Pokaż pełną wersje : REKORD Świata
Dotychczasowy rekord świata (tibii) w blokowaniu Dragon lorda był 20 lvl.
Jednak nam udało siś to pobić. Niestety nie udało nam się zachować filmiku, ponieważ kręciłem filmik 1raz. Zostaly tylko ssy,Zobaczcie sami i komentujcie
(To nie są fak'i) postaramy się to powtórzyc i zachować filmik :
http://i6.photobucket.com/albums/y212/Kulos/UO050625-132841-74.jpg
http://i6.photobucket.com/albums/y212/Kulos/UO050625-132954-77.jpg
http://i6.photobucket.com/albums/y212/Kulos/UO050625-133003-32.jpg
http://i6.photobucket.com/albums/y212/Kulos/UO050625-140118-46.jpg
:cup:
blokował:
19 knight
lał:
32 pall
46 sorc
reszta stała i patrzyła ;)
Comment plz
jeszcze jeden fajny ss
Gs block na 14 lvlu :: :)
http://i6.photobucket.com/albums/y212/Kulos/hunt/UO0015.jpg
Gratz :)
http://i5.photobucket.com/albums/y199/TerrDoom/eeee.jpg
nie no wielkie gratz dla tego czlowieka (i brawa za odwage) chcoaz przy tak duzej ekipie raczej dlugo dl nie postal
Ja dziś ide blokować 14 palem ;) Nagram film :P
kani_mani
24-06-2005, 16:41
Gz. Farta miałeś, że combo nie walnął ;). Jak tak dalej pójdzie to za jakiś czas będą demony blokowali na 20lvl :D
Bez imienny
24-06-2005, 16:46
No i ciesz sie blokowales na 19 lev wow nie no tez mi wyczyn wez lepiej bys pokazal cos fajnego np ze masz wszystkie zyeczy jakie sa w tibi ( no to by bylo cos) ale w sumie to nie jest rekord ziomek blokowal dla na 17 lev ale wiesz bylo to na antice i druzyna byla 3 plai 69+ i on 17 lev wiec dl dlugo nie pozyl :P
To all ppl zycze wam wszystim dobrych huntow i za***istego lootu oraz zeby kazdy z was stanal sie wlascicielem e-plate :P
Pozdro 4 all friends ;)
ragafewee
24-06-2005, 17:05
a ja blokowalem dopiero na 27 ;p ale tam gdzie naginata questa hardcore byl B)
Głowa Druid
24-06-2005, 17:19
mam chara kumpla 16(albo 15) lvl(retired) jak zrobie nim 4 mlvl ide blokowac DL,nagram film ;d tylko musze ekipe zebrac ;d btw. gz ;D
Kiedyś widziałem filmik jak koleś wlazł z mana shieldem sorcem chyba na 15 albo 16 levelu. Dl podbiegł raz go sieknoł i umarł od UE jego kolegów 120+ masterów. ;)
Evul Tibian
24-06-2005, 17:50
No i ciesz sie blokowales na 19 lev wow nie no tez mi wyczyn wez lepiej bys pokazal cos fajnego np ze masz wszystkie zyeczy jakie sa w tibi ( no to by bylo cos) ale w sumie to nie jest rekord ziomek blokowal dla na 17 lev ale wiesz bylo to na antice i druzyna byla 3 plai 69+ i on 17 lev wiec dl dlugo nie pozyl :P
Nie masz na to dowodu. Od teraz oficjalnym rekordzista jest on - 19lvlowiec.
@topic
Gratuluje mozesz byc z sibie dumny, nie lada wyczyn ;)
Bedoctoos
24-06-2005, 17:58
Big Gratz chociaz wszystko zalezy od fuksa ;) chyba zrobie se chara i pojde blokowac na 10 lvl :D
Ja *******e ale tutaj sie kikla n00bow odezwalo
JAKA ekipa debile
2 kolesi bilo my stalismy i patrzelismy
nawet 1 sd nei polecial tylko bolty i HMMy
-.-
Evul Tibian
24-06-2005, 18:04
Ja *******e ale tutaj sie kikla n00bow odezwalo
JAKA ekipa debile
2 kolesi bilo my stalismy i patrzelismy
nawet 1 sd nei polecial tylko bolty i HMMy
-.-
Tego nie wiadomo bo filmu nie ma -.-'
Ale i tak wielki wyczyn
Musze was rozczarowac gdyz rekord jesli wogole to wyczyn ale jednak na Pandori za swego czasu 17 knight blokna Dl`a jednak nie moge tego udowodnic mozecie tylko wiezyc btw Gz i tak dla ciebie
Ps. ile os cie uhalo ?
:> :evul:
Ja dziś ide blokować 14 palem ;) Nagram film :P
Długo nie pozyjesz:P
nikt mnie nie uhał , sam sie uhałem. Poszło mi 9 uh. I lało tylko 2 osoby , reszta była sobie popatrzeć :) .... -.-
barti ze szczecina
24-06-2005, 19:57
Chlopie wielkie gratz !!!! :) No w koncu nie kazdy by sie odwazyl bloknac dla na 19 lvlu. Moj kolega na 60 lvlu boi sie isc na solo dl ale co tam :D . Zycze zeby jak najwiecej polakow bilo takie rekordy. :cup:
nikt mnie nie uhał , sam sie uhałem. Poszło mi 9 uh. I lało tylko 2 osoby , reszta była sobie popatrzeć :) .... -.-
Omg 9 uhow ci na dlu poszło-.- to mi na gsie na 32 lvlu poszlo ok bp uhow a lal mój qmpel....nie wierze bo nie było SD nawet....
