zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Karwa 133(ek) Dead

Alcor Sake
24-06-2005, 14:24
Tytuł mówi sam za siebie a najgorsze jest to że polacy go u***ali
http://rapidshare.de/files/2585769/karwa.rec.html

Venderer
24-06-2005, 14:34
TO się nazywa tchórzostwo -,-
W równej walce nie mieli by szans, musieli zrobić trapa... N00by ***ane.....-,-

Alcor Sake
24-06-2005, 14:38
KARWA to najlepszy mojim zdaniem polak knight więc musiałem wstawić ten filmik. Ale polacy tak to byli polacy... dlatego polacy uwazani są za noobów bo biją swojich X(

Palladni
24-06-2005, 14:44
Zdaje sie że pod koniec to on już oddał walke, bo po co tracić uhy skoro tak czy siak dednie.

Evul Tibian
24-06-2005, 14:45
Ekhm, to bylo polacy czy tylko byli za polakow przebrani?
Trap bardzo udany ;)

Master Knight de'Vere
24-06-2005, 14:49
Omg to jest poprostu idiotyczne... Polacy na tym servie to jakies n0000by! Zamiast trzymac sie razem utworzyć razem gildie to oni leją jednego z najlepszych knightów na swoim servie... I do tego zabili go w trapie najbardziej lamerski frag jaki mógł tylko być...

Ardi
24-06-2005, 14:59
Co to ***** mialo byc je***e gnoje -.-
X( X( X( X(

Grim
24-06-2005, 15:10
A Evul Br siedzi i mówi:

HUaiHAUiahuIAHiuaHAUIHAIa

No szkoda, że go u***ali. Oj szkoda szkoda...

Glaring
24-06-2005, 15:17
Tytuł mówi sam za siebie a najgorsze jest to że polacy go u***ali
http://rapidshare.de/files/2585769/karwa.rec.html

Zabili go bo jest tam wojna.

Zdaje sie że pod koniec to on już oddał walke, bo po co tracić uhy skoro tak czy siak dednie.

Padl bo nie trafil uhem/za szybko go uzyl na sobie.

Descartes
24-06-2005, 15:39

I tak by mu wypadły.

Fasolka
24-06-2005, 15:40
No i wkońcu zlali polaków na danubii. :/

Tasiorstrasz
24-06-2005, 15:40
Do takich tylko pojechac i powybijac robactwo w rl. ...

kszychu13
24-06-2005, 15:44
I tak by mu wypadły.

mial aol??????

topic:
szkoda ze dednol kiedys gralem na danubi...

Sir Emilio
24-06-2005, 15:46
haha!
no! nareszcie
widac ze to nie byly nooby
hmm...
jezeli nazywacie 140 rp noobem to rozumiem ale byl tez tam restlin (161 ms)
itp..
jednym slowem zasluszyl sobie

Głowa Druid
24-06-2005, 15:53
lol szkoda mi go w sumie...pamietam go jeszcze jak gralem na danubi ;d chamski trap i to jeszcze zrobiony przez polakow ;/ palladinka ssie~?

PiXik
24-06-2005, 15:56
ciekawe po co oni się kłócą,widocznie uznali że niektórzy ludzie się nie liczą i poradzą sobie sami;|filmik jako taki bardziej jestem ciekaw powodód wojny(dead fingerouta musiał być czymś spowodowany)

Master Knight de'Vere
24-06-2005, 16:05
haha!
no! nareszcie
widac ze to nie byly nooby
hmm...
jezeli nazywacie 140 rp noobem to rozumiem ale byl tez tam restlin (161 ms)
itp..
jednym slowem zasluszyl sobie

Ehm... Jeśli to nie są nooby to czemu go nie dorwały w normalnym miejscu i nie zabiły normalnie tylko lamersko trapneli?! To chyba dowodzi temu że Karwa ma lepsze pvp od tych n00bów i bali sie go bic normalnie!

