zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Specjalistyczne testy na stęrzenie marichuany we krwi!!

fil0nson
25-06-2005, 11:13
Czy specjalistyczne tesy w szpitalu na krew mogą wykazać ile się paliło marichuany czy tyko wykrywają THC??

Grim
25-06-2005, 11:22
A co paliłeś i teraz się boisz? To następnym razem nie pal...

morwi
25-06-2005, 11:23
THC odklada sie w tkance tluszczowej....

ripper
25-06-2005, 11:32
LOL, zjarałeś sie i Cie zabierają na testy? xD myśle że to wykryją xD

Evul Tibian
25-06-2005, 11:35
Wykrywaja tytoń to marihuany nie wykryja?

Vanhelsen
25-06-2005, 12:05
Ile to raczej nie, ale że paliłeś to tak.

joey
25-06-2005, 12:27
tetrahydrocannabinol jest w organiźmie ok 3 miecięcy, żeby się go pozbyć w 2tyg... <POBIERZ PŁATNĄ WERSJĘ> I TUTAJ NIE BĘDE PISAŁ BO POTEM POWIEDZĄ ŻE JA DZIECI DO ZŁEGO NAMAWIAM <PW>

Ashlon
25-06-2005, 12:32
tetrahydrocannabinol jest w organiźmie ok 3 miecięcy, żeby się go pozbyć w 2tyg... <POBIERZ PŁATNĄ WERSJĘ> I TUTAJ NIE BĘDE PISAŁ BO POTEM POWIEDZĄ ŻE JA DZIECI DO ZŁEGO NAMAWIAM <PW>

A dupa, bo b.drogimi badaniami (probki wlosow etc) moga wykryc, czy paliles marihuane w przeciagu roku. I nie mozna tego sie pozbyc.

joey
25-06-2005, 12:39
kurde mi chodziło o te z apteki za 30 pare złotych :P mój błąd

Caer
25-06-2005, 13:09
Jak ktoś tam wyżej napisał, THC odkłada się w tkance tłuszczowej. Na podstawie stężenia THC mogą mniejwięcej określić ile tego było. Na przyszłość, nie jaraj.

orgizz
25-06-2005, 13:29
wpadłeś chłopcze .... :P
jeżeli rodzice ci robią test to jeszcze nie jest źle..
mojemu kumplowi zrobili w szkole i wyleciał.. ;/
no cóż życze szczęścia...

Prosty(le)
25-06-2005, 15:35
A no to fajnie bo ja popalam a jade na testy krwi przed koloniami we wtorek 8o

Slajt
25-06-2005, 20:47
Wykrywaja tytoń to marihuany nie wykryja?
Chodziło ci o nikotyne, nie ?

Rada na przyszłość: Nie jaraj przy mamie ;-)

Bambuko
25-06-2005, 20:48
THC nie da się pozbyć. Zostaje na zawsze.

Evul Tibian
26-06-2005, 01:23
Chodziło ci o nikotyne, nie ?
Tak dokładnie ;)

khazad
26-06-2005, 02:04
A no to fajnie bo ja popalam a jade na testy krwi przed koloniami we wtorek 8o

heh a kto ci kaze robic badania? jak starsi to powiedz ze zrobisz badania jak oni sobie tez zrobia :P skoro oni sadza ze palisz ziolo to powiedz im ze ty tez sadzisz ze pala ziolo. jezeli sprawa sie ma do szkoly to:

Każdy jest obowiązany szanować wolności i prawa innych. Nikogo nie wolno zmuszać do czynienia tego, czego prawo mu nie nakazuje.

Każdemu zapewnia się nietykalność osobistą i wolność osobistą. Pozbawienie lub ograniczenie wolności może nastąpić tylko na zasadach i w trybie określonych w ustawie.

wiec sorry, ale w szkole moga cie poprosic tylko zebys zrobil badania na obecnosc thc w organizmie. musza miec pierwsze jakis dowod na to ze paliles. jesli czegos takiego nie maja to:

Każdego uważa się za niewinnego, dopóki jego wina nie zostanie stwierdzona prawomocnym wyrokiem sądu.

jezeli te testy beda tylko kontrolne zeby sprawdzic twoj stan zdrowia, to sie nie przejmuj. badania podstawowe nie zawieraja informacji o potencjalnym stezeniu thc ( takie badania sa drogie i nie sa refundowane przez nfz ).

Caer
26-06-2005, 02:06
@Up:
Sprytne, tylko nikt na to nie zwraca uwagi ;]. Czyżby ktoś studiował prawo, czy tylko się tym interesuje?

Pramus
27-06-2005, 15:12
Matko boska nie zakladaj takich glupich tematow. Skoro sie o to pytasz latwo wywnioskowac mozna, ze paliles i teraz sie boisz wykrycia. Twoj problem...nie chcesz problemow - nie pal -,-

:DTO MOJ POST nr. 300!! :D

Repos
27-06-2005, 15:29
Widze, że rosna nam na forum prawdziwe talenty medyczne.

Zależy jakie testy, przewaznie test tylko ma 2 mozliwe wyniki, pozytywny i negatywny, ale pozytywny wynik moze tez wyjsc po spozywaniu okreslonego jedzenia lub np wiatamin(muj kumpel wpadl przez witaminy, cudem to odkrecil).
Wiec zrobic mozna bardziej szczegolowe badanie ktore pokaze ile masz thc we krwii. Zalezy to od tego jak czesto palisz i jakie ilosci, jak paliles tydzien+ bez przerwy po joincie dzienni a test masz za kilka dni to masz przesrane, tyle ci powiem

MayGyver
27-06-2005, 16:16
@khazad
jesli rodzice wyrazaja zgode na takie bada to "wolnosc" o ktorej mowisz jest poza zasiegiem

podaj do sadu swoich rodzicow, ze zmuszaja cie do badan zdrowotnych - bylby niezly precedens

dodatkowo w prawie jest napisane cos o odpowiedzialnosci za potomkow czy cos

jednym slowem:
gdy zmusza cie ktos na ulicy do badan na obecnosc THC to mozesz go zlac
ale jesli rodzice lub szkola za zgoda rodzicow to niestety musisz je zrobic