Pokaż pełną wersje : POWIEDZCIE PLZ
koreten/dovixo z antiki:D
20-03-2004, 12:02
GDZIE JEST MOLTS I JAKIE POTWORY TAM SA JAK I GDZIE SIE WCHODZI JAK WYCHODZI CZY TRZEBA MIAC KLUCZE POWIEDZCIE WSZYSTKO CO WIECIE JAKBY CO JESTM PALKIEM I CZY DOBRZE BEDZIE MI TAM EXPIC
po 1. MOLTS jest teraz od 30+lvlu
po 2. Nie znajoc MOLTS mozesz trafic na duzo nieprzujemnych potworkow
Bezimienny
20-03-2004, 12:49
@koreten/dovixo z antiki:D
Po jakiego czorta zakladasz 2 identyczne tematy? Po jakiego czorta piszesz z CAPSLOCKIEM? I po Jakiego czorta zakladasz kolejny temat o motls. Wcisnij przycisk szukaj i jako slowo kluczowe wpisz motls a znajdzie sie conajmniej 5 topicow poswieconych motls.
Edit:
Oto jego drugi topic - identyczny. (http://www.tibia.pl/thread.php?threadid=6958&boardid=9&styleid=1&sid=6e914923eae11287bedc11f67b1bfb2f)
koreten/dovixo z antiki:D
20-03-2004, 16:59
sorry ale myslalem ze mi sie pierwszy temat zwalil bardzo sorry ale mi sie serio tak zdawalo
--------------------------------------------------------
edit By Magus
Rozumiemy, zdaza sie. Ten drugi topic usunąłem.
PO1.To sie nazywa Molts tylko MOTLS-Maze of the lost souls.Mozesz tam spotkac od Buga do Nekromanty.
PO2.Teraz to jest od 30lvl
PO.Jest to niuedlakeo od Carlin :D
Dr. Omader
25-03-2004, 17:34
MOTLS znajduje sie między Carlin a AB lekko na Północ od drogi łączącej je.
Możesz tam znaleść prwaie wszystko. I to własnie nawet nie od Buga ale raty też są i przez Nekromante, Giant Spidery, Dragon Lordy a na Warlock'ach kończąc(i to nawet sporo tych Warlocków).
Jeżeli chodzi o zwiedzanie MOTLS to tego samemu nie polecam. Lepiej idź z kimś kto ma obcykany ten teren, bo staniesz w miejscu bedziesz miał 2 dziury wejdziesz do złej i dzieńdoby panie DL :D albo się gdzieś wyropujesz a tam GS albo 2 :P Tak to już na MOTLS bywa. Walka o przetrwanie jak nie wiesz gdzie chodzić : a raczej szybki ded jak wchodzisz i nie masz w ogóle pojęcia gdzie chodzić albo co gorsza nie masz map oblookanych z tego terenu :P
Oryginalnie dodany przez Dr. Omader
wejdziesz do złej i dzieńdoby panie DL :D
- to mnie zabiło :))
Ale znowu nie przesadzajcie, że tam tak strasznie... Choaciaż mapa jest niezbędna - w końcu to jest "labirynt Zaginionych Dusz"
Nie jest tam zbyt miło... jak nie znasz terenu, to nawet rysowanie na kartce którędy przyszedłeś ci nie pomoże. Co ci po tym, że wiesz z kąd przyszedłeś, jak nie możesz tą samą drogą wrócić ?
Wchodzisz do dziury, nie ma ropeplace/ ropujesz się, nie ma dziury którą mógłbyś wrócić... a takich jest tam sporo...
Dziura którą wpieprzasz się w środek spawnu DLa, o ile dobrze wiem też jest bez ropeplace powrotnego, mogę się mylić bo jeszcze nie byłem.
taa molts jest kolo ab to som podziemia -1 lvl i -2lvl jes spokuj ale jesli zejdziesz nizej to masz tam gs, dl, a na ssamym dole warloki :p
<EDIT by Dr. Omader> I to jest kolejny taki twój post w którym powtarzasz po innych i nic nie wnosisz do tematu. Gratuluje 2 upomnienia.
Moglby ktos doswiadczony powiedziec co jest na 1 i 2 poziomie? Wazne to dla mnie gdyz mam sorca na niskim levelu a slyszalem ze na pierwszych dwoch poziomach n ie ma nic takiego mocnego, ale nie wiem czy podołam, wiec jakby ktos byl uprzejmy w miare szybko odpowiedziec ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.