Koronowany rycek
24-06-2005, 16:07
@UP
ale typ boshe...
nie tylko siła sie liczy lecz też taktyka.Gdyby Karwa miał lepsze pvp to by uciekł od nich..

Master Knight de'Vere
24-06-2005, 16:10
@UP
ale typ boshe...
nie tylko siła sie liczy lecz też taktyka.Gdyby Karwa miał lepsze pvp to by uciekł od nich..

Ciekawe jak miał uciec?Jak go trapneli, ten trap mógł byc zrobiony z nienacka
ludzie sie na niego przyczaili gdy na przykład szedł poexpić na Dragi/DLe i wyskoczyli z f bombą i parcelami i trapneli i zabili

Zovad
24-06-2005, 16:12
Hahaha bardzo smieszne -.- o stracil dlugie dni grania i expienie przez bande nobkow ktora nic z tego nie miała

Koronowany rycek
24-06-2005, 16:12
w 99% MOŻNA wyjść z trapa
Są do tego specjalne runki...
Czy ja wiem?Chyba nie trudno zobaczyć grupkę ludzi z 100+ lvlami...

Alcor Sake
24-06-2005, 16:27
Lol myślisz że same runki załatwiaja sprawe żeby uciec muszisz zabić ziomka który cie bloczy a to nie takie łatwe ja kto ek i jest nie tylko samemu sie uha. :evul:

Zyphiel
24-06-2005, 20:36
Lol, mam naprawdę dość przesadnego patriotyzmu.
Ubiłby go swe, br, polak, co za różnica jak i tak padł.
Jeśli żaden Polak nie krzywdziłby kogoś tej samej narodowości nasz kraj byłby oazą spokoju.
Nie przesadzajcie. Wojny toczą się na każdym serwerze (pomijając te Non PvP) i jeśli ktoś w niej uczestniczy to ryzykuje.

Trapy także wymagają i taktyki, i PvP. Spróbujcie komuś zrobić trapa i się przekonacie.

Co do filmiku: całkiem niezły, lubię trapy, wojny itd.

Kumagoro
24-06-2005, 21:17
I tak oto upada najpotężniejsza gildia, przez śmierć jednej osoby. (nie chodzi mi o Karwę ;) )

Jedna osoba i zaraz takie zamieszanie...

Szkoda że padł

Palladni
24-06-2005, 22:24
I tak by mu wypadły.

A słyszałeś o AoL'u (Amulet of Loss - Kiedy zginiesz, nic nietracisz poza tym amuletem) ??

Venderer
24-06-2005, 23:08

LOL??? Niby o jakie??? EK (Zrestzą każdym chyba) ma trudno samemu kogoś zabić gdy jets okrążony i musi sie co runde UHać -,-.... Byłeś kiedykolwiek ofiarą/twóca trapa? -,-

I tak moim zdaniem zabiły go n00by, które bały się uczciwej walki -,-

Greedy
24-06-2005, 23:43
Co do lania po ryju to raistlin ma ode mnie syty wpier*** przez niego zakonczylem kariere na danubii xsiao i cala ekipa stamtąd tez mówiłem im ze pojade to pojade takze odwdziecze sie za fingera i karwe B)

Logo
25-06-2005, 06:43
Nooby to mnie otaczaja na tym forum.
Nie rozumiem czemus sie rzucacie.
To nie byl Uh trap, to byl trap Karwa sie sam tam "wbil".
I nie mozna nazwac noobem czlowieka ktory ma 100+ lvl trapuje dobrze, a wy mu nigdy nie dorosniecie do piet....
A to ze leja Polakow to TO JEST TYLKO GRA a pvp to czesc gry.
Jezeli tak strasznie was to boli to nie wiem po co Karwa gra na pvp.
Jest wojna, ludzie padaja.
A tam bylo kilku szwedow przebranych w Polskie outfity i gildia Paladinki.
Nie wiem czemu Pala i Karwa sie leja byli w tej samej gildi myslalem ze to dobrzy kumple.
Jak jeszcze raz ktos wcisnie posta "to nooby" lub "polak ***ie polaka" to mnie szlak trafi.
Przeraza mnie wasza ortografia i noobostwo.
Tyle mam tu do powiedzenia.
Wasz evul nub killer,
Logo.

