zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Może nowa grupa ?

Querte
24-06-2005, 16:35
Od czego zależy aby powstała taka grupa np. Sk8ters ?

Wiadomo grupa, która by zrzeszała fanów deskorolki.

Querte
24-06-2005, 16:39
jedno Wielkie GÓwno

Dyskorolka To Shit!

Ty jesteś gównem. Tak jak umysł 10 latka. Na desce jeżdzę od 6 lat. Nie wierz nawet jakei to przeżycie jest zrobić kickflipe'a 180. Tak idż pograć w piłeczke chłopczyku.

Krzesław
24-06-2005, 16:42
jest grupa old school

Hjotszn
24-06-2005, 16:42
/edit/ciach

Gesundheith
24-06-2005, 16:43
Jestem za na desce jeżdżę od 3 lat :P.

Van Wojskowy II
24-06-2005, 16:47
/edit/
(ciach)

Querte
24-06-2005, 16:53
@UP

Jka by grupa powstała (a ja bym był leaderem =}) to by były poradniki jak jeżdzić itp. Naprawdę grupa by była fajna.

Zed666
24-06-2005, 16:53
W dzissiejszych realiach słowo skate bardziej mi się kojaży z sterydami w kapturach stojącymi pod klatkami,niż z deską. Osobiście uważam (możecie podzielać moją opiniię lub nie),że hiphop SSIE!!! A takie skaty go słuchają!
Niewiem jak to ma się do deski ale to moje odczucia jeśli chodzi o to słowo z "8".
Skate! TFE!!!

Querte
24-06-2005, 16:55
@UP

:/

Sk8ci są to osoby które "freestajlują" robią triki itp. A narkomani to jarają przy Hip hopie i zakładają, ciemne kaptury rozumiesz?

TiTuS
24-06-2005, 16:56
@Van Wojskowy II
Bende mądzrzejszy....

@Querte

Jak będzie poradnik to zgłaszam się do grupy ;) Jeżeli ta zaistnieje ;0

Shanhaevel
24-06-2005, 17:03
W dzissiejszych realiach słowo skate bardziej mi się kojaży z sterydami w kapturach stojącymi pod klatkami,niż z deską. Osobiście uważam (możecie podzielać moją opiniię lub nie),że hiphop SSIE!!! A takie skaty go słuchają!
Niewiem jak to ma się do deski ale to moje odczucia jeśli chodzi o to słowo z "8".
Skate! TFE!!!

A ja nie przepadam za nickami zakończonymi na "666". I-co? To nie temat "Co ja myślę o sk8ach".

A róbcie, mnie nie zależy, niech będzie.

@Van Wojskowy II
Wróć z wojska do szkoły i naucz się dobrego wychowania i pozyskaj coś takiego jak "inteligencja". Bo twoje zachowanie jest metaforą- trudne słowo- głupoty.

Chopkers
24-06-2005, 17:08
nie jestes pierwszy i nie ostatni ktory proponuje zalozenie grupy zrzeszajacych deskorolkowcow.
ogolnie jestem za bo na desce jezdze od dluzszego czasu...

Querte --.--
wlasnie widzie jakim jestes "Sk8item" --.--

nawet tego nie potrafisz poprawnie napisac a chcesz isc na leadera grupy...
\m/(-.-)\m/

spider-bialystok
24-06-2005, 17:13
Proponuje raczej grupe zrzeszajaca ludzi uprawiajacych sporty ekstremalne typu deska, rolki, le-parkour, trickz.

Querte
24-06-2005, 17:16
@Czopek

Mogę pisać jak chcę rozumiesz?

SK38TEM :D teraz wiem, że powinno siepisać sk8t :].

Hjotszn
24-06-2005, 17:24
/edit/ciach

Gunir
24-06-2005, 17:34
Grupa bez przyszlosci.

Poza tym w Oldschool's maniacs rozmawiamy o deskorolce i o wszystkim innym co z tym związane, a czasami nawet nie. Bo to nie jest grupa, mówiąca o samym hip-hopie, ta grupa tylko zrzesza ludzi interesujących się tym typem muzyki. Nie koniecznie musimy o nim mówić. Jak chcesz, przyjmę Cie, zobaczysz o co chodzi.

I tak by wam Drom fora nie zrobi, bo jak powiedzial "Juz wiecej for nie bedzie, co, to tibia.pl to darmowy hosting for vBulletin?"

