, na wszystkich fakeach tworcy wpadali po tym jak zapominali ze na ot nie ma tej strzaleczki powrotu do wyzszego bp, tutaj kolesiowa pomyslala i nie wchodzila w zadne pojemniki by uniknac tego bledu, nie twierdze ze to napewno 100% fake, moze to i prawda ale wole pozostac sceptyczny
@down, a to przepraszam wiesz nie interesuje sie ot i stad moja niewiedza, ale dzieki za uswiadomienie :]
@up - masz 'troche' stary info na kazdym otsie pod tibie 7.4 ta strzalka juz jest... dziwi mnie tylko troche ze na filmie jest jest troche puste depo ( 0 ludzi ) na tibia.com pisze ze na stale mieszka w thais... to czemu ma puste depo? wiem, ze to zadne dowody ale coz...
Sir Emilio
24-06-2005, 17:19
zamknijcie ten temat zalosne...
to jest fake i na tibia.de byl temat z fakami robionymi przez jednego kolesia i tamten filmik byl tam
to jest fake...
Maximus89
24-06-2005, 19:13
Jesli to nie fake to niech mi ktos powie skad ona to ma??!! Słyszalem ze tylko 1 osoba ma TH wiec to raczej na pewno fake :) ale dobrze zrobiony. Tworcy filmu nalezy sie puchar :cup:
Jesli to nie fake to niech mi ktos powie skad ona to ma??!! Słyszalem ze tylko 1 osoba ma TH wiec to raczej na pewno fake :) ale dobrze zrobiony. Tworcy filmu nalezy sie puchar :cup:
Eee co to za okreslenie... raczej NAPEWNO fake ? :P
Co do flimiku nie wiem, wydaje mi sie ze to fake, za dzuo ostatnio tych falszywych filmow :P
Master Zonta
24-06-2005, 21:43
To jets fake ponieważ jak ktos sie loguje kolo skrzynki depo to jest ten napis welcome... i tak dalej i ilosc itemuw w depo a na tym filmie niema tego napiu z iloscia itemuw :]
Lord Fakolpet
24-06-2005, 21:56
to moze byc tesz ots...
Omg co za kretyni jest quest na TH paru kolesi na Eterni juz wykonało :) ale nie wiem czy ona by dała rade moze komus ukradła albo pozyczyła :D
Palladni
24-06-2005, 22:08
To JEST fake.... Zapraszam: http://www.beetdabrat.timekillers.biz/Forge/
Watpie zeby bylo to prawdziwe, moglby koles isc do Carlin, gdzie ejst kupa ludzi i polozyc na dp :P
Straznik Monopolowego
24-06-2005, 23:51
Omg co za kretyni jest quest na TH paru kolesi na Eterni juz wykonało :) ale nie wiem czy ona by dała rade moze komus ukradła albo pozyczyła :D
Czy ty sie dzisiaj dobze czujesz wiem ze wakcje itp ale wez wyluzuj ok?? qest na TH looool ;) :o
Tak, to jest Fake. A widzieliscie takiego fake z Dragon Scale Legs? Poszukajcie Na Forum w dziale Fake... :evul:
Good Luck! :evul:
Jorg Bruce
25-06-2005, 13:52
Lolz to nie jest fake no to zrub mi ktos filmik fake a pozatym duzo ludzi juz ma thunder hammera hyba jest jakis quest na to ale sam niewiem.Moi koledzy na 80-90 lvlach maja juz to niechca powiedziec z kond ale widzialem ze maja wiec to ni fake!! X(
TO NAPEWNO NIE FAKER
Sir Emilio
25-06-2005, 14:58
@up
ahh widzisz nie ma zadnego TH w tibi...
twoj level (17) mówi sam za siebie...
to jest fake i modkowie wezcie zamknijcie ten temat bo ta dyskusja (fake, nie to nie fake) nigdy sie nie skonczy...
sorry wszystkich bo nie wiedzialem ze to fake... film jest zaciagniety z tibiabr.com ale nie jestem peweien ze to fake... moze ktos znalazl questa na Th??
@up
Było już mówione, że nie ma questa na TH!!!
daroslaw
25-06-2005, 15:37
Lolz to nie jest fake no to zrub mi ktos filmik fake a pozatym duzo ludzi juz ma thunder hammera hyba jest jakis quest na to ale sam niewiem.Moi koledzy na 80-90 lvlach maja juz to niechca powiedziec z kond ale widzialem ze maja wiec to ni fake!! X(
TO NAPEWNO NIE FAKER
n/c
fake dlatego że thunder hammer jest z małej litery.
2down: Może słownik?
To Fake Ale Na Eterni Jeden Kolo Ma Th
Mental II
25-06-2005, 21:21
OMG som osoby ktore majom th co ludzie.......Moze fake ale som takie osoby .Połowa z tych co piszom fake to nie wiedzom co to fake tylko posty
fake
fake
fake
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.