Grevamba
24-06-2005, 22:16
Pfffff, też mi rekord.Znajomy zblokował dl'a 11 druidem (red skulled).Co prawda z pomocą innych w postaci uhania ale zblokował.
-=Melon=-
24-06-2005, 22:39
Omg 9 uhow ci na dlu poszło-.- to mi na gsie na 32 lvlu poszlo ok bp uhow a lal mój qmpel....nie wierze bo nie było SD nawet....
Bp Uhów na 1 GSa na 32 lvlem? Fizycznie niemozliwe :p Chyba ze blokowales naked, shooter zadawal male hity.
Nie no ja pie***** sa z was takie noobki ze brak mi słow.
Lałem ja i mój kolega palek a szalony i jego ekipa patrzyli bo zbytnio nie wieżyli ze bloknie.
A teraz do tego kolesia co podobno blokował na pandori nawet screna na udowodnienie nie masz.
Ale też znalazł sie następny nobek co bloknoł na 11 lvl druidem ty chyba nie widzisz co piszesz. Jak mozna bloknąc dl majac może 200 HP <JOKE>
Pójdziemy jescze raz, jak sie uda bloknąc bedzie spox i damy filmik :)
POZDRO DLA ALL KUMPLI Z ,,RIDERS OF APOKALYPSA"
THX ZA BLOCK DL I DLA KIBICÓW
Ładnie :) Gz dla ciebie
Btw. Czekamy na nowe rekordy
@Offtopic
Wiecie jaki ejst rekord w zabijaniu DLa? :) ja wiem :D 11 Sorc na Lunarze :]
Dark Mike
25-06-2005, 07:55
a noob z 1 lvl zabil dragona na rooku wiesz? ... ciekawe jak ten sorc zabil tego dl'a wrzucil mana shield? jasnee....
@topic
Gz, Gz, Gz ;)
Na przyszlosc naucz sie krecic filmiki pozatym to watpliwe jest bo ci dwaj goscie (niby tylko patrzyli) mogli cie uhac wiec nie nazwal bym tego rekordem. Dla mnie rekord nadal to ten knight na 20 lvl bylo 2 palkow ktorzy walili non stop i on i nie bylo zadnych gapiow widac ze koles sam sie musial uhac (raz mial nawet chyba ze 15 lifa)> Wiec nie sadze zebyscie pobili rekord swiata no moze i na 19 lvl blokles ale z pomoca 2 osob co cie uhaly to zaden rekord. Na przyszlosc nie idz z jakimis gapiami i naucz sie obslugiwac TibiCam. Screenshoty to zaden dowod latwo zrobic fake itd. a jak ty nie umiesz krecic niech to zrobi kumpel z ktorym idziesz. Wg mnie to byla 1 wielka tandeta
Ps teraz zauwazylem ze miales do tego jeszcze program do uhania skoro zdazyles napisac "uh na sbie". Wiec dla mnie zaden rekord
Grevamba
25-06-2005, 09:25
Ale też znalazł sie następny nobek co bloknoł na 11 lvl druidem ty chyba nie widzisz co piszesz. Jak mozna bloknąc dl majac może 200 HP <JOKE>
Nooba to TY z siebie robisz, co więcej idiote.
Jak zwykle sie doczepie jak DROMy i inne te niebieskie... Co to jest TibiaCam? nie znam - chodziło Ci pewnie o TibiCam.
Ja sie zgadzam z Bez imiennym widzalem na tibi.pl film jak na antica 17 lvl bolkowal dla i to bylo cos i to jest rekord a nie 19 lvl !!!Ale i tak gratz dla tego pana co bolknol tego dl'a :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
Brat Lozija
25-06-2005, 13:01
spokojnie to mozliwe pewnie na taskerach jechal i tyle B)
:baby: wlasnie ****a nie nowina ... jest cos takieg jak programy do samoistnego uhania albo ktos moze uhac ... a po 2 to wiesz ja moge na 8 lvl pojde ze 150 lvl wejdzie i 2 hitami ***nie tego dl że nawet nie zdąży mnie uderzyć ... pozdro narty.
Nic specjalnego :P
Co innego jakby Blocker sam się UHał albo co...
A tak to...
No ale blocknął niby tego DLa i za to szacunek! :)
Euratielek Dard
01-07-2005, 13:47
Ehh... Z tym rekordem świata nie przesadzaj widziałem kiedyś filmik Gdy Cachero wybrał się z jakimś 6 levelem na DLa.Oczywiście poradził sobie bez żadnych problemów on posiadał stone skiny a Cachero zabił go w pare sekund.A tak po drugie nie wiem z czego tu afere robić.
Jak ty taki dobry jesteś to zajmij się levelem bo nie ma czym sie podniecać.
A po 3 to co ty takiego zrobiłeś stałeś oni walili i jeszcze pewnie cię uhali...
aires przeciez "Dadas" bloknal dla na 16 lvlu:)
gratz!!!Pierwszy DL i do tego BLOKOWANY!!!i na 19 lvlu!!B I G GRATZ!!!!:) B) B) B) B)
Wkurzony
01-07-2005, 21:46
Gratz! Koleś miał szczęście że DL nie walnął w niego swojego potężnego combosa. Czekam na rekord w blokowaniu Demona :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.