Evul Tibian
24-06-2005, 17:41
Grupa bez przyszlosci.

Poza tym w Oldschool's maniacs rozmawiamy o deskorolce i o wszystkim innym co z tym związane, a czasami nawet nie. Bo to nie jest grupa, mówiąca o samym hip-hopie, ta grupa tylko zrzesza ludzi interesujących się tym typem muzyki. Nie koniecznie musimy o nim mówić. Jak chcesz, przyjmę Cie, zobaczysz o co chodzi.

Dodam tylko, ze jest taki ciekawy temat w ktorym gadamy o doslownie wszystkim ;)

Od czego zalezy zeby powstala grupa
Od Droma.

TheNatoorat
24-06-2005, 18:46
Eee... Drom jak zwykle przykleił się do kanapy czy jest zajęty jakimś wybitnym zadaniem i "znów" nie ma czasu dla poszkodowanych użytkowników... :P
Chwilowo jest kompletnie niereformowalny (chwilowo? khm... :P).

A skate nieodłącznie kojarzy się z hh - bo kto skraca wszystkie słowa tak, by miały 1/3 swej pierwotnej objętości np. Marihuana = Marysia (to akurat wyjątkowo ziomalskie).

Patimrok
24-06-2005, 19:30
juz ktoś próbował założyć grupę o deskorolkach

pomysł odrzucony...

Radek 666
24-06-2005, 19:53
A ja nie przepadam za nickami zakończonymi na "666". I-co? To nie temat "Co ja myślę o sk8ach".

A róbcie, mnie nie zależy, niech będzie.

@Van Wojskowy II
Wróć z wojska do szkoły i naucz się dobrego wychowania i pozyskaj coś takiego jak "inteligencja". Bo twoje zachowanie jest metaforą- trudne słowo- głupoty.
Przemilcze to, tym razem ci daruję :P.
Co do powstania grupy, ja mam deskę, ale nie za bardzo na niej umiem jeździć... Jakiś porządny poradnik by mi się przydał :).

Shanhaevel
24-06-2005, 19:55
@up
Powiedziałem, że nie lubię nicków, nie ludzi. :P

sebcio
24-06-2005, 20:10
Chcialbym, zeby byla taka grupa, bo niby lamie sie gdzies tam na deskorolce i mnie to kreci. ;) Ale to wszystko zalezy od Droma... ;) PlX.

Kuryca
24-06-2005, 20:16
Masz coś do mojego nicka? Twoj jest głupi. TiTuS - chyba TyFuS
Tyfus to człowiek z Bydgoszczy, nazywany tak przez Torunianów (ci, którzy nie lubią Bydgoszczaninów - ja się do nich nie czepiam -.-). A poza tym co się czepiasz deskorolki, każdy ma jakieś inne hobby. Dziwi mnie to, że masz 11 lat i jeszcze się zachować nie umiesz. Jak twój tytuł wskazuje - "Parapsychol". -.-
@topic
Jest grupa OldSchool, no ale jak tak, no to chyba drugą też można założyć. Jednak nie jeżdżę na deskorolce, ale lubię THPS 4 i 3 :D

Hawk
24-06-2005, 20:16
Jestem za nie jeżdzę na descę, ponieważ nie umię :P, ale lubiępopatzryć i cos powiedzieć o deskach itp.

Polinik
24-06-2005, 20:24
Polecam google - bez problemu znajdziesz pelno for poswieconych jezdzie na deskorolce. Nie widze potrzeby zakladania kolejnego forum o tej tematyce tutaj.

kaczi
24-06-2005, 20:37
Jest grupa OldSchool, no ale jak tak, no to chyba drugą też można założyć.

Co to ma znaczyć?
W odlschoolsach nie rozmawiamy tylko o hh, rozmawiamy o wszystkim co z nim związane. Nawet mamy taki jeden specjalny temat, na którym się gada dosłownie o wszystkim :)

Więc proponuję przystąpić do nas, a nie zakładać nowej grupy.

I Kuryca:
Za takie coś, już bym na miejcu Droma tej grupy nie zakładał, jakbyś ty miał być jej liderem.

Zed666
25-06-2005, 14:17
Ale jaja! NAPISAŁEM<ŻE HIP HOP SSIE I NIKT PO MNIE NIE POJECHAŁ:P
Shanhaevel-Coś mi mówi,że za sobą nie przepadamy!