Drazharm
25-06-2005, 07:24
wypowiedzi miejscowych noobow z forum sa bynajmniej zabawane. jak mozna sie w ogole wypowiadac nie majac najmniejszego pojecia o temacie?

Lucker Graja
25-06-2005, 07:58
eh szkoda bardzo szkoda ale tacy są ludzie i tak wiedzieli że mu nic ie wypadnie to po co go lali???

barti ze szczecina
25-06-2005, 08:07
I tak to szybko nadrobi bo ma dwoch ownerow o ile pamietam 1 ma 18 lat a drugi 13 !!! Pompe wcisneli ze na allegro kupil karwe i se graja razem bo sie znaja w rl :p ale i tak szkoda ze w taki sposob zginal ale jedno mnie dziwi. Czemu : paladinka,thorisson, raistlin mejere II,nexagon tribunal nawalali w niego? O ile pamietam karwa i paladinka zawsze trzymali sie razem na demony razem ale to byly dawne czasy :) .fingerout (150+ms) tez niedawno padl i na tibi.com byl sobie taki napisik Jun 22 2005, 13:25:50 CET Killed at Level 154 by Nexagon Tribunal
and by Raistlin Mejere II
szkoda ze on padl bo jest szczecinianinem :p .Ale i tak tego nie rozumiem polacy sie tepia nawzajem i to h-lvle X( :(

Jaski
25-06-2005, 08:22
Kumpel z Danubi mówił mi, że Karwa zdradził - nie wiem w jaki sposób i dlaczego... I teraz zrobił się tam straszny bajzel, podzielili się no i sie tępią nawzajem :/

Dragon Ball
25-06-2005, 08:25
Karwa padl bo mial hunta!!! Zabil ich kolege a ten sie zrukowal!!
..Lord-satin16lvl chyba a byl 90+

Aeglos Tribunal
25-06-2005, 08:25
I tak to szybko nadrobi bo ma dwoch ownerow o ile pamietam 1 ma 18 lat a drugi 13 !!! Pompe wcisneli ze na allegro kupil karwe i se graja razem bo sie znaja w rl :p ale i tak szkoda ze takie ale jedno mnie dziwi. Czemu paladinka,thorisson, raistlin mejere II,nexagon tribunal nawalali w niego.O ile pamietam karwa i paladinka zawsze trzymali sie razem na demony razem ale to byly .fingerout (150+ms) tez niedawno padl i na tibi.com byl sobie taki napisik Jun 22 2005, 13:25:50 CET Killed at Level 154 by Nexagon Tribunal
and by Raistlin Mejere II
szkoda ze on padl bo jest szczecinianinem :d.Ale i tak tego nie rozumiem polacy sie tepia nawzajem i to h-lvle X( :(

hmm Finger padł podobno za to , że oprowadzał ekipy po anc helm queście , co jest nie dozwolone ... , lecz nie wiem dlaczego padł Karwa ale jeżeli zauważyliście to teraz powstały 2 nowe Gildie ..... : Regulator's w której skład wchodzą:
- Paladinka LVL 148 (Lider)
- Arigin LVL 95 Elite
- Nexagon Tribunal 105 Master
- Raistlin Mejere II 162 Master
- Thorisson 117 Master
- Timaz 102 Elite
- Undead de'Vrie 135 Royal
- Vandaal 111 Royal
- Yennefer de'Luna 82 Royal

a teraz druga Gildia : Cursed Soul's
- Fingerout (Lider)
- Darken Sky 101 Royal
- Gladiahtor 139 Elite
- Karwa 135 Elite
- Tivu 7 Druid (nie wiem czemu :P)
- Co'ma on Danubia 1 LVL (do vice należy :P)
- Tribee 107 Pall (bez pacca)

to wszystko jeżeli będe maił jakieś nowe informacje to napewno o tym napisze :)

Y@hu^^
25-06-2005, 08:39
Karwa padl bo mial hunta!!! Zabil ich kolege a ten sie zrukowal!!
..Lord-satin16lvl chyba a byl 90+

Satin 15lvl z 94lvl'a...

Koronowany rycek
25-06-2005, 09:18
LOL??? Niby o jakie??? EK (Zrestzą każdym chyba) ma trudno samemu kogoś zabić gdy jets okrążony i musi sie co runde UHać -,-.... Byłeś kiedykolwiek ofiarą/twóca trapa? -,-

I tak moim zdaniem zabiły go n00by, które bały się uczciwej walki -,-

Nie będe sie kłucił ale twierdze że mógł wyjść z trapa
Po 2 widziałem jak tego kolesia co go trapnął
Ciął go po 100+ Była szansa

Kumagoro
25-06-2005, 12:22
Runka Desintegrate działa tylko na kwadracie przy nas, bloker był UHany przez kogoś (albo sam się UHał) i nie było szans na ucieczkę (ale przynajmniej widać że Karwa nie używa macro, gdyby używał po chwili pojawiłby się fingerout is zrobiłby porządek z nimi, przynajmniej z blokerem)

Swon Ghamin
25-06-2005, 12:27
KARWA to najlepszy mojim zdaniem polak knight więc musiałem wstawić ten filmik. Ale polacy tak to byli polacy... dlatego polacy uwazani są za noobów bo biją swojich X(

Nie moge uwiezyc ze polacy ubili karwe (mój kumpel jak jeszcze gralem na danubi ;D) ale nie zgodze sie z toba ze to THE BEST polak knight bo wedlug mnie THE BESt polak knight to Goethi MAc'mannus z Solery, ale calym sercem podpisuje sie pod tym-Ci co zabili Karwe to niedorobione szmaty i teraz mam nadzieje ze oni dostana wpierd** :P TCHÓRZE!!!!!!!!

Draconis Dragontooth
25-06-2005, 18:12

Heh .. Karwą gra dwóch braci .. takze to są najlepsi polacy :P , Gottar (Goethi mac'mannus ) to ze dwóch braci , jakaś moda chyba nadeszła :P

Btw. coś się rapidshare skopał i pisze ze pracują nad naprawą ;( , a tak na marginesie najlepszy polak (moim zdaniem) to Seromontis , największy lvl na Hibernie ;)

Aha i jeszcze jedno :

hmm Finger padł podobno za to , że oprowadzał ekipy po anc helm queście , co jest nie dozwolone ...

Moim kumplem jest były Ularis , i mi juz dawno mówił ze Raistlin zarąbie Fingera ,bo sie nie lubią .. ja mówie tylko to co słyszałem ;)

barti ze szczecina
25-06-2005, 19:00
Heh .. Karwą gra dwóch braci .. takze to są najlepsi polacy :P , Gottar (Goethi mac'mannus ) to ze dwóch braci , jakaś moda chyba nadeszła :P

Btw. coś się rapidshare skopał i pisze ze pracują nad naprawą ;( , a tak na marginesie najlepszy polak (moim zdaniem) to Seromontis , największy lvl na Hibernie ;)

Aha i jeszcze jedno :

Moim kumplem jest były Ularis , i mi juz dawno mówił ze Raistlin zarąbie Fingera ,bo sie nie lubią .. ja mówie tylko to co słyszałem ;)

ja bym tam wolal zeby raistlin polegl od fingera :p .finger odpowiad jak sie go o cos zapytasz za jego zgada :p .a raistlin mejere II jak cie niezna to czeka az powiesz sell 5 bp uh 15k to powie jakie miasto. dla mnie finger to jest najlepszy sorc na danubi B) i zycze mu najwiekszego lvl'a na tym servie

PS.
moze karwa nie umie sie poslugiwac cheatami :D ale to jest dla niego wielki plus no i moze jako jedyny na moim ukochanym servie przeszedl anni bez jakiegos macro lub cos :cup:

DJ Wedkarz
25-06-2005, 20:52
no i ku*** po co to bylo-.-.Nie rozumiem czemu polacy sa tacy glupi zeby sie zabijac.Nie macie juz co robic? X( Tak wogole to ta danubia mnie wkur***.Jakis po***any serwer,dla ludzi ktorzy tu nie graja ostrzegam przed robieniem tu postaci X(

Nexagon
25-06-2005, 21:33
O Boze... dzieciaki moze idzcie obejrzec dobranocke czy cos bo juz mi sie niedobrze robi od was... wojna to wojna, w jej sklad wchodza trapy, trzeba potrafic grac zeby taki trap zrobic. Sprobujcie trapnac 134 knighta pff dla was ciezko by bylo 11 druida -.- wiec nie pie*%^@#$ ze trapneli go i zabili nooby... bo wy macie w maxie 30 lvle i blyszczycie zenada... Karwa byl normalny i wporzadku swego czasu teraz przesadzal i padl tyle na ten temat...

kthxbye

Nexa~ ON HOOLIDAYS

Aeglos Tribunal
25-06-2005, 21:41
buheheheh widze że musiał cieńko przeskrobać Nex~ masz rację żeby trapnąć takiego knighta trzeba umieć grać nie wiem co zrobił teraz :P ja tam nic do niego nie mam ale nie będe się w to wtrącał skoro mówisz że większość nie ma 30 LVLi może tak jest ja sam mam 24 -.- ale wiem co i jak na danOObi bo troche już tu gram znam was all prawie więc wiesz może są to dzieciaki a co do tego trapa 11 druta to może by trapli :P ja tam trapa jeszcze nie robiłem ale niedługo będe musiał z qmplem zabić kolesia więc sprobuję =D

pozdro~ Bombel
Hail Regulator's
Hail Tribunal's
Hail ME ! >.<

Alcor Sake
25-06-2005, 21:44
O Boze... dzieciaki moze idzcie obejrzec dobranocke czy cos bo juz mi sie niedobrze robi od was... wojna to wojna, w jej sklad wchodza trapy, trzeba potrafic grac zeby taki trap zrobic. Sprobujcie trapnac 134 knighta pff dla was ciezko by bylo 11 druida -.- wiec nie pie*%^@#$ ze trapneli go i zabili nooby... bo wy macie w maxie 30 lvle i blyszczycie zenada... Karwa byl normalny i wporzadku swego czasu teraz przesadzal i padl tyle na ten temat...

kthxbye

Nexa~ ON HOOLIDAYS
JA protestuje ja mam 44 lvl i byłem ofiarą trapa więc wiem jak to jest ****a.
Ty gura masz 20-27 lvl więc nie wiesz ile się traci podczas takiego deda.Dlatego należą się kondolencje Karwie 50 k w .. i jeszcze exp -.- więc pomyśl nim twa błyskawiczna odpowiedż znajdzie się na forum

Koberitka
25-06-2005, 21:51
Boze co to ma byc ??!! :|
Zeby polak polaka zabijaj to juz zlekka przesada :|
Swiat mowi za siebie Dan00bia...

Swiat: Pacera
Name: ********
Profesion: Druidka
Lvl: 29
Mlvl 43 (9% do 43 :p)

>>>.Hail Niesmiertelni.<<<

tadel
25-06-2005, 21:59
szkoda goscia
ale widocznie mieli jakieś powody
przeciez za nic by go nei ubili :/

raziel1992
25-06-2005, 22:12
szkoda goscia
ale widocznie mieli jakieś powody
przeciez za nic by go nei ubili :/
tak myślisz? niektórzy polacy już tacy są

Carl Fry
25-06-2005, 22:13
Nooby to mnie otaczaja na tym forum.
Nie rozumiem czemus sie rzucacie.
To nie byl Uh trap, to byl trap Karwa sie sam tam "wbil".
I nie mozna nazwac noobem czlowieka ktory ma 100+ lvl trapuje dobrze, a wy mu nigdy nie dorosniecie do piet....
A to ze leja Polakow to TO JEST TYLKO GRA a pvp to czesc gry.
Jezeli tak strasznie was to boli to nie wiem po co Karwa gra na pvp.
Jest wojna, ludzie padaja.
A tam bylo kilku szwedow przebranych w Polskie outfity i gildia Paladinki.
Nie wiem czemu Pala i Karwa sie leja byli w tej samej gildi myslalem ze to dobrzy kumple.
Jak jeszcze raz ktos wcisnie posta "to nooby" lub "polak ***ie polaka" to mnie szlak trafi.
Przeraza mnie wasza ortografia i noobostwo.
Tyle mam tu do powiedzenia.
Wasz evul nub killer,
Logo.

ten czlowiek powinien rozwiac wasze watpliwosci... bardzo dobrze rozpisal ten "problem"(??). wiec namawiam aby jeszcze raz go przeczytac.
zgadza sie w polsce wystepuje analfabetyzm wtorny... czasem mnie krew zalewa jak widze slowa "jusz" "tesz" "ktury" "muj" "bendom" "tibiom" "trza" itp.

Aeglos Tribunal
25-06-2005, 22:20
JA protestuje ja mam 44 lvl i byłem ofiarą trapa więc wiem jak to jest ****a.
Ty gura masz 20-27 lvl więc nie wiesz ile się traci podczas takiego deda.Dlatego należą się kondolencje Karwie 50 k w .. i jeszcze exp -.- więc pomyśl nim twa błyskawiczna odpowiedż znajdzie się na forum

BUHAHAHAH do Twojej wiadomości NEXAGON .. to jest jeden z tych który zabił fingera -.- nie ma dopisanego tutaj TRIBUNAL więc Ty się zastanów debilu zanim coś napiszesz Karwe znam od kiedy miał 60 LVL więc wybacz -.- na danOObi gram sporo czasu więć zamknij dupe na ten temat -.- pamiętam jeszcze jak Nexagon miał 40 LVL -.- więc zastanów się TY zanim coś powiesz -.-

Alcor Sake
25-06-2005, 22:40
X( X( X( X(

X( X( X( X( X( X( X( X( X( tam jest keylog X(
OSZOŁOM PLX :evul:
\/ ja pisze nie mówie .... ....

Y@hu^^
25-06-2005, 22:40
Ehh...

~Tribunal's jest jedna z tych ,,rodzin" na Danubi która zadzi, wiec nie radze z nimi zadzierac.

@Alcor Sake: Skoncz temat, bo nie wiesz o czym mówisz :confused:

Xoltor
25-06-2005, 23:29
Polak bije polaka ~~ szkoda słów. Ale widocznie Karwa musial cos od***ac..

Igrexou
26-06-2005, 00:54
Omg... Co w tym dziwnego że sie zabijają nawzajem... Wojna to wojna... Wróc to wróg... na wojnie nie patrzysz czy Polak, Rusek czy Niemiec tylko bijesz. A te wasze pier***enie o tym "jak polak mógł zabić polaka" to spójrzcie na siebie... zakładam że większość z Was to przedstawiciele płci męskiej :P i założe sie że każdy z Was chociaż raz w życiu bił sie w szkole z kolegą ze szkoły/klasy. I co? Czemu wtedy nie mieliście problemów że to "kolega z klasy (Polak)" Ehhh... Jak im Karwa podpadł to jego problem,widać że czymś zasłużył i za to go zabili... A co do tego co mówią niektórzy że to nooby bo zrobili trapa... To mówie wam... sami zróbcie trapa a potem opowiedzcie czy bylo łatwo plx...

Masakrowiec
26-06-2005, 04:02
Omg... Co w tym dziwnego że sie zabijają nawzajem... Wojna to wojna... Wróc to wróg... na wojnie nie patrzysz czy Polak, Rusek czy Niemiec tylko bijesz. A te wasze pier***enie o tym "jak polak mógł zabić polaka" to spójrzcie na siebie... zakładam że większość z Was to przedstawiciele płci męskiej :P i założe sie że każdy z Was chociaż raz w życiu bił sie w szkole z kolegą ze szkoły/klasy. I co? Czemu wtedy nie mieliście problemów że to "kolega z klasy (Polak)" Ehhh... Jak im Karwa podpadł to jego problem,widać że czymś zasłużył i za to go zabili... A co do tego co mówią niektórzy że to nooby bo zrobili trapa... To mówie wam... sami zróbcie trapa a potem opowiedzcie czy bylo łatwo plx...

Święte słowa, lol. Po raz pierwszy zgadzam sie z kimkolwiek na tym forum ;)

Co do trapa to nie oni są noobami, tylko Karwa. Litość, jak mozna do HU*A nie wiedziec o trapie w windzie majac ten lvl ... -.-?

Talron
26-06-2005, 04:57
Nie dalo sie zrobic exani hur down?

Zyphiel
26-06-2005, 05:20
Zgadzam się z osobami które wyśmiewają teksty w stylu "polak bije polaka, jak tak morzna, lódzie pomyzlcie co wy robicie, wy nooby ^%?^$" (błędy ortograficzne zamierzone)
Polak polaka, szwed szweda, polak szweda, co za różnica, to tylko gra.

Moim zdaniem Karwa wcale nie jest najlepszym polakiem - na prawdziwy szacunek zasługuje Undead Slayer z Novy który nie sharuje a level się powiększa.

Talron
26-06-2005, 05:34
Oczywiście że nie jest najlepszym polakiem.Najlepszy jest chyba Seromontis na Hibernie.Odpowiecie mi wreszcie czy nie dało się zrobić exani hur down?

Aeglos Tribunal
26-06-2005, 17:27
Jankes cfaniak jesteś ?? to podaj swój name możesz mi go dać na prv msg -.- oglądałeś jakieś filmiki z wojen ? choćby z Eterni gdzie strapowali Jamala też ich dużo było i co z tego ? mówi się trudno on padł i tyle -.- ale gra dalej więc co to za komentarz pozatym Karwa też nie ma dobrego PVP ciekawe czy Ty byś trafił w 116 LVL z utani hur. + bohy trafiłbyś ? -.-

Jankes123
26-06-2005, 18:17
Ja sie nuiechce klucic ale jak Nex wywala tekstami takimi... , ok pozostawie to bez komęta....

:/

Necron
02-07-2005, 15:11
No i oczywiście wszyscy:
UUUU POLAK POLAKA TO NIE PO CHRZEŚCIJAŃSKU(ale jak polak bije brazylijczyka to juz spoko, a on tez prawdopodobnie jest chrześcijaninem), TO NIE PATRIOTYCZNE itp.
Tibia to tylko gra! Nie możecie wiązać spraw patriotycznych z tibia.
Acha i jeszcze jedno: dlaczego nie podoba wam sie jak Karwa padl od innych polaków, a jak ludziska wstawiaja filmy w których zabijaja polaków to wszyscy "Spox film" albo "Ale noobek z tego goscia"

Darky
02-07-2005, 15:43
Karwa to debil i kazdy o tym wie dobrze.... Wiem o tym bo duzo ludzi bierze w wojnie udzial z mojego miasta... Np. Restlin,Nexagon,Urael,Ularis jescze by sie znalazlo z 10.... A co wy tu piszecie to zal za dupe sciska... Tak go bronicie a jak by przyszlo co do czego by was uwalil..

Ice Paladyn
02-07-2005, 16:03

Jak zabijam POLAKA to tylko jakiegoś lola ,ale raczej bije tylko do red hp.I zgadzam się z tobą Igrexou ,ale jak bije kogoś (w tym przypadku POLAKA) to w honorowej walce 1 na 1 tak samo w realu.

Macios uhmaker
02-07-2005, 16:05
eh, te nooby. nie dziwie się dlaczego ludzie mowia ze polacy to nooby, bija swojego najlepszego knighta na servie i jeszcze sie ciesza!! X( X( X(

BOtter
02-07-2005, 16:38
Omg to jest poprostu idiotyczne... Polacy na tym servie to jakies n0000by! Zamiast trzymac sie razem utworzyć razem gildie to oni leją jednego z najlepszych knightów na swoim servie... I do tego zabili go w trapie najbardziej lamerski frag jaki mógł tylko być...

W końcu to danoobia :evul:
Myśle że to byli też i obco krajowcy...ale i paladinka go walił :confused:

Xelede
02-07-2005, 17:48
Taa.. Danubia to dziki server... Najpierw Koles UBija Paladinke walczy preciwko niej, Drugi ( Karwa ) Jest z nia pomaga bic republice a poem ??
Koles co Ubil Pale jest z nia w gildi a Karwe sam Pala ubija...
Woogle ta wojna co teraz jest to o to ze ktos zamocno kotlet przysmazyl.

Shivan
17-10-2005, 19:38
Ten filmik jest dosyć stary i mi nie działa :confused:
Potrzebny jest do niego nowsze tibia.com czy już niema nadzieji dlal mnie??? :confused:

Nomed
17-10-2005, 19:40
Jak zabijam POLAKA to tylko jakiegoś lola ,ale raczej bije tylko do red hp.I zgadzam się z tobą Igrexou ,ale jak bije kogoś (w tym przypadku POLAKA) to w honorowej walce 1 na 1 tak samo w realu.
daj spokoj kazdy wie ze w tibi nie jest tak jak w normalnym zyciu i nigdy nie bedzie. nie powinno nawwet sie tych dwoch rzeczy porownywac wiec nie mow ze zrobil bys tak i tak na realu. szkoda mi go... walka nie byla uczciwa ale widocznie byl jakis powod, a moze nie ;)
aha lol jest to skrot w angielskim lot of laught co znaczy duzo smiechu wiec trudno okreslac tym zwrotem czlowieka.

Shivan
17-10-2005, 19:42
daj spokoj kazdy wie ze w tibi nie jest tak jak w normalnym zyciu i nigdy nie bedzie. nie powinno nawwet sie tych dwoch rzeczy porownywac wiec nie mow ze zrobil bys tak i tak na realu. szkoda mi go... walka nie byla uczciwa ale widocznie byl jakis powod, a moze nie ;)
aha lol jest to skrot w angielskim lot of laught co znaczy duzo smiechu wiec trudno okreslac tym zwrotem czlowiek.

Powodem jest wojna

Duke Dran
17-10-2005, 19:42
Nie odpala mi się ten filmik :d pod jaką on jest wersję tibi ?

Shivan
17-10-2005, 19:43
Nie odpala mi się ten filmik :d pod jaką on jest wersję tibi ?

Mi też nieidzie ale to filmi sprzed 4 miesięcy więc starsza tibia.cam chyba

Nomed
17-10-2005, 19:47
No wlasnie powod to wojna, dzieki ;]

Shivan
17-10-2005, 19:57
eh, te nooby. nie dziwie się dlaczego ludzie mowia ze polacy to nooby, bija swojego najlepszego knighta na servie i jeszcze sie ciesza!! X( X( X(

Prędzej ciebie bym nazwał noobem -.-

Shivan
17-10-2005, 19:59
Ten kto obejżał film ale nie 4 miechy temu tylko jakoś niedawno może powiedzieć
na jakiej tibi.cam???